NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
Koga ce ove godine pokrasti 

- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Oj na sta ce liga licit za 5-10god...... 260poena prosjek po tekmi hah
Ovo računaju da su Dalangelo i Abrines na istom nivou?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Kobe Bryant
- Kontakt:
K. Love za L.Williamsa, Randlea i Mozgova ili Denga

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
LeBron ne zeli trejdati Lovea,ako ga nije za brata trejdo nece ni za koga.Evo vam J.R za Loua i RandleaKobe Bryant je napisao/la:K. Love za L.Williamsa, Randlea i Mozgova ili Denga

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Re: RE: Re: Svaštara
Brate tvoji trendovi ne bi prošli na NBA igrici još kad staviš da svaki trejd prolazi ugasio bi ti se kompjuter kad bi pokušao odraditi ovakav trejdKobe Bryant je napisao/la:K. Love za L.Williamsa, Randlea i Mozgova ili Denga

- branimir85
- Kontakt:
https://theringer.com/the-magic-have-se ... .8iuewpae9
nastavk Tragic price
sinoc sam ih gledao 1cet. i vise nisam mogao i prebacio na 76ers-e 
nastavk Tragic price

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Carter 23.strijelac svih vremena
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Koga je to Reds vrijeđao ako je rekao da mi se ne da mučiti sa ćirilicom, i meni se čini kao preseravanje. I na srpskim forumima se piše 95% latinica, ne znam zašto mu je to toliko teško. Evo ja ga molim da piše latinicom jer su mu postovi odlični, ne trebaš ga kažnjavati zbog toga.Epidaurus je napisao/la:Jel vama treba temu zakljucat da shvatite da je ovo sportski forum, NBA podforum i raspravi o cirilici ovdje nije mjesto ? @Reds ce biti banovan zbog vrijedjanja a vi ostali Bgm bi mogli ignorisat takve postove ponekad. Svakog slijedeceg ko nastavi s pricom o cirilici prijavljujem administraciji za ban pa vi izvolite.
Da ponovim pitanje, koliko Curryu treba titula da bi bio top-5?
Steph Curry MVP
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Nazvao je covjeka imbecilom (u postu koji sam obrisao) i rekao da ga "micemo vise jer nismo svi Srbi". Momak ima apsolutno pravo da pise cirilicom ako tako zeli jer je cirilica jedno od 2 zvanicna pisma u BiH te duboko ukorijenjena u samu historiju slavenskih naroda. To sto neki pisanje cirilicom dozivljavaju kao neku provokaciju, cetnikovanje ili sta vec, to je onda njihov problem zbog neobrazovanosti i mentalne ogranicenosti.Tracy3McGrady je napisao/la:Koga je to Reds vrijeđao ako je rekao da mi se ne da mučiti sa ćirilicom, i meni se čini kao preseravanje. I na srpskim forumima se piše 95% latinica, ne znam zašto mu je to toliko teško. Evo ja ga molim da piše latinicom jer su mu postovi odlični, ne trebaš ga kažnjavati zbog toga.Epidaurus je napisao/la:Jel vama treba temu zakljucat da shvatite da je ovo sportski forum, NBA podforum i raspravi o cirilici ovdje nije mjesto ? @Reds ce biti banovan zbog vrijedjanja a vi ostali Bgm bi mogli ignorisat takve postove ponekad. Svakog slijedeceg ko nastavi s pricom o cirilici prijavljujem administraciji za ban pa vi izvolite.
Steph Curry MVP
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Svaštara
Sry. Nisam to ni pročitao, naravno da se tu slažem sa tobom.Epidaurus je napisao/la:Nazvao je covjeka imbecilom (u postu koji sam obrisao) i rekao da ga "micemo vise jer nismo svi Srbi". Momak ima apsolutno pravo da pise cirilicom ako tako zeli jer je cirilica jedno od 2 zvanicna pisma u BiH te duboko ukorijenjena u samu historiju slavenskih naroda. To sto neki pisanje cirilicom dozivljavaju kao neku provokaciju, cetnikovanje ili sta vec, to je onda njihov problem zbog neobrazovanosti i mentalne ogranicenosti.Tracy3McGrady je napisao/la:Koga je to Reds vrijeđao ako je rekao da mi se ne da mučiti sa ćirilicom, i meni se čini kao preseravanje. I na srpskim forumima se piše 95% latinica, ne znam zašto mu je to toliko teško. Evo ja ga molim da piše latinicom jer su mu postovi odlični, ne trebaš ga kažnjavati zbog toga.Epidaurus je napisao/la:Jel vama treba temu zakljucat da shvatite da je ovo sportski forum, NBA podforum i raspravi o cirilici ovdje nije mjesto ? @Reds ce biti banovan zbog vrijedjanja a vi ostali Bgm bi mogli ignorisat takve postove ponekad. Svakog slijedeceg ko nastavi s pricom o cirilici prijavljujem administraciji za ban pa vi izvolite.
Steph Curry MVP
Kao što sam rekao, ja lično bi volio da piše latinicom jer su mu postovi kvalitetni, a ovako ja lično preskocim jer ja nikad nisam učio cirilicu. E sad na njemu je da piše kako želi. Uostalom ja lično to ne shvatam kao provokaciju, jer ćirilica je takode bosansko pismo.
Steph Curry MVP
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Da, za sad. Mada se zna da je Dangelo prevara od igraca i da ce Abrines biti kompletniji i boljiKawhi je napisao/la:Ovo računaju da su Dalangelo i Abrines na istom nivou?

-
Curry nece nikada biti ni u prici za top 5 ikad.Od aktivnih ispred njega će sigurno biti Durant, o Jamesu da i ne pricam.A igrace iz proslih decenija ni u snu nece stici.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Vratimo se NBA temama.
Imam pitanje! Ko je po vama izostavljen sa Slam dunk takmicenja i sutiranja trica a trebao se takmiciti?
Imam pitanje! Ko je po vama izostavljen sa Slam dunk takmicenja i sutiranja trica a trebao se takmiciti?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
E da se slozim i s tobom nakon duzeg vremena.Epidaurus je napisao/la:Nazvao je covjeka imbecilom (u postu koji sam obrisao) i rekao da ga "micemo vise jer nismo svi Srbi". Momak ima apsolutno pravo da pise cirilicom ako tako zeli jer je cirilica jedno od 2 zvanicna pisma u BiH te duboko ukorijenjena u samu historiju slavenskih naroda. To sto neki pisanje cirilicom dozivljavaju kao neku provokaciju, cetnikovanje ili sta vec, to je onda njihov problem zbog neobrazovanosti i mentalne ogranicenosti.Tracy3McGrady je napisao/la:Koga je to Reds vrijeđao ako je rekao da mi se ne da mučiti sa ćirilicom, i meni se čini kao preseravanje. I na srpskim forumima se piše 95% latinica, ne znam zašto mu je to toliko teško. Evo ja ga molim da piše latinicom jer su mu postovi odlični, ne trebaš ga kažnjavati zbog toga.Epidaurus je napisao/la:Jel vama treba temu zakljucat da shvatite da je ovo sportski forum, NBA podforum i raspravi o cirilici ovdje nije mjesto ? @Reds ce biti banovan zbog vrijedjanja a vi ostali Bgm bi mogli ignorisat takve postove ponekad. Svakog slijedeceg ko nastavi s pricom o cirilici prijavljujem administraciji za ban pa vi izvolite.
Steph Curry MVP

Jezim se na bilo koju vrstu "torovanja".
- BuffonGigi
- Kontakt:
Jonathon Simmons i Danny GreenBernardBarnjak je napisao/la:Vratimo se NBA temama.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ok. Volio bih gledati zakucavanja Harrella kvalitetan odraz ima...BuffonGigi je napisao/la:Jonathon Simmons i Danny GreenBernardBarnjak je napisao/la:Vratimo se NBA temama.
Mozda su se mogli malo vise potruditi oko takmicara zakucavnja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.