FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako Peljto sudi derbi Grckog prvenstva...
Maestralan u prvom poluvremenu...
Maestralan u prvom poluvremenu...
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ja sam spominjao Sataru. Sa njim bi trebalo reagovati. Igra dosta dugo u Srbiji na zavidnom nivou, a jos je realtivno mlad igrac.Ima dosta igraca sa kojima bi se sada mogao dogovoriti zbog Bosmana, ali iz nekog razloga to u klubu ne rade. Catakovica bi trebalo pokusati takodjer dovesti. Mujakic je realan takodjer.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- feniksptica
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Eh da je ovolika rasprava al u vezi sudija... Al haman to nije važno, pa se skoro ni ne spominje.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Što manje Bošnji oko kluba to je će biti veći uspjeh..
Bordo bijeli za život cijeli!!
Deca ,nemaju pojma sta je to kapitalizam i kako on funkcionise. Moras uloziti pare,da dobijes pare. Novac ne nastaje od have,nego od drugog novca. Upravljacki ulozi u FCS ,djeluju kao dionice. S vrednoscu kluba ,raste vrijednost 'uloga' ,no prvo treba uloziti novac a ne biti 'skrti pasojed' .
Da ,ne bude besmislenog spocitavanja ,nisam da 'legende kluba' budu u klubu. Najbolje bi bilo da osim par igraca sve budu stranci. A sto nisu ? Nisu zato sto su 'Gazde' skrte,neambiciozne i neozbiljne.
Tan je prije dolaska u FCS isao u Hajduk na razgovor a razgovor je kratko trajao,nabili su ga nogom u supak istog dana. U Torcidi ima pametnih i ozbiljnih ljudi i trazili su ozbiljna ulaganja na godisnjem nivou i cim je zuti ,poceo sra,odmah su ga istjerali.
Zalosno je vidjeti i gledati beskicmenjastvo ,servilnost i ropskost u mladih ljudi,zalosno. Pogledajte malo LJUDE i NAVIJACE engleskih klubova ,kako tretiraju 'gazde' !! U stilu mozes uloziti i milijarde ali neces nam srati ni sekunde. Mozes biti velik i bogat koliko zelis ali klub je iznad tebe i iznad nas,veci od zivota.
Zato ,djeco u pamet i pamtite : Sarajevo je vjecno a 'gazde' su prolazne !
Da ,ne bude besmislenog spocitavanja ,nisam da 'legende kluba' budu u klubu. Najbolje bi bilo da osim par igraca sve budu stranci. A sto nisu ? Nisu zato sto su 'Gazde' skrte,neambiciozne i neozbiljne.
Tan je prije dolaska u FCS isao u Hajduk na razgovor a razgovor je kratko trajao,nabili su ga nogom u supak istog dana. U Torcidi ima pametnih i ozbiljnih ljudi i trazili su ozbiljna ulaganja na godisnjem nivou i cim je zuti ,poceo sra,odmah su ga istjerali.
Zalosno je vidjeti i gledati beskicmenjastvo ,servilnost i ropskost u mladih ljudi,zalosno. Pogledajte malo LJUDE i NAVIJACE engleskih klubova ,kako tretiraju 'gazde' !! U stilu mozes uloziti i milijarde ali neces nam srati ni sekunde. Mozes biti velik i bogat koliko zelis ali klub je iznad tebe i iznad nas,veci od zivota.
Zato ,djeco u pamet i pamtite : Sarajevo je vjecno a 'gazde' su prolazne !
Eh te legendee
Treba svakoga pitati od njih da li su oni uplatili 1500 km za ulog u klubu kad smo promjenili statut i ponudili da svako ima pravo glasa uplatom od milju i po ?
Puno legende, aaaa ?
Od tog dana kad su prestale uplate za lica iz BiH, trebalo je svim legendama kluba koji nisu uplatili zabraniti prilazak klubu.
A pogotovo onom "Aj cao sad"

Treba svakoga pitati od njih da li su oni uplatili 1500 km za ulog u klubu kad smo promjenili statut i ponudili da svako ima pravo glasa uplatom od milju i po ?

