FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

EmirTM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la EmirTM87 » 18 jul 2011, 22:58

posmatrac sa juga 87 je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Nego ovi što su bili na Grbavici ovih dana jeste li primjetili da se nešto ipak radi :D

Pokošena je trava ispod južne tribine, tj od zapadne pa sve do lokomotive...još istočna ostala, urodila je naša forumska kritika plodom :lol:

Što se tiće Zebe, ukoliko je ova ponuda stvarno tačna treba je prihvatiti, jer po meni ove sezone imamo takav tim da i bez Zebe iako je on trenutno naš najbolji igrač, se možemo prošetati ligom...

Svakako kao i svaki navijač volio bih da ostane, ali neće mi baš toliko biti krivo ako ode...

I morao je to Borovina objaviti baš sad, 2 dana prije utakmice, da unosi prvo nemir među nas navijače pa i u igrače...
Ne bih se slozio sa tobom da bi se prosetali ligom, smajke ne igra poziciju zebe, vec desno, stancevski je vise destruktivac i razbijac nego organizator, i jedini koji bi mjenjao zebu je jamak, nazalost. ILi bi igrali sa dva napadaca selimovic i adilovic sto je manje moguce
ocigledno nikad nisi gledao stanceskog

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 jul 2011, 23:00

Ko kaže da Smajić ne može igrati na poziciji Zebe, pa to je prvobitna pozicija koju je igrao u Zrinjskom, stariji forumaši to znaju bolje od mene, Smajić je polivalentan igrač i može igrati na svakoj poziciji u igri prema naprijed, to što ga Osim trenutno koristi na lijevom krilu, je upravo zato što ima Zebu u ekipi...Zebinu poziciju može pokriti i Bešlija...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 18 jul 2011, 23:00

Pokošena je trava ispod južne tribine, tj od zapadne pa sve do lokomotive...još istočna ostala, urodila je naša forumska kritika plodom :lol:

Što se tiće Zebe, ukoliko je ova ponuda stvarno tačna treba je prihvatiti, jer po meni ove sezone imamo takav tim da i bez Zebe iako je on trenutno naš najbolji igrač, se možemo prošetati ligom...

Svakako kao i svaki navijač volio bih da ostane, ali neće mi baš toliko biti krivo ako ode...

I morao je to Borovina objaviti baš sad, 2 dana prije utakmice, da unosi prvo nemir među nas navijače pa i u igrače...[/quote]
Ne bih se slozio sa tobom da bi se prosetali ligom, smajke ne igra poziciju zebe, vec desno, stancevski je vise destruktivac i razbijac nego organizator, i jedini koji bi mjenjao zebu je jamak, nazalost. ILi bi igrali sa dva napadaca selimovic i adilovic sto je manje moguce[/quote]
ocigledno nikad nisi gledao stanceskog[/quote]
onda bi mjenjao zebu na utakmicama a ne svraku il savica, logicno, i u borcu je igrao na centru a ne blize golu, malo ti pogledaj pa se opet javni :lol:
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 18 jul 2011, 23:02

EmirTM87 je napisao/la:@nidi
kakve veze mourinho ima...ne kazem ja nista za zebu..nego mi je glupo ovo sto si napisao da za 700.000 mozes napraviti istok da bude kao sjever...kako ces to izvesti bgt haj mi objasni...neki madjionicarski trikovi ..nesto ?? :lol:
misliš da 700 000 eura (ako je istina)ne bih moglo pokriti troškove izgradnje istočne tribine.Neznam šta ti nije jasno uzmeš pare od šturma daš građevinskoj firmi i praviš tribinu,jer ona razlika od 16 miliona eura koja fali slovencima za novu grbavicu realno niko u BIH nemože platiti.

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 18 jul 2011, 23:03

nidi je napisao/la:
tm-ovac iz mase je napisao/la:Osimova filozofija je da ce za dobre pare dati Zebu, nažalost Šturm ima te pare i u stanju je da odvoji koliko Osim hoće. Veći je problem što igrača poput Zeba gotovo nema u regionu, a iz inostranstva ga dovesti je NEMOGUĆE!
Zeba za BiH ima odličnu platu i po meni i njemu se igra ovdje, da se skrasi i zavrsi karjeru ovdje. Ako za to treba i Željo da ubaci koju hiljadu u njegov novčanik, neka!
molim te budi realan nije to razlika od hiljadu maraka,plafon u želji zarađuje 5.000 eura mjesećno a u šturm ako misli platiti 700 000 eura želji ne bih zebi ponudio ispod 200 000 eura godišnje,Jedino što bih ga moglo zadovoljiti da ostane u želji je to što je veći merak igrati u gabeli,travniku,vrapčićima nego u beću.

