Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Njemačke - Elf
Baš lijepo što su se na vrijeme oglasili. Bilo bi još bolje da su rekli kolike su ocjene dobili Varavci na dotičnoj tekmi i kako će se to reflektirati na njihove dalje karijere. A najbolje bi bilo da se umjesto varavaca uvede AI koji bi se utrenirao na pedesetak miliona praktičnih primjera.
Ono četvrtfinale i naravno ovo sada tumačenje UEFA-e će itekako imati posljedice na fudbal u budućnosti. Možda neće posljedice biti primjetne toliko, ali dobro će se neki sudija zapitat naredni put da li će onakvu situaciju ocijenit kontra Elf-a na nekom narednom velikom takmičenju. Samo da se ne desi, ko što se zna često desit u savremenom fudbalu, da zaplati neka mala ekipa...Generalno se više u fudbalu ne zna šta se sve kuha iza kulisa, šta se i kome i kada navlači...Sve isprepleteno i hiljadu lobija....
Što se Ter Stegena tiče, nevjerovatno i pravi peh...Koliko je samo čekao i sada ovo...Ali et nadat se da će se oporavit u potpunosti, jer ovo je za psihu ubitačno, da mu se ovo baš sada desi..Valja mu sada ostat psihički jak.
Što se Ter Stegena tiče, nevjerovatno i pravi peh...Koliko je samo čekao i sada ovo...Ali et nadat se da će se oporavit u potpunosti, jer ovo je za psihu ubitačno, da mu se ovo baš sada desi..Valja mu sada ostat psihički jak.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Šta misliš effe, da li je ispravno da se Manu povuče iz rep. rente i ponovo vrati u Elf.
Nisu baš pretrpani kvalitetom kao nekad što se tiče golmana. Kada čujem da se Baumann nečemu nada, pozli mi.
Kad sam već kod vratara, pišonja Lehmann se dobro zapio na festu piva u MnH, pa je vozačka zaplatila....
Ugledao se na Reusa, hoće to žutalje.
Nisu baš pretrpani kvalitetom kao nekad što se tiče golmana. Kada čujem da se Baumann nečemu nada, pozli mi.
Kad sam već kod vratara, pišonja Lehmann se dobro zapio na festu piva u MnH, pa je vozačka zaplatila....
Ugledao se na Reusa, hoće to žutalje.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
S Neuerom definitivno treba podvući crtu i po meni ne treba se vraćati (ne može sve ići u nedogled). Jeste da se čini da je malo sada stiska, kako se i Ter Steegen povrijedio, ali trebaju dobiti ovi drugi golmani šansu i da se to uigrava i ekipa na to navikava. Teško je naslijedit Neuera i šteta je što je sada i Trapp povrijeđen, on bi po meni trebao na gol. Ali i Nubel, Baumann, to su sve dovoljno dobri golmani i Baumann već dugo konstantno dobro brani, s tim što je on sa svojom ekipom imao jako malo internacionalnih utakmica, ali na dobrom nivou duže brani u BuLi.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ma Nijemci su najveca golmanska nacija svih vremena. Pa samo u Bundesligi imas 6-7 odlicnih golmana koji bi odmah mogli stati na gol Njemacke.
Nevjerovatno kakav luksuz su uvijek imali na toj poziciji za razliku od recimo debila iz Engleske koji upumpavaju miljarde u fudbal pa im na kraju brani onaj amater Pickford
Nevjerovatno kakav luksuz su uvijek imali na toj poziciji za razliku od recimo debila iz Engleske koji upumpavaju miljarde u fudbal pa im na kraju brani onaj amater Pickford

