Beduin je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:06
Shategabri je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:02
admirrx je napisao/la: ↑29 avg 2021, 22:58
ma ja,rece lik kojim u upravi invalid do invalida i ne moze registrovat nikoga hahah
Joj i te priče, mi ne možemo registrovati igrače zbog 700 k duga, a vi prvi koliko imate duga, koji miliončić, pa sve ok?
I onda na taj fazon nekog zayebavaš.
Ne znam što ti smeta ono što je bilo očigledno, utakmica je bila loša nešto kao i naša u petak, s tim da su pala dva gola, a ne bi ni jedan da Said nije imao tu minijaturu. To je natjeralo Želju da izmisli gol.
Na stranu zaj3bancija, ali otkud vama samo 700k duga (porez), kad vam je direktor nedavno izjavio kako je dug milionski (par miliona)? Pa samo Susicu, Fanimu, 0remusu i jos njih par Bog zna koliko se duguje, sto kad sve saberes je priblizno dugu Slobode, u najmanju ruku. Budimo realni.
Pričamo o javnom dugu.
Ovo kod nas je bio tekući uglavnom, dakle obaveze prema uposlenim i tako to.
Dug Slobode, Želje ili Čelika se godinama vuče i to je ono što je razlika u odnosu na naš dug.
Uostalom kod nas su plate isplaćene, znači većina tih dugova je podmirena. Ostaje to sa poreznom kao jedini problem.
Mi smo svakako država paradoksa, pa se tako tjera zakon na tih 700 k duga dok istovremeno imaš javna preduzeća sa milionskim dugovima koje nekako opstaju.
Ili hapsiš onog jadu što je ukrao malo drva, al državu lopovi vode i nikom ništa.
itd...tdi