Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Nisi ti sav svoj. Tebi svi kazu kako nisi u pravu ti i dalje po svom. Tvrdoglav i nedokazan si jer neces da priznas gresku. I dobro ti je ovaj iznad reko, seres brate punoo.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
To je tvoje zapažanje s kojim se ne slažem. Neprestano stavljaš riječi u usta i izmišljaš imaginarne neprijatelje sebi, a i milanu na temi. Imaš prilične probleme sa egom, ne rezonuješ niti pričaš faktima nego izmišljaš.
Ponavljam, irelevantan je neki mepo ili edo i njihovo stajaliste koje je ostrašćeno kao i tvoje.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Şamo da mi Roma dobije večeras

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- nextterrain
- Kontakt:
Trebat ce puno puno Milanu do prvog mjesta, top 4 je glavni zadatak ovog tima. Ali drago mi je sve dok ovo traje

Jedino sto je irelevantno je tvoje misljenje oba penala su suđena, sudija provjerio s VAR-om i ćao. To što ti ne zna fudbalska pravila to je tvoj problem.Pogba je napisao/la: ↑29 nov 2020, 16:01To je tvoje zapažanje s kojim se ne slažem. Neprestano stavljaš riječi u usta i izmišljaš imaginarne neprijatelje sebi, a i milanu na temi. Imaš prilične probleme sa egom, ne rezonuješ niti pričaš faktima nego izmišljaš.
Ponavljam, irelevantan je neki mepo ili edo i njihovo stajaliste koje je ostrašćeno kao i tvoje.
Penal koji je sviran za Milan u duelu Milan - Roma nije penal, kao ni penal za Romu.
Da si mi ziv i zdrav, mislim da si ok lik ali si tvrdoglav kao mazga.
Dva cista penala. Nema se sta provjeravati. Nadam se da ce od nove godine sudije i poceti siljiti u korist novog prvaka. Dogodine odmah napad na klempu. Red bio bio zbog Ibre da se uzme.
Forza Milan.
Forza Milan.
Jesu oba penala li-la, iako za oba ima elemenata da bi ih svirao.
Ali evo, sa jednim je pravda zadovoljena jer je promašio (ako ćemo na taj način posmatrati), a za drugi me zaboli qurac jer se ne zaboravlja kako su pretprošle sezone u zadnjoj minuti dobili nepostojeći penal, gdje su nas između ostalog ta dva nepravedno izgubljena boda koštala top 4 plasmana.
Ali evo, sa jednim je pravda zadovoljena jer je promašio (ako ćemo na taj način posmatrati), a za drugi me zaboli qurac jer se ne zaboravlja kako su pretprošle sezone u zadnjoj minuti dobili nepostojeći penal, gdje su nas između ostalog ta dva nepravedno izgubljena boda koštala top 4 plasmana.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Chapman1886
- Kontakt:
idi ba poolovce smaraj.Chapman1886 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 16:10pogba ko oni u živo blato kad upadnu pa se sve dublje uvaljuje

Može Pogba i bez tebe.

Eto ga, odmjeren komentar i realan.
Samo nemoj da milanist ovo pročita jer će zaključiti da si rekao da nisu penali i da mrzis milan.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ja razumijem da se nama svima ne sviđa u kojem smjeru fudbal kao igra ide sa ovim svime. Da se i mali kontakti sviraju kao penali i to ali ako se sviraju svima i svugdje u svijetu,ne vidim razlog da se ne sviraju i Milanu.
Smirio se forum 

Večeras jedan remi između Napolia i Rome, za divan kraj vikenda. 

https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Beduin
- Kontakt:
Sta veli "pitaj igrace Fiorentine, u nevjerici su"Chapman1886 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 15:49ma pusti to zar nisi vidio reakciju igrača fiorentine?
Mene stid sta procitam katkad ovdje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Beduin je napisao/la: ↑29 nov 2020, 17:52Sta veli "pitaj igrace Fiorentine, u nevjerici su"Chapman1886 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 15:49ma pusti to zar nisi vidio reakciju igrača fiorentine?
Mene stid sta procitam katkad ovdje.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- nextterrain
- Kontakt:
Novembarski Scudetto je tu i vidim pojavio se veliki strah na forumu 

- Beduin
- Kontakt:
I jesi u rangu Pogbe, propao.

Sta kazes, da pita igrace Fiorentine jer se nisu veselili zbog napravljenog penala, wahaha.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nemoj ga kolega, nije on dobro vido zato nije ni bio penal 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.