Safet Sušić - Pape

nikad_izvini
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la nikad_izvini » 05 feb 2011, 04:35

Dečko nisam a zajeban jesam. Vjeruj mi :mrgreen:

Sušić ne predstavlja BiH. Gdje je u ratu bio. Jeste, mrzim dijasporce i takve patriJote. Što je odbijao da vodi reprezentaciju prije. Sad kad mu je karijera krenula nizbrdo, hop, eto ga. Hvata zadnji voz. Ne volim takve likove. Nemaju kredibilitet što se mene tiče. Još ako su mrtvi treneri tim prije.

Mrtvi-sarajevski izraz koji se obično koristi u raznim negativnim konotacijama :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 05 feb 2011, 08:26

nikad_izvini je napisao/la:Dečko nisam a zajeban jesam. Vjeruj mi :mrgreen:

Sušić ne predstavlja BiH. Gdje je u ratu bio. Jeste, mrzim dijasporce i takve patriJote. Što je odbijao da vodi reprezentaciju prije. Sad kad mu je karijera krenula nizbrdo, hop, eto ga. Hvata zadnji voz. Ne volim takve likove. Nemaju kredibilitet što se mene tiče. Još ako su mrtvi treneri tim prije.

Mrtvi-sarajevski izraz koji se obično koristi u raznim negativnim konotacijama :mrgreen:
po tvom ti mrzis 80% reprezentacije i bivsih reprezentativaca. Gdje su Salihamidzic, Barbarez, Baljic, Bolic, Mujdza, Pjanic, Misimovic, Spahic, Medunjanin, Muslimovic bili u ratu? Da ne spominjem Ivica/Amar Osim..? Koga bi ti da vodi repku? Zaista bi volio to da znam. Nemoj zaboravit da ta klasa trenera mora biti spreman da radi za 5000 eura mjesecno...trener Zambije ima vecu platu.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 feb 2011, 08:38

Pravi trener i covjek koji voli svoju zemlju radio bi i za 1000km a kamoli spominjati cifru od 5000 eura kao to je malo 5000 eura?! pa njemu nije trebalo dati 500km a ne tolike pare....jedno je sto savez nezeli prave ljude da vode nacionalni tim a drugo je sto selektor nase futbalske reprezentacije moze biti svako ko pozeli i ko se nakloni oni niskorojevicima u savezu!!!

ja se nenadam uspjehu nase repke ni u narednih 20 godina i ako se to desi prije bice veliko iznenadjenje s obzirom kakva je situacija u kompletnoj zemlji,kakva je situacija sa nasim mladim igracima da nemaju izbora nego ici negdje gdje ce ih cijeniti vise,gdje ih nece iskoristavati u svoje privatne svrhe nego u svrhu svoje nacije....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 feb 2011, 08:52

Ponos Torina je napisao/la:Pravi trener i covjek koji voli svoju zemlju radio bi i za 1000km a kamoli spominjati cifru od 5000 eura kao to je malo 5000 eura?! pa njemu nije trebalo dati 500km a ne tolike pare....jedno je sto savez nezeli prave ljude da vode nacionalni tim a drugo je sto selektor nase futbalske reprezentacije moze biti svako ko pozeli i ko se nakloni oni niskorojevicima u savezu!!!

ja se nenadam uspjehu nase repke ni u narednih 20 godina i ako se to desi prije bice veliko iznenadjenje s obzirom kakva je situacija u kompletnoj zemlji,kakva je situacija sa nasim mladim igracima da nemaju izbora nego ici negdje gdje ce ih cijeniti vise,gdje ih nece iskoristavati u svoje privatne svrhe nego u svrhu svoje nacije....
Tolike pare WTF :o satro se prica o nadanju.A recimo jedna Turska placa ne jednom ne deset puta vec 50 puta vise Holandzanina.Da bi za uzvrat dobila poraz od ebenog Azerbejdjana.
Sto se tice ''pravih ljudi oni bas ne zele da vode repku iz vec navedenih razloga a ne savez.
Uostalom ko je koji klinac pravi a ko krivi.
Covjek bi rekao da imamo trenere po M.U,juventusu,Milanu,M.C razbacane pa se sve ti ''pravasi'' kriju.Ili im savez ''brani''
istina je da par trenera se nalaze u HNL,Kipru i na birou za nezaposlene.
Pravi i krivi mal ne rekoh.
@never sory drz se ti kiflasa i zdenkasa nije ovo teren za tebe.Stoji ti ko' fratru kravata.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 feb 2011, 09:03

