NK Široki Brijeg

gollum
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la gollum » 17 maj 2012, 01:05

Spori ste previše. Zakarić na klupi jer nije u formi, Šilić izgubio brzinu, tako da nema probojnosti. Braća znaju, al' prođu Zolotića, a on ih opet stigne. Ješe igrač utakmice. I dalje mislim da vam je ovaj trener greška.
Čestitke na borbi i korektnim utakmicama.

Odakle izviru ovi Kvesići, a svi dobri igrači :)
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 17 maj 2012, 01:23

Sto se tice brojnosti Škriparima se nama sta prigovoriti.Navijanje je bilo odlično,jos kakvu ekipu jadnu imamo i bezkarakterne igrače.....Sve lagano napusiti,uzeti primjer kosarke i pokusati samo sa svojim kadrom.Pa nema veze da se Europa i ne izbori!!

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 17 maj 2012, 01:33

Izbor pjesama za 10 nema sta, zao mi je ovih pojedinaca sto ih stvarno brukate. Ubi turcina? a nigdje turcina na terenu, sta reci jednostavno ta grupa navijaca je dosla samo zbot takvih razloga...nacionalistickih.
...a sad pravac na brdo i plait vatromet.

pozz normalnim ljudima u SB
BAS SVE TI DAJEMO.....

High

Post Postao/la High » 17 maj 2012, 01:45

Rosas7 je napisao/la:
High je napisao/la:Moramo im kupiti dva-tri kombija. Njima i ultrasima se uvijek kvare prevozna sredstva na putu ka Sarajevu. Negdje na Bradini, tu uvijek pukne kvar neki.
prije bi vama trebali,mi uvijek dodjemo ;)

ne losa tekma na pecari
Šališ se, ne ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 17 maj 2012, 01:49

zasluzena pobjeda mada mi nije jasno gledam imaju 16 sahovnica...(zastave) zar ne bi bilo ljepse imat 2 sahovnice a da ostalo budu zastave vezane za klub pa da to izgleda fantasticno... ovako samo izgledate kao da zelite nekom suknut a sukate ustvari samo sebi
navijanje klasicno vase :) slatko

nadam se zestokoj kazni za gadjanje trenera ulijetanje u teren bacanje pirotehnike i fasistickih parola
ako vam uzmu 50 000 malo je

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 17 maj 2012, 01:58

jug-onostalgicar je napisao/la:zasluzena pobjeda mada mi nije jasno gledam imaju 16 sahovnica...(zastave) zar ne bi bilo ljepse imat 2 sahovnice a da ostalo budu zastave vezane za klub pa da to izgleda fantasticno... ovako samo izgledate kao da zelite nekom suknut a sukate ustvari samo sebi
navijanje klasicno vase :) slatko

nadam se zestokoj kazni za gadjanje trenera ulijetanje u teren bacanje pirotehnike i fasistickih parola
ako vam uzmu 50 000 malo je
*ebo pare, ne treba im dati da izadju u evropu sljedece sezone, pa nek i dalje vicu "ubij turcina"....

i kad je nekom cudo sto se mi "pravi" bosanci ne radujemo uspjesima sirokog, borca, zrinjskog itd u pretkolima euro takmicenja...kako cu se radovati kad kenjci od navijaca vicu "hajmo ustase" i zvizde mojoj himni ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 17 maj 2012, 03:07

Nekako ne mogu da se otmem dojmu da je medju navijacima bilo dosta pravih navijaca, ali isto tako i nekolicina provokatora. Inace, trebalo bi pratiti kamerama ponasanje navijaca na nasim terenima. Vrlo lako bi se doslo do podatka da ekscese rade u vrhglave 5% njih. Ostalo je normalna raja koja dodje da gleda nogomet, i nista vise ili manje od roga. I veceras mislim da je vecina navijaca Sirokog bila korektna, i vidi se da je ljudima stalo da se situacija sredi, da nasi klubovi postizu neke zapazenije rezultate u Evropi, kao i da nasi domaci igraci ne idu na prodaju u Hrvatsku i Srbiju za sitnu lovu, nego izravno u vece evropske lige , za pravu lovu i bolji rejting nase lige. Ako je Covic i poslao nekolicinu da odrade nerede, vecina je ipak bila korektna. I samo jos jedna zamjerka, ovaj put policiji: onaj idiot sto je istrcao na teren, njega je trebalo odmah uhititi, a ne sutra izdavati saopcenja koja veze sa zivotom nemaju.

