Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Pa koja budala bi birala da dodje I da bude u prvom timu u Arsenalu? Bolje sjedit na klupi u bilo kojem drugom timu, nego igrati kod nasih.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Guillem Balague
Alexis Sanchez not fully agreed yet. United favourites and next 2-3 days key (nobody takes City out of equation yet). Meanwhile Arsenal want to close soon deal for Aubameyang, left out of squad today, for €60m
Alexis Sanchez not fully agreed yet. United favourites and next 2-3 days key (nobody takes City out of equation yet). Meanwhile Arsenal want to close soon deal for Aubameyang, left out of squad today, for €60m
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Julien
@julien_mgrt
Il semblerait qu’Arsenal soit arrivé à l’offre de ~ 50 millions pour Malcom. Dénouement proche, comme prévu.
Dobrodošao MalcomeEd Aarons
@ed_aarons
Arsenal are close to signing Malcom from Bordeaux. Meetings have taken place today to discuss personal terms #afc

Auba ide negdje, jel moguće da ćemo 100 miliona na njih dvojicu potrošiti?Lars Pollmann
@LarsPollmann
Stöger: We had an important team meeting yesterday with every player, including injured guys. Aubameyang didn't show up, leading me to believe it's not that important to him right now.
Lars Pollmann
@LarsPollmann
Stöger: Aubameyang said he forgot but we all know that's not the case. He can qualify for the team next week like always. I can't judge [if he wants to force a move].
Necemo dati 100 milion,
dat cemo 0
dat cemo 0

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Nijednog od Unitedovih levata ne treba uzeit, to su prosjecni limitirani igraci, Unitedovi ofanzivni igraci su najlosiji od top6 Engleskih ekipa, bolje uzeti 30 miliona nego 30 miliona i Mikhtariyana npr...
- Marsal
- Kontakt:
Koji razlog je za taj dražesan avatar?anell je napisao/la:Guillem Balague
Inače najbolju FM karijeru ikad u životu sam imao u Neverkusenu

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kike Marin**
@Kike_Marin_
42m42 minutes ago
More
Confirmado: #Arsenal ya tiene sustituto para Alexis: Aubameyang.
Promjena kluba , ne može se ovaj Arsenal više gledati.Marsal je napisao/la:Koji razlog je za taj dražesan avatar?anell je napisao/la:Guillem Balague
Inače najbolju FM karijeru ikad u životu sam imao u Neverkusenu![]()
10 uzastopnih titula se još prepričavaju na Bay Areni
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Ja ću bogami za Šapke 04, a vi kako hoćete.anell je napisao/la: Promjena kluba , ne može se ovaj Arsenal više gledati.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Chris Wheatley
Verified account
@ChrisWheatley_
55m55 minutes ago
More
Arsenal close in on signing of Malcom. Further meetings scheduled for tomorrow.
Raul Sanllehi, who officially starts as head of football relations on Feb 1, is leading negotiations for #afc
Ja ću Deportivo La Corunu, još jedan dragi klub od malena, Valerona i ostalih

Uvijek sam volio Aimara, Johna Carewa i Gaizku Mendietu, pozz svima hvala na Coquelinu
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Arsènic™
@MrArsenicTM
3m3 minutes ago
More
Bundesliga expert Lee Price [said to be v reliable when it comes to transfers] understands #AFC have agreed personal terms with Auba. He is set to be the highest earner in club’s history.
totalno nepotrebno dovoditi ovu gabonsku panjinu
ili prdonja misli igrati s 2 čiste špice a servirat će ih iwobi i prkara,bolje nek uz brazilca uzme neko čisto krilo ili nekog dmf-a i stopera
Ed Aarons
@ed_aarons
Follow Follow @ed_aarons
More
Malcom's agents say talks with Arsenal are ongoing but no agreement just yet. Sticking point is Arsenal want him now but Bordeaux want to keep player until end of season
11:37 AM - 14 Jan 2018
na kraju kad ispadne kao bolja verzija joela campbella
@MrArsenicTM
3m3 minutes ago
More
Bundesliga expert Lee Price [said to be v reliable when it comes to transfers] understands #AFC have agreed personal terms with Auba. He is set to be the highest earner in club’s history.
totalno nepotrebno dovoditi ovu gabonsku panjinu

Ed Aarons
@ed_aarons
Follow Follow @ed_aarons
More
Malcom's agents say talks with Arsenal are ongoing but no agreement just yet. Sticking point is Arsenal want him now but Bordeaux want to keep player until end of season
11:37 AM - 14 Jan 2018
na kraju kad ispadne kao bolja verzija joela campbella

Kada Alexis i Ozil odu, a ovi dodju, ako smo ove sezone sesti, slijedece cemo biti deveti...
Tolike pare za Aubameyanga a onomad nismo htjeli dati 35 za Draxlera
ni 50 za Suareza

Malcom novi Joel Campbell a Aubemayang novi Walcott
Tolike pare za Aubameyanga a onomad nismo htjeli dati 35 za Draxlera

japa je napisao/la:
malo bolje verzije a još turbo masnije plaćene

A po čemu je taj Draxler igračina yebote? Toliki se hype digao oko njega, a nidje veze trenutno i da pređe kod nas, koliko ga neki priželjkuju ja smatram da nije neki buy i da ima boljih opcija, ali jok uvijek se spominje Draxler kao extra pojačanje, za sada on nije nešto i ne smatram da će biti ubuduće
Što koji qurac svi citiraju špansku baljegu? Zar nismo odavno shvatili da je lik ubleha?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
AA23 je napisao/la:A po čemu je taj Draxler igračina yebote? Toliki se hype digao oko njega, a nidje veze trenutno i da pređe kod nas, koliko ga neki priželjkuju ja smatram da nije neki buy i da ima boljih opcija, ali jok uvijek se spominje Draxler kao extra pojačanje, za sada on nije nešto i ne smatram da će biti ubuduće
draxler je trenutno best buy za ovu sprdačinu od ekipe i nebi koštao puno kao neki jazavci koji su se tek počeli brijati ,samo mi nemoj reći da bi **** zaha bio bolje rješenje od draxlera

PA da sad trenutno predje normalno da ne bi bio nesto, kad sve sto valja ode ali zato prije 2-3 sezone da je dosao i da je u medjuvremenu doveden jak dmf i stoper sada bi imao beton ekipu, jednu titulu a Ozil i Alexis bi davno prodouzili ugovore...AA23 je napisao/la:A po čemu je taj Draxler igračina yebote? Toliki se hype digao oko njega, a nidje veze trenutno i da pređe kod nas, koliko ga neki priželjkuju ja smatram da nije neki buy i da ima boljih opcija, ali jok uvijek se spominje Draxler kao extra pojačanje, za sada on nije nešto i ne smatram da će biti ubuduće
Ali da te obradujem posto si se zabrinuo, ne beri brige nece ti Draxler doci...Iwobijeva pozicija nece biti ugrozena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.