Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Pogba
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Pogba » 29 nov 2020, 10:39

milanist je napisao/la:
29 nov 2020, 10:26

Kad vas se spusti na zemlju onda znate vrijedjati i pametovati. Kad smo vam govorili da nije Pirlo to sto treba Juventusu, ovdje ste napadali i govorili da takva igracina ne moze biti flop ni kao trener. Niste vidjeli dalje od nosa,sada vecina vas zeli da Pirlo ode, otkud to sad odjednom?
Spominjes Piolia gore a trenutno za Pirla je Ferguson licno.
Svrsajes na Costu, Moratu i jos par igraca a juce si se usutio kada ti je Moratica dobio iskljucenje.

I nemam namjeru se raspravljati sa tobom, imam pametnijeg posla.
Sama tvoja izjava za Moratu govori koliko si dijete. Zamisli treba neko doći nešto zbog crvenog, wtf.

Prvi si si ovdje uz onog klauna edox ili kako već poslije svakog čak i remija Juventusa. Toliko o tome. I sinoć si bio.
Nemam apsolutno namjeru tebi objašnjavati ko su meni dragi igrači jer je to moje pravo.

Ponavljam, isprazno pričaš, niko nije rekao da će Pirlo sigurno biti klasa isto kao što nije ni flop jer je za to prerano. Sarri je bio flop, sa titulom!

Nemoj ovdje licemjerno dolaziti ako ne možeš prihvatiti drugačije mišljenje i kad se neki milanov igrač spomene umjesto vapeg orgijanja po Juventusu nakon svakog, ponavljam svakog kiksa.
A uredno nakon šamaranja od Lillea i sl nema nikoga.
Za Inter važi isto.
Huska je napisao/la:
Pogba=siamo=romagnioli :bow:

Ne mozes sa njima, sve znaju u sve upućeni...
Sa dotičnim nemam zajedničko ništa osim što sam za njih reinkarnacija Newtona ili nešto tako. Dakle, ja jesam upućen dok su oni klasični provokatori koji ne vide od nosa, a za razliku od romagnolia siamonoi je ipak jedan licemjer i hinjara što ste i sami primijetili.

Fascinira da nemam problem sa Muxom, Ronaldom, Magom i sličnim, ali imam s nekim milanistom, siamom, pumom i sličnima, što li? Po forumskom bivstvovanju i njihovom već pokazanom stilu ovdje je jasno zašto ne mogu s njima i to ne samo ja nego većina normalnih ovdje.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 29 nov 2020, 10:45

Nista ti ne kontas jare. Ne kazem ja da je Morata los igrac ali brate koliko svrsajes na njeg dojadio si vala vise popusti malo.
A juce jesam pisao i odmah sam i rekao docekali i mi malo da podyebajemo a ti ocigledno ne razumijes zdravo zezanje. Tebe je izgleda zabolilo sto sam napisao gdje Benevento prosipa bodove.
Zasto bi Sarri bio flop a Pirlo nije. To je samo izgleda u tvojim ocima. Prvi je makar uzeo skudeto a pitanje je dal ce to uraditi i Pirlo.
I da pises za svakog Milanovog igraca da je flop, pisao si za Leaoa pa si sad presao na Tonalia. Nek su Chiesa i kompanija igracine a ovi Milanovi pranje para. I normalno ocekuj i odgovor.
Ali od tebe me to i ne iznenadjuje tebe cak i Juventusovi navijaci ne shvataju ozbiljno tako da imas mahanje.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 29 nov 2020, 10:54

O milanu i interu pisem neuporedivo manje nego sto vi pišete o Juventusu, neuporedivo. Na interovoj temi za 9 godina imam 0 postova. Toliko o tome.
Da, za Leaoa sam isto pisao, mislim da je cirkusant.
Ali to je tvoj problem sto osjecas sve licno i nisi nikad normalno diskutovao nego se drzis svog kao pijan. Osjecas personalni napad za svakog igrača Milana sto nije normalno.

Ja se slomih pisuci da je Kulusevski flop u najavi itd, o Chiesi da ne pricam, godinu ranije sam pisao da ga ne zelim u Juventusu.

Nisi realan, previse si emocija unio i to je to, nebitan je pirlo, ovaj ili onaj.

Napravi anketu da vidimo ko koga smatra ozbiljnim. Ne moze reper biti neki buffongigi ili ko vec kojeg niko ne podnosi, pricamo o normalnim forumašima. Meni ne znaci priznanje na forumu, daj, budi ozbiljan. A ne bi nikome trebalo.

#MaxOUT

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 29 nov 2020, 11:11

Nedjelja je inace mirna i dosadna,ali ovdje je pocela zustro :)

A nista od toga ne bi bilo da je Juve pobjedio :)

Neka polako ljudi,sta li ce onda biti ako Milan dns ne pobjedi :)

Evo moje misljenje je da Pirlo nije taj kapacitet trenutno(mozda nekad kad izuci zanat bude) ovaj sved Kulisevski je isto prevara i to nisu cista posla koliko je placen iato kao i ovaj iz Atalante sto ode u Manci.

Sto se Leao tice ima ogroman potencijal ali ima glavu kao Baloteli,ako to uspije promjeniti bice nesto od njega ako ne uspije bice cirkusant.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 29 nov 2020, 11:15

Opustite se ljudi, svako ima pravo na misljenje, ali teren pokaze ono sto je relevantno.

Primjer: Od nas 100 ovdje cca. 30 ce reci da je Rona bolji od Mesija, takvo je njihovo vidjenje i to je okej. Mi ostali bi argumentima i bez vrijedjanja trebali pokazati zasto je za nas ipak Messi bolji, ako i poslije toga ovih 30 i dalje ostane pri svom misljenju okej, njihovo pravo.

