FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 sep 2013, 22:30

a to na kosevu. Pa pasice, sta trcis prema belaju, on je tebe vidio da si ti krenuo prema atletskoj. Greska tvoja sto izigravas izvidjaca, umjesto ako si dosao normalno da gledas tekmu da se povuces nazad ;)
HannahMontana je napisao/la:A dobro raspricasmo se o policiji, njihovim ovlastima, prekoracenju istih zadnjih par stranica! Ja im pruzam apsolutnu podrsku za ono sutanje sinoc! Ali moze li mi iko, al bas iko odgovoriti ili makar "hint" dati, sta je bio razlog onome sinoc! Znaci manje bi me ovaj gubitak bodova i suspenzija stadiona bolio da je to bilo nesto organizovano, odnosno da je njih 500 utrcalo, posibali se sa lesevima i vozdra! Ali radi 4 debila klub popusi kazne i bodove! Opet ponavljam sta je bio razlog da samo 4 debila udju na teren?
to je to.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 26 sep 2013, 22:33

najlakse se kurcitidok drugi placa... muddonje koji uzivaju u bakljama, izvolite zapaliti baklju, pa poslije tekme u kasu uplatite 3 000 km i recite aja sam navijac al volim paliti
jok, vi cete e zapaliti otici kuci i igrati igrice, a ljudi iz kluba ce krv propisati i naguzivati se raznoraznim "privrednicima" da izvuku ove pare da bi platili vas mazoohizam i egoizam!

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 26 sep 2013, 22:38

Steph je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:
Urbinato je napisao/la:Naravno da je policija kriva. U svakoj normalnoj državi oni debili bi dobili suspenzije. Postoji nešto što se zove hapšenje bez upotrebe sile, što to onaj momak prema policiji nije pružio. Doduše ne zna se ko je gori, onaj debil sa bakljom ili drotovi.
Momak iznad tebe objasnio kako zakon djeluje,tako da nemoj pisati gluposti!Cak i nisu primjenili silu koju su imali pravo!
Zakon ne djeluje onako, on se nije opirao nego je već savladan, moram li biti papagaj?

Ovo naravno NE OPRAVDAVA ono što je uradio.

sta se nije opirao, ponavljam i ja ko papagaj, njegovo je mjesto bilo na sjevernoj tribini a ne u sesnaestercu Bandovica! Ono je preblago kako su trebali djelovat! U stvari trebali su jos bolje djelovat i biti ispred sjeverne tribine i zgazit stoku jednu. Stoka je svaki onaj koji zapali baklju i petardu, takvi kreteni nam unistise klub koji volimo i godinama ga unistavaju.

Ne treba mi titula neka svake godine budemo 5. na tabeli, ali treba da mi moje sarajevo igra lijep fudbal i da mogu mirno da gledam svoje sarajevo i bez straha hocel kakva majmuncina usrat sve. bolje izgubit bodove na terenu, sportski posteno nego za zelenim stolom.

i ne znam ko moze braniti one uhljupe i napadati policiju koja je preblago djelovala i koja je imala 100 propusta na sinosnjoj utakmici!

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 26 sep 2013, 22:40

HannahMontana je napisao/la:A dobro raspricasmo se o policiji, njihovim ovlastima, prekoracenju istih zadnjih par stranica! Ja im pruzam apsolutnu podrsku za ono sutanje sinoc! Ali moze li mi iko, al bas iko odgovoriti ili makar "hint" dati, sta je bio razlog onome sinoc! Znaci manje bi me ovaj gubitak bodova i suspenzija stadiona bolio da je to bilo nesto organizovano, odnosno da je njih 500 utrcalo, posibali se sa lesevima i vozdra! Ali radi 4 debila klub popusi kazne i bodove! Opet ponavljam sta je bio razlog da samo 4 debila udju na teren?

Nisu to 4 debila...To su predstavnici HORDI ZLA! kakva 4 debila??? Unjele se onolike baklje,organizovala se bakljada ,bacanje istih na atletsku,i sad se svako pita odkud utrcavanje 4 debila u teren??? otkud njima baklje da bas oni utrce s njima??? Otkud??? Eto i nezna se haman koji su to momci uletjeli u teren!!!! Sad ih branite koliko hocete,al bodovi odose,kazna dodje,a oni ce i dalje biti na "sjeveru" i biti ce glavne face kada vam dopuste igranje na AFH! Nista se nece promjeniti...Samo vam klub iskiha sve!
::::SAMO ČELIK::::

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 sep 2013, 22:46

zamorano je napisao/la:

Nisu to 4 debila...To su predstavnici HORDI ZLA! kakva 4 debila??? Unjele se onolike baklje,organizovala se bakljada ,bacanje istih na atletsku,i sad se svako pita odkud utrcavanje 4 debila u teren??? otkud njima baklje da bas oni utrce s njima??? Otkud??? Eto i nezna se haman koji su to momci uletjeli u teren!!!! Sad ih branite koliko hocete,al bodovi odose,kazna dodje,a oni ce i dalje biti na "sjeveru" i biti ce glavne face kada vam dopuste igranje na AFH! Nista se nece promjeniti...Samo vam klub iskiha sve!
ne lupetaj gluposti.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 26 sep 2013, 22:46

I jos nesto sto me iritira i boli u svemu ovome! Trojica od cetvorice njih su maloljetnici! Pa jesu li nam to pravi predstavnici tribine i nase navijacke grupe!?
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 26 sep 2013, 22:49

Evo od sada ćemo da zabranimo ulaz mlađim od 21, onimA bez fakulteta i nezaposlenim, obavezan uslov za ulazak na tribinu će biti bar 10000 napisanih postova na raznim forumima i bar 63 sličice vezane za FKS na fejsbuku.

Također smo nabavili najnoviji uređaj koji upravlja mozgom te na taj način čita i misli pa ćemo odmah znati ako neko konta napraviti belaj pa ga možemo spriječiti na vrijeme. Valjda forumski kritičari budu zadovoljni ovim novim sistemom.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 26 sep 2013, 22:51

Najžalosnije je to što su naši "novinari" napumpali naslov POLICIJA PRETUKLA NAVIJAČA SARAJEVA!!!!!!!!!
Koji crni navijač,pa treba ga policija pustiti pa da ga HZ namlate do bola,unazadio vam je klub 10 godina.Pa to je se sve vidjelo u Evropi i dalje, a naši "novinari" pumpaju naslove,umjesto da to nazovu pravim imenom HULIGANI.Za koga oni pišu ove naslove to je mislim isto važno,jer svi smo vidjeli šta je taj idiot uradio ali opet to "novinari" neće da nazovu pravim imenom ZAŠTO GOSPODO TZV. NOVINARI??????????????Zar nije sramota da se taj lik naziva navijačem kluba takvog ugleda i istorije kao F.K Sarajevo?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 26 sep 2013, 22:55

Steph je napisao/la:Evo od sada ćemo da zabranimo ulaz mlađim od 21, onimA bez fakulteta i nezaposlenim, obavezan uslov za ulazak na tribinu će biti bar 10000 napisanih postova na raznim forumima i bar 63 sličice vezane za FKS na fejsbuku.

Također smo nabavili najnoviji uređaj koji upravlja mozgom te na taj način čita i misli pa ćemo odmah znati ako neko konta napraviti belaj pa ga možemo spriječiti na vrijeme. Valjda forumski kritičari budu zadovoljni ovim novim sistemom.
Ja nisam bolan kriticar! Maloprije neko napisa NIKO NE SMIJE BITI IZNAD KLUBA i to je to! Ja postujem sjever i sam sam tamo bio! Ali evo posto ti vidim branis doticne, daj mi ti makar reci jedan razlog zbog kojeg su uradili to sto jesu! Ajde mi reci ko ce nam nadoknaditi bodove, izgubljene pare od kazni itd? I nemoj mi samo poceti sa "kad ce oni osvojiti titulu i te gluposti", jer ovo se nije uradilo za vrijeme mnogo gorih u upravi i na terenu!?

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 26 sep 2013, 22:57

svaka cast upravi na brzoj reakciji,ali i ne bilo kakvoj,upravo ono sto je nas vecina i spominjalo ovdje....

prijave ovim kaskaderima za nadoknadu stete,kao i prijave za sva n.n. lica koja su palila baklje...BRAVO

DOSTA JE!!!!!!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 26 sep 2013, 22:59

Ne branim dotične, njihov potez je itekako bio glup, ja samo ne shvatam ljude koji podržavaju ono što su uradili drotovi, također ne mogu da vjerujem da ljudi zbog ovoga pljuju po svim HZ i Sjeveru, tako nam se neko jučer 'srao u usta'.

Fakat nemam namjeru da više raspravljam na ovu temu, eto imamo 2 utakmice bez navijača kući, sada neće biti pritiska i skandiranja 'hoćemo pobjedu', vjerovatno ćemo sve da nabijemo 10-0.

