IMIGRACIJSKA POLITIKA
Donald Admin Trump uvodi potpunu zabranu ili ograničenje prisustva za 41. forumasa, objavljen i spisak

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
IMIGRACIJSKA POLITIKA
Donald Admin Trump uvodi potpunu zabranu ili ograničenje prisustva za 41. forumasa, objavljen i spisak
Ma nek pise, ja sam Zeni zabranio da ulazi na Forum SS, jbg bilo me strah da je Derdiyok ne zbari pa osta ja sam sa 3 djece.
A zašto ne mogu ? Nisam u toku, zašto ne postoji ona tema ?
Glupa izjava i preočajan tajming. Još uključenje i izjave za ovu televiziju, horor.
glavni fazon sa ovim kisobranima možeš lemati ljude a kuka na ovom kisobranu komotno hvata vrat i privlači osobu k tebi, na sve je spreman nenadlezni da napravi haos dns
https://www.youtube.com/@BezCenzurebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 mar 2025, 11:21Koja televizija radi te proteste danas sa live uključenjem, informacijama sa terena i sl. a da nije režimska televizija?
Nek se pobiju izmedju sto se mene tice. Da manipulator napokon prestane se baviti nasom, a pocne svojom zemljom u kojoj ima hiljadu i jedan problem
Ma neka se pozabave sami sobom, vrijeme je i bilo. Svo zlo sto se i kod nas desava dolazi od tamo, jer im ta podrska daje vjetar u ledja.
Ma o tome i pricam, oni su za njih srbi nizeg reda. Ne znam sta se njima ovdje treba da desi da uvide, nije im dovoljno sto 2 puta losije zive ljudi u RS-u nego u Federaciji, ali **** i glad i neimastinu, bitno je biti veci srbin od svakog nislije ili beogradjanina. To ce ih svega na kraju kostati, aBd da doziv i ukidanje RS-a, a ako ne ja bar moja djeca.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, nerkolfc i 7 gostiju.