nikad_izvini je napisao/la:Vidiš kako možeš normalno da pišeš. Ja vrijeđam levata od trenera Sušića(i to sam odmah naglasio, trenera a ne igrača) a ti vrijeđaš mene. Vidiš, ja to ne dopuštam i spreman sam to da dokažem

Piši normalno i sve u redu. Svađamo se, ne slažemo se, bla, bla, govorimo jedna drugom da smo glupani, sve u redu, poštujem

Al ima granica. Koju si ti prešao, ja sam onda samo nastavio. Ti si meni replicirao i počeo da vrijeđaš. Nećemo se tako igrati. Ne volim to
Usput, vjeruj da ti ne voliš BiH više od mene. Možemo je voljeti isto. Manje je sigurno ne volim. Išao sam u BG kad smo igrali sa Srbijom i opet bi otišao. Jer je bilo bitno da odemo tamo. Ljutim se na Sušića jer ovo ne izgleda dobro a moj nos me rijetko vara. Kockarski
Također veoma loše "osjeća igru". Dokaz. Utakmica sa Francuzima. Ubiše nas ljudi ko vola u kupusu u prvom poluvremenu. Nekim čudom ostade 0:0 ; Meni drago, kontam, sad kad promijeni odmah Misketa/Pjanića/Ibričića/Ibiševića, barem dvojicu od navedenih i malo se zabunkeriše, možda možemo barem do boda. Kad ovaj

istu postavu posla na teren

Khm, mislim stvarno. Jel on gleda utakmicu. Šta je konto, biće bolje a ovi nas pretrčali ko veliki. Niđe veze. Potpuno istu stvar je uradio protiv Katara a vijedlo se skoro od početka da nemamo sredinu terena.
Po do sada viđenom, lik je (pre)loš trener. Ih da griješim, niko sretniji od mene. Odmah avatar stavljam da sam debil, jer sam sumnjao. Sa zadovoljstvom. Al dabogdo.
Ama "covece", ja sa normalnom rajom, vazda normalno komuniciram, ali ti nisi normalan...odnosno tvoj odnos prema Safetu Susicu, ponosu Bosne i Hercegovine je nenormalan. Da izvines, y...m ja one kojima su puna usta "volim i ja Bosnu", a psuje sve sto Bosnu cini Bosnom. Kad si vec ti rekao, da kazem i ja: diskutuj na takav nacin kao u ovome postu sto sam ga citirao i nigdje problema. Ponovo kazem da nemam nista licno protiv tebe ali dok sam ja na forumu i sve dok sam u mogucnost ponovo cu ti odgovoriti istom mjerom budes li prekardasio kao sa ovim ispod...i samo da znas to je jedan mali dio iz ovih zadnjih nekoliko postova, ono kad si psovao familiju Susicu nisam na brzinu nasao...Pa je li ovo normalna kritika:
Pape je glup čovjek.
Ima glupu facu, ponaša se glupo….
Eto, recimo da je Jahić fol pričao pa se to papku nije svidjelo….
Imali selektora jal drvo. Tu je to negdje.
Sušić ****
Sušić glupan
Povrh svega, moron uopšte nije isprobao sve raspoložive igrače
E ovako ne moze, niti cu ja doci na temu o Zelji pa ovako nazivati Osima, niti ces ti (bez posledica) ovako nazivati Susica. Ja tima u BiH nemam, moj je tim reprezentacija BiH pa prema tome imaj to u vidu, jer kako rekoh motrim na tebe.
Da je los trener to ti mislis...meni do sada izgleda OK...uostalom od dolaska Susica smo se popravili na listi za cak 9 mjesta. Jos jednom, POBJEDILI SMO DVIJE REPREZENTACIJE KOJE SU BOLJE PLASIRANE OD NAS, NISMO IZGUBILI NITI OD JEDNE LOSIJE PLASIRANE OD NAS. Tacka..Dvotacka...Igra je varirala...Francuzi nisu mjerilo...Svedska i Njemacka kako - tako, Katar nikako, Gana solidno, Albanija solicno koje naginje na dobro, Slovacka dobro koje nagine na odlicno. Idemo dalje. Pa cemo onda zakljucke donositi, ali na miru, bez trzavica inace osta ti bez nosa. Kockarskog
Nego sta ti znaci ono svaka druga rijec, mrtvi ovaj, mrtvi onaj

Ko bajagi da pojacas dojam. Decko smijesan si, spusti se na zemlju, nisi ni najmanje zajeban, pravis budalu od sebe.
Neuspjeh je završiti na trećem mjestu pored mrtvihrumuna i albanaca
Mrtvi Cana
Mrtvi Ibricic
Polumrtvi Muratovic