NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Jedini koji je zaslužio grafit je Mačak. On je jedini koji je cijeli igrački vijek proveo u Jedinstvu (izuzev mali odlazaka u Vakuf, ali zna se zbog koga i čega), on je jedini legenda kluba, ostali niko. Dujmović je išao u Dinamo, Dragovoljac, Široki pa se opet vratio, pa opet išao. Evi isto tako Hajduk, Cibalia, Željo... A Kovi niko nije kriv sto privatne stvari miješa sa klubskim... i treba ga prekriziti zauvijek...
Slažem se sa ovim boldiranim.Rafael30 je napisao/la:Jedini koji je zaslužio grafit je Mačak. On je jedini koji je cijeli igrački vijek proveo u Jedinstvu (izuzev mali odlazaka u Vakuf, ali zna se zbog koga i čega), on je jedini legenda kluba, ostali niko. Dujmović je išao u Dinamo, Dragovoljac, Široki pa se opet vratio, pa opet išao. Evi isto tako Hajduk, Cibalia, Željo... A Kovi niko nije kriv sto privatne stvari miješa sa klubskim... i treba ga prekriziti zauvijek...
Što se tiče Kove, nekako me podsjeća na ovu situaciju sa Ognjenom Vranješom u repki, ne znam zašto

On je daleko od legende, ali svaka mu čast jer je uvijek ginuo na terenu i najbolji bek u zadnje vrijeme. Druga je stvar sad šta je radio van terena, to neću komentarisati.
Usput sjetimo se '' tjeranja '' Dujmovića sa mjesta sportskog direktora a neki ga tu navode ko legende

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Znamo mi svi otprilike zbog cega je ali ja prvi necu pisat nit govorit ista tu se trebaju izjasnit oni sto su ga i napravili legendom.
@harden
Ja sam spomenuo Dujmovica da je vise dao klubu od ove dvojice to niko ne moze sporit.Znaci govorimo o igrama na terenu i ono sto je donio Jedinstvu.Npr jedini igrac za kojeg je Jedinstvo uzelo pare.Sad to je druga stvar poslije njegove karijere sta je bilo i sto ga je uprava okrenula protiv Jedinstva,znaci govorim iz njegovih igrackih dana.Pa jedan Davor Suker ti je istinska legenda Hrvatskog nogometa,i najbolji igrac ikad Hrvatske pa su ga poslije njegove karijere kad je usao u savez i zbog pojedinih stvari zamrzili svi ljubitelji Hrvatskog nogometa.E tako je slicno kod nas sa Dujmovicem.
@harden
Ja sam spomenuo Dujmovica da je vise dao klubu od ove dvojice to niko ne moze sporit.Znaci govorimo o igrama na terenu i ono sto je donio Jedinstvu.Npr jedini igrac za kojeg je Jedinstvo uzelo pare.Sad to je druga stvar poslije njegove karijere sta je bilo i sto ga je uprava okrenula protiv Jedinstva,znaci govorim iz njegovih igrackih dana.Pa jedan Davor Suker ti je istinska legenda Hrvatskog nogometa,i najbolji igrac ikad Hrvatske pa su ga poslije njegove karijere kad je usao u savez i zbog pojedinih stvari zamrzili svi ljubitelji Hrvatskog nogometa.E tako je slicno kod nas sa Dujmovicem.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
harden je napisao/la:Slažem se sa ovim boldiranim.Rafael30 je napisao/la:Jedini koji je zaslužio grafit je Mačak. On je jedini koji je cijeli igrački vijek proveo u Jedinstvu (izuzev mali odlazaka u Vakuf, ali zna se zbog koga i čega), on je jedini legenda kluba, ostali niko. Dujmović je išao u Dinamo, Dragovoljac, Široki pa se opet vratio, pa opet išao. Evi isto tako Hajduk, Cibalia, Željo... A Kovi niko nije kriv sto privatne stvari miješa sa klubskim... i treba ga prekriziti zauvijek...
Što se tiče Kove, nekako me podsjeća na ovu situaciju sa Ognjenom Vranješom u repki, ne znam zašto![]()
On je daleko od legende, ali svaka mu čast jer je uvijek ginuo na terenu i najbolji bek u zadnje vrijeme. Druga je stvar sad šta je radio van terena, to neću komentarisati.
