Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Bar su žute prešli ako je neko odigrao
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kornere, bilo ih 20 

Kako ne volim ove padobrance sto se pojave niodkuda i citiraju promasen tipMoggiano je napisao/la:Drug ubuduce provjeri prije nego napises, Miletic igrao i zabio petnestak koseva.. jbg padohadis30 je napisao/la:Klosterneuburg - Vienna(+2,5) 1 1,85
Vienna bez najboljih strijelaca Jason Detricka i Predraga Miletica.

adis30 je napisao/la:Kako ne volim ove padobrance sto se pojave niodkuda i citiraju promasen tipMoggiano je napisao/la:Drug ubuduce provjeri prije nego napises, Miletic igrao i zabio petnestak koseva.. jbg padohadis30 je napisao/la:Klosterneuburg - Vienna(+2,5) 1 1,85
Vienna bez najboljih strijelaca Jason Detricka i Predraga Miletica.
u krivu ste oboje.
ti što nisi provjerio prije objavljivanja para, a on što je uzeo bez da je iti pogledao o čemu se radi i jesu li informacije točne.
U desetom selu živi Antuntun!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
@bevanda4 šta je sa ovim Junhui Ding-Davis Mark? Mislim sad i nije toliko bitno jer me sje*a Fiorentina ali bi čeko sam to, dugo već stoji 3:4 i gdje god sam gledao rezultate tako isto?! 

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Ja sve pretrazio nigdje lik nije bio najavljen inace ne bih bezze napisao
Covjek je imao takav info da igrac nece igrati i objavio nije on kriv sto se X puta desi da preko medija se da takav info samo da se zavara protivnicka ekipa a i mi koji se kladimo
hmmm koliko ja pratim adis u 95% objava ne pogrijesi tako da ne vjerujem da se zalijece nesto kao 

da se razumijemo, nikad osobno ne napadam nikoga. samo govorim sa strane promatrača. a na prvi pogled i sudeći po adisovom odgovoru moggianu, izgledalo mi je da su obojica u krivu. ispričavam se ako sam koga uvrijedio.
@društveni parazit - pošto je par počeo u sessionu od 15:30 do 20:00, nastavlja se sutra u isto vrijeme ako se ne varam. trenutno je midsession. na svim većim turnirima i na ovoliki broj frejmova to se tako radi. Gubio je junhui 4-0, ali očito se sjetio da zna i držati štap u rukama. sad je 4-3.
@društveni parazit - pošto je par počeo u sessionu od 15:30 do 20:00, nastavlja se sutra u isto vrijeme ako se ne varam. trenutno je midsession. na svim većim turnirima i na ovoliki broj frejmova to se tako radi. Gubio je junhui 4-0, ali očito se sjetio da zna i držati štap u rukama. sad je 4-3.
- Consigliere
- Kontakt:
Danas nisam nista uplatio.... Mislim da nisam preskocio dan ima 2 godine. 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Imal neko na wwinu da posalje kakve sice do sutra glupan zaboravio do kad radi kladionica 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Da li je ponovo uveden porez u premieru na online kladjenje na dobitke preko 100KM ?
ser del barça es el millor que hi ha !
DaScof1eld je napisao/la:Da li je ponovo uveden porez u premieru na online kladjenje na dobitke preko 100KM ?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Evo izasle kvote za nasu ligu (Lutrija BiH)
2.50 na Sarajevo
2.50 na Sarajevo
Pretpostavljam da si se radi takvih oklada i ostavio?gringonjaOnajDrugi je napisao/la:samo da raja zna, da sam se ostavio kocke i da ne igram vece dugo vremena.......al danas slucajno vidio, kvota na Portu "8".......
nebi da nagovaram momke na grijeh, ali za one sto igraju, mozda odigrat 2 na porto uz neku sitnu paru......

Zayebajem se druže. Slažem se da je velika kvota na Porta.. Ali govorimo o Njemackom stroju s dozvolom za ubijanje. Prežive li portugalci ovo večeras, dugo će se o tome pričati. Šanse su male i nikakve, čudo se već dogodilo prošli tjedan, sumnjam da je svijet spreman za još jedno.

igraj prolaz porta i to hladno al hladno kakav bayern nema im pola onih baletanabevanda4 je napisao/la:Pretpostavljam da si se radi takvih oklada i ostavio?gringonjaOnajDrugi je napisao/la:samo da raja zna, da sam se ostavio kocke i da ne igram vece dugo vremena.......al danas slucajno vidio, kvota na Portu "8".......
nebi da nagovaram momke na grijeh, ali za one sto igraju, mozda odigrat 2 na porto uz neku sitnu paru......![]()
Zayebajem se druže. Slažem se da je velika kvota na Porta.. Ali govorimo o Njemackom stroju s dozvolom za ubijanje. Prežive li portugalci ovo večeras, dugo će se o tome pričati. Šanse su male i nikakve, čudo se već dogodilo prošli tjedan, sumnjam da je svijet spreman za još jedno.
-
- Kontakt:
Moze li mi ni neko dat neku informaciju kako se moze kladit preko Milenium kladionice uzivo ??
Cekaj zasto je Porto u samoj zavrsnici? Tu dozvolu za ubijanje nisu ni izvadili prosle sedmice koliko me sjecanje sluzibevanda4 je napisao/la:Ali govorimo o Njemackom stroju s dozvolom za ubijanje. Prežive li portugalci ovo večeras, dugo će se o tome pričati. Šanse su male i nikakve, čudo se već dogodilo prošli tjedan, sumnjam da je svijet spreman za još jedno.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.