KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

bosnas_
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la bosnas_ » 08 mar 2010, 00:15

nerminh74 je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Velike su sanse da domacu ligu igramo u Skenderiji usvojoj dvorani,ali prvo treba uciniti sve da izbjegnemo zadnju poziciju u NLB ligi i onda u domacem prvenstvu napasti titulu prvaka drzave! Publika se vraca u dvoranu i to je velika stvar za Bosnu..sinoc smo igrali odlicno,borili se ko lavovi..ma sve je bilo extra,od trenera do vecine igraca!... Naprijed Bosno ljubavi moja!
prvo, nigdje veze gdje igraju, vidjelo se sinoc, ko voli bosnu on ce ici ako treba i na mojmilo, tako da me zaboli briga za skenderijom

drugo, ekipa igra cjelu sezonu u zetri i naravno napravit ce sebi medjedju uslugu da odu igrat u dvoranu u kojoj odavno nisu igrali i u kojoj su izgubili osjecaj sa kosevima i parketom, jeste da su sitnice, ali sitnice koje utakmicu znaju znaciti

trece, prestani izmisljati informacije
Bolje ti je malo bolje provjeri tu informaciju! S.Bukva je skoro izjavio da je velika greska sto smo otisli u Zetru i da ce sve uciniti da se vratimo u Skenderiju,uostalom samo lud covjek moze biti protiv toga da igra u svojoj dvorani koja je usput u samom centru grada,a svi znamo sta to znaci za one koji zele doci na utakmicu!..

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 08 mar 2010, 13:15

bosnas_ je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Velike su sanse da domacu ligu igramo u Skenderiji usvojoj dvorani,ali prvo treba uciniti sve da izbjegnemo zadnju poziciju u NLB ligi i onda u domacem prvenstvu napasti titulu prvaka drzave! Publika se vraca u dvoranu i to je velika stvar za Bosnu..sinoc smo igrali odlicno,borili se ko lavovi..ma sve je bilo extra,od trenera do vecine igraca!... Naprijed Bosno ljubavi moja!
prvo, nigdje veze gdje igraju, vidjelo se sinoc, ko voli bosnu on ce ici ako treba i na mojmilo, tako da me zaboli briga za skenderijom

drugo, ekipa igra cjelu sezonu u zetri i naravno napravit ce sebi medjedju uslugu da odu igrat u dvoranu u kojoj odavno nisu igrali i u kojoj su izgubili osjecaj sa kosevima i parketom, jeste da su sitnice, ali sitnice koje utakmicu znaju znaciti

trece, prestani izmisljati informacije
Bolje ti je malo bolje provjeri tu informaciju! S.Bukva je skoro izjavio da je velika greska sto smo otisli u Zetru i da ce sve uciniti da se vratimo u Skenderiju,uostalom samo lud covjek moze biti protiv toga da igra u svojoj dvorani koja je usput u samom centru grada,a svi znamo sta to znaci za one koji zele doci na utakmicu!..
sta izmisljas covjece, koja skenderija.....pa stvarno svatko moze da dodje i govori nesto sto nema veze sa nekom istinom....cuj skenderija :lol: :lol: :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 08 mar 2010, 15:56

neno#4 je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:
sta izmisljas covjece, koja skenderija.....pa stvarno svatko moze da dodje i govori nesto sto nema veze sa nekom istinom....cuj skenderija :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Dobro Novica,jel tebe ko sta pito?
ja sam ti prenio informaciju koju sam cuo od Seje Bukve,e sad ti mislis da si neki laf ako te portir ponekad pusti u dvoranu da gledas treninge Bosne!? ili si samo opsjednut Novicom i predmet tvojih napada je svako ko ne misli kao ti,pa si na forumu i poznat kao Novica !?

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 08 mar 2010, 16:59

bosnas_ je napisao/la: Bolje ti je malo bolje provjeri tu informaciju! S.Bukva je skoro izjavio da je velika greska sto smo otisli u Zetru i da ce sve uciniti da se vratimo u Skenderiju,uostalom samo lud covjek moze biti protiv toga da igra u svojoj dvorani koja je usput u samom centru grada,a svi znamo sta to znaci za one koji zele doci na utakmicu!..
Ako je Sejo izjavio da je to bila greska, ne znaci automatski da cemo se vratiti ili da su velike sanse za to.
bosnas_ je napisao/la: Dobro Novica,jel tebe ko sta pito?
ja sam ti prenio informaciju koju sam cuo od Seje Bukve,e sad ti mislis da si neki laf ako te portir ponekad pusti u dvoranu da gledas treninge Bosne!? ili si samo opsjednut Novicom i predmet tvojih napada je svako ko ne misli kao ti,pa si na forumu i poznat kao Novica !?
Sto odmah napadas covjeka, i sta ti je Novica zgrijesio pa da njega odmah ubacas u pricu???
A za ovo boldirano: imas bujnu mastu ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 08 mar 2010, 18:39