I da, dosta je i neosvajanja trofeja zadnjih 7 godina, dosta je ispadanja od nekakvih Zeta i Kukešija, dosta je toga što nemamo nikakav lobi u savezu, dosta je gubljenja bodova protiv Mladosti/Gradine i sličnih, dosta je svega.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 26 sep 2013, 23:02

Sinoc se sve desilo samo zato da tebi nista ne bude jasno.

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 26 sep 2013, 23:05

1L8F9C2 je napisao/la:
Baljak, Gracic, Redzepagic! Koji ti je tata od ove trojice! Mozda Mirza V.?

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 26 sep 2013, 23:08

E sad idu teorije zavjere :D

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 26 sep 2013, 23:12

HannahMontana je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:
Baljak, Gracic, Redzepagic! Koji ti je tata od ove trojice! Mozda Mirza V.?
Kakva recenica nema dalje. Bas razmisljam ko mi je tata od ove trojice, kad procitam ti i cetvrtog ubacio :mrgreen:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 26 sep 2013, 23:29

Bosniacum Lilium je napisao/la:a to na kosevu. Pa pasice, sta trcis prema belaju, on je tebe vidio da si ti krenuo prema atletskoj. Greska tvoja sto izigravas izvidjaca, umjesto ako si dosao normalno da gledas tekmu da se povuces nazad ;)
to je to.
ti da pojma imaš znao bi da je belaj bio na centru parkinga pa na putu prema dandiju a ne kod atletskog stadiona.dva drota sišla da udaraju 2 djevojke i momka koji sjede na travi sami i cekaju ?

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 26 sep 2013, 23:36

samosarajvo je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:pa nije pejgamber haveru, cuj unutrasnje krvarenje, unutrasnje krvarenje cega? nema mu sta krvariti kad mu je sve sprzeno

@mma

pa ako je bolesnik i ako imalo voli sebe ne bi se onda nikad izlagao tome. Interventna nikada nece udariti (99% tih drotova su drama moralne osobe jer ih dosta znam) znaci nikad nece udariti ako mu ne das razlog. A je li bilo razloga jucer, sam prosudi
nece nikog udarit?
sto li mene i sestru i rodicu prebiše na belaju protiv sirokog, nas troje stojimo (ja i dvije cure) 150 metara iznad centra desavanja.Haman se spustili kod atletskog i cekamo da zavrsi belaj a dvojica specijalaca se spustaju odozdo maksuz nas troje izolovanih da udaraju iako smo stajali ko ukupani....

ne opravdavam momka, treba mu zabranit ulazak na stadion 10 godina i prosljedit 8000 kazne i jos sve i jednog sa bakljom uslikat i zabranit ulaz ali ono udaranje je neopravdano, tek sta su mu u marici i sinoc u stanici radili je pitanje
Jarane oni ne pitaju oni samo uderaju, to oni obicni u kapicama raspravljaju zato i nema nista od nji nista, pjuju ljudi za njima.... zato kad ubuduce vidis specijalnog policajca udaljit ces se sa tog mjesta u roku od 10 sec... i fala dragom kad oni imaju oni su jedino nesto sto drzi ovu nasu ligu da u svakom kolu neko ne pogine...... nek i mene sutra iztuce pa makar ja sjedio i pio mlijeko, al u toj situacij kad se nadjes nikad neznas sta ce ti bit.... recimo neko ce bacit sa 100 m iz tvog pravca kamen na njega on ce se okrenut i vidjet tebe i naduvat te ni krivog ni duzno, a ja sam bio svjedok toga, i ja sam isto tako posmatro ko i ti i vidio sam sta se sve moze desit sad na kilometar od njh bjezim

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 26 sep 2013, 23:51

sumnjam da bi uzeli borac da se nastavila tekma,shto je najgore 0:0 bi bio idealan rezultat,vjerovatno bi nogirali husrefa i proshetali se fildzan ligom,ta mi je teorija zvuchala kao pink floyd do 72 minute,sada,jedino shto mi preostaje je da se krechem kruzhno

VVVBK

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 27 sep 2013, 00:34

FK Sarajevo je ugrozeno od huligana, protiv kojih se moraju poduzeti akcije!

Frobidden
Kontakt:

Post Postao/la Frobidden » 27 sep 2013, 01:19

https://soundcloud.com/sta-se-ono-tamo-cuje/dino-u-pm

od 0:33, toliko o vašem direktoru ;)
Another hero - another mindless crime.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Bordo10, bosnas_, Dadox, ErosViverosViv, fera, napoleon72 i 54 gosta.