Usput sjetimo se '' tjeranja '' Dujmovića sa mjesta sportskog direktora a neki ga tu navode ko legende
Kova je ODBIO da pozdravi navijače na kraju utakmice, i na inzistiranje trenera opet nije htio. Tako da je on ustvari sam sebe precrtao. Isključivo najveći krivac na novonastalu situaciju.
Ne znam zašto SN toliko izdiže iznad kluba pa im smeta što ih nije pozdravio... Momak igra za platu koju dobije redovno ili neredovno, ali gra dobro i igra srcem.. Da ga plaća neko od tih momaka pa ih nije htio pozdraviti ne bih ništa rekao, ali zašto je to toliko zlo i zašto je navijačka grupa SN (namjerno naglašavam navijačka grupa, da ne bi neki pisali o 5. Korpusu ) toliko bitna do joj se mora pokloniti nakon svake utakmice...Rafael30 je napisao/la:harden je napisao/la:Slažem se sa ovim boldiranim.Rafael30 je napisao/la:Jedini koji je zaslužio grafit je Mačak. On je jedini koji je cijeli igrački vijek proveo u Jedinstvu (izuzev mali odlazaka u Vakuf, ali zna se zbog koga i čega), on je jedini legenda kluba, ostali niko. Dujmović je išao u Dinamo, Dragovoljac, Široki pa se opet vratio, pa opet išao. Evi isto tako Hajduk, Cibalia, Željo... A Kovi niko nije kriv sto privatne stvari miješa sa klubskim... i treba ga prekriziti zauvijek...
Što se tiče Kove, nekako me podsjeća na ovu situaciju sa Ognjenom Vranješom u repki, ne znam zašto![]()
Kova je ODBIO da pozdravi navijače na kraju utakmice, i na inzistiranje trenera opet nije htio. Tako da je on ustvari sam sebe precrtao. Isključivo najveći krivac na novonastalu situaciju.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/stadion- ... igu/186798
selo od 2000 hiljade ljudi bolje I aktivnije od grada Bihaca i mnogih u BIH...Kod nas nesto nestima ,sta vi mislite i kada ce se uraditi nesto na infrastrukturi stadiona...to je vaznije od Kovacevica o kojem raspravljate.
selo od 2000 hiljade ljudi bolje I aktivnije od grada Bihaca i mnogih u BIH...Kod nas nesto nestima ,sta vi mislite i kada ce se uraditi nesto na infrastrukturi stadiona...to je vaznije od Kovacevica o kojem raspravljate.
Kolega kod nas ne štima ima godina i godina... Kada će se uraditi nešto na infrastrukturi stadiona? Nikad.Edi1919 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/stadion- ... igu/186798
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Prije svega pišete gluposti pojedinci a ne znate ni 5% šta se dešava i zašto se nešto dešava kao np. ovaj zadnji post. Prije nego valjaš gluposti oprvo lijepo pitaj nekog ko zna jer tako ispadaš glup. Druga stvar navijačka grupa SN je jedina skupina ljudi u ovom usranom gradu koja ovisi sama o sebi godinama i koja se finansira iz svojih džepova da bi pratila sve domaće tekme i većinu gostujućih što je za svaki respekt, s obzirom kakav je klub u zadnjih 10 godina i kakvi su ljudi prolazili kroz njega otimajući pare iz budžeta i iz kluba ova grupa zaslužuje svako ordenje. Ovi momci prelaze po 700 kilometara u jednom danu da bi gledali tekmu a u većini slučajeva nemaju šta pogledati jer igarju manekeni i amateri te igraju neki turisti poput Kove koji dođu ovdje zbog par maraka i da da bi vikendima posjećivali klubove opijajući se itd. Takvi ne trebaju ovdje