Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Evo ovi pišu da će Miki danas imat medical.
http://www.liverpoolfc.com/news/media-w ... or-medical" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.liverpoolfc.com/news/media-w ... or-medical" onclick="window.open(this.href);return false;
Na ovoj temi samo postove Paradajza treba čitati, jer se nešto može i naučiti.
Ovo ostalo sve prepirka ..
Za nadati se da je danas medicinski pregled Mkhitaryanu
Ovo ostalo sve prepirka ..
Za nadati se da je danas medicinski pregled Mkhitaryanu
Ja te volim, volim Željo..
Telegraph: Liverpool are now ready to make it clear to Luis Suárez that he will not be allowed to leave Anfield unless he forces the issue by demanding a move in writing.
Da li će imati muda da zatraži transfer
?
Da li će imati muda da zatraži transfer

Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
ima on muda al ja mislim da nije pravo pitanje jel ih ima ili ne... rijec je vise o postovanju prema klubu i navijacima. ako ima toga onda nece traziti transfer.Desmond je napisao/la:Telegraph: Liverpool are now ready to make it clear to Luis Suárez that he will not be allowed to leave Anfield unless he forces the issue by demanding a move in writing.
Da li će imati muda da zatraži transfer?
sto se mhhitaryana tice sad kad se ovaj transfer cini manje vise izvjesnim moze se poceti razmisljati sta on moze donijeti liverpoolu. on je igrac koji bi se trebao uklopiti prilicno dobro s obzirom na nacin igre koji rodgers gaji. moze igrati puno pozicija sto je dobra stvar al ja se nadam da rodgers nece pomisljati da ga stavlja kao jedinog napdaca u slucaju odlaska suareza i neke porvede sturridgea.
henrikh ima dosta dobar pas i nesebican je igrac za razliku od suareza mada se to nikad ne zna mozda ga ponese sad kad dođe u englesku

e sad s druge strane sigurno po snazi ce se tesko nositi sa razbijacima u engleskoj al na tome se moze raditi. brzinu ima, tehniku ima, pas dobar sut sa obje noge isto dobar... samo za nadati se da potpise uskoro i da se dobro uklopi u tim i privikne na englesku sto prije.
You are someone else I am still right here
Od njega možeš očekivati svašta.Zgadio mi se sa onim izjavama, a kad je onakvo nešto izjavljivao, zašto ne bi zatražio transfer ..Desmond je napisao/la:Telegraph: Liverpool are now ready to make it clear to Luis Suárez that he will not be allowed to leave Anfield unless he forces the issue by demanding a move in writing.
Da li će imati muda da zatraži transfer?
Ako Suarez podnese zahtjev za transfer izgubiće 2 miliona funti. Ovo je neka odlična klauzula u njegovom ugovoru. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
O cemu ti? Kojim momkom? Koji citat?OTNYS_YNWA je napisao/la:A nemoj tako @Paradajz, vidiš da smo mi svi izgleda ćoravi pa ne vidimo kako je "većina akcija vodila ka centaršutevima, a u 16 metara nigdje nikog".. Ja stvarno ne znam jesam li gledao Liverpool ili WH, Villu ili Newcastle.
__
" onclick="window.open(this.href);return false;
PS:
Zanimljivo je kako ovo pišeš svima nama koji nikada nismo pljuvali po Kennyu, i nismo ga vrijeđali jer bi bilo apsurdno.. a slažeš se sa momkom koji je pisao "Koliko moraš biti ćorav, lud i glup, da ti igra Shelvey, bla bla bla"Carlo je napisao/la: Obojica su imali fula oko transfera, ali Kenny je čovjek koji se ne smije pljuvati.
( Ne znam kako ide citat, da ne tražim sada )..
Ti misli sta hoces, dakle ne interesuje me misljenje nekoga ko zivi u zabludi da smo prosle sezone bili bolji nego prije dvije. takodjer, zabluda da allen borini i ostali nisu flopovi. cuj flopovi tek kad odu iz kluba hahahah. koja samo definicija. znaci downing i henderson su onda masine, flopovi tek kada odu.
miki maus kup , finale fa, 8. mjesto>>>7. mjesto na tabeli, nula finala, nula trofeja. budi pozdravljen, sto se mene tice rasprava je gotova jer se vise nema o cemu raspravljati.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Nevjerovatno, čak i Robbie ne vidi da je Kenny bio bolje rješenje.Fowler is enthused by Rodgers' work in the transfer market since taking charge, with Celta Vigo’s versatile forward Iago Aspas expected to join Toure imminently, and Fowler has backed Liverpool to push on again next season under the Northern Irish boss.
"I don't really know too much but I'm sure the manager has done plenty of homework. If they are anything like the signings we made in January then we could be onto a winner," he added.
"Two great signings in January totally galvanised the club and probably took us to another level. Hopefully these players that have come in, and hopefully there will be a few more, will raise the bar.
"I'm happy with everything Brendan is doing, I think he has been great for the club. In terms of progression, we got more points last year than the year before and we scored more goals than the year before.
"Obviously we conceded two or three more goals, but I'm totally optimistic - as long as we keep progressing and going the right way."

