FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

BlueSharks
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la BlueSharks » 08 apr 2010, 12:11

borcev_navijac je napisao/la:A šipovac je juče u oslobodjenju sarajevskom izjavio kako Borac nije za to da željo protiv Borca igra bez publike, jer se fudbal igra za publiku iako je napomenuo da je borac kažnjen za identičnu stvar sa dvije utakmice bez publike ali i pored toga ne navija da se igra bez publike na grbavici.

A taj veto ili ti žalbu, o tom sam pisao prije nekoliko dana na temi željezničara , i da su sami sebe zeznuli, jer su trebali prihvatiti tu jednu bez publike i da je odrade protiv travnika, ovako će dobiti jednu, i ta će biti protiv borca, i onda će reći da ih je borac zaj.ebo a u stvari njihopvi iz kluba su sami sebi skočili u stomak.
Dobro bi bilo kad bi se u nekim novinama spomenula da je i ta ista Slavija prošla nekažnjeno zbog goreg incidenta. A što se tiče tog veta, mogu ga okačit mačku o rep. Na kraju krajeva taj dotični gospodin je mogao davno staviti taj veto, još prije utakmice sa Travnikom, jer kazna donesena prije te utakmice, a ne čekati da se to desi pred Borac. Ova slučajnost je malo reći sumnjiva, pogotovo ako znamo kakav je bio neosnovan medijski pritisak na Želju iz FBiH, a o medijima iz RS-a da ne pričam.
I da zar stvarno misliš da taj Šipovac govori istinu, kad kaže da ne bih volio igrati pred praznim tribinama. Ma daj, dobro poznata taktika Banjalučkog Borca, plasnko i organizirano uništavanje protivnika van zelenog terena (Sarajevo, Široki, pa sad Željo) ;)

@cena
Mali je toliko isfrustriran da je to :o Divi ga počeo i sam sebe citirati :? :lol:
Strauss Junior

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 08 apr 2010, 12:14

BlueSharks je napisao/la: Dobro bi bilo kad bi se u nekim novinama spomenula da je i ta ista Slavija prošla nekažnjeno zbog goreg incidenta. A što se tiče tog veta, mogu ga okačit mačku o rep. Na kraju krajeva taj dotični gospodin je mogao davno staviti taj veto, još prije utakmice sa Travnikom, jer kazna donesena prije te utakmice, a ne čekati da se to desi pred Borac. Ova slučajnost je malo reći sumnjiva, pogotovo ako znamo kakav je bio neosnovan medijski pritisak na Želju iz FBiH, a o medijima iz RS-a da ne pričam.
I da zar stvarno misliš da taj Šipovac govori istinu, kad kaže da ne bih volio igrati pred praznim tribinama. Ma daj, dobro poznata taktika Banjalučkog Borca, plasnko i organizirano uništavanje protivnika van zelenog terena (Sarajevo, Široki, pa sad Željo) ;)

@cena
Mali je toliko isfrustriran da je to :o Divi ga počeo i sam sebe citirati :? :lol:
:mrgreen: Samo se vi "Zeljini" nemojte javljati.Ko o cemu,**** o postenju... :roll:
Treci put castimo

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 08 apr 2010, 12:14

borcev_navijac je napisao/la:Sve je to istina, ali šta da radimo valja nam se boriti do zadnjeg trenutka, evo izgleda da nijazu baš i nije uspjelo to sa kaznom od 8000KM pa je sam sebi skočio u stomak, da mu eventzualno jedna utakmice zabrane bude baš ona protiv borca.
Neznam da vam iz Avazovog sporta da Vam prebacim natpis koje sve zaduzen za sudije,ali natpis glasi ovako

Za koga rade Brkovic i Kulenovic

Pa u tekstu Sporta kaze ;Kulovic je ispred FKKS u sudiskoj,a Brkovic u Takmicarskoj komisijiNSBiH.Jesuli ono predstavnici jednog kluba iliFSKS,pita Bakovic.
Podsjetimo,Kulovic,a posebno Brkovic su deklasirani navijaci Zelje stoji u saopstenju!