dolaziti (čast igračima sa strane koji su igrali i odradili svoj posao korektno) a malo ih je. Taj isti Kova je lažno se predstavljao godinama ovdje i bio je u gradu samo iz privatnih razloga koji nisu za foruma i za vaše uši. Taj isti Kova je uvijek pričao loše o gradu, klubu i navijačima kao i mnogi igrači koji su tu dolazili i odlazili ne samo sa strane nego i domaći izdajnici koji pokupe politiku iz kuće. Mnogi momci iz SN-a imaju fakultete i ozbiljne poslove s platom većom nego 2-3 igrača zajedno i rade ovo što vole iz strasti i ljubavi i ne može niti jedan igrač biti veći od kluba i navijača i svaki lažni šupak će se tjerati. Sve i jedan igrač koji odbija suradnju sa navijačima ne zaslužuje da nosi taj isti dres niti će ga nositi !!! Svaki zdrav klub otpisuje igrače koji rad e na svoju ruku i ne poštujku tradiciju i kodeks istog ! SN ima novo rukovodstvo i ove stvari se neće više tolerisati i imaju potpuno pravo da daju svoje mišljenje u vezi svega u i oko kluba. Momci su bili tu kad je bilo 5 ljudi na tribinama, uređuju i čsite stadion i oko njega, volontiraju i ulažu svoj novac i zato nećemo dopustiti da neki turisti iz selendri sa strane dolaze u klub i lažno se predstavljaju a pričaju iza leđa a pored toga troše novac iz budžeta koji dolazi od poreza koji plaćamo svi mi građani, NE MOŽE TAKO VIŠE ! JEDAN ČLAN-JEDAN GLAS !
P.S. Pojedinci su odradili na svoju ruku ono tamo nas tadionu prije 2 godine i to nije bio stav grupe. Zato se sada čisti sve od prije i radi se kako treba korektno i na nivou, zato se tjeraju đubrad koja isplivavaju polako a i sami ćete svi vidjeti o čemu se radi. Neka igraju bihaćka djeca i neka se njima daje pola te palte i jest će loptu na terenu makar gubili svaku mi ćemo biti tu i podržavati, ali bitan je respekt i odnos, zdrava atmosfera u svemu i sve se može uraditi. Najlakše je komentarisati po forumima i pričati gluposti kao ti gore iznad mene a ne znaš ništa apsolutno, bolje da šutiš nego da valjaš gluposti.
I još jedan stvar sad za proslavu 20 godina SIle Nebeske u Julu se cijeli onaj zid kreči radit će se portreti 10-ak legendi ovog kluba uz Mačka koji je već tamo pa nadalje, ova dva će se prekrečiti ! Svako imalo normalan i realan će shvatiti o čemu pričam. Jedinstvo iznad svega !
P.S. Pojedinci su odradili na svoju ruku ono tamo nas tadionu prije 2 godine i to nije bio stav grupe. Zato se sada čisti sve od prije i radi se kako treba korektno i na nivou, zato se tjeraju đubrad koja isplivavaju polako a i sami ćete svi vidjeti o čemu se radi. Neka igraju bihaćka djeca i neka se njima daje pola te palte i jest će loptu na terenu makar gubili svaku mi ćemo biti tu i podržavati, ali bitan je respekt i odnos, zdrava atmosfera u svemu i sve se može uraditi. Najlakše je komentarisati po forumima i pričati gluposti kao ti gore iznad mene a ne znaš ništa apsolutno, bolje da šutiš nego da valjaš gluposti.
I još jedan stvar sad za proslavu 20 godina SIle Nebeske u Julu se cijeli onaj zid kreči radit će se portreti 10-ak legendi ovog kluba uz Mačka koji je već tamo pa nadalje, ova dva će se prekrečiti ! Svako imalo normalan i realan će shvatiti o čemu pričam. Jedinstvo iznad svega !