Ja kazem da savez i ljudi oko saveza i slicni njima zele uspijeh ove reprezentacije doveli bi najboljeg trenera pa makar se i donacije trazile kao sto se i traze to savez godinama radi da pokrije svoje kradje i da pune svoje djepove....ima para ali uspjeh u ovoj zemlji nedolazi u obzir u bilo kojem segmentu......

zato lijepo je mastati,ali ta masta je cista zabluda od toga nema hajra....
zao mi je ljudi koji potrosise pare,svoj zivot kako bi pratili repku i nadali se nekom uspijehu,prvenstvu i sl....mislim mnogih mi nije zao boli me ona stvar za njih(aludirajuci na ove koji imaju pare a jedina im je zanimacija pracenje utakmica i majmunisanja po stadionima sirok europe......Zao mi je onih koji odvajaju od usta bukvalno da bi gledali razocarenja i sl....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 feb 2011, 09:10

Postoje neke stvari sto mi nikad necemo imati.Taman nam med i mlijeko teklo u savezu.
Morinho ili neznam vise koji selektor na klupi a igraci razbacani ne po Bujkushehisporu,genclebirligiju,eskishehirsporu,kurko do koljenko sporu itd vec u svim elitnim klubovima.
Opet cemo biti donji.
Razlog jednostavan ,hebeni mentalitet koji ce i givit razvaliti i upropastiti taman na zadnjem koraku.
Takvi smo i kako vidim od mjenjanja nema nista.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 05 feb 2011, 09:17

slika
Pricajte vi sta hocete, trener ovaj onaj, u savezu onaj ovaj..

Lijepo je vidjeti ovakvu sliku, na celu BH nogometne legende..
Pricajte sta god hocete, ovo je neprocijenjivo.Pape je bosnjo/legenda BH nogometa, voli citavu BiH - BiH voli njega.
Dusmani zele da nemamo ni ovo malo sto imamo..
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 05 feb 2011, 09:23, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 feb 2011, 09:23

Los_Blanos2 je napisao/la:slika
Pricajte vi sta hocete, trener ovaj onaj..
Lijepo je vidjeti ovakvu sliku, na celu BH nogometne legende..
Pricajte sta god hocete, ovo je neprocijenjivo, Pape je bosnjo i voli Bosnu citavu..Bosna voli njega 8-)
Dusmani zele da nemamo ni ovo malo sto imamo..
@blancos stavi usput i sliku 93 papeta sa BIH dresom na jednoj od prvih tekmi BIH repke ikada.
Samo na lijepe frljave okice satro @nikad izvini koji rece gdje je bio u ratu.A prvi bi strugnuo da ga pelene nisu pretezale.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 05 feb 2011, 09:26

Ponos Torina je napisao/la:a drugo je sto selektor nase futbalske reprezentacije moze biti svako ko pozeli i ko se nakloni oni niskorojevicima u savezu!!!
odakle ti ovo?
jedan od razloga sto gotivim susica jeste i taj sto je u par navrata znao odbrusiti onima iz saveza ne dopustajuci da mu se mjesaju u posao ;)
harishp je napisao/la:Tolike pare WTF :o satro se prica o nadanju.A recimo jedna Turska placa ne jednom ne deset puta vec 50 puta vise Holandzanina.
harise, dosta je i tebe :evil:
nije mi jasno kako mozes tako lagati i prodavati nam suplju k´o da mi ne mozemo provjeriti i saznati pravu istinu :evil:
istina je da hidink prima 500 maraka mjesecno + corba i doner svaki dan na ime toplog obroka. kiriju sam placa :!:
ne znam jesi li cuo da je i nas dragi savez pregovarao sa olandezom koji je ipak izabrao tursku jer voli doner a ne haje bogzna kako nase cevape.
:lol:
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 feb 2011, 09:32

Torrentes@
ja ti kazem kako jeste a ti kako hoces...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 feb 2011, 09:36

@seco u pravu si.Kazu da i tih 500 maraka mora placati vitre i ostalo sto ga slijedi.
Ali hido je opet srecan svake hefte po jedan kebab i to original.
P.S sedam igraca Azerbejdzana igrala u Zenici pred 30 gledalaca i dobila po gujci od BIH znj repke na celu sa Piricem.
E takav je Azo drmnuo Tursku.Zbog toga ce Hidiniku uvesti i duplu vazifu da placa.
@Torino ni onaj iz Sjeverne Koreje kojima drzava draza i od matere a kamoli oca ne vodi repku djabe.
Savez bi i volio takve ''patriote'' jos da placaju i clansku kartu.Naravno da ih nema,niti ce ih biti.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 05 feb 2011, 10:00