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 08 apr 2010, 12:15

Molio bih vas da ne ulazimo u raspravu sa nekim likovima... Kvare nam temu za koju većina koji su objektivni kažu da je ako ne najkvalitetnija onda jedna od kvalitetnijih tema, još čekam i admine da se oglase po tom pitanju :D
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 08 apr 2010, 12:16

tatamata je napisao/la: :mrgreen: Samo se vi "Zeljini" nemojte javljati.Ko o cemu,**** o postenju... :roll:
:lol:
Strauss Junior

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 08 apr 2010, 12:17

VB 1987 je napisao/la:Molio bih vas da ne ulazimo u raspravu sa nekim likovima... Kvare nam temu za koju većina koji su objektivni kažu da je ako ne najkvalitetnija onda jedna od kvalitetnijih tema, još čekam i admine da se oglase po tom pitanju :D
tako je samo ih ignorisite ko da ne postoje

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 08 apr 2010, 12:22

BlueSharks je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:A šipovac je juče u oslobodjenju sarajevskom izjavio kako Borac nije za to da željo protiv Borca igra bez publike, jer se fudbal igra za publiku iako je napomenuo da je borac kažnjen za identičnu stvar sa dvije utakmice bez publike ali i pored toga ne navija da se igra bez publike na grbavici.

A taj veto ili ti žalbu, o tom sam pisao prije nekoliko dana na temi željezničara , i da su sami sebe zeznuli, jer su trebali prihvatiti tu jednu bez publike i da je odrade protiv travnika, ovako će dobiti jednu, i ta će biti protiv borca, i onda će reći da ih je borac zaj.ebo a u stvari njihopvi iz kluba su sami sebi skočili u stomak.
Dobro bi bilo kad bi se u nekim novinama spomenula da je i ta ista Slavija prošla nekažnjeno zbog goreg incidenta. A što se tiče tog veta, mogu ga okačit mačku o rep. Na kraju krajeva taj dotični gospodin je mogao davno staviti taj veto, još prije utakmice sa Travnikom, jer kazna donesena prije te utakmice, a ne čekati da se to desi pred Borac. Ova slučajnost je malo reći sumnjiva, pogotovo ako znamo kakav je bio neosnovan medijski pritisak na Želju iz FBiH, a o medijima iz RS-a da ne pričam.

@cena
Vidi natpis u Sportu nemoj samo da kazete da su to Pitarske novine, pa vidi ko je u sudackoj organizaciji sta se radi i kako se zna ko ce suditi par kola unaprijed.Zeljina uprava je sve pokrila vazne funkcije u NSBiH i to je istina ja neznam sta je ovde isfrustrirano oko znas sta ta rijec i znaci! ;)

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 08 apr 2010, 13:03

Razmišljao sam dugo o ove dvije utakmice protiv Slavije i došao na spasonosnu ideju :D

Treba se jednostavno potući sa njima i onda nemaju šanse. Ništa bezobrazno,samo malo jače u kost u svakom startu,i naši su obe utakmice.Imaju par rekonvalescenata,Stanića i Jovanovića,par koji samo odrađuju ugovor kao Kutalija koji nakon prvog starta neće više ni pokušati da igraju,par šminkera tipa Spalević koji izbjegavaju duele,itd....

Nešto kao što je Borac igrao u bivšoj Jugi sa generacijim Kušmić,Lazić,Vidačak,Bajagilović i kompanija,kad je glavno skandiranje bilo "Njega,njega,njega..." :D :D

Dosta smo mi sa tom Slavijom glumili finoću i pušili redovno u Banjaluci.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 apr 2010, 13:03

Primjecujem da je ponovo pocela najava utakmice na nes radiu :)
ide svako malo , to je dobro, izgleda oni citaju ovaj forum :)

dalje vuletov intervju i prvi i ovaj dansnji drugi u glasu pravo mi se svidio, mislim da je covjek objektivan skroz.
I da moram nesto da kazem, pravo je glupa ova medijska i svaka druga kampanja protiv marica ovih dana po novinama, a malko smo joj i mi po forumima doprinjeli, unosi nemir u ekipu i stručni štab pred tako važne utakmice.
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 apr 2010, 13:06

Schlager je napisao/la:Razmišljao sam dugo o ove dvije utakmice protiv Slavije i došao na spasonosnu ideju :D

Treba se jednostavno potući sa njima i onda nemaju šanse. Ništa bezobrazno,samo malo jače u kost u svakom startu,i naši su obe utakmice.Imaju par rekonvalescenata,Stanića i Jovanovića,par koji samo odrađuju ugovor kao Kutalija koji nakon prvog starta neće više ni pokušati da igraju,par šminkera tipa Spalević koji izbjegavaju duele,itd....

