FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
moze li mi neko link poslati ako ima
Poslao sam ti u privatnu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Prekasno. Nije iskorišten povoljan raspored na startu,u 10 kola 6 puta domaćini. Na proljeće idete na noge tj. u goste: Širokom,Čeliku,Borcu,Zrinjskom,Želji....titulu možete već sad zaboraviti.mirzatele je napisao/la:Bilbija od proljetnog dijela tek moze igrati ?
Može li i meni brate na PM link? HvalaHigh je napisao/la:Poslao sam ti u privatnu.

U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Komazec 1:0
E zbog ovog govorim da Samir mora igrati ....
- tarikhordas
- Kontakt:
Ako moze na PP, necu djeliti daljebordograd je napisao/la:Može li i meni brate na PM link? HvalaHigh je napisao/la:Poslao sam ti u privatnu.

EDIT: Nasao sam, ne treba

Zadnja izmjena: tarikhordas, dana/u 29 sep 2013, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
1-0 Komazec asist Todorovic
Radovac strasno povukao
P.S. Tadejevic je na stoperu ,Tatomirovic na beku,Cimirot se vratio gore pored Radovca
Radovac strasno povukao

P.S. Tadejevic je na stoperu ,Tatomirovic na beku,Cimirot se vratio gore pored Radovca
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 29 sep 2013, 15:44, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Moze i meni? Hvala.bordograd je napisao/la:Može li i meni brate na PM link? HvalaHigh je napisao/la:Poslao sam ti u privatnu.
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
" onclick="window.open(this.href);return false;
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
Mali Radovac strasan potencijal, nevjerovatno sa kakvom lahkocom igra a tek mu 17.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- moustapha
- Kontakt:
Od Radovca i treba praviti igraca koji bi igrao centralnog veznog. Jednostavno ima znanje da povuce naprijed.
#divovi
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Da Radovac igra u Dinamu ili Partizanu, iduce godine bi se prodao u Benficu ili Tottenham za 15 mil.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Treba zamoliti savez da nam do kraja godine ukine publiku.
Nije to do publike, nego igrate sa najgorom ekipom u ligi. Nije Siroki.HZ_ilidzaa je napisao/la:Treba zamoliti savez da nam do kraja godine ukine publiku.
Todorovic vam je prvo ime dosad komsije 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
def. najgori tim u PL je Leotar.TvBHT je napisao/la:Nije to do publike, nego igrate sa najgorom ekipom u ligi. Nije Siroki.HZ_ilidzaa je napisao/la:Treba zamoliti savez da nam do kraja godine ukine publiku.
Svaka cast Todorovicu sve za sada. Drago mi je sto me barem danas demantovao
EDIT: ezan, pauza...

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !