Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Cibona-Zadar x2 5.00
očekujem iznenađenje i pobjedu zadrana, mogu oni to dobiti ili barem do nerješenog, nije Zadar toliko slabiji i po ovom koefu isplati se pokušati definitivno.
Igokea-Široki x2 3.00
i ovdje bi moglo doći do iznenađenja, može to Široki dobiti ili barem igrati nulu i po koefu 3.00 se isplati pokušati
GL
očekujem iznenađenje i pobjedu zadrana, mogu oni to dobiti ili barem do nerješenog, nije Zadar toliko slabiji i po ovom koefu isplati se pokušati definitivno.
Igokea-Široki x2 3.00
i ovdje bi moglo doći do iznenađenja, može to Široki dobiti ili barem igrati nulu i po koefu 3.00 se isplati pokušati
GL
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 04 jun 2013, 22:18, ukupno mijenjano 2 puta.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Zavaravate se sto se tice Igokee. Mislim da je ova serija utakmica odigrana vise takticki sa njihove strane i su veceras zicer.zgmiky je napisao/la:Cibona-Zadar x2 5.00
Igokea-Široki x2 3.00
GL
Al et', mozda i treba pokusat na manji ulog ganjat neko iznenadjenje.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
-
- Kontakt:
evo moj tip za kvalifikacije:
Latvija - Bosna Tip: 2
Litvanija - Grcka Tip: X
Liechtenstein - Slovacka Tip: 2
Belgija - Srbija Tip: HCX (0:1)
Crna Gora - Ukraijna Tip: 1
Albanija - Norveska Tip: 2
Austrija - Svedska Tip: 1X
ulog: 10€
dobitak: 1665€
to je to
to je to

e ta albanija je dobila norevesku u gostima u martu tj poderala ih, norvezani su sad slabi pravohordas_Bec je napisao/la:evo moj tip za kvalifikacije:
to je to

rumunija - trinidad i tobago golovi 2+ kvota 2.3 definitvno vrijedi probati
i poljska - lihnestein 2+ 1.7 kvota 

Serena - Kuznetsova (+7.5) 2
Ferrer - Robredo (+7.5) 1
Mike Roll > 11.5 poena
Portugal U19 1
Ulog 10 km , dobitak 46
Ferrer - Robredo (+7.5) 1
Mike Roll > 11.5 poena
Portugal U19 1
Ulog 10 km , dobitak 46
-
- Kontakt:
cixso je napisao/la:e ta albanija je dobila norevesku u gostima u martu tj poderala ih, norvezani su sad slabi pravohordas_Bec je napisao/la:evo moj tip za kvalifikacije:
to je to
znam, sjecam se te utakmice, koja me je kostala na jednom listicu....al imam nekako osjecaj, da ce albanci usrati bas kad im treba.....nekako me vuce na 2

pratili ko ovu hrvatsku ligu vidim najavljujete iznanadjenje a sta mislite R.Travis (Zadar) (13,5) preko proslu im je dao 15 a citao sam protiv cibone haman svaki put ide preko 

sa igračem više nisu uspjeli doći do pogotka.. šteta, bio bi lijep dobitak.bevanda4 je napisao/la:Nek se nađe i jedan noćni.
Kolumbija:
millionairos - petrolera gost daje gol @1,65
Peru:
lima - melgar PiK X @1,75
NHL:
krejči daje gol @2,90
ukupno: 8,3737
U desetom selu živi Antuntun!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
1098 Washington - NY Mets (04) 05.06.2013 01:05 2 2.75
1102 Atlanta - Pittsburgh (04) 05.06.2013 01:10 2 2.40
na 3 km dobitak 19
1102 Atlanta - Pittsburgh (04) 05.06.2013 01:10 2 2.40
na 3 km dobitak 19
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ide preko nadam se, imam ga u kombinaciji s overom na utakmicibob je napisao/la:pratili ko ovu hrvatsku ligu vidim najavljujete iznanadjenje a sta mislite R.Travis (Zadar) (13,5) preko proslu im je dao 15 a citao sam protiv cibone haman svaki put ide preko
Cantu-V.Roma 144.5 over 1.85
ja ovdje vidim over, iznenadilo bi me da ne bude, jednostavno morali bi otići preko ove granice
Cibona-Zadar 159.5 over 1.85
već sam pisao kako očekujem pobjedu Zadra ili barem nerješeno, uz to nameće se over ovdje, prošla u Zagrebu išla u under samo zbog slabe treće četvrtine i danas ide over siguran sam.
Od igrača preko bi trebali ići Travis 13.5, Strawberry 13.5 i možda mali Delaš 11.5 Prva dva su odlični šuteri i nadam se da će imati svoju večer a Delaš je nepogrešiv u slobodnim bacanjima a očekujem da ih bude bar 5-6 na njemu i dvije trice i ode preko.
ja ovdje vidim over, iznenadilo bi me da ne bude, jednostavno morali bi otići preko ove granice
već sam pisao kako očekujem pobjedu Zadra ili barem nerješeno, uz to nameće se over ovdje, prošla u Zagrebu išla u under samo zbog slabe treće četvrtine i danas ide over siguran sam.
Od igrača preko bi trebali ići Travis 13.5, Strawberry 13.5 i možda mali Delaš 11.5 Prva dva su odlični šuteri i nadam se da će imati svoju večer a Delaš je nepogrešiv u slobodnim bacanjima a očekujem da ih bude bar 5-6 na njemu i dvije trice i ode preko.
zgmiky je napisao/la:A.Radwanska-Errani S. 2 2.55. točan rezultat 0-2 4.35 oba win
poljakinju bezveze favoriziraju, nije nikako igrala cijeli turnir jedino protiv Ane nešto ali nije to to jednostavo talijanka mi izgleda bolje i mislim pobjeđuje, a po ovom koefu se isplati probati i na pobjedu Errani i na 2-0 za talijanku.
Federer R.-Tsonga J.W. 2 2.55 win
Roger je skoro izletio protiv Simona, a danas ga čeka još jedan domaći tenisač koji igra odlično a dodamo li da je Tsonga inače neugodan po švicarca po ovom koefu treba probati
tenis prošao, imao sam i tsongu 3-0 ali eto nisam baš bio rekli bi švabe ziha i nisam htio staviti tu, i ovo je super
drago mi je ako je netko ispratio i zaradio

