KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

soba 39
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la soba 39 » 06 mar 2010, 22:32

nerminh74 je napisao/la:
soba 39 je napisao/la:
odsutraopetultra je napisao/la:moze li mi neko napisati raspored bosne i heliosa do kraja ?
Ne treba ti.Niti će jedni a ni drugi više ikoga pobjediti.Helios zadnji zbog boljeg međusobnog skora u korist Bosne :mrgreen:
hajde ne lupaj

mi
FMP (gosti) partizan (kuci) buducnost (gosti) i CZ (kuci)

helios
zagreb (kuci) Olimpija (gosti) i Radnicki (kuci)

mi se mozemo nadati kod FMP, ali realno mozda samo CZ kod kuce jer njima ta utakmica nece imati ama bas nikakvu vaznost jer su vec izgubili Eurocup mjesto, helios gubi od zagreba kojem je potrebna pobjeda za F4, olimpiji isto za F4, dok se moze nadat pobjedi protiv radnickog

prepostavlja se da ce 1 pobjeda biti dovoljna, ali ako bi uzeli FMP to bi bilo extra
:lol: :lol: :lol: pa pogledaj dobro raspored i vidjećeš da sam bio u pravu
"Indija,Pakistan..."

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 mar 2010, 22:36

Itekako mogu nekoga pobediti posebno Bosna,ona moze dobiti Zvezdu lakse nego sto mnogi ocekivaju a isto tako mogu podjednako igrati sa FMP-om u Zelezniku.Dok protiv Partizana i Buducnosti poraz je 98%.
Sto se tice Heliosa,oni ce verovatno izgubiti od Zagreba koji trazil play off,sa olimpiom ce se moci nositi ali ce verovatno izgubiti,a protiv Radnickog sanse su 50-50.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 06 mar 2010, 22:41

soba 39 je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:hajde ne lupaj

mi

helios

mi se mozemo nadati kod FMP, ali realno mozda samo CZ kod kuce jer njima ta utakmica nece imati ama bas nikakvu vaznost jer su vec izgubili Eurocup mjesto, helios gubi od zagreba kojem je potrebna pobjeda za F4, olimpiji isto za F4, dok se moze nadat pobjedi protiv radnickog

prepostavlja se da ce 1 pobjeda biti dovoljna, ali ako bi uzeli FMP to bi bilo extra
sto mislis da helios kojem ce goriti pod nogama nece pobjediti radnicki kojem ta utakmica nece imati nikakav znacaj, a samo mogu povrijediti igraca koji ce im biti neophodan za srpsku ligu da izbori nlb
dok je ista situacija sa CZ u zadnjem kolu sa nama, a i partizan ako bude premoren i istosen u borbi za F8 EL mislis da ce biti bas napaljen u utakmici sa nama a vec su obezbjedili F4 NLB, samo za razliku od CZ imaju duleta koji ne pusta ni rodzenoj zeni tako da je to daleko neizvjesnije
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 06 mar 2010, 22:43

nerminh74 je napisao/la:
soba 39 je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:hajde ne lupaj

mi

helios

sto mislis da helios kojem ce goriti pod nogama nece pobjediti radnicki kojem ta utakmica nece imati nikakav znacaj, a samo mogu povrijediti igraca koji ce im biti neophodan za srpsku ligu da izbori nlb
dok je ista situacija sa CZ u zadnjem kolu sa nama, a i partizan ako bude premoren i istosen u borbi za F8 EL mislis da ce biti bas napaljen u utakmici sa nama a vec su obezbjedili F4 NLB, samo za razliku od CZ imaju duleta koji ne pusta ni rodzenoj zeni tako da je to daleko neizvjesnije
Ne pušta Dule ali može Saša Danilović.Ja govorim o regularnim pobjedama a ne o puštanjima.Bolje odnose Bosna ima sa Franjevcima :mrgreen: i CZ nego li Helios sa preostalim protivnicima
"Indija,Pakistan..."

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 06 mar 2010, 22:50

TheManiacs je napisao/la:
The Game je napisao/la:
TheManiacs je napisao/la:Ovo se znalo,msm utakmica je namjestena :D
A jarane mi smo ove godine sve osim Heliosa dobili sa nekom sudijskom pomoci ;) ;) ;)
Ma jarane **** me svak ak lazem,jer danas kod rodjaka i zove ga lik kaze ajde da pare pokupimo u kladionici
Kaze kako ? kaze Bosna-zadar kupila Bosna utakmicu kvota 2.80 kaze talimo se po stoju i eto :D
jesu makar odigrali :lol: :lol: :lol:

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 06 mar 2010, 22:52

A jarane mi smo ove godine sve osim Heliosa dobili sa nekom sudijskom pomoci ;) ;) ;)[/quote]

