NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
ŠABA
STEFAN STJEPKO PANTA ALIHODŽIĆ
OMA BEKI (MUSA)
JANJE MUJO MUJKA
DIATTA (POTKO)
OMA BEKI (MUSA)
JANJE MUJO MUJKA
DIATTA (POTKO)
SABAGEC je napisao/la:ŠABA
OMA BEKI
JANJE MUJO MUJKA
DIATTA
MOUSSA STJEPKO PANTA JANJE
OMA MUJO
DIATTA AHMETOVIC MUJKA
POTKO
www.nkbratstvogracanica.com
Uglavnom danas se može sastaviti ekipa za BOD(OVE)
Ma moze ne osjeti se puno izostanak igraca, falice najvise doktor ali moze tu mujo odradit posao iskusan je on... Gledam sad u lutriji kvota 8 na branitelj a na nas samo 1,20... Ne znam sta da mislim.
-
- Moderator
- Kontakt:
Ajmo po pobjedu momci danas!!!
-
- Kontakt:
Komšije ide li se na pobjedu danas. Ima li kakvih naznaka da se uključujete i vi u borbu za PL
Mislim da vi imate i ponajbolji tim trenutno u ligi samo vam je treber rinaka prava plus brko stalno isti film pravi
Ako ovi iz Jajca uđu u PL a 3 ekipe s TK u vrhu treba nam svima zabraniti igrati
Mislim da vi imate i ponajbolji tim trenutno u ligi samo vam je treber rinaka prava plus brko stalno isti film pravi
Ako ovi iz Jajca uđu u PL a 3 ekipe s TK u vrhu treba nam svima zabraniti igrati
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ide se na pobjedu ali mislim da ce nas sudac unakazit danas. Daj Boze da grijesim.sviunapad1010 je napisao/la:Komšije ide li se na pobjedu danas. Ima li kakvih naznaka da se uključujete i vi u borbu za PL
0 1 potko.. Idemoooo
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
0 2 mujo bravo momci [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
-
- Moderator
- Kontakt:
Tooo !!!
Idemo momci do pobjede !!!!
Idemo momci do pobjede !!!!
-
- Moderator
- Kontakt:
0-3 Diatta !!!!
Kakvog smo mi igraca dobili

Kakvog smo mi igraca dobili

Sta bi ste vi bez Sir Irfana Dzinde
, Cestitke

Hocemo titulu!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Idemo po nju !!!cesc4 je napisao/la:Hocemo titulu!!

da nam ne ode onaj Dzafa sigurno bi je uzeli....ovako bez njega ???????
Re: RE: Re: NK Bratstvo Gračanica
Ja ba a doveli ovog diattu **** nas on.encco je napisao/la:da nam ne ode onaj Dzafa sigurno bi je uzeli....ovako bez njega ???????
Ipak greska. 1-2 smo dobili.
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: NK Bratstvo Gračanica
Vratio je se Dzafa u Bosnu, pa nek njima daje golove tamocesc4 je napisao/la:Ja ba a doveli ovog diattu **** nas on.encco je napisao/la:da nam ne ode onaj Dzafa sigurno bi je uzeli....ovako bez njega ???????

Ipak je 1-2, pobjeda je ko kuca

- 7aprildomemoj
Svaka čast za pobjedu
Sad nam je put otvoren do PL samo da Brko to hoće. Imamo odličan raspored a i gostujemo nekim ekipama sa kojim imamo odlične odnose a njima bodovi ne trebaju nizašta. Po nekoj mojoj optimističnoj prognozi do kraja sa ovakvom igrom bi mogli osvojiti još 26 bodova i sa ovih 34 to je 60 i bilo bi dovoljno za PL. Bitno je samo u Gradačcu ne izgubiti a mislim da bi i remi bio dovoljan. Eh sad džaba nama sve to jer imamo j.....g Brku koji je poznat po prodajama i trgovini
A ako ove sezone ne uđemo nećemo nikada jer će ubuduće konkurencija biti žestoka sa brojnim bivšim PL

Sad nam je put otvoren do PL samo da Brko to hoće. Imamo odličan raspored a i gostujemo nekim ekipama sa kojim imamo odlične odnose a njima bodovi ne trebaju nizašta. Po nekoj mojoj optimističnoj prognozi do kraja sa ovakvom igrom bi mogli osvojiti još 26 bodova i sa ovih 34 to je 60 i bilo bi dovoljno za PL. Bitno je samo u Gradačcu ne izgubiti a mislim da bi i remi bio dovoljan. Eh sad džaba nama sve to jer imamo j.....g Brku koji je poznat po prodajama i trgovini

A ako ove sezone ne uđemo nećemo nikada jer će ubuduće konkurencija biti žestoka sa brojnim bivšim PL
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Čestike momcima na pobjedi
bez 7.prvotimaca
Ovo je dokaz kakvu ekipu imamo.Opstanak je siguran a san o PL ostaje samo san jer svi znamo da to brko ne želi.Ni raspored nam ne ide na ruku,gostujemo Banovićima,Čapljini,Novom Travniku,Zvijezdi i Lukavcu a dolaze nam Gošk,Goražde,Metalleghe,Bosna V. i Rudar K.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.