Taj ko ti odgovori na forumu sigurno laze.amypitar je napisao/la:Jedno pitanje za one upucenije,a to je kolika je Zebi plata u Slobodi.?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pitam iz razloga sto vidim da neki navijaci Slobode pisu o nekoj astronomskoj plati.Kod mene drug zivi u istom ulazu gdje i Zeba .Zene im se paze pa cesto idu jedni kod drugih.Malo smo pricali na tu temu,nije rekao cifru,ali puno se nesto i ne fali platom.Samo je rekao da je imao puno veca primanja kad je igrao u Zelji.Probisvjet je napisao/la:Taj ko ti odgovori na forumu sigurno laze.amypitar je napisao/la:Jedno pitanje za one upucenije,a to je kolika je Zebi plata u Slobodi.?
To znaju samo on i njegov poslodavac. Ostalo su samo nagadjanja.....i bez uvrede, nije fino pitati nekoga kolika mu je plata.amypitar je napisao/la:Jedno pitanje za one upucenije,a to je kolika je Zebi plata u Slobodi.?
Evo sad sam se posavjetovao sa jaranom. Kaze ne vara me sjecanje, Cile ga je zabio spicokom s pola terena u kupu protiv Leotara.Probisvjet je napisao/la:1979 kada je Esef Jasarevic dao gol reprezentaciji Jugoslavije. Sa nekih tridesetak u samih 90._dreamer_ je napisao/la:Bilo je majstorija od strane sice i alena, a ako se dobro sjecam Cickusic je cini mi se jednom dao gol s pola centra. ili je bio neko drugi...Chinaglia je napisao/la:pitanje za starije navijače, kad je zadnji put na Tušnju viđena majstorija poput Zebine, ne mislim na gol s centra, nego jednostavno majstorski gol, na bilo koji način![]()
ovako na prvu, sjećam se Alenove majstorije protiv Leotara i Karićeve bombe iz slobodnjaka sa velike udaljenosti
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
100% brate.amypitar je napisao/la:Pitam iz razloga sto vidim da neki navijaci Slobode pisu o nekoj astronomskoj plati.Kod mene drug zivi u istom ulazu gdje i Zeba .Zene im se paze pa cesto idu jedni kod drugih.Malo smo pricali na tu temu,nije rekao cifru,ali puno se nesto i ne fali platom.Samo je rekao da je imao puno veca primanja kad je igrao u Zelji.Probisvjet je napisao/la:Taj ko ti odgovori na forumu sigurno laze.amypitar je napisao/la:Jedno pitanje za one upucenije,a to je kolika je Zebi plata u Slobodi.?
Na proljeće organizovati reprizu finala Kupa protiv svinjskog,MORAMO 
Pobjeda je bolja od orgazma!
Bilo bi lijepo cuti skandiranje zebi ....zbog takvih golova se i dolazi....majstor.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Gorki je napisao/la:Na proljeće organizovati reprizu finala Kupa protiv svinjskog,MORAMO
Cestitke na pobjedi. Zasluzeno. Bili ste bolji prvo poluvrijeme. Drugo smo bili podjednaki. Zeba i majstorija....svaka cast.
Sto se tice navijaca,cekamo vas. Imate domacu zadacu da se pojavite u mostaru bar da vas bude 50 mada cisto sumnjam u to. Pripremit cemo vam dobru porciju svinjetine....sa žara
ČESTITAM PREDSJEDNIKU HUSIĆU, ŠEFU MUSEMIĆU SA SARADNICIMA,g.VUGDALIĆU, IGRAČIMA ,SLOBODAŠIMA. POSEBNA, ROĐENDANSKA ČESTIKA FUKARAMA. dr.ZEBI ZAJKI STAROM MAJSTORU, HVALA ŠTO POSTOJI. DA BOG DA IGRO U SLOBODI DO 40 GODINE.
Ja volim FK Tuzla City
hvala na cestitkama1452 je napisao/la:Gorki je napisao/la:Na proljeće organizovati reprizu finala Kupa protiv svinjskog,MORAMO
Cestitke na pobjedi. Zasluzeno. Bili ste bolji prvo poluvrijeme. Drugo smo bili podjednaki. Zeba i majstorija....svaka cast.