Ma jarane **** me svak ak lazem,jer danas kod rodjaka i zove ga lik kaze ajde da pare pokupimo u kladionici
Kaze kako ? kaze Bosna-zadar kupila Bosna utakmicu kvota 2.80 kaze talimo se po stoju i eto :D[/quote]

jesu makar odigrali :lol: :lol: :lol:[/quote]

Daaa :D
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 06 mar 2010, 22:54

Cestitke Bosni na pobjedi protiv Zadra! igrali smo jako pozrtvovani,srcem..i trud se isplatio!.. do kraja lige nam treba jos jedna pobjeda i ostajemo u ligi,aBd!.. Steta sto smo ostali bez Hajrica..ali ipak mislim da do kraja mozemo ostvariti bar jos jednu pobjedu! Za domacu ligu dovesti kvalitetnu jedinicu i cetvorku,i titula je nasa!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 06 mar 2010, 22:54

soba 39 je napisao/la: Ne pušta Dule ali može Saša Danilović.Ja govorim o regularnim pobjedama a ne o puštanjima.Bolje odnose Bosna ima sa Franjevcima :mrgreen: i CZ nego li Helios sa preostalim protivnicima
znaci ja ti dam fakte sa cz i radnickim
a ti nesto bez ikakvog agrumenta, koja je onda poente diskutirati sa tobom?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 06 mar 2010, 22:58

nerminh74 je napisao/la:
soba 39 je napisao/la: Ne pušta Dule ali može Saša Danilović.Ja govorim o regularnim pobjedama a ne o puštanjima.Bolje odnose Bosna ima sa Franjevcima :mrgreen: i CZ nego li Helios sa preostalim protivnicima
znaci ja ti dam fakte sa cz i radnickim
a ti nesto bez ikakvog agrumenta, koja je onda poente diskutirati sa tobom?
Ma kakve crne fakte ? Radnički je jedno tri puta bolji od Heliosa a o Zvezdi i Bosni ne treba trošiti riječi.O čemu ti pričaš ? Regularno,ponavljam REGULARNO ni Bosna ni Helios ne mogu više nikog do kraja dobiti.E sad,"ispod žita",u to ne ulazim
"Indija,Pakistan..."

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 06 mar 2010, 23:13

Feliks Kojadinovic,12 poena,12 asistencija,10 skokova! svaka cast ! uz Rakocevica najbolji igrac Bosne bez sumnje! svaka cast igracino!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 mar 2010, 23:49

čestitke na pobjedi...ali moglo je i bez napetosti lagano bit 10 za Bosnu

Jusupe..hahahahahahaha...samo gubi...đubre..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 mar 2010, 01:37

ja ne smijem pomisliti na sta bi ova bosna licila da nema felixa... kada je potpisao ja sam bio jako sretan jer sam ocekivao da rado bas ovo sto trenutno radi postize vazne poene on nije neki veliki strijelac ali veceras kad se lomila utakmica uzeo je i pogodio jako vazne suteve, veliki broj asistencija i skokova... da njega nema ne bi mi mogli ni u BH ligi pobjeđivati. Žarko se razigrao i to je sjajno za nas jer ovo je najtezi period sezone jos posebno ako gledamo da ce sada veci teret pasti na njega zbog povrede Hajrica. sehovic jako los veceras... milosevica je izvukao kraj utakmice donekle pa se ne moze reci da je bio totalno los. zlaja se izgleda malo vraca ali se i veceras ispucavao poprilicno i hajric je bio solidan. ostatak ekipe nije vrijedan spomena veceras. vazna pobjeda za nas ali vidjecemo ja jos nisam uvjeren da mozemo do kraja izdrzati i izboriti taj opstanak jer i da nas nasi kosarkasi iznenade i pobjede partizana ovdje i zvezdu ili fmp opet ocekujem da ce helios nekako uzeti ponajprije radnicki ili nekog drugog.
You are someone else I am still right here

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 07 mar 2010, 10:16

svaka čast na pobjedi,ali bi će vam teško jer pored olimpije,i ovaj zagreb vječito pušta ovim slovencima,tako da ćete trebat bar još jednu pobjedu najmanje ostvarit

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 07 mar 2010, 10:58

Steve Urkel je napisao/la:svaka čast na pobjedi,ali bi će vam teško jer pored olimpije,i ovaj zagreb vječito pušta ovim slovencima,tako da ćete trebat bar još jednu pobjedu najmanje ostvarit
Daće Bosni franjevci onu zaostalu
"Indija,Pakistan..."