Puno legende, aaaa ?
Od tog dana kad su prestale uplate za lica iz BiH, trebalo je svim legendama kluba koji nisu uplatili zabraniti prilazak klubu.
A pogotovo onom "Aj cao sad"
Evo jedna insajderska. Godišnji minus Škole fudbala je bio 200k.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Tako je. Ili što bi neki rekli, 7 milja ti može bit mjesečno.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ako ima ko slike/dokaz, od ''legendi'' naših, kako su posjetili prostorije kluba, kako su kupili neki od artikala u klubu, kako su kupili člansku kartu, neku vrstu pomoći klubu neka objavi, baš bih volio to da vidim.
Bordo bijeli za život cijeli!!
Ima slika Hadžibegića i Pašića sa ovosezonskim članskim, Čala je bio redovan na istoku godinama a u zadnje vrijeme su on i Hadžibegić u loži, mislim da je i Mortem to spominjao a i ja sam ih lično viđao gore iznad zapada. Ostali ništa.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dovoljno ti je da vidiš ko posjećuje utakmice, vjeruj mi. Na stranu oni koji žive u inostranstvu i koji više nisu sa nama. Ja lično svaki put vidim.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
Rekoh ja Fanimo je nama najveca i najvaznija legenda sad.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zašto bi bila?BordoSarajevo je napisao/la: ↑05 maj 2021, 21:40Eh da je ovolika rasprava al u vezi sudija... Al haman to nije važno, pa se skoro ni ne spominje.
[quote=tm01hzne post_id=8304612 time=1620246057 user_id=45418]
[quote=BordoSarajevo post_id=8304510 time=1620243644 user_id=43773]
Eh da je ovolika rasprava al u vezi sudija... Al haman to nije važno, pa se skoro ni ne spominje.
[/quote]
Zašto bi bila?
[/quote]
Ja sam pokusao al su me iskulirali
doduse ti nisi 
U petak je poslednji pokusaj Vicine prcije da nam otme titulu
[quote=BordoSarajevo post_id=8304510 time=1620243644 user_id=43773]
[/quote]
Zašto bi bila?
[/quote]
Ja sam pokusao al su me iskulirali

U petak je poslednji pokusaj Vicine prcije da nam otme titulu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
BordoSarajevo je napisao/la: ↑05 maj 2021, 21:40Eh da je ovolika rasprava al u vezi sudija... Al haman to nije važno, pa se skoro ni ne spominje.
Cekaj petak vidjet ces ovdje klanja i psovanja o onome sto mi pricam kao papagaji. Strahujuci!! Jer onoga koga su zmije klale i gustera se boji.
Ja svakim danom molim BOGA da nekim cudom dobijemo posteno sudjenje!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Vidjet ćeš u petak šta će nam uradit.tm01hzne je napisao/la: ↑05 maj 2021, 22:20Zašto bi bila?BordoSarajevo je napisao/la: ↑05 maj 2021, 21:40Eh da je ovolika rasprava al u vezi sudija... Al haman to nije važno, pa se skoro ni ne spominje.
FK Sarajevo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sa poštenim suđenjem i regularnim prvenstvom do kraja mi uzimamo titulu.Bordolav je napisao/la: ↑05 maj 2021, 22:26BordoSarajevo je napisao/la: ↑05 maj 2021, 21:40Eh da je ovolika rasprava al u vezi sudija... Al haman to nije važno, pa se skoro ni ne spominje.
Cekaj petak vidjet ces ovdje klanja i psovanja o onome sto mi pricam kao papagaji. Strahujuci!! Jer onoga koga su zmije klale i gustera se boji.
Ja svakim danom molim BOGA da nekim cudom dobijemo posteno sudjenje!
Problem je što suđenje neće bit pošteno i bodove nam mogu uzeti u bilo kojoj utakmici, bila ona protiv Tuzle ili protiv Slobode na Koševu.
FK Sarajevo
"Prema prijedlogu novog Statuta i Poslovnika o radu Skupštine FK Sarajevo trajnim članom Skupštine FK Sarajevo bi se postajalo dobrovoljnom uplatom jednog ili više uloga novčanih sredstava u iznosu od 1.500 KM, sa ciljem sticanja upravljačkih, odnosno glasačkih prava, o čemu bi se izdala posebna potvrda. Status člana Skupštine dostupan je svim fizičkim i pravnim licima iz Bosne i Hercegovine, ali i inostranstva"
Ovako se ljubav prema klubu pokazivala, a ne fb statusima tkz legendi.
Ovako se ljubav prema klubu pokazivala, a ne fb statusima tkz legendi.
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Ova Emirova pobjegulja od botine se opet pocela javljati ..
13 000 postova od 2014 to je njegov uspjeh dajte mu kakvu utjesnu nagradu i nek se goni u 3 pm.
13 000 postova od 2014 to je njegov uspjeh dajte mu kakvu utjesnu nagradu i nek se goni u 3 pm.
Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 05 maj 2021, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.