Ponos Torina je napisao/la:ja ti kazem kako jeste a ti kako hoces...
aaa, znaci da je moram vjerovati tebi a nikako svojim lijepim zehlenim :lol:
harishp je napisao/la:Kazu da i tih 500 maraka mora placati vitre i ostalo sto ga slijedi.
jaaaa, sadaku, vitre i zekat :lol:
salu na stranu, uvjek je bilo, a bome ce i biti, ljudi kojima se ne svidja neki insan dok ga drugi gotive.
mislim da smo mi, bosnje, najradikalniji po tom pitanju.
problem se moze rijesiti onda kada smanjimo apetite(pogledati termu ´ep 2012 - kvale(nasa grupa´ http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=2&t=1856 ) i shvatimo da nismo reprezentacija koja mora igrati na svjetskim i evropskim prvenstvima.
tek kad rijesimo taj ´problem´ onda ce nam biti merak otici na tekmu, onda cemo cijeniti ono sto imamo.
ovo se prvenstveno odnosi na omladinu koja redovno igra kojekakve fudbalske igrice i umislja sebi da bi tako trebalo biti i u pravom svijetu.

pape, legendo, uz tebe smo 8-)
al´ yebacu ti znanje ak za tekme protiv rumuna ne pozoves jahica i zeca :lol:
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 05 feb 2011, 10:28

Prije nego sto otvris usta ili prije nego sto ti krene ruka da napise nesto,onda ukljucis mozak.Da tebi Emir nesto kaze,posto je ocigledno rijec o nekom balavcu.Kad je zeemlja Bosna gorila u plamenu,kad su nas na sve strane odbacivali i ignorisali taj isti Pape je pokazo ko je i sta je,dok su mnogi se stidjeli reci da su Bosanci. 9.3.1993 taj isti Pape je nosio dres LJILJANA u prvoj utakmici (nezvanicnoj) nase domovine,to je prvo okupljanje nase reprezentacije ikad,i gdje je nasa repka zabila 4 gola u Genku protiv istoimene ekipe,13 dana nakon te utakmice taj isti Pape opet nosi dres svoje domovine Bosne u Kaiserslauternu (imam i snimak tekme) 22.3.1993 nasa reprezentacija je porazena sa 4-1,rezultat je bio nesto sto uopste nije bitno bilo,a ono sto je bitno da je nasoj reprezentaciji trebalo da se promovise da se okupe najbolji i da se stvori drzavni tim.PAPE JE BIO TU! Pape je bio glavni covjek koji je urgirao da se repka primi u UEFA-u I FIFA-u. Pape je bio na svim utakmicama humanitarnog karaktera. Prema tome balavce jedan,kad se spomene ime Susica trebas da skaces na noge i da sa ponosom izgovaras njegovo ime,kako ti tako i ostali. To sto nije bio selektor prije,kakve to veze ima,evo sad je,znaci doso je. Ni Osim nije bio,pa sta ako nije,to ne znaci da ga ja sad trebam popljuvati,pomogao je i on Bosni na 1000 drugih nacina,koje bi ti ja ovdje mogao da napisem. A sad sto se tice dijaspore,koje ti mrzis,da nema te dijaspore i godisnjeg priliva od 6 milijardi maraka,jesil li svjestan sta bi bilo sa Bosne? nisi jer nemas toliko godina da bi mogao ozbiljnije razmisljati. Jesil svjestan da su ljudi i u dijaspori Bosanci,jesil svjestan da i ljudi iz dijaspore svoje kuce,stanove imanja posjeduju u BIH,jesi li svjestan da i ti ljudi iako zive van svoje zemlje placaju porez i sve ono sto drzi zemlju zivom,kao i oni koji zive u BIH.I ja sam u dijaspori,al placam i struju i vodu i grijanje i TV i telefon i sve ostalo kao i ljudi koji u BIH zive,sta to tebe cini boljim?,sta si to ti vise uradio,ti si mozda nosio pusku?Po vasoj prici svi ste nosili puske,kao da ja ne znam da se vecina krila po podrumima da nebi isla na ratiste. I sam sam bio u ratnoj zahvacenoj Bosni,kod nas je i pocelo (citaj BIJELJINA). Da ti opet ponovim,prije nego bilo sta napises,razmisli dali ces koga uvrijediti.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 05 feb 2011, 12:21