Aspas
Luis AlbertoLiverpool are bemused, meanwhile, by reports suggesting their £7.7m deal to sign striker Aspas from Celta Vigo could be delayed, or even blocked, by a dispute with the Spanish Football Federation over the player’s paperwork.
MignoletLiverpool FC will look to finalise the £6m signing of Sevilla’s Luis Alberto this week. The Spaniards want around 8m Euros (£6.8m) for the player, but Liverpool anticipate that can be negotiated down to £6m in the next few days. They remain confident a deal will be completed.
IloriSunderland goalkeeper Mignolet has emerged as a major target in recent days, and though the clubs are still some way off in terms of their valuations of the Belgian international, a compromise worth around £9m is expected to be struck.
A similar situation exists with Sporting Lisbon defender Ilori, with the Portuguese side asking for in excess of £6m for the 20-year-old. Liverpool have so far offered around £3m, but expect to make progress on that front, though the player is currently on duty with Portugal’s U20 side at the World Cup in Turkey.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- donCorleone1892
- Kontakt:
Šta je sad problem neki oko Aspasa
? Da li Kolo dolazi tek od 1. jula ?
http://www.lfc-balkan.com/2/post/2013/0 ... ezonu.html
malo nam se Anfield uređuje...

http://www.lfc-balkan.com/2/post/2013/0 ... ezonu.html
malo nam se Anfield uređuje...

ma problem oko papira, vjerovatno ce to srediti kad-tad jer ipak je to engleska 

nummaLFCŽ je napisao/la:Ovdje svi imaju bar kakav takav argument za nesto sto tvrde, ali ovaj sto prica gluposti ja to u zivotu vidio nisam.
Dva igraca koja su dosla na polusezoni i dali zajedno 13 golova i upisali 12 asistencija nisu pojacanja.
Ok, kako ti kazes.
Odlično.Sa ova dva igrača Liverpool naredne sezone može napasti titulu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Taj gore iznad tebe što je pisao, momak sa kojim se ližeš.
__
Naravno da Suarez ima muda da zatraži transfer, čim je imao muda da kaže kako ne osjeća podršku tima koji je i nakon 2 ispadao stao uz njega.
__
Naravno da Suarez ima muda da zatraži transfer, čim je imao muda da kaže kako ne osjeća podršku tima koji je i nakon 2 ispadao stao uz njega.
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 18 jun 2013, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
prosetaj jarane, previse trolas. Ako mi mislimo da su nam dobra pojacanja, onda su dobra. nit pratis liverpool (toliko cesto koliko mi) nit si dobro upoznat sa fudbalom. Vrati se svom, cini mi se, BayernuSaurman je napisao/la:nummaLFCŽ je napisao/la:Ovdje svi imaju bar kakav takav argument za nesto sto tvrde, ali ovaj sto prica gluposti ja to u zivotu vidio nisam.
Dva igraca koja su dosla na polusezoni i dali zajedno 13 golova i upisali 12 asistencija nisu pojacanja.
Ok, kako ti kazes.
Odlično.Sa ova dva igrača Liverpool naredne sezone može napasti titulu.

Rizo? Njegovo mišljenje o Shelveyju i mišljenje o nekim drugim stvarima nemaju nikakve veze. Ako se slažem s njim oko nekih drugih stvari, to znači da se slažem o oko Shelveyja? De uozbilji se.OTNYS_YNWA je napisao/la:Taj gore iznad tebe što je pisao, momak sa kojim se ližeš.
__
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Citat koji sam napisao nema veze sa Sheleyem nego sa Kennyem. To ti kažem. Kažeš da Kenny ne zaslužuje da se pljuje, a napadaš sve nas koji ga nismo pljuvali, jedina osoba na ovoj temi a i šire koja je napisala da je glup, lud i ćorav jeste onaj sa kim se slažeš. Ironično.
Ironija je da kažeš meni da te ne citiram niti ti pišem, a nema dana kada me ne spomeneš.OTNYS_YNWA je napisao/la:Citat koji sam napisao nema veze sa Sheleyem nego sa Kennyem. To ti kažem. Kažeš da Kenny ne zaslužuje da se pljuje, a napadaš sve nas koji ga nismo pljuvali, jedina osoba na ovoj temi a i šire koja je napisala da je glup, lud i ćorav jeste onaj sa kim se slažeš. Ironično.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Trenutno mišljenje je ono s čim se slažem. Ono što je pisao ne interesuje me, a vala ispade sad cijela tema slavila Kennyja.
Jimmy vas svakodnevno šamara, a vi odgovarate bijednim pokušajima isfura, pogotovo Henderson :ugeek:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.