Pa ka'e smeta nam posjeta

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
E ovo je pećinar. Najbolje da sutimo o idiotizmu u Banja Luci zato jer medju Hordama ima par budala. Logika pećinara.miki651 je napisao/la:ne kakite više...Baka dok je selektor bio na treningu u šeher multikulti gradu redovno mu skandirali ustašo pa je to okarakterizirano kao izraz patriotizma u bošnjačkim medijima. A manijaci redovno parole dižu u čast nasera itd. Al zaboga oni su bošnjaci to je patriotizam, nema u njih eksremista među navijačima.
Druze, napravi log out.NeshaFCB je napisao/la:
p.s. Borac najgledaniji tim lige... to smeta... današnje novinarstvo se svelo na dva plaćena piva.
Cijenim što pratiš moje pisanje. Znaš kako više od svega mrzim propagandu. A na neznanje sam naročito alergičan.Virtu4l je napisao/la:I naravno, tu je Neša da se aktivira čim se spomene velikosrpska ideologija. Fascinantno je kako lik za tren oka pronađe teme na kojima kreće ta diskusija, nebtino gdje su, u diskusijama, reprezentaciji, premijer ligi, na chatu...
Eto opet sam te poklopio postom dole ispod.ZaNjuBoriSe je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:
Za nekog slobodarska, za nekog okupaciona. Bosnjacima (tada muslimanima) i Hrvatima sigurno nije slobodarska niti su takvu slobodu trazili.
Slobodarska pjesma onih koji su usli 1918. u BIH i uveli reformu 1991 u kojoj su Bosnjacima preoteli zemlju. (Bosnjaci imali 91% zemlje). A tu na scenu dolazite bas vi BL Srbi jer se u BL naseljavate 1919. kada vam kralj dodjeljuje otetu zemlju Bosnjaka u BL, a onda u drugom naletu 1969. nakog zemljotresa kada vam daju stanove i poslove u armiji itd.![]()
![]()
![]()
Ovo je vec bolest!!!
Kakvi isprani mozgovi, ovo treba da bude na vrhu ove teme zakaceno, da vide ljudi ko sve ima mogucnost da iskaze svoje misljenje u javnosti.
Upravo tako, ni ja to ne bih bolje rekao. Da je ova atmosfera došla sa Grbavice, Koševa ili Bilinog Polja danas bi bilo na desetine klipova i svi bi pisali o tome. Znaš zašto? Zato što bi ta atmosfera bila navijačka a ne fašistička, kakva je uvijek kad vas se okupi više od 200 na jednom mjestu.NeshaFCB je napisao/la:Da je iz Sa bila bi to atmosfera za pamćenje, ludnica, euforija, nikad bolji teren, senzacija, al Banjaluka, ma ne valja to... to je njihovo.
Pa zaspiš li lakše?Rigoletto je napisao/la:Nektar se uopšte ne može nazvati pivom, mi to ovdje sipamo krmadi za napoj da lakše zaspu ljeti.
auuuuuuuuuuu, što ga vobli najahawobly92 je napisao/la:Pa zaspiš li lakše?Rigoletto je napisao/la:Nektar se uopšte ne može nazvati pivom, mi to ovdje sipamo krmadi za napoj da lakše zaspu ljeti.
Ono gađanje golmana topovskim udarom sinoć??? To spektakl??? Ili parole u čast nasera orića spektakl... Il kolektivno j.... majke ustaške pa i svojim igračima... i to je spektakl???Virtu4l je napisao/la:Upravo tako, ni ja to ne bih bolje rekao. Da je ova atmosfera došla sa Grbavice, Koševa ili Bilinog Polja danas bi bilo na desetine klipova i svi bi pisali o tome. Znaš zašto? Zato što bi ta atmosfera bila navijačka a ne fašistička, kakva je uvijek kad vas se okupi više od 200 na jednom mjestu.NeshaFCB je napisao/la:Da je iz Sa bila bi to atmosfera za pamćenje, ludnica, euforija, nikad bolji teren, senzacija, al Banjaluka, ma ne valja to... to je njihovo.
Zato atmosfere sa Koševa i Grbavice s vremena na vrijeme obiđu Evropu, a vaša neće nikad i da vas se skupi 20 hiljada jer će nešto drugo iskočiti u prvi plan.
Ovo isto važi i za onu škutorijadu koja je nedavno napravila spektakl u finalu kupa.
Vidi druze, na toj tribini gdje ti sad stojis, ja sam stajao prije 27-28 godina. Sada me sramota toga perioda tog zivota. Neko od starijih lesina ce ti mozda ispricati o zajednickom navijanju sa Hordama (Boze sacuvaj)... Mozda.NeshaFCB je napisao/la:Kome smeta antifašistička pjesma nek se dobro zapita.... pa onda drugom daje epitete.
Ako za to savez napiše bilo kakvu kaznu ovo jadno takmičenje treba napustiti. Nije prošle godine bilo Borca, pa je na svakoj utakmici u Sarajevu direktno vrijeđan jedan od 3 konstitutivna naroda.
Dakle odluka pred savezom je prosta - Gospodo poštujete li vi antifašističku borbu ili ste ipak ljubitelji Handžar Divizije, Ustaškog pokreta, NDH-a... Da znamo na čemu smo.
Što se medija tiče, ogromne pare iz političkih stranaka dobijaju tako da ne čudi što jedva dočekaju da prstom upere u drugog...
Pojedinačnih ispada će biti uvijek. Problem su ovi vaši kolektivni.miki651 je napisao/la:Ono gađanje golmana topovskim udarom sinoć??? To spektakl??? Ili parole u čast nasera orića spektakl... Il kolektivno j.... majke ustaške pa i svojim igračima... i to je spektakl???
Virtu4l je napisao/la:I naravno, tu je Neša da se aktivira čim se spomene velikosrpska ideologija. Fascinantno je kako lik za tren oka pronađe teme na kojima kreće ta diskusija, nebtino gdje su, u diskusijama, reprezentaciji, premijer ligi, na chatu...
Mladi wolby koristi šansu i zakucava za 1:0.wobly92 je napisao/la:Pa zaspiš li lakše?Rigoletto je napisao/la:Nektar se uopšte ne može nazvati pivom, mi to ovdje sipamo krmadi za napoj da lakše zaspu ljeti.
Naletio si. Podnesi muški.Rigoletto je napisao/la: pa što po meni jadan nebio
Uplatili nam 30 000 za kup i jos nam vratili 25 000+naknada za dusevne boli. Kazu nemojte mi se samo vi sekirat,da vas nema u drzavi bi ostala 2 ipo profesionalna klubaZenzo je napisao/la:Nakon one kazne Sirokom sta ocekujete ?
Da li je savez njima uplatio onih 25.000 ili oni njemu. [emoji38]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.