Pasodzigera je napisao/la:

Prije nego sto otvris usta ili prije nego sto ti krene ruka da napise nesto,onda ukljucis mozak.Da tebi Emir nesto kaze,posto je ocigledno rijec o nekom balavcu.Kad je zeemlja Bosna gorila u plamenu,kad su nas na sve strane odbacivali i ignorisali taj isti Pape je pokazo ko je i sta je,dok su mnogi se stidjeli reci da su Bosanci. 9.3.1993 taj isti Pape je nosio dres LJILJANA u prvoj utakmici (nezvanicnoj) nase domovine,to je prvo okupljanje nase reprezentacije ikad,i gdje je nasa repka zabila 4 gola u Genku protiv istoimene ekipe,13 dana nakon te utakmice taj isti Pape opet nosi dres svoje domovine Bosne u Kaiserslauternu (imam i snimak tekme) 22.3.1993 nasa reprezentacija je porazena sa 4-1,rezultat je bio nesto sto uopste nije bitno bilo,a ono sto je bitno da je nasoj reprezentaciji trebalo da se promovise da se okupe najbolji i da se stvori drzavni tim.PAPE JE BIO TU! Pape je bio glavni covjek koji je urgirao da se repka primi u UEFA-u I FIFA-u. Pape je bio na svim utakmicama humanitarnog karaktera. Prema tome balavce jedan,kad se spomene ime Susica trebas da skaces na noge i da sa ponosom izgovaras njegovo ime,kako ti tako i ostali. To sto nije bio selektor prije,kakve to veze ima,evo sad je,znaci doso je. Ni Osim nije bio,pa sta ako nije,to ne znaci da ga ja sad trebam popljuvati,pomogao je i on Bosni na 1000 drugih nacina,koje bi ti ja ovdje mogao da napisem. A sad sto se tice dijaspore,koje ti mrzis,da nema te dijaspore i godisnjeg priliva od 6 milijardi maraka,jesil li svjestan sta bi bilo sa Bosne?nisi jer nemas toliko godina da bi mogao ozbiljnije razmisljati. Jesil svjestan da su ljudi i u dijaspori Bosanci,jesil svjestan da i ljudi iz dijaspore svoje kuce,stanove imanja posjeduju u BIH, jesi li svjestan da i ti ljudi iako zive van svoje zemlje placaju porez i sve ono sto drzi zemlju zivom,kao i oni koji zive u BIH.I ja sam u dijaspori,al placam i struju i vodu i grijanje i TV i telefon i sve ostalo kao i ljudi koji u BIH zive,sta to tebe cini boljim?,sta si to ti vise uradio,ti si mozda nosio pusku?Po vasoj prici svi ste nosili puske,kao da ja ne znam da se vecina krila po podrumima da nebi isla na ratiste. I sam sam bio u ratnoj zahvacenoj Bosni,kod nas je i pocelo (citaj BIJELJINA). Da ti opet ponovim,prije nego bilo sta napises,razmisli dali ces koga uvrijediti.
Uključio mozak, da nastavimo. Nisam balavac, griješiš. Kompletna porodica ostala u opkoljenom Sarajevu iako smo mogli da pobjegnemo. Šta bi bilo da smo svi pobjegli ako se već hvataš BiH i toliko je voliš ? Vojno sposobni ljudi koji su pobjegli iz BiH su DEZERTERI. To što su ih Alija i SDA amnestirali i od DEZERTERA napravili izbornu bazu umjesto da im oduzmu imovinu je neka druga priča za nekog drugog foruma.
Da su se svi ponašali kao dezerterska dijaspora BIH sad ne bi postojala, barem ne u ovom obliku. Tih 6 milijardi je malo ja bi vam sve oduzeo.
Znam ljudi koji su iz Foče protjerani pa nisu pobjegli iz zemlje nego su ostali da je brane. Zanimljivo je da ih ima koji nemaju riješeno stambeno pitanje. ****, oni su odbranili vašu imovinu a sad ga glođu. Pošteno.
Nisam nosio pušlu jer sam bio premlad. Zato moja familija jeste. Nismo pobjegli iz zemlje ko vi a sve patriJote.

Još jednom da ponovim. Vojno sposobni muškarci koji su pobjegli iz zemlje su DEZERTERI. Moj amidža je dezerter kao što si i ti dezerter. Sve je vam je trebalo uzeti. Zašto nije, zahvali se Aliji i SDA. ****, njegov sin je spavao u trezoru. Njemu je to normalno valjda.

