dell21 je napisao/la:Iskreno mislim da ce muharemovic biti vama vise od koristi od ovih iz mjanmara, oni su macak u vreci jer ne znas koga si doveo. Muharemovic je provjeren al moze biti i ful kao sto smo mi sa jocom bili.

dell21 je napisao/la:Iskreno mislim da ce muharemovic biti vama vise od koristi od ovih iz mjanmara, oni su macak u vreci jer ne znas koga si doveo. Muharemovic je provjeren al moze biti i ful kao sto smo mi sa jocom bili.
Ma ja, tesko je sada prognozirati kakav ce ko biti, neka prodju pripreme pa cemo znati vise..dell21 je napisao/la:Iskreno mislim da ce muharemovic biti vama vise od koristi od ovih iz mjanmara, oni su macak u vreci jer ne znas koga si doveo. Muharemovic je provjeren al moze biti i ful kao sto smo mi sa jocom bili.
Njega prepuštamo vama, vidim vama se dopadaju fudbaleri koji imaju ove sezone jednak ili približan broj nastupa kao dotični.diplomatija je napisao/la:Trebali bi vi ozbiljno razmisliti o Seji Bucanu, mislim da je slobodan, a mislim da je bio clan vaše šampionske generacije
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I ja se ovo pitam, jer tebe primjetim na forumu samo na ovoj temi, kad se desi neki nas kiks npr.. Ne znam jesam li ikad vidio tvoj post negdje drugo, bez zajebancije sad.diplomatija je napisao/la:A ko smo mi
diplomatija je napisao/la:To pitari samo mogu, nikad sredine, uvijek krajnost, treniraju ljudi u po noci na -15, kazu sta cemo moze nam se, a da su u Antaliji sad, bilo bi moze nam se, sta cemo, a vi sirotinjo skačite pa gudurama na -15 hah
diplomatija je napisao/la:Ja ću reci samo da jebbem mater i mulalicu i cijelom stručnom štabu i upravi kluba
diplomatija je napisao/la:Majku li vam ublehasku
MortemHz je napisao/la:Neki veoma cudan lik koji zivi u drugom svijetu
Rinuka je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Neki veoma cudan lik koji zivi u drugom svijetu
Bolestan, slazem seMortemHz je napisao/la:Neki veoma cudan lik koji zivi u drugom svijetu
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], VivaLaLiberta i 23 gosta.