Gdje ja uspadam glup?Amsterdam1312 je napisao/la:Prije svega pišete gluposti pojedinci a ne znate ni 5% šta se dešava i zašto se nešto dešava kao np. ovaj zadnji post. Prije nego valjaš gluposti oprvo lijepo pitaj nekog ko zna jer tako ispadaš glup. Druga stvar navijačka grupa SN je jedina skupina ljudi u ovom usranom gradu koja ovisi sama o sebi godinama i koja se finansira iz svojih džepova da bi pratila sve domaće tekme i većinu gostujućih što je za svaki respekt, s obzirom kakav je klub u zadnjih 10 godina i kakvi su ljudi prolazili kroz njega otimajući pare iz budžeta i iz kluba ova grupa zaslužuje svako ordenje. Ovi momci prelaze po 700 kilometara u jednom danu da bi gledali tekmu a u većini slučajeva nemaju šta pogledati jer igarju manekeni i amateri te igraju neki turisti poput Kove koji dođu ovdje zbog par maraka i da da bi vikendima posjećivali klubove opijajući se itd. Takvi ne trebaju ovdje dolaziti (čast igračima sa strane koji su igrali i odradili svoj posao korektno) a malo ih je. Taj isti Kova je lažno se predsturadtogodinama ovdje i bio je u gradu samo iz privatnih razloga koji nisu za foruma i za vaše uši. Taj isti Kova je uvijek pričao loše o gradu, klubu i navijačima kao i mnogi igrači koji su tu dolazili i odlazili ne samo sa strane nego i domaći izdajnici koji pokupe politiku iz kuće. Mnogi momci iz SN-a imaju fakultete i ozbiljne poslove s platom većom nego 2-3 igrača zajedno i rade ovo što vole iz strasti i ljubavi i ne može niti jedan igrač biti veći od kluba i navijača i svaki lažni šupak će se tjerati. Sve i jedan igrač koji odbija suradnju sa navijačima ne zaslužuje da nosi taj isti dres niti će ga nositi !!! Svaki zdrav klub otpisuje igrače koji rad e na svoju ruku i ne poštujku tradiciju i kodeks istog ! SN ima novo rukovodstvo i ove stvari se neće više tolerisati i imaju potpuno pravo da daju svoje mišljenje u vezi svega u i oko kluba. Momci su bili tu kad je bilo 5 ljudi na tribinama, uređuju i čsite stadion i oko njega, volontiraju i ulažu svoj novac i zato nećemo dopustiti da neki turisti iz selendri sa strane dolaze u klub i lažno se predstavljaju a pričaju iza leđa a pored toga troše novac iz budžeta koji dolazi od poreza koji plaćamo svi mi građani, NE MOŽE TAKO VIŠE ! JEDAN ČLAN-JEDAN GLAS !
Rekao sam da necu komentarisati to sto je uradio jer nisam upucen u pricu. Nisam nigdje ni branio Kovu niti podrzavao to sto je uradio.
Isto tako nigdje nisam rekao nista protiv momaka iz SN, njima svakako kapa do poda

- Amsterdam1312
- Kontakt:
Ne kažem za tebe jarane nego za onog korisnika bihac343 

Jesi mu je ti digaoAmsterdam1312 je napisao/la:Ne kažem za tebe jarane nego za onog korisnika bihac343

Moj amsterdame. Kao prvo dati radi reda odgovorim, ti si glup. Ja sam bio član Sile Nebeske kad je osnovana, kad je bila na zapadu i kad je cijeli stadion bila Sila nebeska... Ja sam na svakoj utakmici Jedinstva ovdje, a vjerujem da sam bio i na više gostujućih nego ti, ili većina pripadnika Sile nebeske.. pričaš o prelasku 700 km, od sve Sile nebeske par momaka su totalni fanatici koji to rade I NJIMA SKIDAM KAPU za volju i ljubav prema Jedinstvu. Vi ostali ste tu svaki drugi vikend kao i ja, uđete džabe (ja platim kartu), navijate 90 minuta kao ja i što bi tebe Kova, Halid ili bilo ko pozdravio, a mene i još 150 ljudi na zapadu ne. Da je aktivan Aljin forum sad bih ti dao print screen gdje sam pitao zašto su Kova, a pogotovo Čizmić kao legende kluba dobili slikan zid ispred svih silnih igrača koji su prošli, većina odgovora je bila ginu, bore se, igraju srcem, DOBRI SA NAVIJAČIMA itd.. sad Vam Kova nije mahnuo i sad je šupak licemjer, iz znanih razloga je u Bihaću ali nećete da kažete. TI SI LICEMJER drug, ja imam obraz, karakter i ne stidim se reći svoje mišljenje bez obzira hoće li se nekom dopasti ili ne. Sad pitam tebe direktno: Da je Kova mahnuo u subotu, bi li ti bio dobar ili bi bio šupak kako danas???Rafael30 je napisao/la:Jesi mu je ti digaoAmsterdam1312 je napisao/la:Ne kažem za tebe jarane nego za onog korisnika bihac343
Budi mi dobar

Zadnja izmjena: bihac343, dana/u 08 mar 2016, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
@ bihac343 koji si ti
.Sine ti si popio jutros tuđe tablete, Zato idi lezi malo, dođi sebi. Gdje sam ja tebe spomenuo??? Prvo pročitaj dva puta prije nego koga citiraš, i vidi ko te je gdje spomenuo. A ako te zanima ja sam od prvog dana bio sa SN, još dok zvanično nije dobila ime Sila Nebeska, kad je rahmetli Raja vodio, kad je bilo drzavno prvenstvo u malom nogometu u Bihaću, kad je 502 u finalu dobila Vrbanjušu. 

