FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 09 nov 2015, 22:32

amypitar je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Jedno pitanje za one upucenije,a to je kolika je Zebi plata u Slobodi.?
Taj ko ti odgovori na forumu sigurno laze.
Pitam iz razloga sto vidim da neki navijaci Slobode pisu o nekoj astronomskoj plati.Kod mene drug zivi u istom ulazu gdje i Zeba .Zene im se paze pa cesto idu jedni kod drugih.Malo smo pricali na tu temu,nije rekao cifru,ali puno se nesto i ne fali platom.Samo je rekao da je imao puno veca primanja kad je igrao u Zelji.
Zeba je sa suprugom u Tuzli.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 nov 2015, 22:39

tuzlak1987 je napisao/la:Mozda Toni Jovic i Ugljesa Radinovic, s tim da ne znam kakvi su ljudi ali su dobri igraci..

Jovic na kontre pogotovo, zabio nam je na Tusnju. A Radinovic je kao neki Xabi Alonso BH Pl :D
pa Radovanovic igra zadnjeg veznog a ja vala Stjepanovica nebi mjenjo nema sanse...Toni Jovic svakako odlican bi bio
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 nov 2015, 22:42

Iz celika dovest mahira i tamam.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 09 nov 2015, 23:11

solinas je napisao/la:Iz celika dovest mahira i tamam.
Aj majke ti skini taj avatar, sve kontam vidi ovog sarajlice sto pise po nasoj temi :zviz:

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 10 nov 2015, 01:36

Mora se priznat Mehidicu da je zabio golcinu u stilu Messija, jos je njegov bolji znajuci kolko je visociji, hehe, bez zeze, golcina i po

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 10 nov 2015, 02:21

odgledao sam i snimak utakmice jbg na sjeveru dosta stvari propustis :D jos na stadionu sam zapazio da se Ultrasi nisu uopce culi ali tek sad na ovom snimku vidim da ljudi kao da nisu ni bili na stadionu (veliko razocarenje) jer ih je bilo preko 100 :!: druga stvar koju sam tek na snimku zapazio su zvizduci Jasminu Mesanovicu jbg malo mi bilo vokri jer je za razliku od cobana Bekica bio maksimalno korektan citavu utakmicu i nije ga mozda trebalo izvizdati :!: jbg bilo i proslo, samo se nadam da ce i murija HNK isto postupati s nama kao i nas mup s njihovim navijacima :kafa:
Sloboda Tuzla

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 10 nov 2015, 06:00

fukaratz je napisao/la:odgledao sam i snimak utakmice jbg na sjeveru dosta stvari propustis :D jos na stadionu sam zapazio da se Ultrasi nisu uopce culi ali tek sad na ovom snimku vidim da ljudi kao da nisu ni bili na stadionu (veliko razocarenje) jer ih je bilo preko 100 :!: druga stvar koju sam tek na snimku zapazio su zvizduci Jasminu Mesanovicu jbg malo mi bilo vokri jer je za razliku od cobana Bekica bio maksimalno korektan citavu utakmicu i nije ga mozda trebalo izvizdati :!: jbg bilo i proslo, samo se nadam da ce i murija HNK isto postupati s nama kao i nas mup s njihovim navijacima :kafa:
Ma sto se tice Mesanovica on je imao izmjenu u pogresnom trenutku...Kada je on zamijenjen ultrasi su krenuli da napustaju Tusanj i tako da je po mom misljenju publika vise njima zvizdala nego njemu...Ali i ja sam misljenja da je Jasko zasluzio da dobije aplauz jer nikada nista nije lose uradio za Slobodu cak i one godine kad smo se raspadali i ispali on je jedini ostao da igra za klub

defour
Kontakt:

