Safet Sušić - Pape

Los_Blanos2
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 feb 2011, 20:46

Nije stvar u tome da se brani Susic, svaki selektor bi se nasao u ovakvoj poziciji, pozvao je najbolje sto bi uradio svaki na njegovoj poziciji.
Eto sada Susic mora da misli unaprijed jos hoceli dobiti vizu neki igrac..
Ima vrlo sirok spisak sve se pojede koga da stavi na njega, stata nije pozvao grckog zeusa Cocalica i Messija iz Koreje.
E to bi tango & cash protiv Meksika, trebao je i njima vizu da ganja :mrgreen:

Vec sam rekao za one koji ga vole da pljuju matarijal pljuvanja bi bio sto toliko igraca itdd.. :mrgreen: a sada je matarijal zasto na spisak nije stavio jos igraca.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 feb 2011, 20:53

MOZAK je napisao/la:
harishp je napisao/la:
brazzo je napisao/la:Na pocetku bila prica kao Meksiko nece igrati bez glavnih igraca, pa evo polako nasi odpadaju sa spiska.

treb'o je imat to u vidu i napraviti širi spisak,sad je gotovo valja ići i igrati pa makar i prvih 11 odigra komplet 90 minuta,ali se ovo moglo itekako izbjeći.
Jah plaho a da su svi odazvali,onda bi morao pola odmah liferovati a pola na tribine.I opet bi se pametnjakovica naslo.
To dovoljno govori kako se ozbiljno radi selektorski posao...raspored utakmica se zna unaprijed.
Vi koji branite susica, recite mi...ko ce ostat sa tog spiska?
Hocemo li imati 11 igraca, evo nas ko 95
Trebo je unaprijed razmisliti, koga voditi..i jos bitnije gdje?
Logicno je sto nece voditi dzeku, al bilo kakva rjec susica vise ne vrijedi paznje.
Od pampozno..svi moraju doc...
Jao ,trebao je se i u ambasadi zaposliti,malo odmijeniti i Obamu da se to ubrza.Sheiku dati 100 maraka da puno ne rasprdjuje u vezi Dzeke itd.
Jesmo ''pamp-erozni'' :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 03 feb 2011, 21:40

Jbg najgore je što se od selektora pravi bezgrešni junak ali treba biti realan pa znati da takvih nema.Druga stvar, to što se mi ne slažemo sa njegovim postupcima ne znači da ga mrzimo i ''pljujemo'' (veliki je to igrač bio,najveći u BiH svih vremena s toga i nemam pravo da ga mrzim) tako da nema potrebe da bilo ko koga brani forum i jeste da se raspravlja o svemu a kad nam je selektor u pitanju barem tu ima k'o što ovaj @Blanos kaže materijala.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 feb 2011, 21:53

robijasi zenica je napisao/la:konj
Jel se to oko kamberovica i BP tako medjusobno prozivaju od dragosti. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 03 feb 2011, 22:32

brazzo je napisao/la:Jbg najgore je što se od selektora pravi bezgrešni junak ali treba biti realan pa znati da takvih nema.Druga stvar, to što se mi ne slažemo sa njegovim postupcima ne znači da ga mrzimo i ''pljujemo'' (veliki je to igrač bio,najveći u BiH svih vremena s toga i nemam pravo da ga mrzim) tako da nema potrebe da bilo ko koga brani forum i jeste da se raspravlja o svemu a kad nam je selektor u pitanju barem tu ima k'o što ovaj @Blanos kaže materijala.
Jbg nemoj se sa ovim "mi" stavljati medju prave pljuvace, jer takvih itekako ima. Samo pogledaj u ovoj temi nekoliko zadnjih stranica i vidjeces kakvih sve "kritika" ima.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 04 feb 2011, 00:17

nikad_izvini je napisao/la:
Saban je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Slušaj papak, mami kući govori da je bolesna što te nije podbacila.