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 17 maj 2012, 08:30

BluesForever je napisao/la:[youtube][/youtube] Jedna si jedina Bosna i BOSNA i Hercegovinaaaaaaa....

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 17 maj 2012, 08:41

Klasična torcida , loše kopije...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 17 maj 2012, 08:43

Tko se iole razumije u navijanje i navijace ,shvatit ce da kad dode stara ekipa to ovako bude
Oni nisu ni jednu pjesmu za Široki otpjevali,stalno vođi navijanja upadaju u pjesme
Steta da je ovako ispalo dugo su decki ovo pripremali i stvarno se istinski potrudili ,bakljadu ili dimljadu odavno vecu na BH terenima nisam vidio
Eto na finalu košarkaškog prvenstva nadam se da ovi nece dolazit i da ce bit normalno navijanje i da cemo pjevat svome ŠIROKOM

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 maj 2012, 08:47

uvijek ista priča...
kako mrzim ove koji dođu na jednu utakmicu godišnje i osramote nas..isto je i sa ostalom publikom...nikakvog navijanja, pljeskanja,bodrenja, pritiska..ko kazaliste..i jos na kraju sa juga neki seljober pogodi amara..stid me iskreno..

protiv sarajeva dođe 100-200 skripara, pravih navijaca..niti jednog ekscesa, 500 ljudi ostalih na tribini bolja podrska nego jucer..an terenu ekstra, razvali se sarajevo..i to je ono sto se trazi..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 17 maj 2012, 09:14

Široki je igrao onoliko koliko mu je Željo dozovlio moj dojam. što s tiče navijanja ovo je prvi put ove sezone problem, ali je problem druge prirode a to je da ste dozvolili da manjina nametne da ste vi iz Širkog večina takva. jer ko ranije u sezoni nije gledao utakmice Širokog misli če da ste vi uvijek ovaki, a niste, odnosno loša je slika otišla u javnost o Širokom kao gradu i klubu.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 maj 2012, 09:35

Fidelis, dobar ovaj Bloudek a? taktika ista ko u Karacica..ekstra.. :)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 maj 2012, 10:58

Kevin je napisao/la:uvijek ista priča...
kako mrzim ove koji dođu na jednu utakmicu godišnje i osramote nas..isto je i sa ostalom publikom...nikakvog navijanja, pljeskanja,bodrenja, pritiska..ko kazaliste..i jos na kraju sa juga neki seljober pogodi amara..stid me iskreno..

protiv sarajeva dođe 100-200 skripara, pravih navijaca..niti jednog ekscesa, 500 ljudi ostalih na tribini bolja podrska nego jucer..an terenu ekstra, razvali se sarajevo..i to je ono sto se trazi..
To ti je tako, dodje ljudi koji nemaju veze s tim, izoliraju se (u ovom slucaju recimo evo do kaveza, jer znaju da unutra to ne bi mogli od prve ekipe pa se tu ne smiju ni pojaviti) i vode svoju neku vlastitu politiku, uopce se ne obaziru sto recimo cine svoju jednu zatvorenu manjinu ili na ono sto se pokusava napraviti pa se ispusu nakon par povika, to je u sustini tesko kontrolirati, a takvi su ti problemi, na ovaj il onaj nacin, gdje god dodje do masovnosti, odnosno masovnog mentaliteta. ;) Odraz drzave.