Post Postao/la defour » 10 nov 2015, 10:08

Becelica iz Borca na desnog beka i Mahira Karića iz Čelika. Ne treba nam niko više,na krilima imamo Govedaricu, Veselinovica, Mehidica pa i Sarica koji to igra. Osim toga, svi koji otpisujete Mujica niste upravu, zao mi je sto se povrijedio, on je strasan gol igrac i zabija upravo kad najvise treba, a prosle sezone bio je nas statisticki najbolji igrac. Osim toga, moze i on igrati krilo pa i Karic kad bi ga doveli.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 nov 2015, 10:25

nama treba desni bek, vrhunski za prve postave i jedan pravi napadac, po mogucnosti krilni..brz igrac, koji zna sa loptom i koji zna dati go..neko ko ce znati na pravi nacin iskoristiti i ispratiti ono sto Ahmetovic odlozi ili spusti

isto tako taj spic je potreban da ne zavisimo samo od Ahemtovica u napadackom dijelu, ali je kljucno da to bude igrac kompatibilan Ahmetovicu

ostatak ekipe zavisi od preferencija Husrefa kao i odlazaka..mozda Husref ocijeni da hoce boljeg stopera od Mehmedagica, ili da mu treba jos jedan lijevi bek da ne ovisimo od Ivetica, ili da umjesto jednog hoce dva realizatora...takodjer ako Pirija ode trebat ce nam dobar, vrhunski u-21 igrac...ako ovi svi ostanu na okupu potrebno je dovesti 3-4 igraca maksimalno, ali to moraju biti 2 vrhunska igraca koja prave razliku i 1-2 za sirinu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

argentarium80
Kontakt:

Post Postao/la argentarium80 » 10 nov 2015, 10:36

Zeba je imao u Zelji 4000...al ne znam jel istina, al tako se pricalo po Sarajevu...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 10 nov 2015, 10:44

Ma koga boli **** BA koliko je imao u zelji...
Imao na papiru jarane znas li ti koliko je oprostio duga tom istom selji..neznas ...
Eto imao je 4000 hiljade tamo,i danas su finansijski svemirski Brod.kod nas zeba zivi öd donacija.skupimo po marku kupimo da jede.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 nov 2015, 10:50

malo je imao onda, al ovo ozbiljno govorim
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 10 nov 2015, 12:02

solinas je napisao/la:
sasistika je napisao/la:
solinas je napisao/la:Ko zna misliti glavom mramore svatio je sta krpic govori.
Ubice momci brasno u njima.nema vise labavo.
**** zajebanciju.
Poneko priželjkuje remi na Tušnju protiv zrinjskog,a lično bih volio da ih dobijete ono što kažu,glat.Bolje stizati Slobodu nego Zminjski,jer u slučaju neke nedostižne situacije na kraju,bilo bi mi,i lično i osobno,to vaše za podnjet ipak lakše ;)
Meni uopste nesmeta da Sarajevo bude prvak,da nas pobjedi.digla se hampa tvoji jarani se smiju.a dobro znamo kako SE place kada vas sudije povale.
Niko nije napao fk Sarajevo.bunimo se za sudije i lopovluk u savezu.Ali dobro otom-potom.
Nama je samo vračeno ono,oteto sa Grbavice,i vama će biti vračeno,mislim :)
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 10 nov 2015, 12:52

nama niko nista ne treba vracati ;) vidis kad imas kvalitet kako lako dobijes Zrinjskog bez ijednog zutog kartona i bez ijedne mrlje na utakmici uopceno :salut:
Sloboda Tuzla