Ostalo neću komentarisati jer si realno nivo osnovne škole kad porediš Škrtela i Nadarevića ;)
Bolesnik, nije lijepo familiju pominjati u negativnom kontekstu, Ako mi ovdje seremo kakve veze oni imaju. nadam se da ces biti adekvatno sankcionisan jer je to pravilo svakog foruma...Ovaj forum je prilicno tolerantan, i ne sitnicari se sto svakako cijenim i prihvatam i kada sam i ja "ostecen", tako da za ozbiljno ne uzimam ono o "mozdanim vijugama", nepismenoscu, zatucanosti...i tome slicno, ali mislim da bi familija trebala da bude granica preko koje nema prelaza...No, nije do mene.
Žabo, ti si se meni obratila. Ne znam odakle si doskakutala al znam jedno. Za ovakav rječnik se šljage dobijaju u kafani.
Saban je napisao/la: Hajde balo, umi se, usi operi, te krnjadke procackaj, nokte osijeci i onda pricaj o Papetu. Svasta rodi, voz povuce i forum primi.............. Sram te bilo, lazovcina.........kurcevito objasnjava. ...........Da je idealan nije, ali idealan hoce idealne uslove a mi mu mozemo ponuditi milione - ali ushiju, posto smo uslje nevidjene.
Saban je napisao/la: Jado bolesni.................. Razumijes li ti ili ti je pjena osim na usta otisla i prema mozgu...
Nakon svega, logično je da spomenem ženu koja te okotila. S tobom se očito ne može drugačije. Možemo pričati fino a možemo se i vrijeđati.

Što se tiče "prismotre" :lol: Nemaš ti mozga da mi možeš parirati. A ni muda :mrgreen: Bezveze gubiš vrijeme ;)
Ne, nisam pricao o forumskim bon'tonovima gdje se familija na pominje zbog toga sto me to nesto pogadja, pa da kazes "sa tobom se nemoze drugacije", nego jednostavno da ukazem onima koji bi trebali da to vide. Sto se mene tice, mozes psovati sto god hoces...psi laju, a karavane prolaze. Ne iskljucujem mogucnost da ti se na drugi nacin obratim istom mjerom, a ovdje nema smisla... Kao sto rekoh vec jednom, pod budnom si prismotrom i svaki napad U VIDU PSOVANJA i PLJUVANJA na BiH selektora zbog tako banalnih "razloga" kao sto je nepozivanje Bekrica, :D :lol: Cocalica....bice adekvatno sankcionisan, odnosno bices isprasen po turu (argumentima naravno). Ako na kraju budemo imali lose rezultate, mozes na kulturan nacin predloziti da se Susic smjeni, a ja cu ti se pridruziti. Ali samo na kulturan nacin, jer BIH LEGENDU SE NE SMIJU PSOVATI I VRIJEDJATI. Sada cu otici, ljutili se moji sto sam sinoc zbog budale izgubio par sahata...odo, ali da znas da cu se vratiti, zato pazi kako se ponasas u mome odsustvu.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 04 feb 2011, 00:27

brazzo je napisao/la:Jbg najgore je što se od selektora pravi bezgrešni junak ali treba biti realan pa znati da takvih nema.Druga stvar, to što se mi ne slažemo sa njegovim postupcima ne znači da ga mrzimo i ''pljujemo'' (veliki je to igrač bio,najveći u BiH svih vremena s toga i nemam pravo da ga mrzim) tako da nema potrebe da bilo ko koga brani forum i jeste da se raspravlja o svemu a kad nam je selektor u pitanju barem tu ima k'o što ovaj @Blanos kaže materijala.
Samo kratko, niko nije bezgresni junak - slazem se. Ali jedno takvo ime kako sto je PAPE ne zasluzuje da mu se iz bilo kojih razloga, a kamoli bez razloga govori i psuje ono sto ovaj belesnik vec duze vremena radi. Svaka cast ovim momcicima ovdje, vjerujem da mnogi od njih i ne pamte dobro Papetove igracke dane, ali se kako vidim groze od uvreda i pljuvanja koji su mu upuceni. Oni su mi nada da ima Bosne i da ce je biti, a da se pita ove druge dzukaletine koje nemaju respekta niti prema kome, vjerovatno bi se sami izmedju sebe istrijebili, ne bi nam vise bila potrebna nikakva agresija...

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 04 feb 2011, 00:32

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/igra ... kako/51192

Monolog, svaka slicnost sa drugim dogadjajima i licnostima je slucajna... Zamisli, ako i ovaj mali jednog dana bude u nasem dresu donosio prevagu na terenu, necu ga dirati, ali ga necu ni cijeniti kao one bez kalkulacija. Je li sada malo jasnije?

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 feb 2011, 00:33

Safete majstore ljudi su uz tebe :mrgreen: .

