kao prvo da odmah razjasnimo dvije stvari....ovako, sinoc namjestena utakmica????propisali smo krv da ovo dobijemo, ko je bio gre vidio je da se zarko rakocevic radovao kao mali dijete kad dobije cokoladu....druga stvar, sudjenje, pa mi smo ove godine previse puta osteceni tako da i ono sinoc nista nije bilo...sve u granicama normale.....treca stvar, stvarno ja sam se iznenadio kada sam usao u dvoranu i vidio onoliki broj ljudi.....eh, sada o igri....zlaja, fela, zarko, sejo, sasvim dobri......fela, igra opet 1 na 5, ali moze da mu se oprosti jer covjek je clutch igrac, igrac odluke...previse siluje u pojedinim trenucima , psuje igracima sve zivo, ali imati index 33 nije malo....zlaja se lagano vraca, sinoc je bio dobar, da je jos jedna trica uletila bilo bi vrlo vrlo dobro....par pasova je finih bilo, prodora, iznudjenih faula, vraca se u formu, fali slobode u igri i da procepi definitivno...vraca se lagano, bice on stari siguran sam ja....zarko, sinoc je odigrao najbolju utakmicu otkako je kod nas....covjek misli glavom, malo je odbrana problem, nisu on i baja smjeli da dopuste da bilan iz sibenika zabije 10 poena...sejo, povukao nas kada je bilo najpotrebnije, pogadjao u serijama, bice vrlo tesko bez njega.....ostali, izdvojio bih sarajliju, sjajna odbrana nad rancicem, dokle je igrao....ona trica od tablu je bila potez meca

....ostali.....muha, seha, baja, jednostavno nista da odigraju.....pa seha je ne znam vise nemam rijeci....kada smo ga @nerminh74 napadali, bilo je par ljudi koji su govorili da je jedini koji se bori, koji igra za klub...ono ispade obratno...covjek se ispucava i povrh svega ne zna lijevi dvokorak(sto djeticima nismo njega tusnuli, brat mu pametnije igra dva puta i duplo skolovaniji sto se tice tehnike i znanja)....muha je mrtva prica od utakmice sa albom....stogod covjek provede vani vece su nam sanse da dobijemo.....minja se malo izvadio na kraju, ali covjek je uvijek na ivici koraka.....bozo, premalo igrao, ako sejo ne bude mogao onda vjerovatno na 4 bozu....sve u svemu helios raspadnuti, mi moramo da budemo ispred njih......a za one koji ne znaju radovan lorbek je drugi covjek uleba, a tu igra klemen, a donedavno je igrao domen.....mislim da nece niko nikoga da pusti do kraja...vrlo je dobro sto nama zvezda dolazi zadnje kolo..muta nece pustiti heliosa....sada treba otici fmp -u i pokusati iznenaditi...oni ce da budu optereceni jer igraju i u utorak sad.....