Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

armando
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la armando » 14 mar 2025, 12:29

Koje magije Aco žvalavi baca to nisu istine. Sve živo je usmjerio u svoju korist, ušutkao i najveće lajavce - čitaj Šešelja.
Da li će onaj Nemanja Šarović stradati zbog hrabrosti, ostaje da se vidi.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 mar 2025, 12:39

VensanKasel je napisao/la:
14 mar 2025, 11:23
Traktor(i)jada u Srbiji , @Jabroni daj nam informacija iz prve ruke :D

I onda kazu historija se ne ponavlja :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 14 mar 2025, 12:43

armando je napisao/la:
14 mar 2025, 12:29
Koje magije Aco žvalavi baca to nisu istine. Sve živo je usmjerio u svoju korist, ušutkao i najveće lajavce - čitaj Šešelja.
Da li će onaj Nemanja Šarović stradati zbog hrabrosti, ostaje da se vidi.
Kako ce sutra izazvati ozbiljan incident.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 14 mar 2025, 12:55

Ok, idemo s opcijom 3 za pocetak, pa ako ne pomogne, probacemo nesto drugo.

Zabrana je na pisanju o aktuelnim desavanjima u kontekstu stranaka. Da li su ovi uradili dobro ili su prosli radili bolje, ili su ovi uradili lose, a prosli uradili dobro… to ne moze, jer se time bave botovi.

Da direktno budem jasan. Nema pisanja o tome kako je Bakir lopov i pomagao Dodiku, a nema ni pisanja kako Trojka nema pojma sta radi. Bez obzira da li je to tacno, ovdje o tome ne pisemo.

Takodjer, svi postovi koji pozivaju na neke vojne akcije, postovi koji evociraju ratne uspomene isl, ni to ne moze.

Realno, pregledacu svakom kroz prste za jedan post, ali ko je dosao ovdje da samo o tome pise, bice udaljen do daljnjeg.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 14 mar 2025, 12:56

Ma ja nešto baš mislim da će sutra U Bg-u sve proći mirno, pa bio je onaj veliki skup skoro
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 14 mar 2025, 13:00

Jabroni je napisao/la:
14 mar 2025, 12:24

ali sve što znam ljudi tamo će ići na proteste. Bit će svega sutra
Može li ukratko ko koga podržava, u kojem broju, i šta je plan jednih i drugih sutra i u narednim danima?

Sagrotan
Kontakt:

Post Postao/la Sagrotan » 14 mar 2025, 13:09

bavariapivo je napisao/la:
14 mar 2025, 10:09
admin je napisao/la:
14 mar 2025, 08:00
Opcije su slijedece…

1. Da od danas zabranim diskusije na temu Dodika komplet
2. Da prestanete uvlaciti u pricu stranke i izbjegavate ratnohuškacke poruke
3. Da samo banujem na sedmicu ljude koji ovdje pricaju o strankama i salju ratnohusckacke poruke

Ima drugih foruma gdje sve ovo moze, najlakse je prebaciti se.
opcija broj 3, pogotovo onaj relativizam i avenija, ofirnije i gluplje se ne mozes ponasati...
Upravu si. Ne znam šta je admin čekao do sad. Davno su zaslužili ban. :yawn:

BaiMai
Kontakt:

Post Postao/la BaiMai » 14 mar 2025, 13:21

Idu sutra kokice i pratimo najveci rijaliti na balkanu 😁
GGMU

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 14 mar 2025, 13:28

Surreal je napisao/la:
14 mar 2025, 12:56
Ma ja nešto baš mislim da će sutra U Bg-u sve proći mirno, pa bio je onaj veliki skup skoro
Mislim da ce vucic batinase svoje ubacit medu ljude i studente da prave belaj i napadnu ove 2.0 i vladine zgrade, time dobiva policijski sat i hapsenje svega i svacega nakon sto proglasi studente divljacima. Stara mantra kao sve sto i radi.

Odlican video i pokazatelj da zlo zvano av je jedan od vrha piramide fasista i velikosrpstva od 90’ do danas.
....sve drugo će proći!

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 14 mar 2025, 13:39

OldTownDistrict je napisao/la:
14 mar 2025, 13:28
Surreal je napisao/la:
Mislim da ce vucic batinase svoje ubacit medu ljude i studente da prave belaj i napadnu ove 2.0 i vladine zgrade, time dobiva policijski sat i hapsenje svega i svacega nakon sto proglasi studente divljacima. Stara mantra kao sve sto i radi.

Odlican video i pokazatelj da zlo zvano av je jedan od vrha piramide fasista i velikosrpstva od 90’ do danas.
i Avaz pun njegovih botova, nije cudo da ga je hvalio i pricao kako ga cita svaki dan

https://av.az.ba/vijesti/region/961224/ ... /komentari

gledaj komentara i lajkova
Don't believe the hype.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 14 mar 2025, 13:46

akisarajevo92 je napisao/la:
14 mar 2025, 13:39
OldTownDistrict je napisao/la:
14 mar 2025, 13:28
Surreal je napisao/la:

i Avaz pun njegovih botova, nije cudo da ga je hvalio i pricao kako ga cita svaki dan

https://av.az.ba/vijesti/region/961224/ ... /komentari

gledaj komentara i lajkova
Šta Hayat kaže ?
Šteta što im ne može doći za Ramazanski program ....
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 14 mar 2025, 13:49