Svaka cast,strasna dva para.zgmiky je napisao/la:A.Radwanska-Errani S. 2 2.55. točan rezultat 0-2 4.35
poljakinju bezveze favoriziraju, nije nikako igrala cijeli turnir jedino protiv Ane nešto ali nije to to jednostavo talijanka mi izgleda bolje i mislim pobjeđuje, a po ovom koefu se isplati probati i na pobjedu Errani i na 2-0 za talijanku.
Federer R.-Tsonga J.W. 2 2.55
Roger je skoro izletio protiv Simona, a danas ga čeka još jedan domaći tenisač koji igra odlično a dodamo li da je Tsonga inače neugodan po švicarca po ovom koefu treba probati
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Jel igra Edwards veceras, da nije mala granica 8,5?
Zaragoza-Real Madrid / Zaragoza 75.5 over 1.85
mislio sam staviti over na utakmicu 157.5 ali sam se odlučio na rizičniji tip,na over domaćina iz razloga što igraju dobro kući i mogu prebaciti to pa eto vidjeti ćemo hoće li
Nanterre-Strasbourg 1.pol. 2 1.80, poluvrijeme/kraj 2/1 6.25
očekujem od gostiju da bolje otvore utakmicu i realno su bolji i trebali bi dobiti poluvrijeme, u nastavku je sve moguće pa i preokret i pobjeda domaćina, isto riskantno ali po ovom koefu isplati se pokušati
mislio sam staviti over na utakmicu 157.5 ali sam se odlučio na rizičniji tip,na over domaćina iz razloga što igraju dobro kući i mogu prebaciti to pa eto vidjeti ćemo hoće li
Nanterre-Strasbourg 1.pol. 2 1.80, poluvrijeme/kraj 2/1 6.25
očekujem od gostiju da bolje otvore utakmicu i realno su bolji i trebali bi dobiti poluvrijeme, u nastavku je sve moguće pa i preokret i pobjeda domaćina, isto riskantno ali po ovom koefu isplati se pokušati
BeastZE je napisao/la:Moj tiket za danas:
A.Radwanska-Errani 2
S.Williams-Kuznetsova (+7,5) hs2
Federer-Tsonga (+3,5) ht2
Ferrer-Robredo (+9,5) hde2
Kvota oko 8
Sretno

❶❾❽❽
Ja sam odigrao prvo poluvrijeme over, sve nesto kontam Zaragoza mora navalit, gube 0:2 u seriji, Real kao Real odlicna suterska ekipa, u drugom poluvremenu ce se vise takticki igrati.zgmiky je napisao/la:Zaragoza-Real Madrid / Zaragoza 75.5 over 1.85
SAMO ČELIK !
Momcino svaka ti dalazgmiky je napisao/la:Cantu-V.Roma 144.5 over 1.85

danas sam prepisao od tebe tenis, ubacio sma CSKA over poene i na tome sma pao za 120
Sad sam prepisao Cibose over, strawberia i Travisa over..i ta 3 para su prosla vec u 1/4, jos Igose cekam..
Jos jednom svaka cast, samo tako nastavi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.