Daj ljudi smirite se malo, Safet je legenda i on će to dokazati do kraja kvalifikacija, ali vidim neki će i poslije toga biti tužni :lol:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 04 feb 2011, 13:57

juventus 0244 je napisao/la:Safete majstore ljudi su uz tebe :mrgreen: .

Daj ljudi smirite se malo, Safet je legenda i on će to dokazati do kraja kvalifikacija, ali vidim neki će i poslije toga biti tužni :lol:
A primitivci i oni sto su, po Darwinu, nastali od majmuna su protiv tebe :D

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 feb 2011, 17:00

Bilal je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:Safete majstore ljudi su uz tebe :mrgreen: .

A primitivci i oni sto su, po Darwinu, nastali od majmuna su protiv tebe :D
To si ti rekao :mrgreen: :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 04 feb 2011, 17:08

Molimo net lajavca da osposobi pp :lol: Naime, ne mogu da odgovorim 8-)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 04 feb 2011, 17:11

Safa odlazi :)
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 04 feb 2011, 17:12

Saban je napisao/la: Ne, nisam pricao o forumskim bon'tonovima gdje se familija na pominje zbog toga sto me to nesto pogadja, pa da kazes "sa tobom se nemoze drugacije", nego jednostavno da ukazem onima koji bi trebali da to vide. Sto se mene tice, mozes psovati sto god hoces...psi laju, a karavane prolaze. Ne iskljucujem mogucnost da ti se na drugi nacin obratim istom mjerom, a ovdje nema smisla... Kao sto rekoh vec jednom, pod budnom si prismotrom i svaki napad U VIDU PSOVANJA i PLJUVANJA na BiH selektora zbog tako banalnih "razloga" kao sto je nepozivanje Bekrica, :D :lol: Cocalica....bice adekvatno sankcionisan, odnosno bices isprasen po turu (argumentima naravno). Ako na kraju budemo imali lose rezultate, mozes na kulturan nacin predloziti da se Susic smjeni, a ja cu ti se pridruziti. Ali samo na kulturan nacin, jer BIH LEGENDU SE NE SMIJU PSOVATI I VRIJEDJATI. Sada cu otici, ljutili se moji sto sam sinoc zbog budale izgubio par sahata...odo, ali da znas da cu se vratiti, zato pazi kako se ponasas u mome odsustvu.
Paša, ti naučio ovce da držiš pod prismotrom pa te ponijelo :lol: Lijepo je to. Pošalješ pp a nemaš opciju da se odgovori :lol: Zanimljivo :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 04 feb 2011, 19:02

nikad_izvini je napisao/la:Molimo net lajavca da osposobi pp :lol: Naime, ne mogu da odgovorim 8-)
Tipican primjer primitivca, koji se jos ponosi svojim majmunskim genima.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 04 feb 2011, 19:08

Ne kontam pojedine likove :shock: sta glumite UN. Ako se dva lika "udaraju" ispod pojasa ima admin i moderator da to sankcionise a ne vi kao lafo dobrice i brinete za druge.Smijesni ste ocm 8-)
1921-2011