Nešto kao što je Borac igrao u bivšoj Jugi sa generacijim Kušmić,Lazić,Vidačak,Bajagilović i kompanija,kad je glavno skandiranje bilo "Njega,njega,njega..." :D :D

Dosta smo mi sa tom Slavijom glumili finoću i pušili redovno u Banjaluci.
Ne bi to bilo fer, nisu ni oni nas tukli u obe zadnje utkamice u lukavici
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 apr 2010, 13:11

VB 1987 je napisao/la:Da, da, da, to sa Žarom na desnom beku je odlična ideja, pogotovo što je on i u prijateljskoj sa Zvijezdom igrao na desnom boku, nadalje trebalo bi u subotu osigurati nazad, jer Spalević će grebati ko lud zato što nema pravo igranja u kupu, a žara bi mogao dobro pokriti taj dio igre... Odlična zamisao kolega...
Hvala kolega :)

mislim da je to dobro rjesenje :)

problem sa ljevakom na desnoj strani je zatvaranje zentaršuta iz mrtvog ugla ili ugla blizeg korner liniji, ali to se da nadomjestiti dobrim postavljanjem i ne dozbvolajvanjem takvog prodora prema uglu
Zadnja izmjena: borcev_navijac, dana/u 08 apr 2010, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
TREĆI PUT ČASTIMO !

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 08 apr 2010, 13:12

@ borcev_navijac

Ne i ne, ja nisam doprinio toj hajci! :mrgreen: Zato molim da se ubuduce naglasi- "osim Simpatizera"! :mrgreen:
Branim covjeka citavo vrijeme i ne odstupam ni milimetra. Maricu, ako citas ovo, znaj da imas moju podrsku! :mrgreen:
HAJ FAJV

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 apr 2010, 13:14

Simpatizer je napisao/la:@ borcev_navijac

Ne i ne, ja nisam doprinio toj hajci! :mrgreen: Zato molim da se ubuduce naglasi- "osim Simpatizera"! :mrgreen:
Branim covjeka citavo vrijeme i ne odstupam ni milimetra. Maricu, ako citas ovo, znaj da imas moju podrsku! :mrgreen:
U pravu si, ti si bio dosljedan, mene je malo ponio defetizam na forumu, moram da priznam, popustiop sam pod pritiskom crnila :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 08 apr 2010, 13:17

borcev_navijac je napisao/la:

U pravu si, ti si bio dosljedan, mene je malo ponio defetizam na forumu, moram da priznam, popustiop sam pod pritiskom crnila :)
To ti je psihologija vecine. I ja sam jutros napisao da mi se smucilo da citam pljuvacinu po Maricu i da mi dodje da odustanem od ovog foruma, ali sad sam se zainatio.
HAJ FAJV

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 apr 2010, 13:26

Simpatizer je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:

To ti je psihologija vecine. I ja sam jutros napisao da mi se smucilo da citam pljuvacinu po Maricu i da mi dodje da odustanem od ovog foruma, ali sad sam se zainatio.
Ma jutros mi se okrenuo želudac kad sam jednog "navijača borca" ovdje pročitao kako poziva na bojkot prvenstvene utakmice !!!
Ejjjjjjjjjjjjjjj DIJELIMO PRVO MJESTO, POLUFINALE SKORO FINALE KUPA, na pola koraka smo od 18 godina čekane evrope!!!
ejjjj imali tu pameti imalo pomislih!
TREĆI PUT ČASTIMO !