Znam ja da to nije 1000 KM razlika, ali nakon godina igranja u Evropi mozda je gušt doć u voljeni klub, među svojom rajom sa platom koja je odlična. Tu si među svojim ljudima, porodicom, prijateljima...Koga imaš u Šturmu ? Realno samo nas sam Zeba može izvuć i reć HOĆU DA OSTANEM jer su ovo pare koje su velike, ali gubitak Zebe bi bio prevelik! Bez Zebe se ne bi prošetali ligom u to mi vjerujte, jer ostale pozicije nam nisu nesto aman-zaman... Zeba je igrač koji previ prevagu i ovdje i u Evropi!
TM87

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 18 jul 2011, 23:03

Bianconeri1988 je napisao/la:Ko kaže da Smajić ne može igrati na poziciji Zebe, pa to je prvobitna pozicija koju je igrao u Zrinjskom, stariji forumaši to znaju bolje od mene, Smajić je polivalentan igrač i može igrati na svakoj poziciji u igri prema naprijed, to što ga Osim trenutno koristi na lijevom krilu, je upravo zato što ima Zebu u ekipi...Zebinu poziciju može pokriti i Bešlija...
vidjet cemo sta i kako ko moze, al ostaje moje misljenje da se nebi prosetali kroz ligu kako ti kazes, i ja bi ga dao za te pare, pa sta bude
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 18 jul 2011, 23:03

Bianconeri1988 je napisao/la:Ko kaže da Smajić ne može igrati na poziciji Zebe, pa to je prvobitna pozicija koju je igrao u Zrinjskom, stariji forumaši to znaju bolje od mene, Smajić je polivalentan igrač i može igrati na svakoj poziciji u igri prema naprijed, to što ga Osim trenutno koristi na lijevom krilu, je upravo zato što ima Zebu u ekipi...Zebinu poziciju može pokriti i Bešlija...
jedini igraci koji bi mozda mogli zamjeniti Zebu su Stanceski i Jamak, Smajic ne moze igrati u sredini !!

aa glupo je sad raspravljati o tome, zeba je tu...ponuda jos nije dosla, neko provali da je dosla ponuda a mi se zalijecemo ko ovce :lol: :lol:

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 18 jul 2011, 23:04

to pokusavam rec' cijelo vrijeme :mrgreen:
FKŽ !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 18 jul 2011, 23:10

E sto mi ovo sa zebom leze ko samar u pm. :o
Imamo mi dobrih igraca,sve to stoji,spominju se ev kako citam smajic,stanceski,visca..
sve je to ok,al zeba je glavni "motor ove ekipe".ganjali bi se mi po premijer ligi,ali zeba je igrac s kojim ko sto vidite mozemo mnogo vise,naravno uz tim koji se gradi
e sad zamislite nesto sto vec svi zamisljamo,samo niko ne smije reci da ne upehira pa necu ni ja,a svi znate sta je.
ako se desi,a desice se abd,vec u septembru ove godine ne samo zebi nego svim nasim igracima bi cjena mogla skociti za 300-500% ako se poklope kockice kako treba
ponuda je dobra,ali treba prvo sacekati euroligu,pa ko sto neko rece tad ce biti smjesno 700000E
A i zeba je zeljovac u dusi,mislim da ne bi nikad ispao pakas ko neki pa da ode kad istekne ugovor,a da sta ne potpise
osime pamet u glavu

Iskreno se nadam da je sve ovo fantazija onog bukovine,brezovine... kako vec bjase :lol: :lol:

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 18 jul 2011, 23:10

A da nije zizovic zamjena za zebicu, a bucan i kerla dodju gratis :lol: :lol:

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 18 jul 2011, 23:15

tm-ovac iz mase je napisao/la:
nidi je napisao/la:
tm-ovac iz mase je napisao/la:Osimova filozofija je da ce za dobre pare dati Zebu, nažalost Šturm ima te pare i u stanju je da odvoji koliko Osim hoće. Veći je problem što igrača poput Zeba gotovo nema u regionu, a iz inostranstva ga dovesti je NEMOGUĆE!
Zeba za BiH ima odličnu platu i po meni i njemu se igra ovdje, da se skrasi i zavrsi karjeru ovdje. Ako za to treba i Željo da ubaci koju hiljadu u njegov novčanik, neka!
molim te budi realan nije to razlika od hiljadu maraka,plafon u želji zarađuje 5.000 eura mjesećno a u šturm ako misli platiti 700 000 eura želji ne bih zebi ponudio ispod 200 000 eura godišnje,Jedino što bih ga moglo zadovoljiti da ostane u želji je to što je veći merak igrati u gabeli,travniku,vrapčićima nego u beću.

