Ovo se samo viđa u Sirokom Brijegu, Banjoj Luci, i jednom djelu Mostara.
Upravo o tome i pricam ali djaba uvijek se nadju pojedinci da se ku**e, cast izuzetcima stvarno.Elegant je napisao/la:Da su nacionalisti nije prvi put da prikazuju, ali da se psuje drzava u kojoj zive, drzava ciju lig i kup igra njihov tim, ista ta BiH koju predstavljaju u Evropi ?Koja je to njihova drzava ako nije BiH ?
I na stotine drugih stadiona širom Europe, prvenstveno u Španiji, Belgiji, Srbiji, Makedoniji itd... Psovanje države je najmanji problem, i ja je opsujem svaki dan po par puta kad gledam sirotinju koja kopa po smeću i babine sinove bez dana škole koji se vozaju u mercedesu i troše po milju svaki vikend. Isto tako je psujem kad imam posla s njenom birokratijom, kad mi papiri stoje u Ministarstvu pravde po 3 mjeseca, a ja tu ne mogu ništa.Elegant je napisao/la:Da su nacionalisti nije prvi put da prikazuju, ali da se psuje drzava u kojoj zive, drzava ciju lig i kup igra njihov tim, ista ta BiH koju predstavljaju u Evropi ?Koja je to njihova drzava ako nije BiH ?
Ja fkt vise nekontam sto za svaku je***u stvar spominjete ili HZ, ili FKS?ScooTeR je napisao/la:Utakmica prava takticka,Amar je pokazao zasto je najbolji trener u drzavi,Bloudek kao ckapi,nece da se otvori 90 min,do duse mi smo zeljeznicar pa ako se otvoris eto petarde u mrezi.Da se malo osvrenem na navijanje,ne svatam kako je jedno selo toliko zatrovano fasizmom,nacionalizmom.Hvala bogu pa smo za vas gospoda,uzimamo vam kup u sred pecare.Naviknite se na poraze,nismo mi Fk sarajevo!
Komsije vi kako znam dole nikada boda niste uzeli,vasi igraci dole mjesto da igraju 400%,uvijek se vracaju porazeni.RedDevilS je napisao/la:Ja fkt vise nekontam sto za svaku je***u stvar spominjete ili HZ, ili FKS?ScooTeR je napisao/la:Utakmica prava takticka,Amar je pokazao zasto je najbolji trener u drzavi,Bloudek kao ckapi,nece da se otvori 90 min,do duse mi smo zeljeznicar pa ako se otvoris eto petarde u mrezi.Da se malo osvrenem na navijanje,ne svatam kako je jedno selo toliko zatrovano fasizmom,nacionalizmom.Hvala bogu pa smo za vas gospoda,uzimamo vam kup u sred pecare.Naviknite se na poraze,nismo mi Fk sarajevo!
Sta smo to mi nek rupa na sviralu, kozara itd..., molim vas zabidjite nas u sirokom luku komsije.
Onaj Zlomislić je pravi tip igrača mene je čudilo kad sam ga vidio u Gošku i da ga se Široki tek tako riješio,a dovodi izraubovanog Bajana starog igrača za ne tako malu lovu,a njihov igrač onakav se kali u Gošku stvarno mi nije jasna ta politika što kažeš ima tu sigurno još mladih igrača kod vas koji mogu igrati u prvom timu.ŠB.TRN je napisao/la:Rijesiti se pola momcadi na kraju sezone.U ove dvije utakmice dati priliku juniorima.Kako Zoletic moze igrati a nas ni jedan se ne moze pribliziti prvom timu.A i imamo najbolje juniore u drzavi???Zna se sta je,od juniora ne mogu uzimati lovu kao od ovih taraba sto igraju.Mene jos zaboli kad sam cuo da je Bandovic trazio isto para kao i Maric,majko mila i kukavna.Ubaciti kojeg gruđanina iz kadeta i Kožulja i jos kojeg juniora.Od njih bi trebali imati kakve koristi.Sta imamo od Jure i ostalih picica.Odmah vratiti Zlomu i Tomica,cim sezona zavrsi!!