@The Game, ma bolan pusti covjeka nervozan je sto minjica nije odlicno, veliko pojacanje....nervozan je sto igrac koji dolazi iz "provjerenog" kluba ne igra nikako....da je tebi odmah kazem nesto sejo bukva se pita isto kao i damir zeljkovic, ako znas ko je on.....mene zaboli briga i za novicom i ostalim ja samo volim minju i radonjica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. Jucer ujutro mi portir nije dao na trening pa sam morao da idem na kafu sa igracima :o :o :o :o :o

Ostalo je samo ime.....

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 08 mar 2010, 20:13

Ostaje 14 klubova u NLB ligi izjavio -Nihad Imamovic- :D

Meshko91
Kontakt:

Post Postao/la Meshko91 » 08 mar 2010, 21:26

CP3 je napisao/la:Ostaje 14 klubova u NLB ligi izjavio -Nihad Imamovic- :D
jeste i u tih 14 je jedan novi klub Češki Nymburk koji ce nastupati u NLB ligi naredne 3 godine

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 mar 2010, 21:28

Meshko91 je napisao/la:
jeste i u tih 14 je jedan novi klub Češki Nymburk koji ce nastupati u NLB ligi naredne 3 godine
Nemoj zezati da ce igrati i oni,bice sigurno u TOP5 ekipa NLB lige.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 08 mar 2010, 21:35

Devil je napisao/la:
Meshko91 je napisao/la:
Nemoj zezati da ce igrati i oni,bice sigurno u TOP5 ekipa NLB lige.
Skoro su doveli beka koji je desetak godina igrao u NBA.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 mar 2010, 21:42

Meshko91 je napisao/la:
super 8-) znal neko kakva su ekipa, kako stoje na tabeli u ceskom prvenstvu,....itd
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 08 mar 2010, 21:44

Dobro je sto NLB liga ostaje sa 14 klubova,pojacana ceskim klubom.Mislim da ce naredne sezone liga biti kvalitetnija nego ikad.Nadam se da ce Bosna i Siroki i dalje prestavljati BIH,iako ce Bosna dosta tesko izboriti opstanak,jer do kraja mora ostvariti jos bar jednu pobjedu..Ovo je jako pozitivna vijest za BH kosarku

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 mar 2010, 21:45

Mirza_Hordas je napisao/la:
Meshko91 je napisao/la:
super 8-) znal neko kakva su ekipa, kako stoje na tabeli u ceskom prvenstvu,....itd
U Ceskoj ligi su drugi na tabeli sa bodom manje u odnosu na prvog i tekmu manje,a ja sam ih gledao dva puta ove sezone,jednom uzivo .Kuci su bili totalno podbalcili protiv Zvezde i dobili smo ih sa 10-ak razlike,dok su u Beogradu odigrali stvarno dobro.Bice oni pravo osvezenje za NLB ligu samo valja putovati svakoj ekipi do Ceske.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 08 mar 2010, 22:26

Košarkaška liga NLB će i u sezoni 2010/11 nastaviti sa 14 klubova, suglasna je odluka skupštine Sidra, koja se u ponedeljak održala u Ljubljani i na kojoj su prisustvovali svi vlasnici poduzeća. Suglasno su potvrdili i sve ostale odluke, financijski izvještaj za 2009 i plan za 2010 te sistem popunjavanja lige NLB u narednoj sezoni 2010/11.

Članovi skupštine najprije su potvrdili financijski izvještaj za 2009. godinu te financijski plan za 2010. godinu. Nakon toga prihvatili su se rasprave o promjeni vlasničke strukture ali u tom segmentu nisu donijeli konačne odluke, nego su prolongirali raspravu za narednu skupštinu poduzeća Sidro, koja će biti zakazana nakon finalnog turnira.

Ali je zato današnji sastanak donio prilične promjene strukture lige obzirom na one koje su bile lani najavljene za sezonu 2010/11. Ako su se tada članovi skupštine složili da u sezoni 2010/11 pređu na 12-člansko takmičenje, ovaj su put izglasali drukčiji zaključak.