Zadnja izmjena: Rafael30, dana/u 08 mar 2016, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
Jedini koji zaslužuju respekt su onih 10-15 momaka iz SN-a koji prate svaku tekmu a mi svi znamo koji su oni.Klub koji tone svaki dan sve više i više ali ti momci ne odustaju i prate tekme sve iz svog džepa i zaslužuju ono minimalno a to je da ih igrači pozdrave poslije utakmice.Ima tu i nekih stvari što se sigurno moraju popraviti u grupi pa i što raja neće da ide na istok jer bi ta cifra bila veća.Ali sve u svemu ti momci zaslužuju da ih se respektuje.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
To ja ne sporim, i slažem se da trebaju i lijepo je vidjeti kad to rade.. Ali, ja sam samo pitao zašto je tolika drama ako neko to nije uradio.. da se radi o npr Burniću koji je došao sad složio bih se, ali Kova je idol tih navijača godinama, ima sliku na zidu, itd.. sad je odjednom šupak, koji je u gradu zbog nekih drugih stvari, izdajica itd.. Ne branim ga zbog postupka, ali znam da igra srcem, da igra dobro ili solidno, da je lomio ruku na stadionu i igrao sa langetom itd.. Zato sam pitao zašto je to mahanje odjednom bitnije od nabrojanog.. da se zadovolji nečiji ego.. Neke stavri treba pamtiti, bilo dobre ili loše, a Kova ih je imao puno puno više dobrih..Bihac96 je napisao/la:Jedini koji zaslužuju respekt su onih 10-15 momaka iz SN-a koji prate svaku tekmu a mi svi znamo koji su oni.Klub koji tone svaki dan sve više i više ali ti momci ne odustaju i prate tekme sve iz svog džepa i zaslužuju ono minimalno a to je da ih igrači pozdrave poslije utakmice.Ima tu i nekih stvari što se sigurno moraju popraviti u grupi pa i što raja neće da ide na istok jer bi ta cifra bila veća.Ali sve u svemu ti momci zaslužuju da ih se respektuje.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Ti si fakat glupson likbihac343 je napisao/la:Moj rafaele. Kao prvo dati radi reda odgovorim, ti si glup. Ja sam bio član Sile Nebeske kad je osnovana, kad je bila na zapadu i kad je cijeli stadion bila Sila nebeska... Ja sam na svakoj utakmici Jedinstva ovdje, a vjerujem da sam bio i na više gostujućih nego ti, ili većina pripadnika Sile nebeske.. pričaš o prelasku 700 km, od sve Sile nebeske par momaka su totalni fanatici koji to rade I NJIMA SKIDAM KAPU za volju i ljubav prema Jedinstvu. Vi ostali ste tu svaki drugi vikend kao i ja, uđete džabe (ja platim kartu), navijate 90 minuta kao ja i što bi tebe Kova, Halid ili bilo ko pozdravio, a mene i još 150 ljudi na zapadu ne. Da je aktivan Aljin forum sad bih ti dao print screen gdje sam pitao zašto su Kova, a pogotovo Čizmić kao legende kluba dobili slikan zid ispred svih silnih igrača koji su prošli, većina odgovora je bila ginu, bore se, igraju srcem, DOBRI SA NAVIJAČIMA itd.. sad Vam Kova nije mahnuo i sad je šupak licemjer, iz znanih razloga je u Bihaću ali nećete da kažete. TI SI LICEMJER drug, ja imam obraz, karakter i ne stidim se reći svoje mišljenje bez obzira hoće li se nekom dopasti ili ne. Sad pitam tebe direktno: Da je Kova mahnuo u subotu, bi li ti bio dobar ili bi bio šupak kako danas???Rafael30 je napisao/la:Jesi mu je ti digaoAmsterdam1312 je napisao/la:Ne kažem za tebe jarane nego za onog korisnika bihac343
Budi mi dobar![]()

Zadnja izmjena: Amsterdam1312, dana/u 08 mar 2016, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
P.S. Svi ste bili "Sila Nebeska" kad je bio pun zapad i kad je bilo svega, a gdje si ti i kakve ti to akcije imaš iza sebe u zadnjih 10 godina ? I otkud ti znaš ko sam ja i da li sam ja jedan od tih 20 momaka tudume.
