Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Druga slika je kada ti vidiš na klupi za rezerve Kediru i kada vidiš Maronea. Svaki top klub mora imati jaku klupu. Real Madrid pofaf'o ligu zato što Anćeloti nije rotirao.
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Juventus FC
Desni bek apsolutno prioritet..ne znam zasto se ne interesujemo za darmiana(mozda se radi na dovodjenju istog ali mi to ne znamoPogba je napisao/la:Marvin je u krivu iako dijelim njegovu logiku.
Njom ako idemo mi smo rijetko pojacavali prvu postavu i ranije 2 godine. Obicno je tu uletio 1 ili 2 igraca.
Tom logikom mi ostajemo na istom jer ni Dybala nece u prvu postavu.
Ali, u nekom zamisljenom Juventusu Pirlo nema mjesta vise i tu na registu ide Marcha, a na mezzalu Khedira, s tim da i ovaj moze tu odgovoriti.
Dobro je on pojacanje apsolutno. Ne prestar, a iskustvo veliko u top klubu i repki.
Prioritet su, opet ponavljam, bek minimalno, a u nekom mom scenariju mocan ofanzivni vezni od kojeg po svemu nece biti nista.

Sto se tice ofanzivnog veznog mislim da ce tu Marotta cekati neku povoljnu priliku jer tesko da se moze naci neko odlicno rjesenje za nase finansijske mogucnosti.
Igrace koji bi mogli da izlete su Gece, Pastore, Isco..ali sve zavisi od zamisli trenera tih timova..jer je ocigledno da navedeni ne igraju dovoljno u svojim timovima tako da bi se moglo sta uraditi..
Ideaalno bi bilo dovesti De Bruynea ali on bi nas kostao minimalno 40mill..sto je mislim u ovom trenutku previse..
Dybala, Darmian, Rugani, Kedira bi bio dobar prelazni rok..kad bi uspjeli navarati nekog od gore ofanzivnih veznih to bi bila fantazija.
Rijesiti se Ogbone pod obavezno..Caceresa mi je zao ali on konstantno muku muci sa povredama..
Za Ljorentea ne znam sta bi rekao, ako izleti ponudi od 15ak mill definitivno ga prodati..ali koga dovesti umjesto njega, Zazu? Niisam uopste odusevljen sa njim..
#ALLEGRIOUT
- L'Avvocato
- Kontakt:
Marotta je Zazi samo dizao cijenu izjavama cijele sezone. Nema šanse da se on vrati u Juve. Berrardi možda, ali Zaza ne.
Caceresa treba zadržati, Ogbonnu poslati što dalje od kluba. Vratio bi ga Torinu, ali ga ni oni neće htjeti sigurno.
Nando vjerovatno ostaje do kraja ugovora i vraća se u Španiju. Ako neko i ponudi više od 10 miliona za njega trebalo bi prihvatiti, ali teško da će do toga doći.
Što se tiče Darmiana, mislim da je praktično nemoguće njega dovesti. Cairo neće još jednog igrača pustiti u naše redove. A traži previše svakako. Ide on ili u Milan ili van Italije.
Caceresa treba zadržati, Ogbonnu poslati što dalje od kluba. Vratio bi ga Torinu, ali ga ni oni neće htjeti sigurno.
Nando vjerovatno ostaje do kraja ugovora i vraća se u Španiju. Ako neko i ponudi više od 10 miliona za njega trebalo bi prihvatiti, ali teško da će do toga doći.
Što se tiče Darmiana, mislim da je praktično nemoguće njega dovesti. Cairo neće još jednog igrača pustiti u naše redove. A traži previše svakako. Ide on ili u Milan ili van Italije.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Burberry46
- Kontakt:
Kedira ako je sanirao tu povredu, moze odmah, odlican igrac I sigurno bi se uklopio bolje kod nas nego u Realu, ali vidjecemo sta ce biti
Pozdrav za sve juventine
Pozdrav za sve juventine
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
eto, vidiš da sam u pravu, ti također smatraš da je Morata od €20 mln panjIlCapitano je napisao/la:Ja sam se opekao sa Alvarom prošlo ljeto i nikad više, zaslužili su ljudi jbg.

Alvaro je panj prve klase ! Ne vrijedi eura, fuj sta je doveo Maorta .. hahah 

- IlCapitano
- Kontakt:
- L'Avvocato
- Kontakt:
kao da su ga cigani pravili, nabacali svega i svačega
svaka čast za titule i zvjezdice, al' ne morate pravit' ciganluk od sebe
Juventus FC
Adidas je vrh, u godinama pred nama ce praviti vrhunske dresove, ali cik-cak ne mogu da shvatim nikako. Bas kao Nike 2011, jako ruzno. Sreca pa se ovaj ne primijeti toliko.
Rizikovali su malo, ipak im je prvi dres i tu se ide na sigurno, ali sigurno da ima neki filter u klubu koji donosi odluke o tome sta je prihvatljivo, a sta ne. Dres je lijep sve u svemu. Posto je drugi roze, mislim da ce treci koji je najavljen kao crni sa nekim zlatnim nijansama biti estetski najljepsi.
Rizikovali su malo, ipak im je prvi dres i tu se ide na sigurno, ali sigurno da ima neki filter u klubu koji donosi odluke o tome sta je prihvatljivo, a sta ne. Dres je lijep sve u svemu. Posto je drugi roze, mislim da ce treci koji je najavljen kao crni sa nekim zlatnim nijansama biti estetski najljepsi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma nismo cigani pa se pravimo da smo cigani a vi se nemate sta praviti, vi ste cigani par ekselans.Chinaglia je napisao/la:kao da su ga cigani pravili, nabacali svega i svačega

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Laziali smo, nismo romi 

- masteRofPoker
- Kontakt:
Vi ste cigani a oni su romi, vas raja vise voli i spominje.Chinaglia je napisao/la:Laziali smo, nismo romi

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
Re: RE: Re: Juventus FC
Mi smo prvi uveli zvijezdice na dresu, prvi ih se odrekli, i sada ih ponovo vracamo da malo dusmani oci pare jedno godinu dana.Chinaglia je napisao/la:kao da su ga cigani pravili, nabacali svega i svačega
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- BlueBosnian
- Kontakt:
Posluka za sve one koji vide, a ne čuju, čuju a ne vide..BlueBosnian je napisao/la:Eto sad će dovesti Kediru, koji je star + istrošen (čitaj povrede) + spor + velika plata..

A inače, Khedi je bezveze pojačanje..

Pa Padoin je korisniji i svestraniji jbt..
btw solidan dres..
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
You won't be lonely
It's over..
- akisarajevo92
- Kontakt:
Adrian Lopez koji je dominirao u Atleticu je free agent ovo ljeto, bio bi strasna zamjena za Pepea. 

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 28 maj 2015, 07:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Don't believe the hype.
Nije valjda ovo dres? Ako jest nema šanse da ću ga kupit'.
- IlCapitano
- Kontakt:
Gospodin Allegri.

- BlueBosnian
- Kontakt:

I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.