Liga NLB tako ostaje na 14 klubova, a sistem popunjavanja ostat će isti kao u slučaju lige 12 kao što je uostalom i bilo zamišljeno prošle godine. Uz to će rukovodstvo takmičenja dodatno raspolagati još sa 2 dodatne pozivnice. Svaka država će moči imati u ligi najviše 4 kluba, jedan wild-card će biti u sezoni 2010/11 podijeljen ili Srbiji ili Hrvatski (državi, koja još neće imati 4 kluba) a jedan po istom sistemu BiH ili Sloveniji.

Pored toga potvrđeno je, da će biti u sezoni 2010/11 jedan wild-card podijeljen češkom predstavniku Nymburku. »Prihvatili smo molbu Nymburka, da sudjeluje u našoj ligi, s čime ćemo ojačati naš sportski proizvod te klubovima omogućiti još dodatne marketinške aktivnosti,« izjavili su članovi skupštine.

Sezona 2010/11 završit će 19.3.2011.
-U narednoj sezoni Hrvatska znaci 4 kluba,kao i Srbija,dva Slovenija,jedan Crna Gora i BIH,jedan Ceska,i pozivnicu ce dobiti vjerovatno klub iz Hrvatske ili Srbije,hm tesko da ce ga dobiti BIH..

Meshko91
Kontakt:

Post Postao/la Meshko91 » 08 mar 2010, 22:31

k_c je napisao/la:Košarkaška liga NLB će i u sezoni 2010/11 nastaviti sa 14 klubova, suglasna je odluka skupštine Sidra, koja se u ponedeljak održala u Ljubljani i na kojoj su prisustvovali svi vlasnici poduzeća. Suglasno su potvrdili i sve ostale odluke, financijski izvještaj za 2009 i plan za 2010 te sistem popunjavanja lige NLB u narednoj sezoni 2010/11.

Članovi skupštine najprije su potvrdili financijski izvještaj za 2009. godinu te financijski plan za 2010. godinu. Nakon toga prihvatili su se rasprave o promjeni vlasničke strukture ali u tom segmentu nisu donijeli konačne odluke, nego su prolongirali raspravu za narednu skupštinu poduzeća Sidro, koja će biti zakazana nakon finalnog turnira.

Ali je zato današnji sastanak donio prilične promjene strukture lige obzirom na one koje su bile lani najavljene za sezonu 2010/11. Ako su se tada članovi skupštine složili da u sezoni 2010/11 pređu na 12-člansko takmičenje, ovaj su put izglasali drukčiji zaključak.

Liga NLB tako ostaje na 14 klubova, a sistem popunjavanja ostat će isti kao u slučaju lige 12 kao što je uostalom i bilo zamišljeno prošle godine. Uz to će rukovodstvo takmičenja dodatno raspolagati još sa 2 dodatne pozivnice. Svaka država će moči imati u ligi najviše 4 kluba, jedan wild-card će biti u sezoni 2010/11 podijeljen ili Srbiji ili Hrvatski (državi, koja još neće imati 4 kluba) a jedan po istom sistemu BiH ili Sloveniji.

Pored toga potvrđeno je, da će biti u sezoni 2010/11 jedan wild-card podijeljen češkom predstavniku Nymburku. »Prihvatili smo molbu Nymburka, da sudjeluje u našoj ligi, s čime ćemo ojačati naš sportski proizvod te klubovima omogućiti još dodatne marketinške aktivnosti,« izjavili su članovi skupštine.

Sezona 2010/11 završit će 19.3.2011.
-U narednoj sezoni Hrvatska znaci 4 kluba,kao i Srbija,dva Slovenija,jedan Crna Gora i BIH,jedan Ceska,i pozivnicu ce dobiti vjerovatno klub iz Hrvatske ili Srbije,hm tesko da ce ga dobiti BIH..
Po novom pravilu moze drzava imat maksimalno 4 kluba i ligi tako da ta pozivnica pripada ili BiH ili Sloveniji zavisi od toga koja ce po koeficientu ostati na samo jednom klubu i ta drzava dobiva tu pozivnicu:) tako da BiH i naredne sezone ima 2 kluba:))

