Imao je i šta vidjeti, skupinu precjenjenih zvjezda koju Atletico u trećem sastavu šamara.Clutch je napisao/la:Šta, Bayern ga pustio da dođe pogledat' utakmicu?Raul_64 je napisao/la:nego pusti utakmicu
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
mada vidim da želiš da se šprdaš ipak si u pravu što se ovoga tiče.tajger je napisao/la:Ah nije ovo levante,almerija,elce,getafe i ostala sica da se kanta i neki nizovi prave,dosli ozbiljni protivnici i real umro
Danima se ovde onanisalo na "vanzemaljce" a čim nam dođe jaka konpaktna ekipa puša.
Mislim da je jedan od glavnih razloga nikakva rotacija. Jedni te isti igrači igraju cijelo vrijeme i ovo se moralo desit.
Talijan će morati da puno više rotira jer kad dođu utakmice u LP i kad se odlučivala primera fizička sprema će biti najvažnija i bilo bi smješno da zbog umora igrača ispadnemo.
A ovi što su onanisali cijelo vrijeme i okivali igrače i trenera u zvijezde sada ih pljuju ko zadnje papke

Koji licemjeri

Uglavnom talijan mora izvuć pouke iz ovih grešaka i krenut u nove pobjede, i prošle sezone je bilo kikseva pa se na kraju dobro završilo.
- JamesJoyce
- Kontakt:
Marcelo: "El juego del Atlético es pelotazo arriba y segundo balón"
Daj yebote, ne trebaju nam ove xavijevske isprike.
Daj yebote, ne trebaju nam ove xavijevske isprike.
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Ma malo se salim,vi jeste trenutno najaca ekipa u svijetu al ima istine da se niste nesto pokazali protiv jacih ekipastokton je napisao/la:mada vidim da želiš da se šprdaš ipak si u pravu što se ovoga tiče.tajger je napisao/la:Ah nije ovo levante,almerija,elce,getafe i ostala sica da se kanta i neki nizovi prave,dosli ozbiljni protivnici i real umro
Danima se ovde onanisalo na "vanzemaljce" a čim nam dođe jaka konpaktna ekipa puša.
Mislim da je jedan od glavnih razloga nikakva rotacija. Jedni te isti igrači igraju cijelo vrijeme i ovo se moralo desit.
Talijan će morati da puno više rotira jer kad dođu utakmice u LP i kad se odlučivala primera fizička sprema će biti najvažnija i bilo bi smješno da zbog umora igrača ispadnemo.
A ovi što su onanisali cijelo vrijeme i okivali igrače i trenera u zvijezde sada ih pljuju ko zadnje papke![]()
Koji licemjeri
Uglavnom talijan mora izvuć pouke iz ovih grešaka i krenut u nove pobjede, i prošle sezone je bilo kikseva pa se na kraju dobro završilo.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Krenulo vas 

Umjesto što je blesavi Perez skršio 180 mil na Balea i Jamesa mogao je mnogo bolje proći npr sa Reusom koji je za ovu dvojicu panjeva izmislio fudbal.
Saurman je napisao/la:Umjesto što je blesavi Perez skršio 180 mil na Balea i Jamesa mogao je mnogo bolje proći npr sa Reusom koji je za ovu dvojicu panjeva izmislio fudbal.

Bejla otjerat u bozju mater, ubacit sutra Odegaarda u rotaciju, gori od klempe ne moze biti.
Reus dolazi na ljeto, nista se ti ne brini Sarma
Reus dolazi na ljeto, nista se ti ne brini Sarma

Real Madrid C.F.
Cim ste preuzeli evropski tron broj padobranaca (evo i ja sam jedan, na primjer, jer mozda ne bih pisao da vam se ovo po temi desava) na vasoj temu se umnogostrucio. To je valjda proklestvo teme evropskih prvaka. Hvala vam jer na nasoj je popustilo.
@dzoni - hvala, ako vec nisam odgovorio. Opet, imam i ja svojih bubica.
@dzoni - hvala, ako vec nisam odgovorio. Opet, imam i ja svojih bubica.