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 08 apr 2010, 13:32

Evo sad sam i ja citao intervju sa Vuletom.Kao da su mene intervjuisali! :mrgreen: Fino covjek kaze,ne bas direktno ali nesto u smislu:"Dajte ljudi sta kukate,razbicemo svakog rivala,opusteno!" :mrgreen: ;)

Inace ocekujem sad u subotu pun stadion protiv Slavije,i da im vratimo duplo za proslu sezonu!Ako odigramo kao prvo poluvrijeme protiv Zvijezde,ne brinem se.
Treci put castimo

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 apr 2010, 13:36

tatamata je napisao/la:Evo sad sam i ja citao intervju sa Vuletom.Kao da su mene intervjuisali! :mrgreen: Fino covjek kaze,ne bas direktno ali nesto u smislu:"Dajte ljudi sta kukate,razbicemo svakog rivala,opusteno!" :mrgreen: ;)

Inace ocekujem sad u subotu pun stadion protiv Slavije,i da im vratimo duplo za proslu sezonu!Ako odigramo kao prvo poluvrijeme protiv Zvijezde,ne brinem se.
nema ga na netu, a pravo bi taj intervju dobro bilo naljepiti na forum
TREĆI PUT ČASTIMO !

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 08 apr 2010, 13:51

Ne da mi se sve prekucavati evo samo par udarnih izjava.... ;)

"& то " " / $ нас,? / ¥," је то ? $ у ??' &." тога,у % " је $ ? ' " ",& је " $ све ? на своје '.",Сарајево," " " ?,? " $ $ нас-& је ? "

"? се то & ? не," ' $ на ?," ? & " " % $ се " на $ " - ? $ првенственог ?.Све су то $ $ за ? у Европу.То је " за & " & ?.% " " не " ? " $ $ "?Не ' ? у " " ",",Сарајево," "...-& је "

"" ' је $ & у " за ?.По ' $ са ? - " " ? &.- у $ " ? % $ " & " ? ? ?.То " ' за нас ?.? " ",у " сезоне " ? " " ".& $ " стоје," " "/" - $ трофеје " $ ? ".$ се $ - & $ $ $ & сезоне-" је $ црвено-?.
Treci put castimo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 08 apr 2010, 14:28

Ne bi to bilo fer, nisu ni oni nas tukli u obe zadnje utkamice u lukavici
Hmmm,znaci moracemo ih onda na fin nacin dobiti :shock: ....

Regoje u Glasu izjavljuje da sigurno nece izgubiti u Banjaluci,nadam se da ce progutati svoje rijeci u subotu navece :D .

Ko ubuduce bude pozivao na bojkot bice banovan,taj je ubacen u nase redove,peta kolona :D

A za smjenu Marica ja priznajem da jesam,najmanje zbog rezultata,koji su dobri,a najvise sto mu igraju tri igraca po ko zna kojim direktivama,a cim imas takve specijalce u ekipi,ni ekipa ti ne moze igrati kako treba,zato Maricu,nemoj citati ovaj moj post,da se ne povrijedis i da ti ne narusavam spokoj :D ....da ne imenujem te igrace,prepoznace se

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 08 apr 2010, 14:34

Schlager je napisao/la:
Hmmm,znaci moracemo ih onda na fin nacin dobiti :shock: ....

Regoje u Glasu izjavljuje da sigurno nece izgubiti u Banjaluci,nadam se da ce progutati svoje rijeci u subotu navece :D .

Ko ubuduce bude pozivao na bojkot bice banovan,taj je ubacen u nase redove,peta kolona :D

A za smjenu Marica ja priznajem da jesam,najmanje zbog rezultata,koji su dobri,a najvise sto mu igraju tri igraca po ko zna kojim direktivama,a cim imas takve specijalce u ekipi,ni ekipa ti ne moze igrati kako treba,zato Maricu,nemoj citati ovaj moj post,da se ne povrijedis i da ti ne narusavam spokoj :D ....da ne imenujem te igrace,prepoznace se
Ma pusti Regoju neandertalca,mozak mu je velicine graska.Sta on zna...

Jedva cekam subotu.
Treci put castimo

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.