Champions League 2017/18

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Ko osvaja LP 2017/18?

Liverpool FC
54
52%
Real Madrid CF
50
48%

Ukupno glasova: 104

QUARTERBACK
Kontakt:

Re: Champions League 2017/18

Post Postao/la QUARTERBACK » 26 apr 2018, 16:24

Jack je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:
Jack je napisao/la:
Ma Marcelo je bezobrazan momak, sjecam se kad sam sjedio s njim on krenuo na mene i Anela kaze Anel 'Lahko ti je, ti sam a nas dvojica'.

Lewat igra pod povredom, kmekac, hajte sad u rupice
ma ja hajd sto je kreno na tebe i anela al na tolissoa i sulea ne vjerujem bgm al to je takav frajer

jel calf injury i kod njega
Pa navodno je dick injury ali se treba vidjeti težina povrede,

Marcelo je lud lik, zamisli odbranu u kojoj igraju Marcelo I Ramos. Jedan bezobrazan i zalijeće se na Sulea, a drugi loš koordinator,
al' jbga to ti je takav klub
Ma ja kmekaci se sakrili u misje rupice kad su culi o kakvoj se povredi radi

Ja nezz kako Zidane iskontrolise toliki bezobrazluk u ekipi kako to dosad nije eskaliralo, doduse u jednu ruku i jest sinoc kad je Marcelo krenuo na Tolissoa i Sulea, a Zizu ga fino upozoravao prije tekme ne smijes to Marcelo nikako da uradis

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 26 apr 2018, 16:51

Jack je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:
Jack je napisao/la: ma ja hajd sto je kreno na tebe i anela al na tolissoa i sulea ne vjerujem bgm al to je takav frajer

jel calf injury i kod njega
Pa navodno je dick injury ali se treba vidjeti težina povrede,
Koja je dužina povrede ? Hvala.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

bimbosha
Kontakt:

Post Postao/la bimbosha » 26 apr 2018, 17:15

Jel ovo Vedo zvani QUATERBACK ?

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 26 apr 2018, 17:27

Saurman je napisao/la:
sekerbay je napisao/la: Yebo ronu, on se more ustopat. Problem je probit odbranu kojom komanduje ramos :mrgreen:
Probili smo odbranu kojom komanduje Ramos samo naši puleni nisu bili u stanju pogoditi bazen. :)
Jah, a ljudi uzeli svaki zračni duel i pokupili svaku loptu koja je išla u peterac.
Kad ih gledaš kako igraju, čovjek pomisli da na terenu imaju pet stopera tako dobro pokrivaju teren.
Naravno da možeš zabiti i proći ih, al mislim da će u madridu biti teže nego u finalu protiv čelzija.
Opet ćemo ih uzeti igrom, al mislim da će nas dotući na kontre. Jbg, imaju ogroman kvalitet u ekipi, igrače koji zabijaju iz najmanje šanse iliti poluprilika.

Drugo, imaju previše iskustva i ne padaju pod pritiskom.
Kada je bayern poveo, oni su opet igrali onu svoju igru.
Sad, il ne znaju bolje, il su toliko ubijeđeni u svoj stil pa ne žele da ga mijenjaju :mrgreen:
Al haj, ako nas pogleda sreća pa da povedemo nekim skroz ranim golom ili sa dva, može da bude svašta.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 26 apr 2018, 17:46

Za razliku od prosle godine i duela na Allianzu, gdje ih je Rejal razbucao, Bayern je jucer sigurno bio bolji protivnik i trebao dobiti bar 2 razlike.

Ne kontam cemu mit o Rejalovoj odbrani, pa jucer je Bayern imao 4-5 mrtvih sansi. Rafinha i prevara Thiago ( koji se po ko zna koji put izgubio u velikoj utakmici) definitivno najgori.

S obzirom kako Madrid ove godine igra na Bernabeu, nije nemoguce da ih Bayern izbaci. Ja tipujem na produzetke, pa cemo vidjet :mrgreen:

Medjutim, kako god zavrsilo, ja sam uvjeren da Liverpool uzima LP ove godine :kafa:
27.10.2020

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 26 apr 2018, 17:48

Šećo brate udarila ti piva od sinoć u glavu, kakve kontre, nisu uspjeli napravit kontre čitavu utakmicu, što se tiče kontranapada Real je sinoć bio nepotentan. Uostalom svaki segment igre osim odbrane im je bio katastrofa, a i u odbrani su pokazali slabosti, koje smo mi promašili.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 26 apr 2018, 18:21

Rajaz je napisao/la:
Asteriks je napisao/la:A to dokazuje... Mos naci masu slicnih situacija npr. jednog Vidica iz prajma, gdje pomjeranjima, krpljenjem rupa itd. na momente uhvatis razne abnormalnosti.