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 04 feb 2011, 23:35

Esii TM87 je napisao/la:Ne kontam pojedine likove :shock: sta glumite UN. Ako se dva lika "udaraju" ispod pojasa ima admin i moderator da to sankcionise a ne vi kao lafo dobrice i brinete za druge.Smijesni ste ocm 8-)
Nikada, ali bas nikada nisam trazio pomoc u dokazavanju svojih stavova, ali normalno je da ce se oni poklopiti sa necijim drugim stavovima, ili bar biti slicni...tako da ne mogu sakriti da sam ponosan sto vecina momaka ovdje respektuje onoga koga trebamo svi respektovati...Da se razumjemo, nije respekt reci da je Susic dobar selektor samo zato sto je bio igracka legenda, respekt je da kao ga kritikujes izbjegnes epitete tipa - ****, idiot, mutavac, da mu psujes familiju...zato sto nije pozvao igraca kojeg ti mislis da je trebao pozvati. Igraca ili igrace koje ne nose ama bas nikakvu prevagu, koji mogu i biti tu, a i ne moraju - nece se osjetiti. Osim naravno onih koji ama bas niti po kakvim mjerilima ne mogu biti niti blizu reprezentacije a uvrsteni su u nekakav spisak, nekakav Susicev grijeh. Mislim da se Pape od samog pocetka apsolutno korektno postavio...nije vrdao kako smo izvuceni iz treceg sesira, otvoreno je rekao da je cilj minimalno drugo mjesto i da ce sve drugo smatrati neuspjehom te u skladu sa tim i preuzeti odgovornost, odnosno odstupiti. Za sada se ne nazire na koju ce stranu vaga prevagnuti...ja se iskreno nadam da cemo posle utakmica sa Rumunima biti u boljoj poziciji nego sada, a vjerovacu da ima sanse sve dok je ona i teoretska. Kada i ako ostanemo bez izgleda, mislim da ce i sam Pape odstupiti - a od mene ni tada nece dobiti uvrede niti psovanja, vec zahvalnicu sto je za razliku od drugih tzv. legendi bar pokusao, stavio se na raspolaganje...Da - neki ce reci "yebo to, kad izgubimo svaku sansu, treba on otici prije jer drugi nece izgubiti svu sansu vec ce nas sigurno odvesti na EP". Ok - koji drugi? Jesteli vi pri sebi, vidis da svi peru ruke od reprezentacije i bjeze od nje kao djavo od krsta...Barbarez? Svaka cast za njegov doprinos reprezentaciji kao fudbalera i kapitena, ali ne rece li on sam da bi rado bio DRUGI trenere Hamburga i sticao iskustvo pa da jednoga dana postane i prvi. Korektno sa njegove strane, svaka mu cast - jos kad bi tako postupio i prema reprezentaiciji pa rekao da bi volio da preuzme U21 kako bi selektovao mlade nade (uz njegovo ime vjerujme da bi mnogi pristali da igraj uza BiH), da napravi tim za buducnost...pa ako BOG da onda preuzme te momke u seniorskoj konkurencije. Ama bas isto kao sto je to uradio Slaven Bilic u Hrvatskoj. Ko drugi? Muzurovic, Musovic, Piric, Bajramovic ???? Ma daj molim vas.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 05 feb 2011, 02:19

Vidiš kako možeš normalno da pišeš. Ja vrijeđam levata od trenera Sušića(i to sam odmah naglasio, trenera a ne igrača) a ti vrijeđaš mene. Vidiš, ja to ne dopuštam i spreman sam to da dokažem :mrgreen: Piši normalno i sve u redu. Svađamo se, ne slažemo se, bla, bla, govorimo jedna drugom da smo glupani, sve u redu, poštujem :mrgreen: Al ima granica. Koju si ti prešao, ja sam onda samo nastavio. Ti si meni replicirao i počeo da vrijeđaš. Nećemo se tako igrati. Ne volim to :mrgreen:

Usput, vjeruj da ti ne voliš BiH više od mene. Možemo je voljeti isto. Manje je sigurno ne volim. Išao sam u BG kad smo igrali sa Srbijom i opet bi otišao. Jer je bilo bitno da odemo tamo. Ljutim se na Sušića jer ovo ne izgleda dobro a moj nos me rijetko vara. Kockarski :mrgreen:
Također veoma loše "osjeća igru". Dokaz. Utakmica sa Francuzima. Ubiše nas ljudi ko vola u kupusu u prvom poluvremenu. Nekim čudom ostade 0:0 ; Meni drago, kontam, sad kad promijeni odmah Misketa/Pjanića/Ibričića/Ibiševića, barem dvojicu od navedenih i malo se zabunkeriše, možda možemo barem do boda. Kad ovaj :shock: istu postavu posla na teren :shock: Khm, mislim stvarno. Jel on gleda utakmicu. Šta je konto, biće bolje a ovi nas pretrčali ko veliki. Niđe veze. Potpuno istu stvar je uradio protiv Katara a vijedlo se skoro od početka da nemamo sredinu terena.

Po do sada viđenom, lik je (pre)loš trener. Ih da griješim, niko sretniji od mene. Odmah avatar stavljam da sam debil, jer sam sumnjao. Sa zadovoljstvom. Al dabogdo.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 05 feb 2011, 04:29

nikad_izvini je napisao/la:Vidiš kako možeš normalno da pišeš. Ja vrijeđam levata od trenera Sušića(i to sam odmah naglasio, trenera a ne igrača) a ti vrijeđaš mene. Vidiš, ja to ne dopuštam i spreman sam to da dokažem :mrgreen: Piši normalno i sve u redu. Svađamo se, ne slažemo se, bla, bla, govorimo jedna drugom da smo glupani, sve u redu, poštujem :mrgreen: Al ima granica. Koju si ti prešao, ja sam onda samo nastavio. Ti si meni replicirao i počeo da vrijeđaš. Nećemo se tako igrati. Ne volim to :mrgreen:

Usput, vjeruj da ti ne voliš BiH više od mene. Možemo je voljeti isto. Manje je sigurno ne volim. Išao sam u BG kad smo igrali sa Srbijom i opet bi otišao. Jer je bilo bitno da odemo tamo. Ljutim se na Sušića jer ovo ne izgleda dobro a moj nos me rijetko vara. Kockarski :mrgreen:
Također veoma loše "osjeća igru". Dokaz. Utakmica sa Francuzima. Ubiše nas ljudi ko vola u kupusu u prvom poluvremenu. Nekim čudom ostade 0:0 ; Meni drago, kontam, sad kad promijeni odmah Misketa/Pjanića/Ibričića/Ibiševića, barem dvojicu od navedenih i malo se zabunkeriše, možda možemo barem do boda. Kad ovaj :shock: istu postavu posla na teren :shock: Khm, mislim stvarno. Jel on gleda utakmicu. Šta je konto, biće bolje a ovi nas pretrčali ko veliki. Niđe veze. Potpuno istu stvar je uradio protiv Katara a vijedlo se skoro od početka da nemamo sredinu terena.

Po do sada viđenom, lik je (pre)loš trener. Ih da griješim, niko sretniji od mene. Odmah avatar stavljam da sam debil, jer sam sumnjao. Sa zadovoljstvom. Al dabogdo.
Ama "covece", ja sa normalnom rajom, vazda normalno komuniciram, ali ti nisi normalan...odnosno tvoj odnos prema Safetu Susicu, ponosu Bosne i Hercegovine je nenormalan. Da izvines, y...m ja one kojima su puna usta "volim i ja Bosnu", a psuje sve sto Bosnu cini Bosnom. Kad si vec ti rekao, da kazem i ja: diskutuj na takav nacin kao u ovome postu sto sam ga citirao i nigdje problema. Ponovo kazem da nemam nista licno protiv tebe ali dok sam ja na forumu i sve dok sam u mogucnost ponovo cu ti odgovoriti istom mjerom budes li prekardasio kao sa ovim ispod...i samo da znas to je jedan mali dio iz ovih zadnjih nekoliko postova, ono kad si psovao familiju Susicu nisam na brzinu nasao...Pa je li ovo normalna kritika:
Pape je glup čovjek.
Ima glupu facu, ponaša se glupo….
Eto, recimo da je Jahić fol pričao pa se to papku nije svidjelo….
Imali selektora jal drvo. Tu je to negdje.
Sušić ****
Sušić glupan
Povrh svega, moron uopšte nije isprobao sve raspoložive igrače
E ovako ne moze, niti cu ja doci na temu o Zelji pa ovako nazivati Osima, niti ces ti (bez posledica) ovako nazivati Susica. Ja tima u BiH nemam, moj je tim reprezentacija BiH pa prema tome imaj to u vidu, jer kako rekoh motrim na tebe.
Da je los trener to ti mislis...meni do sada izgleda OK...uostalom od dolaska Susica smo se popravili na listi za cak 9 mjesta. Jos jednom, POBJEDILI SMO DVIJE REPREZENTACIJE KOJE SU BOLJE PLASIRANE OD NAS, NISMO IZGUBILI NITI OD JEDNE LOSIJE PLASIRANE OD NAS. Tacka..Dvotacka...Igra je varirala...Francuzi nisu mjerilo...Svedska i Njemacka kako - tako, Katar nikako, Gana solidno, Albanija solicno koje naginje na dobro, Slovacka dobro koje nagine na odlicno. Idemo dalje. Pa cemo onda zakljucke donositi, ali na miru, bez trzavica inace osta ti bez nosa. Kockarskog :lol: :lol: :lol:
Nego sta ti znaci ono svaka druga rijec, mrtvi ovaj, mrtvi onaj :D Ko bajagi da pojacas dojam. Decko smijesan si, spusti se na zemlju, nisi ni najmanje zajeban, pravis budalu od sebe.
Neuspjeh je završiti na trećem mjestu pored mrtvihrumuna i albanaca
Mrtvi Cana
Mrtvi Ibricic
Polumrtvi Muratovic

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.