Pa mogu oni zvati koga hoce,ali sta im to znaci kad ih igraci odbiju.Nece nikad bit odlican lineupBernardBarnjak je napisao/la:Ok. Volio bih gledati zakucavanja Harrella kvalitetan odraz ima...BuffonGigi je napisao/la:Jonathon Simmons i Danny GreenBernardBarnjak je napisao/la:Vratimo se NBA temama.
Imam pitanje! Ko je po vama izostavljen sa Slam dunk takmicenja i sutiranja trica a trebao se takmiciti?
Mozda su se mogli malo vise potruditi oko takmicara zakucavnja.
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Misliš nikad neće biti atraktivan lineup? Teško da i jedan superstar u ligi može nadmašiti ono što je Gordon radio prošle godine, a izgleda da ni ovaj Jones nije ništa lošiji.Sarmelino je napisao/la: Pa mogu oni zvati koga hoce,ali sta im to znaci kad ih igraci odbiju.Nece nikad bit odlican lineup
Mislio sam po imenima jak,ima jakih dunkera koji nisu tu,ali to nije do lige.Gordon najveca kradja u his. takmicenja.Donnie Darko je napisao/la:Misliš nikad neće biti atraktivan lineup? Teško da i jedan superstar u ligi može nadmašiti ono što je Gordon radio prošle godine, a izgleda da ni ovaj Jones nije ništa lošiji.Sarmelino je napisao/la: Pa mogu oni zvati koga hoce,ali sta im to znaci kad ih igraci odbiju.Nece nikad bit odlican lineup
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Oce Otto Porter pucati trice?
Ima najbolji postotak u ovoj sezoni, a uzima in 4.6 po utakmici sto nije malo.
Ima najbolji postotak u ovoj sezoni, a uzima in 4.6 po utakmici sto nije malo.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nemoj molim te vise o tome...Mi znamo sta gledamo, a polako to uvidjaju i ostali.Kawhi je napisao/la:Kawhi drugi igrac lige, confirmed.![]()

P.S.Postavicu na nasoj temi ubrzo jedan super clanak od lika koji prati MEM.

da confirmedKawhi je napisao/la:Kawhi drugi igrac lige, confirmed.![]()

- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
54. svjecice na torti najveceg sportiste od postanka civilizacije

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- adriano_leite
- Kontakt:
Meni je ovo znak da je Irving pametan i nije klasican Amerikanac. Vjeruje da postoji neko ko nam daje informacije i u sta cemo da vjerujemo (masoni, iluminati, cionisti itd.). On je sam ocigledno istrazio i poslije vjerovanja da je okrugla (iz skole), on sada misli da je ravna. Mislim da ga se ne moze zbog toga nazivati svakakvim imenima i ismijavati. Postoje ljudi razlicitih stavova. Evo recimo, postojale su mnoge skole ekonomista, ne mozes nazvati ni ove ni one glupanima zbog njihovih stavova.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Meni licno je smijesno.. i to sto vjeruje u neku teoriju zavjere mi ne govori da je nesto pametniji od drugih.. ili da nije, sto bi ti rekao, klasican Amerikanac. Dobro se sjecam da je skoro i na chatu bila rasprava o tome i da smo se svi fino ismijali onim likovima sto kace klipove po yt, u vezi te tematike 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Daj ba adriano nemoj ga pravdati zato sto je tvoj omiljeni igrac, naravno da ce ga ismijavati i nazivati svakakvim imenima zbog te gluposti, zamisli koliko moras biti pametan da zakljucis da je zemlja ravna.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
aj boze dragi koliko moras biti glup i vjerovati da je Zemlja ravna ploca, cudim se da nije rekao da se sve okrece oko Zemlje i da je Zemlja centar svemira

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
ako je istrazivao onda je jos gore, zamisli koliko onda moras biti glup da povjerujes u sve toadriano_leite je napisao/la:Meni je ovo znak da je Irving pametan i nije klasican Amerikanac. Vjeruje da postoji neko ko nam daje informacije i u sta cemo da vjerujemo (masoni, iluminati, cionisti itd.). On je sam ocigledno istrazio i poslije vjerovanja da je okrugla (iz skole), on sada misli da je ravna. Mislim da ga se ne moze zbog toga nazivati svakakvim imenima i ismijavati. Postoje ljudi razlicitih stavova. Evo recimo, postojale su mnoge skole ekonomista, ne mozes nazvati ni ove ni one glupanima zbog njihovih stavova.
doduse on da rekne da je 2+2=10 ti bi opet rekao da je inteligentan
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Re: RE: Re: Svaštara
Mogo si samo ukratko napisatadriano_leite je napisao/la:Meni je ovo znak da je Irving pametan i nije klasican Amerikanac. Vjeruje da postoji neko ko nam daje informacije i u sta cemo da vjerujemo (masoni, iluminati, cionisti itd.). On je sam ocigledno istrazio i poslije vjerovanja da je okrugla (iz skole), on sada misli da je ravna. Mislim da ga se ne moze zbog toga nazivati svakakvim imenima i ismijavati. Postoje ljudi razlicitih stavova. Evo recimo, postojale su mnoge skole ekonomista, ne mozes nazvati ni ove ni one glupanima zbog njihovih stavova.
Irvingovo **** mirise

Ne provaljuj se glupan pa šta ne moraš i sebe u taj kos strpati

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.