Bjer Makas, jednom smo vodili iscrpljujucu diskusiju glede Valdesa i njegove reputacije zvane svjetska klasa, pa shodno tome... :salut:
To dokazuje da Ramos iz utakmice u utakmicu pravi amaterske greške nakon kojih Real po pravilu vadi loptu iz mreže. I tako cijelu karijeru.

Ministar odbrane :kava
Kao prvo, sinoć pričaš o nekom doprinosu Ronalda igri Madrida a zaboravljaš činjenicu da kod tebe evo već 4 godine nema nikakvog doprinosa u mozgu.

Kao drugo, možda ne bi ispad'o da Marcelo ne ostane u pizdi materini po izgubljenoj lopti i da ne mora Keyloru govoriti kako da brani. Jedva čekam nekog golmana koji zna komandovati odbranom. Jedina greška Ramosa je ovdje što odmah nije Kimmicha sastavio sa zemljom.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 26 apr 2018, 18:44

Pa golman vas je spasio jucer, trebalo je zavrsit 5:2 :lol:
27.10.2020

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 26 apr 2018, 18:47

coelho41 je napisao/la:Šećo brate udarila ti piva od sinoć u glavu, kakve kontre, nisu uspjeli napravit kontre čitavu utakmicu, što se tiče kontranapada Real je sinoć bio nepotentan. Uostalom svaki segment igre osim odbrane im je bio katastrofa, a i u odbrani su pokazali slabosti, koje smo mi promašili.
Narkomajko, govorim za revanš :mrgreen:
U revanšu će igrat na kontre.
Oni ne moraju pobijedit, niti moraju graditi igru i napadati.
Dovoljno je da čekaju kontru i uzmu na iskustvo.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 26 apr 2018, 18:50

TonySosa je napisao/la:Kao prvo, sinoć pričaš o nekom doprinosu Ronalda igri Madrida a zaboravljaš činjenicu da kod tebe evo već 4 godine nema nikakvog doprinosa u mozgu.

Kao drugo, možda ne bi ispad'o da Marcelo ne ostane u pizdi materini po izgubljenoj lopti i da ne mora Keyloru govoriti kako da brani. Jedva čekam nekog golmana koji zna komandovati odbranom. Jedina greška Ramosa je ovdje što odmah nije Kimmicha sastavio sa zemljom.
Opusti se @Jeftice i pokušaj ne spuštati raspravu na lični nivo poput nedojebanog lobotomca :kava

Drugo, priču o Ramosu kao nekom elitnom defanzivcu možete prodavati Asterixu i sličnima koji pogledaju nokaut fazu Lige prvaka i teletext eventualno.

Treće, postovi ostaju, i prije i poslije Atletica 2014-te, to ne zaboravi.

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 26 apr 2018, 18:51

leorey je napisao/la:Pa golman vas je spasio jucer, trebalo je zavrsit 5:2 :lol:
Sto je on spasi?
Jedino onaj sut Riberya sa 7 8 metara kad se refleksno bacio, ostalo sve sutevi u njega bili i jos je gol 100% njegov plus par uzasno nesigurnih reakcija koje su mogle zavrsit kao protiv Juvea.
Svaka cast Juppu Bayern je odlicno odigrao, mislim da je ovo prvi put od kad je Zizu na klupi da ga je netko bas nadigrao u LP, ali jbg to je nogomet isto kao sto je Bayern dao 2 gola prosle godine na Bernabeu iz nicega slicno i Real jucer.
Siguran sam da nije ovo ni blizu gotovo, bit ce sigurno jos jedne drame na Bernabeu...

bimbosha
Kontakt:

Post Postao/la bimbosha » 26 apr 2018, 18:53

Hej Bayo dominirao svaka čast.Bolji bili svaka čast ,imali i bruku povreda.

Ali Madrid se na pocetku sezone(pogrešno da ne bude da koga branim) oslonio na Navasa,Benzemu i Balea.

Sinoć ste još jednom se uvjerili kakvo jen **** Navas.

Benzema i Bale trebam li komentarisati.

I to je 8 sjajnih igrača na terenu,8 vrhunskih igraca,ali i dalje samo 8 igraca.