Zadnja izmjena: muamerc, dana/u 07 jan 2015, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
Znate recept za Balea ako vam ne valja. U avion i u Manchester, para koliko zeli Perez, ne placam iz svog dzepa.
Realno morao je i doci neki negativan niz nakon svih ovih pobjeda, Real vjerujem da puca na ligu, ostaje gorcina ako se od gradskog rivala ispadne iz kupa ali osvajanje lige, u sto iskreno ne sumnjam nimalo, ce sve da nadoknadi na kraju.

Realno morao je i doci neki negativan niz nakon svih ovih pobjeda, Real vjerujem da puca na ligu, ostaje gorcina ako se od gradskog rivala ispadne iz kupa ali osvajanje lige, u sto iskreno ne sumnjam nimalo, ce sve da nadoknadi na kraju.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Dobro je ispadamo iz kupa. 

Znači ti bi radije da Utd kešira 100 mil za velšku prevaru od igrača nego da kupe Reusa za 25 mil.?Rooney88 je napisao/la:Znate recept za Balea ako vam ne valja. U avion i u Manchester, para koliko zeli Perez, ne placam iz svog dzepa.![]()
U svako doba.Saurman je napisao/la:Znači ti bi radije da Utd kešira 100 mil za velšku prevaru od igrača nego da kupe Reusa za 25 mil.?Rooney88 je napisao/la:Znate recept za Balea ako vam ne valja. U avion i u Manchester, para koliko zeli Perez, ne placam iz svog dzepa.![]()

Nauci da prihvatis kako postoje razlicita misljenja od tvog. Za tebe je Bale prevara a za mene covjek koji u Unitedu moze biti bolji nego u Tottenhamu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- JamesJoyce
- Kontakt:
Bolje se i drogirat nego bit Saurman.
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Ti buraz nikako da shvatiš da svakog boli qrac i da iskeširaju 3 bilijarde a ne 100 miliona.Saurman je napisao/la:Znači ti bi radije da Utd kešira 100 mil za velšku prevaru od igrača nego da kupe Reusa za 25 mil.?Rooney88 je napisao/la:Znate recept za Balea ako vam ne valja. U avion i u Manchester, para koliko zeli Perez, ne placam iz svog dzepa.![]()
Ne idu iz našeg džepa yeb'o ga ti.
A i piše se da je Reus skoro pa dogovorio s Realom.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Real će prekršiti finansijski fair play ako ga dovedu,a ne prodaju Balea npr. ali dobro nije da nismo navikli 

netačno.Curry je napisao/la:Real će prekršiti finansijski fair play ako ga dovedu,a ne prodaju Balea npr. ali dobro nije da nismo navikli
i ne, nismo navikli.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
U Tottenhamu je cijela ekipa radila za njega zbog toga i pružao one partije.To u Realu nema a ne bi imao ni u Utd.Rooney88 je napisao/la:U svako doba.Saurman je napisao/la:Znači ti bi radije da Utd kešira 100 mil za velšku prevaru od igrača nego da kupe Reusa za 25 mil.?Rooney88 je napisao/la:Znate recept za Balea ako vam ne valja. U avion i u Manchester, para koliko zeli Perez, ne placam iz svog dzepa.![]()
100, 150... koliko god, klub placa, ne ja.
![]()
Nauci da prihvatis kako postoje razlicita misljenja od tvog. Za tebe je Bale prevara a za mene covjek koji u Unitedu moze biti bolji nego u Tottenhamu.
Njemu se cijelo znanje svodi na fiziku, gurni loptu i trči ko kokoš a tehnika nula bodova.Reus je mnogo inteligentniji igrač koji je izuzetno tehnički potkovan i zbog toga bi odlično legao bilo kojem timu.
Onda nek` Real uzme Reausa a United ce Balea i zavrsavamo s pricom. Meni to najvise odgovara.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.