6 igraca iz VfB na spisku 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Otpao i Henrichs, tipujem na Vagnomana kao zamjenu.
15.10.2013.
Nema nikakvih komentara, za kog se navijalo večeras?
S trecim timom, sa posla snage, pflichtsieg.
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
Hahahah kakav gol poništi Elfu ,ovaj slovenski glupan
Holandski igrač igra namjerno loptu ,poništava bilo kakav ofsajd i ako je bio
I ovaj duduk ponistava gol hahah
Ma bio je jbg, uticao je Gnabry na stoperePopravnaToljaga je napisao/la: ↑14 okt 2024, 20:54Hahahah kakav gol poništi Elfu ,ovaj slovenski glupan
15.10.2013.
Opet nikakvih komentara, elf je večeras demonstrirao silu ali obrana Bih je bila, blago rečeno, katastrofalna.
Ovo veceras nije nikakvo mjerilo, Bosna u fazi raspada, najgora od Dejtona. Lijepo za samopouzdanje nekih igraca.
Vjerujem da su htjeli mogli su hladno 10 komada postici ali imaju kao protiv Brazila neki fetis na 7 golova pa stanu.
Vjerujem da su htjeli mogli su hladno 10 komada postici ali imaju kao protiv Brazila neki fetis na 7 golova pa stanu.
Večerašnja utakmica ostaće upamćena po odličnoj predstavi Felixa Nmeche. Izgleda da ove sezone počinje ostvarivati svoj potencijal zbog kojeg su ga i doveli u Dortmund.
- muhamedhulk
- Kontakt:
sto nisu sinoc natamburali madjare...ko nas.
standardno busi buraniju, cupaj se protiv jacih...
standardno busi buraniju, cupaj se protiv jacih...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
To je ista priča kao i zašto bayo demolira diname sa 9 komada a onda gubi od AV u birminghamu. Demolira zato što su ovi loše vođeni i još k tome mentalno slabi.
Bilo bi dobro da elf ima još nekog vanserijskog igrača jer su Musiala i Wirtz premalo za najveće domete. Hoće li to bit Nmecha, Pavlović ili neko drugi će da vidime.
Bilo bi dobro da elf ima još nekog vanserijskog igrača jer su Musiala i Wirtz premalo za najveće domete. Hoće li to bit Nmecha, Pavlović ili neko drugi će da vidime.
Evo izgleda da se ovoj trenerskoj prevari koja ni kod debilnih Engleza nije mogla naci posao sprema novi ugovor do 2028
.

Par znimljivih igrača za elf u buducnost mimo bisofa.
Tom Rothe, konačno rješenje za lijevog beka? Lijevi bek ali 193cm visok što je mana za beka. Ove godine 2 gola i 3 asistencije za Union, inače ima 20 godina.
Aljoscha Kemlein, velika radilica na terenu, nažalost operaciju noge je imao i ove sezone je završio. Ima 20 godina.
Ovaj Maza je nastupio za Alžir, nema više pravo nastupa za Elf? Inače zanimljiv igrač.
Strašno šta se dešava sa Moukoko-um, momak pod hitno mora u ekipu gdje će samo igrati. Potencijal wonderkida.
Maza, 12 mil eura u Leverkusen. Potencijal jako velik.
Nema pravo nastupa za Elf vise.
Tom Rothe, konačno rješenje za lijevog beka? Lijevi bek ali 193cm visok što je mana za beka. Ove godine 2 gola i 3 asistencije za Union, inače ima 20 godina.
Aljoscha Kemlein, velika radilica na terenu, nažalost operaciju noge je imao i ove sezone je završio. Ima 20 godina.
Ovaj Maza je nastupio za Alžir, nema više pravo nastupa za Elf? Inače zanimljiv igrač.
Strašno šta se dešava sa Moukoko-um, momak pod hitno mora u ekipu gdje će samo igrati. Potencijal wonderkida.
Maza, 12 mil eura u Leverkusen. Potencijal jako velik.
Nema pravo nastupa za Elf vise.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 15 maj 2025, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
- Centre forward
- Kontakt:

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kakav blowout u drugom poluvremenu nakon nestvarnih prvih 45 minuta.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.