zgmiky je napisao/la:N.Đoković-Kohlschreiber P. 29.5 under 2.05
Svaka čast Kohliju ali ima da ga podere Nole danas, po meni laganih 3:0 za srpskog tenisača
Gasquet R.-S.Wawrinka 40.5 over 1.85
ovo može biti samo over i ništa drugo, očekujem dugačak meč u pet setova
Nadal R.-Nishikori K. 29.5 under 1.75
ovo je zicer, mora i Rafa nekoga dobiti lagano a to će biti danas protiv Nishikoria
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)
šteta za pola košazgmiky je napisao/la:Varese-Siena 150.5 under 1.85
Maccabi Tel Aviv-Hapoel Jerusalem / Hapoel Jerusalem 71.5 under 1.85
Panionios-Panathinaikos / Panionios 66.5 under 1.85
6.33
GL

To sam odigrao za večeras pa šta bude...
Le Bron ide opet over-jednostavno ko ce druginele-BHF je napisao/la:
To sam odigrao za večeras pa šta bude...
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
Ne znam. Šanse su bukvalno 50-50, ni manje ni više, pa onda zašto ne odigrati na puno veću kvotu? Le Bron neće sigurno preko 30 koševa, a 27 je jako blizu. 

Ja sam puko 28.5 overnele-BHF je napisao/la:Ne znam. Šanse su bukvalno 50-50, ni manje ni više, pa onda zašto ne odigrati na puno veću kvotu? Le Bron neće sigurno preko 30 koševa, a 27 je jako blizu.
Wade under jer se vraca onaj kreten A. tako da ce vjerovatno imat manju minutazu
i naravno Georga INdijanca
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
Svaka cast prijatelju,ide tebi i tenis pravobevanda4 je napisao/la:Nisam neki teniski ekspert niti pratim redovito, al volim pogledat ekipu iz top 10.. Po rezultatima primjećujem da Nadal zadnja 3 meča ili gubi 1. set ili ide u over gemova.. Mislio sam danas ganjat Nishikorija na 5,60 da osvaja set, al onda mi se ukazala kvota od @2,20 na over 9,5. Zadnja dva međusobna ove dvojice prvi set je završavao 6:4. A sudeći po rafinom ulasku u dosadašnje mečeve RG-a, možda se ponovi isti scenarij. Na ovakvu kvotu, šteta je ne pokušat!
Isto tako, uzimam over 9,5 @1,55 na meč wawrinka - gasquet. Kvota prihvatljiva, a over na cijeli meč daju na 40,5.. Svi govore da bi trebalo uć, al morat ćemo se složit da je granica ipak malo previsoka.
ukupno: 3,4100

Mene nije bilo dan - dva od obaveza,bio je koji sitni prolaz a i padavaca naravno,evo jedan za veceras cisto da se isprati,nisam ni ja neki nba strucnjak al morat cu ovu veceras utakmicu pogledat

All Boys - Newell's 2 -3 gola 1,9
P. George 19,5 iznad 1,75
Skokovi Bosh 4,5 iznad 1,7
LeBron 27,5 iznad 1,65
Pitstsburgh - Boston P.P. 1x 1,38
Uplata 7,77 dobitak 100,00. Nasicao sam ga da bude okruglo nece li biti sretno

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
-
- Kontakt:
72-65Kladioholicar je napisao/la:
Definitivno treba da se drzim kosarke i o/u.
Za danas CSKA Moscow - Lokomotiv Kuban 145.5> (over)
Da li ce doci over u najvecoj meri zavisi od gostiju. Ne igraju neku posebnu odbranu, napadacka su ekipa ali pomalo divlja, umeju bez problema da prebace i 80 poena a neki put ne predju ni 60. CSKA ume da spusti protivnika na izuzetno mali broj poena ali takodje ume i odigra izuzetno efikasnu utakmicu. U sustini ovaj mec ce ili da dodje ispod 140 poena ili ide i preko 150...mene nekako vuce da odigram over... mirise mi na over
Ipak ispod 140 jbg.
Kladioholicar je napisao/la:Lukoil Academic - Levski 160.5> (over).
Ne pratim bugarsku ligu ali po rezultatima koje Lukoil postize kuci kao i po njihova prva dva meca u playoffu kao i mecu u ligaskom delu ovo bi trebalo da bude veoma izgledan over.
86-81
Igokea-Široki(-8.5) 2,kakve su prognoze bili moglo proć
Poljska-Lihtenštajn odg3+ NE 1.45
Poljska-Lihtenštajn odg3+ NE 1.45
Zadnja izmjena: jozinho, dana/u 04 jun 2013, 10:13, ukupno mijenjano 1 put.
Moj tiket za danas:
A.Radwanska-Errani 2
S.Williams-Kuznetsova (+7,5) hs2
Federer-Tsonga (+3,5) ht2
Ferrer-Robredo (+9,5) hde2
Kvota oko 8
Sretno
A.Radwanska-Errani 2
S.Williams-Kuznetsova (+7,5) hs2
Federer-Tsonga (+3,5) ht2
Ferrer-Robredo (+9,5) hde2
Kvota oko 8
Sretno

