Blago nama !Ono što je neshvatljivo je činjenica da je FK Sarajevo zapisnik sa utakmce dobio tek danas što je četiri dana nakon odigravanja susreta, iako je isti morao odmah biti dostavljen klubu iz Titove 38b. Rekli bi smo da su to nevjerovatni propusti krovne kuće fudbala u Bosni i Hercegovini. Da li su napravljeni sa namjerom, ili samo neodgovornošću pojedinaca nikada nećemo saznati, ali sigurno je da se takvi propusti ne smiju dešavati.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ti si opet šampion !
Hoće li se ići u Gradačac, hoće bit šta organizovano ?
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

Nadam se da cemo uskoro na ovom stadionu gledati bordo momke! Hvala Dino! Hvala g.Tan! Imate podrsku navijaca Fk Sarajeva..Samo tako nastavite!!!
- invincible1921
- Kontakt:
ovo nije provkacije cak sta vise zabrinut sam jer eo iako vatreni navijac zeljeznicara ne bi nikako volio da vas unisti nakav malezijac,a vjerujte mi nie da nema sansi,ako bi on posto vlasnik niko vam ne garantuje da vam se ne bi desilo isto sto i kardifuemir18 je napisao/la:Bio Plavi grb sad Crveni,sve je jasnoinvincible1921 je napisao/la:A sta ako vam uradi stvari ko i kardifu,npr promijeni vam boje kluba,promijeni vam grb ili kao sto je njima promijenio slogan koji je tu stajao od postojanja kluba,jos pored plave ptice sad zmajemir18 je napisao/la:Jos da preuzme klub,pa da budemo Bosanski Dinamo
=\_1921_/=
Mozda vam organizuje prijateljsku protiv Kardifa, jos da nam je drzava normalna kako nije pa da se sredi zakon da stranci mogu ulagati u nase klubove, da se pomjerimo sa mrtve tacke.budzak je napisao/la:
Nadam se da cemo uskoro na ovom stadionu gledati bordo momke! Hvala Dino! Hvala g.Tan! Imate podrsku navijaca Fk Sarajeva..Samo tako nastavite!!!
Kako šef preko kosulje dres obuce dres i kragnu izbaci.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
PeteDunham je napisao/la:Šaban.Head je napisao/la:

neka je on totalno moderan

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Pa sta ako obuce dres preko kosulje? Nece se skidati. Ovo dok se slika, dok je utakmica itd. Poslije samo skine i ostane u kosulji. Nadjite mu neku drugu zamjerku, ba. 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Ocam' oni pricaju o nekim sabanima i necemu, a vidi im predsjednika seljacine Gredica...sa izrazenim provincijskim naglaskom, logikom, gestikulacijom i glavom.A Tan je saban, jeste saban je
. Saban koji se moze popisati po cijeloj ligi, jer je smijesna kolicina novca koji je u budzetima svih klubova zajedno. To on potrosi za jedan transfer u Cardifu.Bosnje pametne, svi su nama sabani, 'ta ce on, vidi mu glave i slicne price, a mi na dnu svih mogucih ljestvica u svemu, ko drzava. 

isto djeca,moj babo se oblaci bolje,nije istina moj se oblaci bolje
ja bi najradije da on ulozi u Sarajevo,jer tako ih i mi moramo pratiti pa nasi ne bi mogli bezveze grijati stolice

ja bi najradije da on ulozi u Sarajevo,jer tako ih i mi moramo pratiti pa nasi ne bi mogli bezveze grijati stolice
Željeznicar za život cijeli !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
to je to sto niko ne konta. Hvala Bogu neko pametan. Ako bi tata Tan ulozio i kad bi se liga smanjila na 10 klubova, to bi bio pun pogodak. Kad bi bili barem na nivou HNL-a bilo bi vise nego odlicno.likusa je napisao/la:ja bi najradije da on ulozi u Sarajevo,jer tako ih i mi moramo pratiti pa nasi ne bi mogli bezveze grijati stolice
A zna se, Sarajevo bi dominiralo kao sto Dinamo dominira tamo

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jel neko Tanu javio za prekid utakmice, baklje, izgubljena tri boda za zelenim stolom? Kakva je njegova reakcija?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- AdiRajvosa
- Kontakt:
exbabilon je napisao/la:Jel neko Tanu javio za prekid utakmice, baklje, izgubljena tri boda za zelenim stolom? Kakva je njegova reakcija?
Naravno da covjek sve to zna. Pa vidio si, tj. mozes vidjeti i sada, da je na zvanicnoj FB stranici FC Cardif cestitano Sarajevu zbog pobjede nad rudarom. Sve oni prate, ali bas sve. Ne mislis valjda da ce neko ulagati novac negdje gdje ne prati sve moguce.

Ja vjerujem da su ih oni i nasavjetovali da se zale.
Sta mislite hoce l' sta bit' od toga?

Sta mislite hoce l' sta bit' od toga?

LANET OLSUN!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma kakvi, to sve vecinom vodi Dino. Frajer je ideal jednog top managera
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Samir Radovac i Emir Plakalo na spisku U-19 reprezentacije BiH.
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/samir- ... e-bih/1231" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretno momcima..

http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/samir- ... e-bih/1231" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretno momcima..

Javili mu a ovo je njegova reakcija :Cardiff City Football Club Jučer u bli ... o/ <o> \o/exbabilon je napisao/la:Jel neko Tanu javio za prekid utakmice, baklje, izgubljena tri boda za zelenim stolom? Kakva je njegova reakcija?
Sarajevo ljubavi moja!
Kolika je kazna,koliko kesa trebam da uplatim na racun te bagre iz saveza koju cu rastjerati za koji mjesec.exbabilon je napisao/la:Jel neko Tanu javio za prekid utakmice, baklje, izgubljena tri boda za zelenim stolom? Kakva je njegova reakcija?
1946
- kupus army
- Kontakt:
Kaze da je odusevljen ulijetanjem i da mu je zao sto nisu do kraja odradili,bas ga je fino podsjetilo na staru englesku skolu huliganizma,na koju je svrsavao dok je stvarao milione po Maleziji.AdiRajvosa je napisao/la:exbabilon je napisao/la:Jel neko Tanu javio za prekid utakmice, baklje, izgubljena tri boda za zelenim stolom? Kakva je njegova reakcija?
Naravno da covjek sve to zna. Pa vidio si, tj. mozes vidjeti i sada, da je na zvanicnoj FB stranici FC Cardif cestitano Sarajevu zbog pobjede nad rudarom. Sve oni prate, ali bas sve. Ne mislis valjda da ce neko ulagati novac negdje gdje ne prati sve moguce.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Dobar je mogu ti reci, svaka mu cast. Kad vec dovodi nove ljude nek se potrudi da vrati Usanovica, Pusinu i ostalu kompanijuHead je napisao/la:Kolika je kazna,koliko kesa trebam da uplatim na racun te bagre iz saveza koju cu rastjerati za koji mjesec.exbabilon je napisao/la:Jel neko Tanu javio za prekid utakmice, baklje, izgubljena tri boda za zelenim stolom? Kakva je njegova reakcija?

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Trenutno korisnika/ca: Dave, Google Adsense [Bot], perodeformero, pitar i 42 gosta.