Moglo je ispasti puno bolje, no nije, to je steta, ali je tako, ne treba odustajati od truda, ne treba se predavati, islo se kontra toga koliko se moglo, i naravno vecina je furala svoje (samo sto njihov ''glas'' nije ekstreman, pa naravno samim time nikoga nije briga za to, to se nece istaknuti, isticati ce se samo manjina koja nije vrijedna komentara, jer treba ispolitizirati situaciju), za Široki naravno, i bilo je i odlicnih momenata, a na ove se ja ne obazirem niti me se doticu niti dopustam da mi/nam kvare ista jer znam da ih vec iduci put nece biti tu, a nas ce ponovno biti, zbog Širokog Brijega, zbog ovo malo inata i ponosa sto u njemu ima na pravi nacin, tako da, glupo mi se raspravljati uopce o tome ili davati prostora, to ce isticati uvijek netko tko ce htjeti izgeneralizirati sve ljude i predstaviti drugu sliku jer im tako odgovara (pretpostavljam da je tako i na ovoj temi, nisam zaista pregledavao, nemam vremena, jer takvi jedva docekaju i samo slusaju da cuju nesto i onda upiru prstom ''aaaa vidi ih''), a na to smo barem navikli.

Sto se tice Bloudeka, utakmice, nije to do njega ili do taktike toliko, jednostavno nisu navikli da napadaju kao prava momcad protiv obrambeno cvrste ekipe, realno nije Široki toliko lose stajao koliko mu Zeljeznicar nije dopustio da stoji bolje s obzirom da su oni u obrambenom dijelu stajali fenomenalno, spremniji su i uvijek prvi na lopti i to je to, tu ti ni Mourinho ne bi pomogao bez kompletnih priprema i uigravanja sustava. ;)

NIsmo zasluzili osvajanje Kupa, Zeljeznicar je bio bolji i svaka im cast na duploj kruni.

Mi idemo dalje.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 maj 2012, 12:20

KB-TM87 je napisao/la:znači sad bi bilo logično da vam nije uvredljivo gaz gazi gazi u..... jer vi samo pjevate ajmo ajmo u..... :lol:
zašto okrećeš priču? samo sam rekao da ima toga svugdje i to je to..

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 maj 2012, 12:21

Samo u kavezu je bilo 500 ljudi (pa vas je tu preko 200 bilo udobno smjesteno, a bio je manji tada) pogotovo s obzirom na koliko je to natrpano bilo pa su ljudi stajali jedni iza drugog, ako ti je bas bitna brojka. A ako je ona brojka losa za gradic od 10 000 stanovnika, e onda bi vas trebalo po 10 000 biti na svakoj utakmici s obzirom na sredinu, a sta tek reci za ostale. Kako god, sta god ja tebi da kazem, ti ces opet naci nesto trece, tako da je rasprava bespredmetna.

