Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Tako isto turci slike sultana u stanovima ali zive uredno u njemackoj i ne misle se vracati tamo odakle su pobjegli. Srbi imaju majku rusiju al eto i oni po zapadu, itd itdVensanKasel je napisao/la: ↑14 mar 2025, 18:51Kao bošnjaci što mrze zapad i zapadne vrijednosti , pričaju stalno protiv zapada idu da žive u rade na taj isti zapad i vrlo rado prihvataju pomoć od tog istog zapada
De ba Nerko , nije niko lud![]()
Zadnja izmjena: OldTownDistrict, dana/u 14 mar 2025, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
....sve drugo će proći!
- Centre forward
- Kontakt:
Tamo je sve i počelo. Ti "tvoji" nisu znali da se treba kupat' dok nisu otišli dol'. Nije sve tako crno - bijelo.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Meni je Denis pao u ocima kad je rekao da nece se kandidovati na sljedecim izborima.
Znaci on je vec digao ruke, nije ovo za mene i tako da ne znam sta da ocekujem od takvog predsjednika
Znaci on je vec digao ruke, nije ovo za mene i tako da ne znam sta da ocekujem od takvog predsjednika
Iskreno,veliko postovanje za normalne studente u Srbiji,za sve sto rade,gledam ovaj dolazak u Zemun,najezih se 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma treba biti okrenuti prema svima , od koga god možemo imati koristi .OldTownDistrict je napisao/la: ↑14 mar 2025, 19:02Tako isto turci slike sultana u stanovima ali zive uredno u njemackoj i ne misle se vracati tamo odakle su pobjegli. Srbi imaju majku rusiju al eto i oni po zapadu, itd itdVensanKasel je napisao/la: ↑14 mar 2025, 18:51Kao bošnjaci što mrze zapad i zapadne vrijednosti , pričaju stalno protiv zapada idu da žive u rade na taj isti zapad i vrlo rado prihvataju pomoć od tog istog zapada
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ma i ne treba vala. Treba imati principe
- VensanKasel
- Kontakt:
E yebi ga , znao sam .
Baš i ja kontam ko stoji iza tzv. studenata , naravno četnici .
Nikad se oni primjeniti neće , lafo studenti a svi poštovaoci Dražinog djela ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Koji su to moji? Da znamCentre forward je napisao/la: ↑14 mar 2025, 19:02Tamo je sve i počelo. Ti "tvoji" nisu znali da se treba kupat' dok nisu otišli dol'. Nije sve tako crno - bijelo.![]()

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Klix.ba saznaje: Sud BiH odredio je pritvor Dodiku, Stevandiću i Viškoviću, evo šta to znači
- akisarajevo92
- Kontakt:
kao sto su se apoteke obogatile tokom korone tako ce i Klix u ovoj drami oko Dodika
ali kakve razlike u facama ovih "Cacijevaca" i normalnih studenata
svu najgoru sortu okupio

svu najgoru sortu okupio
Don't believe the hype.
kako dobro tempirane odluke
hebo me svak svaki dan cliffhanger dan

Caci caci svi ste vi u stranciakisarajevo92 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 19:19kao sto su se apoteke obogatile tokom korone tako ce i Klix u ovoj drami oko Dodika![]()
svu najgoru sortu okupio
Ne mogu da vjerujem da covjek dan prije najmasovnijih protesta u historiji spominje zabrinutost za bih, mrs keru mamu ti cvikerasku, nicija nije do zore pa nece ni tvoja
1946-1987
- AshburtonG
- Kontakt:
Ne mozes ti to budalama dokazat. To je jedini ispravan put. Zbog toga Albanci imaju dvije drzave, a mi niti jednu kako treba.VensanKasel je napisao/la: ↑14 mar 2025, 19:08Ma treba biti okrenuti prema svima , od koga god možemo imati koristi .OldTownDistrict je napisao/la: ↑14 mar 2025, 19:02Tako isto turci slike sultana u stanovima ali zive uredno u njemackoj i ne misle se vracati tamo odakle su pobjegli. Srbi imaju majku rusiju al eto i oni po zapadu, itd itdVensanKasel je napisao/la: ↑14 mar 2025, 18:51
Kao bošnjaci što mrze zapad i zapadne vrijednosti , pričaju stalno protiv zapada idu da žive u rade na taj isti zapad i vrlo rado prihvataju pomoć od tog istog zapada
kad ih budu hapsili pretpostavljam to ce biti nekad u pola noci kad niko nije ni blizu budan i nekih medija, valjalo bi pred bajram 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Vucic je vjerovatno najlosiji covjek koji se rodio na ovoj Zemaljskoj kugli u zadnjih 150 godina. Sreca sto on nema moc van Srbije npr. Da je vladar neke jace drzave.
Palo bi vise glava nego Hitler kada je poceo.
Palo bi vise glava nego Hitler kada je poceo.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Desetljeca laznog mita kroz sistem obrazovanja, medija i crkve sta ocekujes?VensanKasel je napisao/la: ↑14 mar 2025, 19:10E yebi ga , znao sam .
Baš i ja kontam ko stoji iza tzv. studenata , naravno četnici .
Nikad se oni primjeniti neće , lafo studenti a svi poštovaoci Dražinog djela ...
....sve drugo će proći!
- napoleon72
- Kontakt:
Od Vucica gori ne mogu bit vala.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
- Kontakt:
Sada se raspisuje centralna potjernica i šalje se dopis svim policijskim agencijama na teritoriji države od čega opet nema ništa jer je to opet sukob u najavi,
nakon toga se raspisuje Interpolova potjernica gdje će se vjerovatno uključiti EUFOR. Ovo sam od početka govorio. Bez EUFORa, mi njih ne moženo uhapsiti. A i sa EUFORom će biti zajebano jer bolesnik ima ovlasti da naredi MUPu da ga brani.
Vratimo se sada na početak kada onaj kaže 'ma ovo je ništa, opet plašite narod i botujete'
nakon toga se raspisuje Interpolova potjernica gdje će se vjerovatno uključiti EUFOR. Ovo sam od početka govorio. Bez EUFORa, mi njih ne moženo uhapsiti. A i sa EUFORom će biti zajebano jer bolesnik ima ovlasti da naredi MUPu da ga brani.
Vratimo se sada na početak kada onaj kaže 'ma ovo je ništa, opet plašite narod i botujete'

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.