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 10 nov 2015, 13:07

SARS je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:odgledao sam i snimak utakmice jbg na sjeveru dosta stvari propustis :D jos na stadionu sam zapazio da se Ultrasi nisu uopce culi ali tek sad na ovom snimku vidim da ljudi kao da nisu ni bili na stadionu (veliko razocarenje) jer ih je bilo preko 100 :!: druga stvar koju sam tek na snimku zapazio su zvizduci Jasminu Mesanovicu jbg malo mi bilo vokri jer je za razliku od cobana Bekica bio maksimalno korektan citavu utakmicu i nije ga mozda trebalo izvizdati :!: jbg bilo i proslo, samo se nadam da ce i murija HNK isto postupati s nama kao i nas mup s njihovim navijacima :kafa:
Ma sto se tice Mesanovica on je imao izmjenu u pogresnom trenutku...Kada je on zamijenjen ultrasi su krenuli da napustaju Tusanj i tako da je po mom misljenju publika vise njima zvizdala nego njemu...Ali i ja sam misljenja da je Jasko zasluzio da dobije aplauz jer nikada nista nije lose uradio za Slobodu cak i one godine kad smo se raspadali i ispali on je jedini ostao da igra za klub
Ono zviždanje je nagovještaj šta čeka bekiće.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 10 nov 2015, 13:15

slika
Dobro bi bilo da faraon otpočne sa" Istokom".Čujem da je ispraćen salvama zvižduka u "Mejdanu",na rukometnoj utakmici BIH-Slovačka. I on i Bego popraćeni sa lo..vi, lo..vi. Cijeli "MEJDAN".
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 10 nov 2015, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 10 nov 2015, 13:36

slika
IZGLEDA DA SE LOKALNI IZBORI POMIJERAJU ZA 2018. I SPAJAJU SA OPŠTIM IZBORIMA. ZA 3 GODINE OVA" ISTOČNA" TRIBINA MOŽE DA SE IZGRADI.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 10 nov 2015, 16:12

Uspješnost FK Sloboda u sezonama kad je bila jesenji vice-prvak.

Sezona 1976/77..........jesenji vice- prvaci,22 boda od nogućih 34....uspješnost 64 % ,17 kola,8 pobjeda,6 remi, 3 poraza.(Jugoslavija)-GERUM

Sezona 1987/88..........jesenji vice-prvaci ,21 bod od mogućih 34....uspješnost 61 % ,17 kola, 9 pobjeda, 3 remi, 5 poraza.
........(Jugoslavija)-GERUM

Sezona 2015/16..........jesenji vice-prvaci, 31 bod od mogućih 45...uspješnost 68% ,15 kola, 9 pobjeda, 4 remi, 2 poraza.
(BIH)- MUSEMIĆ

Napomena:u sezonama 76/77 i 87/88 liga je imala 18 klubova.U polusezoni igralo se 17 utakmica.

Za pobjedu dobivala su se 2 boda ,
za remi dobivao se 1 bod
za poraz......................0 bodova

U sezoni 2015/16 liga ima 16 klubova. U polusezoni odigrano 15 utakmica.
Za pobjedu........................3 boda
za remi.............................1 bod
za poraz............................0 bodova.

Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 10 nov 2015, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 10 nov 2015, 16:45

sloboda72 je napisao/la:slika
IZGLEDA DA SE LOKALNI IZBORI POMIJERAJU ZA 2018. I SPAJAJU SA OPŠTIM IZBORIMA. ZA 3 GODINE OVA" ISTOČNA" TRIBINA MOŽE DA SE IZGRADI.
ova istocna tribina po projektu kosta najvise ,16 miliona je samo ona jer ispod nje ce doc svlacinice ,trzni...

sjeverna po projektu kosta 4 miliona ,gradila se znas i sam koliko godina ,ova kosta 4 puta vise ,nema sanse ,opstina ak bude sama pravila izgradit ce se za 20 godina

jedino ak odustanu od ovog projekta pa naprave neku drugu
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 nov 2015, 16:54

barca_87 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:slika
ova istocna tribina po projektu kosta najvise ,16 miliona je samo ona jer ispod nje ce doc svlacinice ,trzni...

sjeverna po projektu kosta 4 miliona ,gradila se znas i sam koliko godina ,ova kosta 4 puta vise ,nema sanse ,opstina ak bude sama pravila izgradit ce se za 20 godina

jedino ak odustanu od ovog projekta pa naprave neku drugu
Ne kosta istocna 16 miliona. Citav stadion je proracunat da kosta oko 22 miliona, a istocnatribina oko 6 do 7.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.