Što se tiče Sušića. Jeste, sada je došao kada nije radio cirka dvije godine. Niko ga nije htio pa se sjetio BiH. Divno. Prstom on nije mrdnuo za BiH. Nije feninga dao za razliku od mase drugih ljudi. Klošarska posla.

edit: ulogovah se opet da razjasnim, pošto sam siguran da će neko pogrešno shvatiti. Od Sušića niko nije očekivao da uzme pušku u ruke al mi se čini da nije prstom mrdnuo za BiH. Ako jeste, šta je on to uradio. Čuj odigrao utakmicu :lol: Divno. Imal još nešto ?
Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u 05 feb 2011, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 05 feb 2011, 12:37

nikad_izvini je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:

Prije nego sto otvris usta ili prije nego sto ti krene ruka da napise nesto,onda ukljucis mozak.Da tebi Emir nesto kaze,posto je ocigledno rijec o nekom balavcu.Kad je zeemlja Bosna gorila u plamenu,kad su nas na sve strane odbacivali i ignorisali taj isti Pape je pokazo ko je i sta je,dok su mnogi se stidjeli reci da su Bosanci. 9.3.1993 taj isti Pape je nosio dres LJILJANA u prvoj utakmici (nezvanicnoj) nase domovine,to je prvo okupljanje nase reprezentacije ikad,i gdje je nasa repka zabila 4 gola u Genku protiv istoimene ekipe,13 dana nakon te utakmice taj isti Pape opet nosi dres svoje domovine Bosne u Kaiserslauternu (imam i snimak tekme) 22.3.1993 nasa reprezentacija je porazena sa 4-1,rezultat je bio nesto sto uopste nije bitno bilo,a ono sto je bitno da je nasoj reprezentaciji trebalo da se promovise da se okupe najbolji i da se stvori drzavni tim.PAPE JE BIO TU! Pape je bio glavni covjek koji je urgirao da se repka primi u UEFA-u I FIFA-u. Pape je bio na svim utakmicama humanitarnog karaktera. Prema tome balavce jedan,kad se spomene ime Susica trebas da skaces na noge i da sa ponosom izgovaras njegovo ime,kako ti tako i ostali. To sto nije bio selektor prije,kakve to veze ima,evo sad je,znaci doso je. Ni Osim nije bio,pa sta ako nije,to ne znaci da ga ja sad trebam popljuvati,pomogao je i on Bosni na 1000 drugih nacina,koje bi ti ja ovdje mogao da napisem. A sad sto se tice dijaspore,koje ti mrzis,da nema te dijaspore i godisnjeg priliva od 6 milijardi maraka,jesil li svjestan sta bi bilo sa Bosne?nisi jer nemas toliko godina da bi mogao ozbiljnije razmisljati. Jesil svjestan da su ljudi i u dijaspori Bosanci,jesil svjestan da i ljudi iz dijaspore svoje kuce,stanove imanja posjeduju u BIH, jesi li svjestan da i ti ljudi iako zive van svoje zemlje placaju porez i sve ono sto drzi zemlju zivom,kao i oni koji zive u BIH.I ja sam u dijaspori,al placam i struju i vodu i grijanje i TV i telefon i sve ostalo kao i ljudi koji u BIH zive,sta to tebe cini boljim?,sta si to ti vise uradio,ti si mozda nosio pusku?Po vasoj prici svi ste nosili puske,kao da ja ne znam da se vecina krila po podrumima da nebi isla na ratiste. I sam sam bio u ratnoj zahvacenoj Bosni,kod nas je i pocelo (citaj BIJELJINA). Da ti opet ponovim,prije nego bilo sta napises,razmisli dali ces koga uvrijediti.
Uključio mozak, da nastavimo. Nisam balavac, griješiš. Kompletna porodica ostala u opkoljenom Sarajevu iako smo mogli da pobjegnemo. Šta bi bilo da smo svi pobjegli ako se već hvataš BiH i toliko je voliš ? Vojno sposobni ljudi koji su pobjegli iz BiH su DEZERTERI. To što su ih Alija i SDA amnestirali i od DEZERTERA napravili izbornu bazu umjesto da im oduzmu imovinu je neka druga priča za nekog drugog foruma.
Da su se svi ponašali kao dezerterska dijaspora BIH sad ne bi postojala, barem ne u ovom obliku. Tih 6 milijardi je malo ja bi vam sve oduzeo.
Znam ljudi koji su iz Foče protjerani pa nisu pobjegli iz zemlje nego su ostali da je brane. Zanimljivo je da ih ima koji nemaju riješeno stambeno pitanje. ****, oni su odbranili vašu imovinu a sad ga glođu. Pošteno.
Nisam nosio pušlu jer sam bio premlad. Zato moja familija jeste. Nismo pobjegli iz zemlje ko vi a sve patriJote.