Koga boli neka stvar za tvojim mišljenjem, ja ti samo kažem da nisi u pravu i da nisi realan. Nemaš argumente za raspravu uopšte.

- Amsterdam1312
- Kontakt:
To nije bio stav grupe nego pojedinaca i nije se grupa družila s tim šupkom nego pojedinci, da nauči kad ti se kaže nešto da li razumiješ ? A ne znaš uopšte šta je uradio i zbog čega se to desilo, šta ako ti kažem da je ovo zadnje s tekme samo 5% razloga što se je prekrižio ? O tome ti ja pričam, stani malo na loptu starac.bihac343 je napisao/la:To ja ne sporim, i slažem se da trebaju i lijepo je vidjeti kad to rade.. Ali, ja sam samo pitao zašto je tolika drama ako neko to nije uradio.. da se radi o npr Burniću koji je došao sad složio bih se, ali Kova je idol tih navijača godinama, ima sliku na zidu, itd.. sad je odjednom šupak, koji je u gradu zbog nekih drugih stvari, izdajica itd.. Ne branim ga zbog postupka, ali znam da igra srcem, da igra dobro ili solidno, da je lomio ruku na stadionu i igrao sa langetom itd.. Zato sam pitao zašto je to mahanje odjednom bitnije od nabrojanog.. da se zadovolji nečiji ego.. Neke stavri treba pamtiti, bilo dobre ili loše, a Kova ih je imao puno puno više dobrih..Bihac96 je napisao/la:Jedini koji zaslužuju respekt su onih 10-15 momaka iz SN-a koji prate svaku tekmu a mi svi znamo koji su oni.Klub koji tone svaki dan sve više i više ali ti momci ne odustaju i prate tekme sve iz svog džepa i zaslužuju ono minimalno a to je da ih igrači pozdrave poslije utakmice.Ima tu i nekih stvari što se sigurno moraju popraviti u grupi pa i što raja neće da ide na istok jer bi ta cifra bila veća.Ali sve u svemu ti momci zaslužuju da ih se respektuje.

Znaci da razjasnimo Kova je supak, izdajnik i sve najgore. Zasto ? Niko ne zna (nije za foruma).
J.ebe lud zbunjenog....
J.ebe lud zbunjenog....
Onaj ko u je u SN-u zna , jer se to samo tice odnosa kove i Sile, ako vas nesto zanima ukljucite se budite dio nas i znat cete sve , ako vas ne zanima to onda nema potrebe da vas interesuje i odnos sa kovom.. I momak sto je gore naveo sto bi se neko trebao pozdravljati sa navijacima?!?!? Nogomet se igra zbog navijaca a ne zbog onih u vip lozama sto dodju sa vremena na vrijeme. Pogledaj ozbiljnije klubove i grupe kako skidaju dresove , kapitenske trake igracima , zbog losih partija i ne zalaganja . Oni su ti kojima treba biti cast doci i pozdraviti navijace a rijetko kod od njih zasluje da mi njih pozdravimo i postujemo.. Zbog tog sto je kova uradio recimo na kraju utakmice , treba da ga trener kazni , a ne da ti govoris trudi se na terenu , a zbog razmisljanja kao tvog uvijek cemo biti smjesni ,ako je tebi svejedno sto neki prosjecni stranac ismijava one ciji je ovo klub , onda ti trebas dobro sjesti i popricati sam sa sobom
SN96