Čestitke na borbi i korektnim utakmicama.
Odakle izviru ovi Kvesići, a svi dobri igrači

Šališ se, ne ?Rosas7 je napisao/la:prije bi vama trebali,mi uvijek dodjemoHigh je napisao/la:Moramo im kupiti dva-tri kombija. Njima i ultrasima se uvijek kvare prevozna sredstva na putu ka Sarajevu. Negdje na Bradini, tu uvijek pukne kvar neki.![]()
ne losa tekma na pecari
*ebo pare, ne treba im dati da izadju u evropu sljedece sezone, pa nek i dalje vicu "ubij turcina"....jug-onostalgicar je napisao/la:zasluzena pobjeda mada mi nije jasno gledam imaju 16 sahovnica...(zastave) zar ne bi bilo ljepse imat 2 sahovnice a da ostalo budu zastave vezane za klub pa da to izgleda fantasticno... ovako samo izgledate kao da zelite nekom suknut a sukate ustvari samo sebi
navijanje klasicno vaseslatko
nadam se zestokoj kazni za gadjanje trenera ulijetanje u teren bacanje pirotehnike i fasistickih parola
ako vam uzmu 50 000 malo je
BluesForever je napisao/la:[youtube][/youtube] Jedna si jedina Bosna i BOSNA i Hercegovinaaaaaaa....
To ti je tako, dodje ljudi koji nemaju veze s tim, izoliraju se (u ovom slucaju recimo evo do kaveza, jer znaju da unutra to ne bi mogli od prve ekipe pa se tu ne smiju ni pojaviti) i vode svoju neku vlastitu politiku, uopce se ne obaziru sto recimo cine svoju jednu zatvorenu manjinu ili na ono sto se pokusava napraviti pa se ispusu nakon par povika, to je u sustini tesko kontrolirati, a takvi su ti problemi, na ovaj il onaj nacin, gdje god dodje do masovnosti, odnosno masovnog mentaliteta.Kevin je napisao/la:uvijek ista priča...
kako mrzim ove koji dođu na jednu utakmicu godišnje i osramote nas..isto je i sa ostalom publikom...nikakvog navijanja, pljeskanja,bodrenja, pritiska..ko kazaliste..i jos na kraju sa juga neki seljober pogodi amara..stid me iskreno..
protiv sarajeva dođe 100-200 skripara, pravih navijaca..niti jednog ekscesa, 500 ljudi ostalih na tribini bolja podrska nego jucer..an terenu ekstra, razvali se sarajevo..i to je ono sto se trazi..
zašto okrećeš priču? samo sam rekao da ima toga svugdje i to je to..KB-TM87 je napisao/la:znači sad bi bilo logično da vam nije uvredljivo gaz gazi gazi u..... jer vi samo pjevate ajmo ajmo u.....
RedDevilS je napisao/la:Navijanje nije bilo lose, samo sam se iznenadio mozda i nisam kad se pustila himna, a onda cujes zvizduk!![]()
Nisam gledao svu utakmicu malo sam je pratio pa zato ti to govorim tebra moj!hordas'87 je napisao/la:RedDevilS je napisao/la:Navijanje nije bilo lose, samo sam se iznenadio mozda i nisam kad se pustila himna, a onda cujes zvizduk!![]()
Jesi ti dobar ? Čuj navijanje nije bilo loše. Ubij balije, ajmo ustaše ... ?
Ta manjina uvijek kvari atmosferu u takvim masovnim utakmicama sa svojom politikom, srecom brzo se i istrose i ne cine nikakvu okosnicu niti se za sto pitaju s obzirom da ce doci dvaput na stadion, zato i jesu ''ogradjeni'' van kaveza na svom nekom vlastitom dijelu gdje jedino i znaju da mogu ''medju sobom'' se sramotiti i vrijedjati, njih vecina ekipe nikada podrzati nece niti ce takvim necim se voditi, al to sve dobiva na tezini samo ako takvima pridajes previse pozornosti. Ja osobno necu, hvala.hordas'87 je napisao/la:RedDevilS je napisao/la:Navijanje nije bilo lose, samo sam se iznenadio mozda i nisam kad se pustila himna, a onda cujes zvizduk!![]()
Jesi ti dobar ? Čuj navijanje nije bilo loše. Ubij balije, ajmo ustaše ... ?
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, COYGBiH, Kajkutenjoyer, Lewy21, maho_sa, Simi, TefalTava i 99 gostiju.