Još jednom da ponovim. Vojno sposobni muškarci koji su pobjegli iz zemlje su DEZERTERI. Moj amidža je dezerter kao što si i ti dezerter. Sve je vam je trebalo uzeti. Zašto nije, zahvali se Aliji i SDA. ****, njegov sin je spavao u trezoru. Njemu je to normalno valjda.

Što se tiče Sušića. Jeste, sada je došao kada nije radio cirka dvije godine. Niko ga nije htio pa se sjetio BiH. Divno. Prstom on nije mrdnuo za BiH. Nije feninga dao za razliku od mase drugih ljudi. Klošarska posla.
Izvadi glavu iz guzice i upali mozak, jer se pravo blamiras i vrijedjas dosta naroda sto to nezasluzuje. Nisu svi dijasporci "dezerteri", ima onih koji su cijeli rat bili u Bosni i borili se da bi onda '97, '98, '99 napustili BiH jer su skontali kakve se igre igraju i da se nema nafake. Safet jeste najbolji izbor za trenera repke BiH i dajem mu punu podrsku, barem s njim znam da neko vodi reprezentaciju ko zaista voli BiH i ko negleda kako ce pare uzeti od nekakvi menadzera i mafijasa. Ovoj drzavi najveci problem je sto vecina naroda ima tvoj mentalitet, sto znaci da pljuju sve sto nije po njihovoj volji i gledaju da sto vise negativni stvari ucine ili kazu kako bi se bolje o sebi osjecali.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 05 feb 2011, 12:39

Nauči da ČITAŠ. Biće ti lakše. Evo šta sam napisao u postu koji si citirao
Vojno sposobni ljudi koji su pobjegli iz BiH su DEZERTERI.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 feb 2011, 12:57

Nikad_izvini vam mrzi sve sto ima ikakve veze sa F.K Sarajevom i nezz kako se mozetee s njim raspravljati...
sta coban zna kakav je igrac bio Safet Susic i kakav je to covjek aa sto se tice ovih "odbjeglih" ja sam osstao i sada sam u Rajvosa hehe..
nisam nosio pusku jer sam imao 3 god kad je rat poceo al zato je moj otac,dedo i ostali blizi clanovi porodice jesu nosili ,i na to sam ponosan a za ove druge me boli **** nek nam samo pare salju i nek crnce kad su odmori neka dodzu nek trose pare, neka se provode al bez kurcenja heheh jer redovno dobiju po njonji kada dodzu i kurce se eheheh...
hahaah nikad necu zaboraviti kad jedan "bronzani" dijasporac poce da se nabacuje trebi od jednog lokalca heheheh treba ga **** al dzaba on nastavi ,valjda konta nabacio boju pa lud ahahah ...
i za jedno 5 minuta tuca taj bronzani i jos par tih dobise po njonji al bas hahah e reko neka a komplet kafana jos navali ahahha
samo se cekalo hhehe znaci dodzi provodi se al ne diraj tudze djevojke i ne SIRI SE HAHAHA ...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 05 feb 2011, 13:15

nikad_izvini je napisao/la:Nauči da ČITAŠ. Biće ti lakše. Evo šta sam napisao u postu koji si citirao
Dobro, javi cu to Barbarezu, Baljicu, Bolicu, Konjicu.....neka si ti patriot i pravi Bosanac.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 05 feb 2011, 13:25

bosanac723 je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Nauči da ČITAŠ. Biće ti lakše. Evo šta sam napisao u postu koji si citirao
Dobro, javi cu to Barbarezu, Baljicu, Bolicu, Konjicu.....neka si ti patriot i pravi Bosanac.
hmmm koristit rijec patriot za nekog ko igra lopte za svoju zemlju nekako mi se poklapa sa svim zemljama sem sa bosnom... nekad nisi moro bit patriot da bi igro za repku to je bilo nesto sasvim normalno, znaci normalno je bilo da igras za zemlju u kojoj si rodjen itd... eh sad sto mi pravimo patriote od sutaca lopte i izjednacavamo ih sa recimo momcima koji igraju sjedecu odbojku to je nas problem...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 05 feb 2011, 13:33

prvi ivica osim i amar osim su dezerteri pa onda ostali :lol:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.