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 08 mar 2010, 22:32

Oni su najbolja i najbogatija češka ekipa.Igraju već otprilike treću sezonu zaredom relativno uspješno Uleb Cup.Biće sigurno top8 u NLB-u.Poznati su po tome što imaju veliku posjetu u dvorani.
Dobro je što su ostale još dvije "divljakuše" ako kojim slučajem budemo zadnji da se imamo čemu nadati.To će se kupovati stim da će prednost kao i do sada vjerovatno imati ekipe iz Hrvatske i Slovenije.Zadnju utakmicu smo stvarno dobro odigrali.Jedino što nije funkcionisalo je skok i odbrana u reketu.Treba će dovesti neku tešku peticu pred prvenstvo jer Grgat će one naše sve pošutati.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 08 mar 2010, 22:35

blazz je napisao/la:Oni su najbolja i najbogatija češka ekipa.Igraju već otprilike treću sezonu zaredom relativno uspješno Uleb Cup.Biće sigurno top8 u NLB-u.Poznati su po tome što imaju veliku posjetu u dvorani.
Dobro je što su ostale još dvije "divljakuše" ako kojim slučajem budemo zadnji da se imamo čemu nadati.Zadnju utakmicu smo stvarno dobro odigrali.Jedino što nije funkcionisalo je skok i odbrana u reketu.Treba će dovesti neku tešku peticu pred prvenstvo jer Grgat će one naše sve pošutati.
Dijelom se slazem s tobom,mada bi ja prije doveo dobrog pleya i dobru cetvorku..a Bajic i Rakocevic ce vec nekako ustopati Grgata..uz ta dva pojacanja Bosna moze uzeti i drugi trofej u ovoj sezoni!
Sto se tice ove informacije o 14 klubova u NLB ligi sa pojacanim Cesima,mislim da je to sjajna vijest za BIH.. Nadam se da cemo jos dugo vremena gledati kvalitetnu kosarku u Sarajevu,i da ce Bosna u narednom periodu biti jos jaca!..

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 08 mar 2010, 22:38

blazz je napisao/la:Oni su najbolja i najbogatija češka ekipa.Igraju već otprilike treću sezonu zaredom relativno uspješno Uleb Cup.Biće sigurno top8 u NLB-u.Poznati su po tome što imaju veliku posjetu u dvorani.
Dobro je što su ostale još dvije "divljakuše" ako kojim slučajem budemo zadnji da se imamo čemu nadati.To će se kupovati stim da će prednost kao i do sada vjerovatno imati ekipe iz Hrvatske i Slovenije.Zadnju utakmicu smo stvarno dobro odigrali.Jedino što nije funkcionisalo je skok i odbrana u reketu.Treba će dovesti neku tešku peticu pred prvenstvo jer Grgat će one naše sve pošutati.
Ovaj boldirani dio nisam bas najbolje skont'o.
Ako budemo (Bosna) zadnji na kraju nemamo ravo na pozivnicu, ako si na to mislio pod ove dvije divljakuse

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 08 mar 2010, 22:42

The Game je napisao/la:
Ako budemo (Bosna) zadnji na kraju nemamo ravo na pozivnicu, ako si na to mislio pod ove dvije divljakuse
Ne zove se ona džabe "divljakuša".Ma mislim da može samo kad se plati.Zavisi ko će još biti u igri za nju.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 08 mar 2010, 22:45

blazz je napisao/la:
The Game je napisao/la:
Ne zove se ona džabe "divljakuša".Ma mislim da može samo kad se plati.Zavisi ko će još biti u igri za nju.
Nemamo mi para da to platimo jarane, u tom i jest problem ;) ;) ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 08 mar 2010, 22:46

bosnas_ je napisao/la:
Dobro je što su ostale još dvije "divljakuše" ako kojim slučajem budemo zadnji da se imamo čemu nadati.Zadnju utakmicu smo stvarno dobro odigrali.Jedino što nije funkcionisalo je skok i odbrana u reketu.Treba će dovesti neku tešku peticu pred prvenstvo jer Grgat će one naše sve pošutati.
Dijelom se slazem s tobom,mada bi ja prije doveo dobrog pleya i dobru cetvorku..a Bajic i Rakocevic ce vec nekako ustopati Grgata..uz ta dva pojacanja Bosna moze uzeti i drugi trofej u ovoj sezoni!
Sto se tice ove informacije o 14 klubova u NLB ligi sa pojacanim Cesima,mislim da je to sjajna vijest za BIH.. Nadam se da cemo jos dugo vremena gledati kvalitetnu kosarku u Sarajevu,i da ce Bosna u narednom periodu biti jos jaca!..
ma hebo sve cetvorke, imamo mi minju kinga :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...sta ce nam koji drugi.....ako budemo zadnji nema wild carda.....

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.