Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ako se tako ponašaju, kako vidimo na slikama i tvitovima, isti samo odgađaju neminovno, i samo se stvara kontra efekat koji ne može riješit problem.
Ako se želi spasiti morat će ići strožije a to je zatvaranje i haps bilo koga ko bi mogao biti vođa tog nekog pokreta.
Ako se želi spasiti morat će ići strožije a to je zatvaranje i haps bilo koga ko bi mogao biti vođa tog nekog pokreta.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ne moze. Studenti su sve pokrenuli, obrazovni sistem je stao na 4 mjeseca, a sada je to pola srbije, nisu vise studenti.sljivo je napisao/la: ↑14 mar 2025, 14:55Ako se tako ponašaju, kako vidimo na slikama i tvitovima, isti samo odgađaju neminovno, i samo se stvara kontra efekat koji ne može riješit problem.
Vec je napravio kontraefekat, profesorima koji su uz studente je smanjena plata i jos je veci gnjev. Jedna profesorica je slikala platu koja joj je legla pocetkom marta od 1000 din (10 eura).
Ljut je sto na studente nikako ne moze utjecati osim silom.
Svi totalitarni i diktatrski sistemi prije nego što zažive u potpunosti dođu do tačke kad je il je dža ili je bu. Vjerujem da su ovo ta vremena za Srbiju. Medije je poklopio, politicku opoziciju isto tako, vecinu poznatih licnosti također, još ostaje ono malo naroda koje personificiraju studenti.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ukupno oko 120 hiljada. Studenti su vec presli taj broj i to u tri grada.
....sve drugo će proći!
Mi o Šaroviću kad ono live..
U ovom trenutku nije poznato zbog čega je policija privela Šarovića.
Uskoro opširnije…
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Obustavlja sve, buseve, vozove, autoput… trese se kao nikad prije.
....sve drugo će proći!
Sutrasnji dogadjaj u Beogradu imace djelovanje i na nas..
Ako picousti izvuce se bice zafrkano jos vise,ako ode,nasi ce lakse izaci sa problemom u manjem entitetu..
Ako picousti izvuce se bice zafrkano jos vise,ako ode,nasi ce lakse izaci sa problemom u manjem entitetu..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Snajperista je stvarno psihicki bolesnik i zreo je za bjezaniju kod tate putina.OldTownDistrict je napisao/la: ↑14 mar 2025, 15:41Obustavlja sve, buseve, vozove, autoput… trese se kao nikad prije.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
....sve drugo će proći!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Hulja najvise i djeluje na nas a i na njih tamo sa propagandom sve ove godine od rata.
....sve drugo će proći!
Normalno da djeluje,dok je Dzindzic bio premijer i Tadic predsjednik bilo je sve normalno,Dodik nije bio ovako bahat,cim na vlast dodjose radikali Nikolic i Vucic,on je poceo zesce probleme praviti i danas dan..OldTownDistrict je napisao/la: ↑14 mar 2025, 15:48Hulja najvise i djeluje na nas a i na njih tamo sa propagandom sve ove godine od rata.
Tako da sutra je i za nas vazan dan,bilo to nekome smijesno ili ne,ali tako je kako je .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Od donosenja Dodikovih zakona iako ih je Ustavni sud stavio van snage nijedna zabranjena institucija ne radi na teritoriji RS, osim kancelarijskih poslova, tj drže pod kontrolom te institucije.
Medjutim ima i dobrih vijesti.

Medjutim ima i dobrih vijesti.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Erdogan rekao Bećiroviću na sastanku: Možete računati na punu podršku Turske
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- napoleon72
- Kontakt:
Salju nam milion dova svaku noc uz iftar
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ako bi kojim slučajem u Srbiji zavladala proevropska struktura, mi bi bez problema mogli ići prema EU i NATO. Tako da, ne da nas se tiče ovo sutra, nego je čak važnije po nas to stanje tamo negoli ovo što Dodik ovdje radi. Padom Vučića, Dodik i svaka radikalna struktura ovdje gube sve mehanizme (naravno Dodik i ovako pada, tu mu ni Vučić ne pomaže, ali razumijete šta potenciram).
A mislim kakve su predikcije? Šta uopće se može desiti sutra - Vučić mi izgleda kao takav egoista, da bude 300k ljudi, on bi se sutradan ponašao kao da se ništa nije desilo. Pričam sa starim, on je u fazonu - njemu je cilj vanredno stanje i gašenje protesta, to mi kao i ima neki smisao, naročito kada se spominju eventualni neredi.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Izazove nerede, ugasi nerede, pohapsi šta treba, to je plan. Koliko se prepao dovoljno govori ovo zatvaranje autoputa i ukidanje svih javnih prijevoza.Surreal je napisao/la: ↑14 mar 2025, 16:39A mislim kakve su predikcije? Šta uopće se može desiti sutra - Vučić mi izgleda kao takav egoista, da bude 300k ljudi, on bi se sutradan ponašao kao da se ništa nije desilo. Pričam sa starim, on je u fazonu - njemu je cilj vanredno stanje i gašenje protesta, to mi kao i ima neki smisao, naročito kada se spominju eventualni neredi.
-
- Kontakt:
Koliko je glupo znati stvari prije Standarda i sličnih 

Gledam evo studenti blizu beograda, sto neko rece gore kad ih vidis ljudi pozitivni nekakvi, kad pogledas one budale pred skupstinom smrknuti, pokisli ko misevi 

1946-1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.