Da bi maksimizirao učinak Ronalda njemu treba napadač koji će okupirati stopere i šesnaesterac.Msm Benzema ne toliko **** da ga je i njegov otac Zidane morao na klupi ostaviti,ali činjenica da na terenu doprinosi jer stoperi i dalje moraju malo paziti na njega,ne mogu ga bas samog ostavljati.

Kad vidiš Primeru imas rezultate takvog rostera.Jbg mi Barca ni niko ne odigra savršenih 38 utakmica ali ima Messija,Suareza koji riješe utakmice na individualno kvalitet.Helem poenta je ok Bayo imao problema sa povredam i opet dominirao ali ima i Real problema čitavi sezonu s napadom i golmanom pa dura nekako.

Za partije stopera sinoć neko ima zamjerku ? Sinoć su Marcelo i Dani bili poprilično meh,ne znam sta ovaj filozof konta da Ramo i Varane trebaju odigrati tako da pokrivaju prostor 4 igrača i pri tom da to bude bez ijedne stvorene šanse protivnika.Oni su svoj dvoboje sa Mullerom i Lewatom,pogotovo u skok igri dobili i to je dobra partija.

Još kad imaš onakvog nesigurnog golmana koji ne zna lopte uhvatiti,stvara nered u zadnjoj liniji ovo je savršeno.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 26 apr 2018, 20:17

bimbosha je napisao/la:.
Drug, dobra i realna analiza.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 26 apr 2018, 22:20

bimbosha je napisao/la:Hej Bayo dominirao svaka čast.Bolji bili svaka čast ,imali i bruku povreda.

Ali Madrid se na pocetku sezone(pogrešno da ne bude da koga branim) oslonio na Navasa,Benzemu i Balea.

Sinoć ste još jednom se uvjerili kakvo jen **** Navas.

Benzema i Bale trebam li komentarisati.

I to je 8 sjajnih igrača na terenu,8 vrhunskih igraca,ali i dalje samo 8 igraca.

Da bi maksimizirao učinak Ronalda njemu treba napadač koji će okupirati stopere i šesnaesterac.Msm Benzema ne toliko **** da ga je i njegov otac Zidane morao na klupi ostaviti,ali činjenica da na terenu doprinosi jer stoperi i dalje moraju malo paziti na njega,ne mogu ga bas samog ostavljati.

Kad vidiš Primeru imas rezultate takvog rostera.Jbg mi Barca ni niko ne odigra savršenih 38 utakmica ali ima Messija,Suareza koji riješe utakmice na individualno kvalitet.Helem poenta je ok Bayo imao problema sa povredam i opet dominirao ali ima i Real problema čitavi sezonu s napadom i golmanom pa dura nekako.

Za partije stopera sinoć neko ima zamjerku ? Sinoć su Marcelo i Dani bili poprilično meh,ne znam sta ovaj filozof konta da Ramo i Varane trebaju odigrati tako da pokrivaju prostor 4 igrača i pri tom da to bude bez ijedne stvorene šanse protivnika.Oni su svoj dvoboje sa Mullerom i Lewatom,pogotovo u skok igri dobili i to je dobra partija.

Još kad imaš onakvog nesigurnog golmana koji ne zna lopte uhvatiti,stvara nered u zadnjoj liniji ovo je savršeno.
On konta da je trebo Pique sinoć igrati, pa da opet bude 7up.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 26 apr 2018, 22:41

Sta ce tek Real raditi kada dovede Salaha

Kroos je najbolja kupovina ikada
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 26 apr 2018, 22:46

Barbarossa je napisao/la:Sta ce tek Real raditi kada dovede Salaha

Ako pređe u Madrid, Salah će postati egipatski antikrist. Ili vam ga dedžal.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 26 apr 2018, 22:52

Salah ne treba Realu nit bi u Realu pruzao partije kao u Lpoolu.

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 26 apr 2018, 22:59

TonySosa je napisao/la:

Ponukan čime si izabrao ime za novi nick?

Od kad se ti razumiješ u vjersku tematiku,zar nisi areligiozan?

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 26 apr 2018, 23:04

Barbarossa je napisao/la:
TonySosa je napisao/la:

Ponukan čime si izabrao ime za novi nick?

Od kad se ti razumiješ u vjersku tematiku,zar nisi areligiozan?
Miami Yacine - Kokaina.
Tony Montana + Alejandro Sosa.

A što se religije tiče postim Ramazan jer izuzetno dobro dođe da se čovjek pročisti. Klanjam od Bajrama do Bajrama, od džume do džume. Ponekad propustim, ali kažu da si izbačen iz vjere tek kad tri zaredom propustiš.

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 26 apr 2018, 23:04

Uhar je ,sve to ide u staż

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.