FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bitno je da Moldavci rade neki prenos,da bude neki link..a mojne onu svinju pitarsku da slusamo 

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
-
- Kontakt:
mislim da si napaceno dijeteChWilla je napisao/la:hoće, isto k'o pitara iz orebroa, napisaće da su otkupili, a neće otkupiti
i onda smo osuđeni na bahilov verbalni proljev i glumatanje da navija za nas...
i ti isto si napaceno dijete, covjek jeste pitar ali covjek prenosi utakmice kao niko drugiGazi je napisao/la:Bitno je da Moldavci rade neki prenos,da bude neki link..a mojne onu svinju pitarsku da slusamo

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Od Torlaka nema ništa, već je odbio vaših 80 milja. Ili ostaje kod nas, ili ide vani. Vi niste u kombinacijama.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Da Bog da ti citav zivot prenosi utakmice na uvceold school je napisao/la:mislim da si napaceno dijeteChWilla je napisao/la:hoće, isto k'o pitara iz orebroa, napisaće da su otkupili, a neće otkupiti
i onda smo osuđeni na bahilov verbalni proljev i glumatanje da navija za nas...i ti isto si napaceno dijete, covjek jeste pitar ali covjek prenosi utakmice kao niko drugiGazi je napisao/la:Bitno je da Moldavci rade neki prenos,da bude neki link..a mojne onu svinju pitarsku da slusamo

80.milja odbio
Mangupski nema sta 

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
odvadi malo(vise) love...ali je odbio, mada cete ga vi vjerovatno opet zayebati ako ostane kod vasVanBasten je napisao/la:Od Torlaka nema ništa, već je odbio vaših 80 milja. Ili ostaje kod nas, ili ide vani. Vi niste u kombinacijama.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
baho je kloc od komentatora i veliki NEpoznavalac fudbalske igre. njegovo dramljenje može zavarati da zna nešto samo one koji također ne poznaju fudbalsku igru
ko voli emocije pri prenosu, baho marjanu ne može cipele zavezati.

Tema nije Baho nego F.K. Željezničar !ChWilla je napisao/la:baho je kloc od komentatora i veliki NEpoznavalac fudbalske igre. njegovo dramljenje može zavarati da zna nešto samo one koji također ne poznaju fudbalsku igru![]()

FKŽ !
- SarajlijaTM
i garant stopiraBuu je napisao/la:Ovaj "odbjegli sin" ko da iz Paragvaja dolazi

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Samo vi ismijavajte odbjeglog, vratit će se on jači nego ikad 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
- bistrikboy
- Kontakt:
40 milja na ruke i 5 milja mjesecno je odbio,mangup u danasnjim okvirima!Postadosmo Real za nekeSeyo_TM je napisao/la:odvadi malo(vise) love...ali je odbio, mada cete ga vi vjerovatno opet zayebati ako ostane kod vasVanBasten je napisao/la:Od Torlaka nema ništa, već je odbio vaših 80 milja. Ili ostaje kod nas, ili ide vani. Vi niste u kombinacijama.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
nemoj im cipelica citiratibistrikboy je napisao/la:40 milja na ruke i 5 milja mjesecno je odbio,mangup u danasnjim okvirima!Postadosmo Real za nekeSeyo_TM je napisao/la:odvadi malo(vise) love...ali je odbio, mada cete ga vi vjerovatno opet zayebati ako ostane kod vasVanBasten je napisao/la:Od Torlaka nema ništa, već je odbio vaših 80 milja. Ili ostaje kod nas, ili ide vani. Vi niste u kombinacijama.

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Alen Škoro,ba!tm-ovac iz mase je napisao/la:Odbjegli sin - Semir Kerla ???

Gledaj sad najezde pitara!

Ž '21!
Što je ukupno 80 i kusur milja za godinu.bistrikboy je napisao/la:40 milja na ruke i 5 milja mjesecno je odbio,mangup u danasnjim okvirima!Postadosmo Real za nekeSeyo_TM je napisao/la:odvadi malo(vise) love...ali je odbio, mada cete ga vi vjerovatno opet zayebati ako ostane kod vasVanBasten je napisao/la:Od Torlaka nema ništa, već je odbio vaših 80 milja. Ili ostaje kod nas, ili ide vani. Vi niste u kombinacijama.
Naravno, kao što je i sam rekao, radije bi radio u Hoše komercu na kasi nego igrao za Želju

40 milja na ruke i 5 milja mjesecno je odbio,mangup u danasnjim okvirima!Postadosmo Real za nekeVanBasten je napisao/la:odvadi malo(vise) love...ali je odbio, mada cete ga vi vjerovatno opet zayebati ako ostane kod vasbistrikboy je napisao/la:[quote="SeOd Torlaka nema ništa, već je odbio vaših 80 milja. Ili ostaje kod nas, ili ide vani. Vi niste u kombinacijama.

Što je ukupno 80 i kusur milja za godinu.
Naravno, kao što je i sam rekao, radije bi radio u Hoše komercu na kasi nego igrao za Želju

Bio je jos jedan igrac koji je tako govorio

NO PYRO NO PARTY
Pa jbg, mora vas ocarati, sto nije nimalo tesko
Al nije razlog sto je pitar, nego mu vi dodjete goleme solde pa nece da ih se dorekne...

Al nije razlog sto je pitar, nego mu vi dodjete goleme solde pa nece da ih se dorekne...
Nada zadnja umire, znam!
Ma ja, jes' sigurno. Šolde bi dobio i ovako, ionako. Al kakogod vam je lakše.
Al hajde, staćemo ovdje, bezveze će se tema pretvoriti u preupacvanje na 5 stranica.

Ma ja, jes' sigurno. Šolde bi dobio i ovako, ionako. Al kakogod vam je lakše.
Al hajde, staćemo ovdje, bezveze će se tema pretvoriti u preupacvanje na 5 stranica.
Torlak je veliki pitar i to je jedina istina.On da je htio doći kod nas došao bi a preko suda bi rješio svoja potraživanja.Seyo_TM je napisao/la:Pa jbg, mora vas ocarati, sto nije nimalo tesko![]()
FEDERER= KLOC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.