gio10 je napisao/la:Jimmy vas svakodnevno šamara, a vi odgovarate bijednim pokušajima isfura, pogotovo Henderson :ugeek:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
gio10 je napisao/la:Jimmy vas svakodnevno šamara, a vi odgovarate bijednim pokušajima isfura, pogotovo Henderson :ugeek:
Nadam se da nas ovaj sad nece zavlaciti ili jos gore da propadne njegov transfer.Newcastle ako ga vec hoce nek podeblja ponudu,a vala njih bi i u inat odbio.Green Scouser @Green_Scouser 25m
So now Newcastle are in for Carroll. All he has to do now is reject West Hams offer and sit tight until deadline day.
Jel te možemo zvati komarac?Henderson je napisao/la: Ako mi završimo četvrti ja ću od svih vas zatražiti halala, ali ako bude kao i do sada, krv ću vam piti na slamku.
Mi smo strasni kako god da okrenes .FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ako dođe ovaj Armenac, a Suarez ostane, Liverpool ce strašan iduce sezone.
živa istinafsdghdsfs je napisao/la:Mi smo strasni kako god da okrenes .FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ako dođe ovaj Armenac, a Suarez ostane, Liverpool ce strašan iduce sezone.Vazno je da je zvaka otis'o u penziju ,za ostalo cemo la'ko .
Sky Sports News @SkySportsNews33s
Sky ****: Liverpool striker Andy Carroll having medical at West Ham #SSN
Ma to su sigurno novinarske patke u kojima nema ni 1% istine. Kakav Farfan...Carragher23 je napisao/la:evo sad se spominje Farfan iz Schalkea za 6.8 miliona a za slavlje sve spremno a Andyu sretno i sve najbolje u nastavku karijere u Liverpoolu se nije snasao sretno Big Andy
Svako normalan bi mogao zaključiti da je ovo u Armeniji. Vidi ih okolo svi isti.nummaLFCŽ je napisao/la:Ove slike Mkhitaryana, na kojim potpisuje dres i daje autograme, su uslikane u Armeniji na zalost. Neki mu malac uvalio dres da potpise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.