A sto se tice navijanja ili cega vec, bilo je pozitivnih stvari, recimo brojka, sadrzaj, pyro show, koreografija, bio je dobar jedan dio skroz sredinom drugog poluvremena, jedan OK, i jedan koji je veliki minus koji nitko sigurno od ozbiljne ekipe nece opravdati nego osudjuje, to ti garantiram osobno. Ti (i oni koji takvo sto jedva cekaju) bolje cujes ono sto zelis cuti, to je tako, a kao sto rekoh - ekstreman glas se uvijek jace cuje od normalnog i naravno da ces se samo na to bazirati. Ja to niti opravdavam, niti ce opravdavati vodstvo kluba navijaca, to nije ono sto ta ekipa ''fura'' i to nama ne pravi nikakve usluge i s tim se bori svaku utakmicu i cesto uspijeva, no to je u ovakvim susretima gdje dolazi do omasovljenja borba s vjetrenjacama koju sve navijacke skupine na ovim prostorima vode, futilno je pricati drugacije. Ako ti ovo napisano ne mozes shvatiti, e onda mi nemamo sta pricati.
Ovi pojedini kad krenu sa glupostima, zaderu se ''kvalitetno'' i brzo se isfuraju i to je to, njima dosta u tom momentu, onda ce provesti suteci ostatak vremena do iduce ''prigode'', a vecina ih iskulira i pocne odmah po svom onako kako to inace i radi, a da li ce se takvi na to nastaviti, ne zanima me, takvi mi nece pokvariti gust vlastitog kluba i grada.
Vecina (i moram naglasiti da se radi o vecini, samo ti to ne vidis, ne cujes) drzi svoje i gura kako treba, i to je tako bilo vecinu utakmice uz random upade ''ovih gore'', a ako si ti cuo samo kad se ova manjina zadere, to je tvoja stvar, samo to si u biti onda i cekao pa da dodjes predbacivati, to je bilo i ocekivano i najavljeno vec da ce se desiti pa je samo bilo pitanje vremena kad ce ljudi navaliti sa postovima da nesto generaliziraju i osudjuju, do iduceg vlastitog ekscesa, pa ce se onda prica okrenuti, i tako uvijek u zacarani krug unutar Bosne i Hercegovine.
Ne bi da nama uslugu takvi gore prave ili da su pozeljni, nisu bezveze stali izvan kaveza sa nekim svojim ''vodstvom'', zanemarujuci ostatak, znaju da nemaju sta tu traziti i da se to od strane vodje i prve ekipe nece tolerirati ni zapocinjati jer to nije ono sto se trazi i jer takvi inace nisu tu, a neke nisam vidio malo je reci godinama. Nije to nikakvo pravdanje. To je realnost. Sasvim dovoljan primjer je utakmica protiv Sarajeva zadnja, bez ijednog ekscesa, s manjom brojkom, ali sa brojkom onih pravih.
Sto bi se netko pravdao, pogotovo nekome unutar BiH ili u vezi nekoga tko nije podigao prstom dok smo se mi pojedini slomili oko organizacije i pokusaja privlacenja ljudi, dizanja atmosfere, promidzbe, marketinga i svega ostalog samo da neka manjina kvari kompletni dojam svojim glupostima. Mislis da to vecina podrzava? Smijesno. Vrlo si pristran. Nemam ja bolan namjeru o tome polemizirati i raspravljati, imas mi pm ako te detaljnije zanima.

Vratimo se temi > NK Široki Brijeg.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 17 maj 2012, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 17 maj 2012, 12:43

Navijanje nije bilo lose, samo sam se iznenadio mozda i nisam kad se pustila himna, a onda cujes zvizduk! :roll: :(
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 17 maj 2012, 12:45

RedDevilS je napisao/la:Navijanje nije bilo lose, samo sam se iznenadio mozda i nisam kad se pustila himna, a onda cujes zvizduk! :roll: :(

Jesi ti dobar ? Čuj navijanje nije bilo loše :roll:. Ubij balije, ajmo ustaše ... ?

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 17 maj 2012, 12:48

hordas'87 je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:Navijanje nije bilo lose, samo sam se iznenadio mozda i nisam kad se pustila himna, a onda cujes zvizduk! :roll: :(

Jesi ti dobar ? Čuj navijanje nije bilo loše :roll:. Ubij balije, ajmo ustaše ... ?
Nisam gledao svu utakmicu malo sam je pratio pa zato ti to govorim tebra moj! ;)
Za balije to ne znam samo ja licno sto sam slusao navijanje je solidno, uvijek moze bolje. :mrgreen:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 maj 2012, 12:55

hordas'87 je napisao/la:

Ta manjina uvijek kvari atmosferu u takvim masovnim utakmicama sa svojom politikom, srecom brzo se i istrose i ne cine nikakvu okosnicu niti se za sto pitaju s obzirom da ce doci dvaput na stadion, zato i jesu ''ogradjeni'' van kaveza na svom nekom vlastitom dijelu gdje jedino i znaju da mogu ''medju sobom'' se sramotiti i vrijedjati, njih vecina ekipe nikada podrzati nece niti ce takvim necim se voditi, al to sve dobiva na tezini samo ako takvima pridajes previse pozornosti. Ja osobno necu, hvala.

Rekoh vratite se temi, vrtit cete se u krug i samo sj.ebavati diskusiju.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 17 maj 2012, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, COYGBiH, Kajkutenjoyer, Lewy21, maho_sa, Simi, TefalTava i 99 gostiju.