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 07 mar 2010, 12:59

bosnas_ je napisao/la:Feliks Kojadinovic,12 poena,12 asistencija,10 skokova! svaka cast ! uz Rakocevica najbolji igrac Bosne bez sumnje! svaka cast igracino!
fakat tripl dabl, ne znam jel to jadranska liga zapamtila. Svaka čast!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 mar 2010, 13:10

teferič je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Feliks Kojadinovic,12 poena,12 asistencija,10 skokova! svaka cast ! uz Rakocevica najbolji igrac Bosne bez sumnje! svaka cast igracino!
imao ga je i mason ja mislim
You are someone else I am still right here

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 07 mar 2010, 13:43

fera je napisao/la:
teferič je napisao/la:
imao ga je i mason ja mislim
dobro mislis ;)
ps.cijele sezone kukate na sudjenje, ono od sinoc vam ne smeta :D

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 mar 2010, 14:50

kao prvo da odmah razjasnimo dvije stvari....ovako, sinoc namjestena utakmica????propisali smo krv da ovo dobijemo, ko je bio gre vidio je da se zarko rakocevic radovao kao mali dijete kad dobije cokoladu....druga stvar, sudjenje, pa mi smo ove godine previse puta osteceni tako da i ono sinoc nista nije bilo...sve u granicama normale.....treca stvar, stvarno ja sam se iznenadio kada sam usao u dvoranu i vidio onoliki broj ljudi.....eh, sada o igri....zlaja, fela, zarko, sejo, sasvim dobri......fela, igra opet 1 na 5, ali moze da mu se oprosti jer covjek je clutch igrac, igrac odluke...previse siluje u pojedinim trenucima , psuje igracima sve zivo, ali imati index 33 nije malo....zlaja se lagano vraca, sinoc je bio dobar, da je jos jedna trica uletila bilo bi vrlo vrlo dobro....par pasova je finih bilo, prodora, iznudjenih faula, vraca se u formu, fali slobode u igri i da procepi definitivno...vraca se lagano, bice on stari siguran sam ja....zarko, sinoc je odigrao najbolju utakmicu otkako je kod nas....covjek misli glavom, malo je odbrana problem, nisu on i baja smjeli da dopuste da bilan iz sibenika zabije 10 poena...sejo, povukao nas kada je bilo najpotrebnije, pogadjao u serijama, bice vrlo tesko bez njega.....ostali, izdvojio bih sarajliju, sjajna odbrana nad rancicem, dokle je igrao....ona trica od tablu je bila potez meca :D :D ....ostali.....muha, seha, baja, jednostavno nista da odigraju.....pa seha je ne znam vise nemam rijeci....kada smo ga @nerminh74 napadali, bilo je par ljudi koji su govorili da je jedini koji se bori, koji igra za klub...ono ispade obratno...covjek se ispucava i povrh svega ne zna lijevi dvokorak(sto djeticima nismo njega tusnuli, brat mu pametnije igra dva puta i duplo skolovaniji sto se tice tehnike i znanja)....muha je mrtva prica od utakmice sa albom....stogod covjek provede vani vece su nam sanse da dobijemo.....minja se malo izvadio na kraju, ali covjek je uvijek na ivici koraka.....bozo, premalo igrao, ako sejo ne bude mogao onda vjerovatno na 4 bozu....sve u svemu helios raspadnuti, mi moramo da budemo ispred njih......a za one koji ne znaju radovan lorbek je drugi covjek uleba, a tu igra klemen, a donedavno je igrao domen.....mislim da nece niko nikoga da pusti do kraja...vrlo je dobro sto nama zvezda dolazi zadnje kolo..muta nece pustiti heliosa....sada treba otici fmp -u i pokusati iznenaditi...oni ce da budu optereceni jer igraju i u utorak sad.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 mar 2010, 17:44

Velike su sanse da domacu ligu igramo u Skenderiji usvojoj dvorani,ali prvo treba uciniti sve da izbjegnemo zadnju poziciju u NLB ligi i onda u domacem prvenstvu napasti titulu prvaka drzave! Publika se vraca u dvoranu i to je velika stvar za Bosnu..sinoc smo igrali odlicno,borili se ko lavovi..ma sve je bilo extra,od trenera do vecine igraca!... Naprijed Bosno ljubavi moja!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 07 mar 2010, 22:37

bosnas_ je napisao/la:Velike su sanse da domacu ligu igramo u Skenderiji usvojoj dvorani,ali prvo treba uciniti sve da izbjegnemo zadnju poziciju u NLB ligi i onda u domacem prvenstvu napasti titulu prvaka drzave! Publika se vraca u dvoranu i to je velika stvar za Bosnu..sinoc smo igrali odlicno,borili se ko lavovi..ma sve je bilo extra,od trenera do vecine igraca!... Naprijed Bosno ljubavi moja!
prvo, nigdje veze gdje igraju, vidjelo se sinoc, ko voli bosnu on ce ici ako treba i na mojmilo, tako da me zaboli briga za skenderijom

drugo, ekipa igra cjelu sezonu u zetri i naravno napravit ce sebi medjedju uslugu da odu igrat u dvoranu u kojoj odavno nisu igrali i u kojoj su izgubili osjecaj sa kosevima i parketom, jeste da su sitnice, ali sitnice koje utakmicu znaju znaciti

trece, prestani izmisljati informacije

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.