Gledam ove klipove sto je Sarovic objavio... Covjece, kakvi su ovo roboti? Znaci nazove im dobro jutro/dobar dan, oni odgovore. SVAKO naredno pitanje, kao da im neko iskljuci mozak. Nema odgovora, nema reakcije, nema nista. Samo tupi teleci pogled kroz njega. Ja ne mogu da shvatim kako neko moze da bude tako vjeran nekakvoj ideji, stavise, ideji za koju cijeli Balkan vidi da je smijurija.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 14 mar 2025, 14:20

sljivo je napisao/la:
14 mar 2025, 13:00
Može li ukratko ko koga podržava, u kojem broju, i šta je plan jednih i drugih sutra i u narednim danima?
A vidi, ja sve što znam tamo ljudi je preko djevojke (familija, kolege, prijatelji) i nešto malo raje iz RS-a što je prešlo iz Sarajeva u Bg. To su većinom školovani ljudi sa svim zubima, i svi su kontra Vučića godinama, samo su neki pasivniji a neki aktivniji u tome. Nije njima ovo prvi protest protiv njega, samo je daleko najveći do sada, i sad mi se čini da su uspjeli aktivirati i ove pasivne.
Ali recimo bio sam Partizan košarka na dan žalosti, i grobari nisu imali organizovano navijanje, i onda je raja sama pokretala pjesme. Skandiralo se u podršku studentima, a i protiv Vučića u više navrata uz veliku podršku, a tu već pričamo o desničarski nastrojenoj populaciji.

Koliko mogu vidjet, trenutno ga podržavaju ljudi koji imaju koristi od njega, i ovi što ih plaća da dolaze ili da botuju. Obje te grupe su mu pod rizikom ako se pokažu naznake da SNS i podrška puca iznutra, a mislim da na to idu studenti. Čovjek kontroliše medije maksimalno, Bjelorusija i Rusija stil bukvalno, zato i jesu studenti išli po raznim mjestima da ljudi iz manjih mjesta vide kolika je zapravo ta masa koja protestuje, da nisu neki plaćeni stranci, i šta zapravo žele - sve ono što neće vidjeti ni na jednom lokalnom mediju. I tako su animirali pun k ljudi koje inače ne bi, zato im kapu skidam.

S ideološke strane nema on neke podrške, jer sjedi na svakoj stolici koja mu se ponudi. Nit' ga vole rusofili, niti četnici, niti liberali
Zadnja izmjena: Jabroni, dana/u 14 mar 2025, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 14 mar 2025, 14:21

Beli98 je napisao/la:
14 mar 2025, 13:49
Gledam ove klipove sto je Sarovic objavio... Covjece, kakvi su ovo roboti? Znaci nazove im dobro jutro/dobar dan, oni odgovore. SVAKO naredno pitanje, kao da im neko iskljuci mozak. Nema odgovora, nema reakcije, nema nista. Samo tupi teleci pogled kroz njega. Ja ne mogu da shvatim kako neko moze da bude tako vjeran nekakvoj ideji, stavise, ideji za koju cijeli Balkan vidi da je smijurija.
ŠAROVIĆ nekadašnji radikal ima volovska muda i jako je namazan inteligentan.

Upali N1 Srb, studenti se bliže BG, uskoro veliki doček u Zemunu a večeras u spektakl u BG. Nerealno koliko ih ide ka BG sa svih strana i nerealno kako N1 SRB radi prenos, 24 sata live, 50 novinara pješači sa kolonama prema BG.

Imam osjecaj da će ih sutra biti 500 000...to je nezaustavljiva brojka.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 14 mar 2025, 14:26

Zar se fakat tolike brojke sutra ocekuju? Msm, ispratio sam koliko toliko ta desavanja do sad i znam da su bili bas masovni protesti i blokade al mi nekako nerealno zvuci 400-500 hiljada :shock: Kolika je brojka bila kad je milosevic pao zna li neko okvirno?
1946-1987

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 14 mar 2025, 14:27

Jabroni je napisao/la:
14 mar 2025, 14:20
...
Hvala.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 14 mar 2025, 14:31

leo1946 je napisao/la:
14 mar 2025, 14:26
Zar se fakat tolike brojke sutra ocekuju? Msm, ispratio sam koliko toliko ta desavanja do sad i znam da su bili bas masovni protesti i blokade al mi nekako nerealno zvuci 400-500 hiljada :shock: Kolika je brojka bila kad je milosevic pao zna li neko okvirno?
Bit će sigurno 500 hiljada. Itekako je realno, ovo će biti baš zanimljivo ispratiti.
Inače treba napomenuti da su javni prevoznici pod vučićevom palicom obustavili sve linije prema Beogradu danas i sutra kako bi se smanjio broj ljudi na protestima. Dakle autobusi i vozovi nisu u funkciji do ponedjeljka iz samo jednog cilja. Već se uveliko organizuju privatni prevoznici iz čitave države.
Diktator mora pasti.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 14 mar 2025, 14:37

Kako se SNS pašad boji sutrašnjeg dana, svaka druga im je građanski rat

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 14 mar 2025, 14:47

Ma kakva sjeverna koreja. Jest nas Bog počastio komšijama, malo je reći.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.