Znam ja da mi nismo odozdo dosli nikad sa pobjedom uvijek poraz ja se slazem, a ta pobjeda vasa je meni draga ja sam juce to vama rekao i pozelio srecu ali su me napali manijaci to je fujj, cast izuzetcima da su svi kao ti , i onaj Blue Tiger..ScooTeR je napisao/la:Komsije vi kako znam dole nikada boda niste uzeli,vasi igraci dole mjesto da igraju 400%,uvijek se vracaju porazeni.RedDevilS je napisao/la:Ja fkt vise nekontam sto za svaku je***u stvar spominjete ili HZ, ili FKS?ScooTeR je napisao/la:Utakmica prava takticka,Amar je pokazao zasto je najbolji trener u drzavi,Bloudek kao ckapi,nece da se otvori 90 min,do duse mi smo zeljeznicar pa ako se otvoris eto petarde u mrezi.Da se malo osvrenem na navijanje,ne svatam kako je jedno selo toliko zatrovano fasizmom,nacionalizmom.Hvala bogu pa smo za vas gospoda,uzimamo vam kup u sred pecare.Naviknite se na poraze,nismo mi Fk sarajevo!
Sta smo to mi nek rupa na sviralu, kozara itd..., molim vas zabidjite nas u sirokom luku komsije.
Tako da ovaj rezultat i vama treba da je drag.
Nije istina, imao je i Sarajevo jedan pravi rezultat u Kupu.RedDevilS je napisao/la: Znam ja da mi nismo odozdo dosli nikad sa pobjedom uvijek poraz ja se slazem, a ta pobjeda vasa je meni draga ja sam juce to vama rekao i pozelio srecu ali su me napali manijaci to je fujj, cast izuzetcima da su svi kao ti , i onaj Blue Sky..![]()
Nije Bajano star nesto posebno ni izrabljen, jednostavno je dosao u losoj formi i nije prosao kompletne pripreme i plus imao je i ozljeda par u kratko vrijeme otkad je tu, sto je ponovno odraz svega toga gore, tako da nije to isto. A naravno, takvi igraci u BiH i dolaze kad im se uslijed svega navedenog smanji cijena. Kako god, Bajano u formi je lagano jedan od najboljih igraca u premijer ligi, al ovako nije ni na 60 posto izdrzljivosti i mogucnosti i samim time ne moze ni biti koristan protiv Zeljeznicara konkretno, koji je trkacki i u defanzivnoj postavi ove godine najbolja momcad u ligi.Blagoje Bratić je napisao/la:Onaj Zlomislić je pravi tip igrača mene je čudilo kad sam ga vidio u Gošku i da ga se Široki tek tako riješio,a dovodi izraubovanog Bajana starog igrača za ne tako malu lovu,a njihov igrač onakav se kali u Gošku stvarno mi nije jasna ta politika što kažeš ima tu sigurno još mladih igrača kod vas koji mogu igrati u prvom timu.ŠB.TRN je napisao/la:Rijesiti se pola momcadi na kraju sezone.U ove dvije utakmice dati priliku juniorima.Kako Zoletic moze igrati a nas ni jedan se ne moze pribliziti prvom timu.A i imamo najbolje juniore u drzavi???Zna se sta je,od juniora ne mogu uzimati lovu kao od ovih taraba sto igraju.Mene jos zaboli kad sam cuo da je Bandovic trazio isto para kao i Maric,majko mila i kukavna.Ubaciti kojeg gruđanina iz kadeta i Kožulja i jos kojeg juniora.Od njih bi trebali imati kakve koristi.Sta imamo od Jure i ostalih picica.Odmah vratiti Zlomu i Tomica,cim sezona zavrsi!!
To da ne bude da smo mi sve uzeliŠB_Fidelis je napisao/la:
Trofej je trofej, titula je titula.Bravo momci.
Na najboljem su putu da osvoje i ligu.
Kavez 3AnelZ je napisao/la:Može li samo jedna informacija. Zanimaju me koje su bile cijene ulaznicu za sve tribine finala kupa BiH protiv Željezničara. Hvala
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Cwirek, Djulboni, Hilmo123, ik0ik0, jurisicduska, Kajkutenjoyer, MaroonBjelave, Noke995, Samba71, Zeko87 i 80 gostiju.