Sto se tice navijaca,cekamo vas. Imate domacu zadacu da se pojavite u mostaru bar da vas bude 50 mada cisto sumnjam u to. Pripremit cemo vam dobru porciju svinjetine....sa žara
Sloboda Tuzla
Rahmetli Kasim Alibegović ,proljeće 1977,SLOBODA-ZVEZDA 2:2(2:0).Gol za 2:0 sa korner linije izvan šesnesterca.Bukvalno sa korner linije na pola razmaka od korner zastavice do linije šesnesterca.Lopta u njegovom posjedu ,kratka dilema i onda za sve nas iznenadni šut ,pogotovu za golmana pok. Boška Kajganića.Lopta je bez ikakvog efea ušla preko ispruženog Kajganića i udarila u vrh male mreže.Dugo je raji trebalo da povjeruje da je to gol . Ovaj gol zabijen je na istu stranu gdje i Zebin, dakle prema Sjeveru. A slličan gol Zebinom, dao je rahmetli Jusuf Hatunić za reprezentaciju Jugoslavije u utakmici protiv španije u Beogradu u proljeće 1978.Daljina je bila veća ,Hatuna je bio 10 metara u svom polju ,opalio i dao gol.Nažalost sudija ga je poništio zbog navodnog ofsajda. Rez 1-0 za Španiju(Ruben Kano)._dreamer_ je napisao/la:Bilo je majstorija od strane sice i alena, a ako se dobro sjecam Cickusic je cini mi se jednom dao gol s pola centra. ili je bio neko drugi...Chinaglia je napisao/la:pitanje za starije navijače, kad je zadnji put na Tušnju viđena majstorija poput Zebine, ne mislim na gol s centra, nego jednostavno majstorski gol, na bilo koji način![]()
ovako na prvu, sjećam se Alenove majstorije protiv Leotara i Karićeve bombe iz slobodnjaka sa velike udaljenosti
Ja volim FK Tuzla City
- Beduin
- Kontakt:
Hvala na cestitkama.1452 je napisao/la:Gorki je napisao/la:Na proljeće organizovati reprizu finala Kupa protiv svinjskog,MORAMO
A znao sam da ste ci.futi, jedete to jeftino meso. Ako vec zelite biti domacini, onda janje okrenite, da se spacno meso pojede.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Cickusic je jednom dao mozda sa 40 metara ..onda je jednom utakmica Zmaj i Buducnost neko iz Buducnosti je opalio skoro s centra jos nekako u koso tamo sa istocne strane i savladao tad golmana Burica koji je branio za Zmaj...jos Buric recimo nije izletio stajao je tu na petercu samo lik je opali bomba pod rasljeProbisvjet je napisao/la:1979 kada je Esef Jasarevic dao gol reprezentaciji Jugoslavije. Sa nekih tridesetak u samih 90._dreamer_ je napisao/la:Bilo je majstorija od strane sice i alena, a ako se dobro sjecam Cickusic je cini mi se jednom dao gol s pola centra. ili je bio neko drugi...Chinaglia je napisao/la:pitanje za starije navijače, kad je zadnji put na Tušnju viđena majstorija poput Zebine, ne mislim na gol s centra, nego jednostavno majstorski gol, na bilo koji način![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Mozda ce tebi zvucati cudno al nase tribine cine sve tri nacije tako da ce ta svinjetina naci svoju musteriju ne sikiraj se, a ako hoces da budes dobar domacin potrudi se onda i da ostale ugostis.1452 je napisao/la:Gorki je napisao/la:Na proljeće organizovati reprizu finala Kupa protiv svinjskog,MORAMO
Hvala na pozivu al pokusaj jeftine provokacije nije bio potreban.
Tri vjere jedna nacija
samo Sloboda
kakav levat, pa nije Tuzla, Teheran 
Valja ti okrenut poveliko krme1452 je napisao/la:Gorki je napisao/la:Na proljeće organizovati reprizu finala Kupa protiv svinjskog,MORAMO
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
zbog ovakvih kao sto je ovaj @1452 su fukare jucer trebale zapjevat "jedna si jedina" da vide kako sve tri vjeroispovjesti u tuzli pjevaju jednu himnu, a malo i zbog "refresovanja" navijanja par skandiranja se ponavljalo u krug..
Moj upis oko svinjetine nema veze sa muslimanima. Nego su je vama puna usta
pa eto da vas pocastim. Svinjetina jes jeftinija nego se mi janjetine zasitili. Ako je iko po tom poznat hercegovina je.
Ne mrzim nikog niti sam nacionalista pa ne vidim cemu prozivanje "ovakvi kao 1452" jer nisam rekao nista uvrjedljivo. Eto nadam se da ovaj put necete lazirat zabranu i da ce te doci.
Inace repertoar vam je kritican. 4 pjesme citavu tekmu od toga 3 bazirane na ultrase. Rodjendanska parola o ultrasima. Udarni trans (17ti u zadnjih 5 godina) vam je lose okacen,visi i ukrivo je....ostale male zastave isto tako. Jos su odvojene od udarnog. Nakarada kriticna de malo se saberite...
Jos jednom cestitam i vidimo se u mostaru
Ne mrzim nikog niti sam nacionalista pa ne vidim cemu prozivanje "ovakvi kao 1452" jer nisam rekao nista uvrjedljivo. Eto nadam se da ovaj put necete lazirat zabranu i da ce te doci.
Inace repertoar vam je kritican. 4 pjesme citavu tekmu od toga 3 bazirane na ultrase. Rodjendanska parola o ultrasima. Udarni trans (17ti u zadnjih 5 godina) vam je lose okacen,visi i ukrivo je....ostale male zastave isto tako. Jos su odvojene od udarnog. Nakarada kriticna de malo se saberite...
Jos jednom cestitam i vidimo se u mostaru
Zadnja izmjena: 1452, dana/u 09 nov 2015, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.