Znam ja da to nije 1000 KM razlika, ali nakon godina igranja u Evropi mozda je gušt doć u voljeni klub, među svojom rajom sa platom koja je odlična. Tu si među svojim ljudima, porodicom, prijateljima...Koga imaš u Šturmu ? Realno samo nas sam Zeba može izvuć i reć HOĆU DA OSTANEM jer su ovo pare koje su velike, ali gubitak Zebe bi bio prevelik! Bez Zebe se ne bi prošetali ligom u to mi vjerujte, jer ostale pozicije nam nisu nesto aman-zaman... Zeba je igrač koji previ prevagu i ovdje i u Evropi!
ko ti garntuje da češ sa zebom biti prvak ili šta češ ako se nedaj bože zeba teže povrijedi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jul 2011, 23:16

nidi je napisao/la:šta češ ako se nedaj bože zeba teže povrijedi.
To je rizik sa kojim se nosi svaki igrač na planeti, od Messija do Zebe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 18 jul 2011, 23:17

Virtu4l je napisao/la:
nidi je napisao/la:šta češ ako se nedaj bože zeba teže povrijedi.
To je rizik sa kojim se nosi svaki igrač na planeti, od Messija do Zebe.
jezik pregrizo, pa nije aqvilani :lol: zelim vam ugodnu noc, zivio na Osim dragi gospodaru familije... ;)

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 jul 2011, 23:19

'Ta Hrastovina zna... :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 18 jul 2011, 23:27

ko ti garntuje da češ sa zebom biti prvak ili šta češ ako se nedaj bože zeba teže povrijedi.
Po tome ti ne moze garantovati ni dovođenenje Messija, ali kad si već počeo dovoditi igrače na deficitarnim pozicijama, nemoj pustiti najboljeg igrača, kome dostojnu zamjenu možeš dovesti sa 3x većim parama nego što ćeš dobiti od Zebinog transfera!
TM87

MaJaBa
Kontakt:

Post Postao/la MaJaBa » 18 jul 2011, 23:27

JA mislim da ne bi trebali prodati Zebu,on nam je pola ekipa,koliko god' nudili,milione,ja ne bi prihvatio,igrac njgovih kvaliteta tesko se nadje :/
al' Osim zna ;)
Željezničar za život cijeli.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 18 jul 2011, 23:31

MaJaBa je napisao/la:JA mislim da ne bi trebali prodati Zebu,on nam je pola ekipa,koliko god' nudili,milione,ja ne bi prihvatio,igrac njgovih kvaliteta tesko se nadje :/
al' Osim zna ;)
još teže se nađe 700 000 eura

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 18 jul 2011, 23:33

nidi je napisao/la:
MaJaBa je napisao/la:JA mislim da ne bi trebali prodati Zebu,on nam je pola ekipa,koliko god' nudili,milione,ja ne bi prihvatio,igrac njgovih kvaliteta tesko se nadje :/
al' Osim zna ;)
još teže se nađe 700 000 eura
pare ne igraju same...a zeba nam puno znaci, za te pare ne mozes dovesti kvalitetnu zamjenu za njega...mozes dovesti al ne majstora kakav je on :!:

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 18 jul 2011, 23:36

Zeba vrijedi najmanje milion eura i vjerujem da ispod te cifre nece otici pa makar sad ispali iz evrope.A ako prodjemo kaoboje to je jos bar 10% na ovu cijenu.A za te pare ja bi ga odma dao 2 miliona km nam garantuje titulu sigurno ako se utrosi u pojacanja al sto se tice europe nemamo tu sta traziti.Kao sto Zujo jednom rece za ulazak u grupnu fazu treba 6-7 miliona na pojacanja a daleko smo od toga....

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 18 jul 2011, 23:49

damirfile je napisao/la:Zeba vrijedi najmanje milion eura i vjerujem da ispod te cifre nece otici pa makar sad ispali iz evrope.A ako prodjemo kaoboje to je jos bar 10% na ovu cijenu.A za te pare ja bi ga odma dao 2 miliona km nam garantuje titulu sigurno ako se utrosi u pojacanja al sto se tice europe nemamo tu sta traziti.Kao sto Zujo jednom rece za ulazak u grupnu fazu treba 6-7 miliona na pojacanja a daleko smo od toga....
ne samo 6-7 miliona nego i dobar koeficijent i srecu na izvlacenju parova ;)
treba nam jos igraca iz BiH

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.