EU 1bavarian_bk je napisao/la:PRavi i javirobovi88 je napisao/la:Hoćel neko jednu ?? da ga operem
Room : ss.ba
pass : pes
za 2 min
Moderator/ica: Padovan
EU 1bavarian_bk je napisao/la:PRavi i javirobovi88 je napisao/la:Hoćel neko jednu ?? da ga operem
Goalgetter je napisao/la:Ovako .. Recite mi sta je sa ovim utakmicama B Lige :
9. kolo
Sevilla - Zenit
10. kolo
Parma - Sporting
Bio je @Silent, moguće da je sad neko drugi svaki dan neke promjene(novi igrači).samir_tm87 je napisao/la:ko je vlasnik sportinga11 kolo, nek mi se javi
Evo imas srece. Taman sredujem tabele, pa cu ti unjeti 3-0.Cilic LFC je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Ovako .. Recite mi sta je sa ovim utakmicama B Lige :
9. kolo
Sevilla - Zenit
10. kolo
Parma - Sporting
Mogao si ovo registrovati 3:0,bez obzira što nije postavljeno na službenoj temi,vidiš da Sporting(Silent) nije igrao prethodne mečeve,barem je @Donie tako prije radio.
Ali nema veze radi kako hoćeš.
evo me ajde da odigramo, i da nek mi neko objasni kako to uslikat prebacit i to pls ...samir_tm87 je napisao/la:ko je vlasnik sportinga11 kolo, nek mi se javi
robovi88 je napisao/la:sta ba Los 7Bog te neyebo nisam nijednu utakmicu igro jer onih levata nije bilo i sta sad meni se pišu porazi ???
neam ja msn ajd kad dodđeš javi mi se na PMsamir_tm87 je napisao/la:robovi88 je napisao/la:sta ba Los 7Bog te neyebo nisam nijednu utakmicu igro jer onih levata nije bilo i sta sad meni se pišu porazi ???
de ti kume mene add na msn [email protected] pa cemo odigrat u toku dana, odo sad
Onaj sto je prije tebe igrao, izgubio je par utakmica, zatim nije odigrao 3 tekme zaredomrobovi88 je napisao/la:sta ba Los 7Bog te neyebo nisam nijednu utakmicu igro jer onih levata nije bilo i sta sad meni se pišu porazi ???
Evo vidi bio lik 11. i od tada sam ja uzeo njegovo mjesto, terazio sam ove al nijedan se nije javljao a i nikad nisam cuo za njih i meni se pišu poraziGoalgetter je napisao/la:Onaj sto je prije tebe igrao, izgubio je par utakmica, zatim nije odigrao 3 tekme zaredomrobovi88 je napisao/la:sta ba Los 7Bog te neyebo nisam nijednu utakmicu igro jer onih levata nije bilo i sta sad meni se pišu porazi ???
eu2 bosna 123Funjai je napisao/la:imal' ko da poigramo?
ajdmiamiheat25 je napisao/la:eu2 bosna 123Funjai je napisao/la:imal' ko da poigramo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.