Baš sam kontao da naglasim da tražim cijelu utakmicu, ali kontam nešto, pa nisu valjda toliki bukvalisti. Ipak jesuTeaM87 je napisao/la:@The Maniacs '87
Lik je trazio link za skidanje zeljinih utakmica (full)
![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Baš sam kontao da naglasim da tražim cijelu utakmicu, ali kontam nešto, pa nisu valjda toliki bukvalisti. Ipak jesuTeaM87 je napisao/la:@The Maniacs '87
![]()
ja ga ne bih dao za 7.000.000 !!!ragazzidelsud1987 je napisao/la:NEDAMO ZEBU !!! , hoce da ga kupi sturm za 700 000k
Zeljo - VideotonOmar500 je napisao/la:Baš sam kontao da naglasim da tražim cijelu utakmicu, ali kontam nešto, pa nisu valjda toliki bukvalisti. Ipak jesuTeaM87 je napisao/la:@The Maniacs '87
![]()
![]()
Ako ti nije problem daj linkove, ili uploadaj na megaupload ili sličan servis. Unaprijed hvalaZeljovac_1921 je napisao/la:Zeljo - VideotonOmar500 je napisao/la:Baš sam kontao da naglasim da tražim cijelu utakmicu, ali kontam nešto, pa nisu valjda toliki bukvalisti. Ipak jesuTeaM87 je napisao/la:@The Maniacs '87
![]()
![]()
Zeljo - Newcastle
Zeljo - Kilmarock
Zeljo - Lewiski
Imam ove cijele Europske tekme.
I Zeljo - Sheriff naravno cijeluOmar500 je napisao/la: Ako ti nije problem daj linkove, ili uploadaj na megaupload ili sličan servis. Unaprijed hvala
Ovako, stavi Videoton, Kilmarock i Levski. Utakmice protibNewcastlle-a i Sheriffa mi ne trebaju, već ih imam. I da, zainteresovan sam i za ostale Željine utakmice, ne samo europske. Hvala ti još jednomZeljovac_1921 je napisao/la:I Zeljo - Sheriff naravno cijeluOmar500 je napisao/la: Ako ti nije problem daj linkove, ili uploadaj na megaupload ili sličan servis. Unaprijed hvala![]()
Haj sad cu staviti, koju ces prvu?
ma ne dat ga nikako...kakav milion... jel mozes dovesti onakvog majstora za te pare ??nero.piroman je napisao/la:Nedat ga ispod 1 M €
Bolje uzet 1 milion Evra ako se već može,neg da đaba ode i bude npr.nesretan tuEmirTM87 je napisao/la:ma ne dat ga nikako...kakav milion... jel mozes dovesti onakvog majstora za te pare ??nero.piroman je napisao/la:Nedat ga ispod 1 M €
ma jest najbolje nikako ga ne dati al znas koliko bi zelji znacile te pare, a kad mu istekne ugovor ode dzabe, a mozda ce biti nezadovoljan sto nije otisao i onda nista od njegaEmirTM87 je napisao/la:ma ne dat ga nikako...kakav milion... jel mozes dovesti onakvog majstora za te pare ??nero.piroman je napisao/la:Nedat ga ispod 1 M €
ee druga je stvar ako bi on bio nezadovoljan, ako bi zelio oticiBlagoje Bratić je napisao/la:Bolje uzet 1 milion Evra ako se već može,neg da đaba ode i bude npr.nesretan tuEmirTM87 je napisao/la:ma ne dat ga nikako...kakav milion... jel mozes dovesti onakvog majstora za te pare ??nero.piroman je napisao/la:Nedat ga ispod 1 M €
Hvala za selimovicaaleksandar_veliki je napisao/la:Zeba ce mozda, ali samo mozda otici, ukoliko Zeljo ispadne. Za klub i lovu o kojoj pricate, samo cu reci, šuplja do jaja. Bar tako sada stoje stvari.
e jbg sadChWilla je napisao/la:odakle, iz premijer lige ili?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.