❶❾❽❽
-
- Kontakt:
CSKA Moscow - Lokomotiv Kuban 141.5> (over)
Spustena granica u odnosu na juce za 4 poena... juce je isto mogao da dodje over ali je zadnja cetvrtina bila uzasna. Ovo danas po meni lagano dolazi.
Spustena granica u odnosu na juce za 4 poena... juce je isto mogao da dodje over ali je zadnja cetvrtina bila uzasna. Ovo danas po meni lagano dolazi.
što je po tebi sigurnije igrati hendikep(-8.5) 2 Igokea-Široki ili Igokea manje od 75.5 koševaKladioholicar je napisao/la:CSKA Moscow - Lokomotiv Kuban 141.5> (over)
-
- Kontakt:
jozinho je napisao/la:što je po tebi sigurnije igrati hendikep(-8.5) 2 Igokea-Široki ili Igokea manje od 75.5 koševaKladioholicar je napisao/la:CSKA Moscow - Lokomotiv Kuban 141.5> (over)
Ja definitivno zaobilazim taj par. Ocekivao sam laganih 3-0 eventualno 3-1 za Igokeu a evo igra se majstorica. Ocito Igokea vise nije u formi kao u ABA ligi tako da...
-
- Kontakt:
evo jedan tzv sedmicni
federer tsonga 2
ferrer robredo vise od 29,5
igokea siroki super tip 1
cantu roma kp1
galatasaraj banvit kp1
siena varese kp1
partizan zvezda kp1
lihtenstajn slovacka 2
latvija bih 2
kvota odlicna 35 pa kad se stavi na npr tri markice lijepo to onda izgleda a tiket nije los sretno
federer tsonga 2
ferrer robredo vise od 29,5
igokea siroki super tip 1
cantu roma kp1
galatasaraj banvit kp1
siena varese kp1
partizan zvezda kp1
lihtenstajn slovacka 2
latvija bih 2
kvota odlicna 35 pa kad se stavi na npr tri markice lijepo to onda izgleda a tiket nije los sretno
ovaj handicap lagano prolazi jer igokea gubi tu utakmicu, moje mišljenje naravno i ja tu igram x2 na široki po koefu 3.00, kasnije stavim prijedloge tenisa i košarke i biti će i široki tujozinho je napisao/la:što je po tebi sigurnije igrati hendikep(-8.5) 2 Igokea-Široki ili Igokea manje od 75.5 koševaKladioholicar je napisao/la:CSKA Moscow - Lokomotiv Kuban 141.5> (over)
Treba pregurati do petka,cuvati lovu i onda uzeti kladionicu.
Belgija,Hrvatska,Bosna,Azerejdjan,Slovacka na veci ulog.
Belgija,Hrvatska,Bosna,Azerejdjan,Slovacka na veci ulog.

1946
Cibona - Zadar(s.t.)/koš 4.6. 20:00 1 1,30
Igokea - Široki WWin (2:2) 4.6. 20:30 1 1,25
Zaragoza - Real M. (0:2) 4.6. 21:00 2 1,30
CSKA M. - Lok.Kuban(142,5) 4.6. 17:00 Više 1,85
Federer - Tsonga(41,5) 4.6. 15:25 Manje 1,85
A.Radwanska - Errani(21,5) 4.6. 14:05 Više 1,80
S.Williams - S.Kuznetsova(17,5) 4.6. 14:05 Više 1,75
kvota: 22.77
Igokea - Široki WWin (2:2) 4.6. 20:30 1 1,25
Zaragoza - Real M. (0:2) 4.6. 21:00 2 1,30
CSKA M. - Lok.Kuban(142,5) 4.6. 17:00 Više 1,85
Federer - Tsonga(41,5) 4.6. 15:25 Manje 1,85
A.Radwanska - Errani(21,5) 4.6. 14:05 Više 1,80
S.Williams - S.Kuznetsova(17,5) 4.6. 14:05 Više 1,75
kvota: 22.77
A.Radwanska-Errani S. 2 2.55. točan rezultat 0-2 4.35
poljakinju bezveze favoriziraju, nije nikako igrala cijeli turnir jedino protiv Ane nešto ali nije to to jednostavo talijanka mi izgleda bolje i mislim pobjeđuje, a po ovom koefu se isplati probati i na pobjedu Errani i na 2-0 za talijanku.
Federer R.-Tsonga J.W. 2 2.55
Roger je skoro izletio protiv Simona, a danas ga čeka još jedan domaći tenisač koji igra odlično a dodamo li da je Tsonga inače neugodan po švicarca po ovom koefu treba probati
poljakinju bezveze favoriziraju, nije nikako igrala cijeli turnir jedino protiv Ane nešto ali nije to to jednostavo talijanka mi izgleda bolje i mislim pobjeđuje, a po ovom koefu se isplati probati i na pobjedu Errani i na 2-0 za talijanku.
Federer R.-Tsonga J.W. 2 2.55
Roger je skoro izletio protiv Simona, a danas ga čeka još jedan domaći tenisač koji igra odlično a dodamo li da je Tsonga inače neugodan po švicarca po ovom koefu treba probati
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 04 jun 2013, 19:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Poljska - Lihtenštajn NE
Oba daju gol i 3+
1,45
Igokea - Široki 2
Hendikep [-8,5]
1,85
Cantu - V.Roma 2
Hendikep [-13,5]
1,30
Oba daju gol i 3+
1,45
Igokea - Široki 2
Hendikep [-8,5]
1,85
Cantu - V.Roma 2
Hendikep [-13,5]
1,30
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.