Btw. jedan primjer argumentovanog odgovora, kad buffongigi rece da Milan nije vidio trofej 20 godina, samo cu ga podsjetiti da je Montela 2016e uzeo superkup s Milanom, tako da ne pije vode podatak od 20 godina bez trofeja.

Ako je to ipak receno u figurativnom smislu, onda se moram slozit s njim i reci da je u pravu.
Da, Milan vec odavno nije konkurentan u borbi za trofej, ali to ne uzima pravo bilo kojem navijacu Milana da komentarise slike i prilike u Seriji A. Naravno, pri iznosenju stavova treba biti konkretan, nije zgoreg ponekad biti i malo duhovito, ali treba izbjegavati nepotrebna vrijedjanja drugih forumasa, jer na kraju dana svi smo mi ljudi koje ceka gomila drugih poslova, sto nam treba da jedne druge vrijedjamo na licnom nivou zbog fudbalera koji obrcu milione.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 29 nov 2020, 11:34

Tonali ima 20 godina i trenutno po formi grije klupu dvojici najboljih veznjaka u ligi. Bice oscilacija i svega, ali eto sad ce krenuti od prve minute pa cemo ga vidjeti.

Novi sistem, strah i manjak minutaze, sve to utice na mladog igraca. Tako da vidjet cemo kakav ce biti u buducnosti :mrgreen:

A svakako ste svi prizeljkiali Tonalija od Juvetovih i Interovih navijaca, a odjednom je flop i pare za Traorea su okej, a za Tonalija pranje para :problem:

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 29 nov 2020, 11:34

Huska je napisao/la:

siamo je bar samokritičan prema interu i njegovim igračima,nije sve najbolje na svijetu i sama krema fudbala ko u Juventusu
Samo Sloboda | COYG

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 29 nov 2020, 12:16

Samo da pozdravim Pogbu..vidim da me proziva. Mali mogu ti ćaća biti..zato ne talasaj. Juventusov trenutni ciklus je u fazi pada i to je neminovno. Falila je ta LP da se sve zaokruzi i udari pecat kako jedan cklus traje.
Mada jel postoji mogucnost da se ove godine dokopaju klempe i zaokruce cijelu pricu.
Ako se moze povuci paralela u odnosu na Milan i godine kada je osvajajo LP, mucili se u Seria A, mucili se po grupama i prvim nokaut fazama..ali se vidjelo da to ide do finala. Vrlo moguce da ove godine Juventus ide do finala. Mnogo je tu senatora koji su kadra ove godine uhvatiti klempu.
Sto se tice Intera, i oni su zapoceli mnogo tih ciklusa..ali lutaju jer zele malte ne preko noci. Isto je i sa Milaom 10godina pokusavaju i takodje lutaju.mozda je ovo pocetak penjnaja na toj krivulji..vidjet cemo koliko ce biti dosljedni i istrajni u tome.

Sto se tice otrovnih strelica, jbg tesko je zaboraviti slucaj Muntari, slucaj ogavnog Colline i masu drugih koji su ne samo uticali na ishod jedne tekme nego i prvaka. Vjerujem da i Juventitni imaju masu kontra argumenata.
A ti sine Pogba, sjedi popij pivo..iskuliraj i prihvati malo zajebanciju i podjebavanje.
Pozdrav za sve calcio navijace uz zelju da danas klapimo Viole makar i na guzove.
Vidim igra im Ribery (iako sam negdje procitao da je povrijedjen) tako da ce biti zajebano.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 nov 2020, 12:32

Najveci skaut foruma spojen na teške aparate otkako je prepoznao pad Joma dinastije.

Teška vremena prijatelju moj.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 29 nov 2020, 12:36

Vidim imamo i metuzalema na forumu i to je nova validna argumentacija.

Siamo, ima li na berzi šta novo, kako Juve stoji?

#MaxOUT

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 nov 2020, 12:44

ronaldo99 je napisao/la:
29 nov 2020, 11:11

Evo moje misljenje je da Pirlo nije taj kapacitet trenutno(mozda nekad kad izuci zanat bude) ovaj sved Kulisevski je isto prevara i to nisu cista posla koliko je placen iato kao i ovaj iz Atalante sto ode u Manci.

Sto se Leao tice ima ogroman potencijal ali ima glavu kao Baloteli,ako to uspije promjeniti bice nesto od njega ako ne uspije bice cirkusant.
Uzima Milan titulu ko iz picke :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 nov 2020, 12:50

milanist je napisao/la:
Pogba je napisao/la:
29 nov 2020, 09:54
:rol:
Za tebe sam Galliani fudbala. A vanfudbalski ti mogu biti profesor na koju god hoćeš temu. Toliko o tzv glupostima.

Tonalli je flop i bespotrebno se pališ iako si prvi kad treba doći na ovu temu i podjebavati.

P.s. Licemjer siamo nastavlja čitati. :thumbup:
Niko ga ni na njegovoj temi ne shvata ozbiljno, čak ga i nazivaju pogrdnim imenima. Tužno. :(
Nemas ti blage veze o zivotu iskreno ti kazem. A kada je fudbal u pitanju tu si jos pocetnik i palis se vise na to jer ti je to jedino sto imas u zivotu.

Kad vas se spusti na zemlju onda znate vrijedjati i pametovati. Kad smo vam govorili da nije Pirlo to sto treba Juventusu, ovdje ste napadali i govorili da takva igracina ne moze biti flop ni kao trener. Niste vidjeli dalje od nosa,sada vecina vas zeli da Pirlo ode, otkud to sad odjednom?
Spominjes Piolia gore a trenutno za Pirla je Ferguson licno.
Svrsajes na Costu, Moratu i jos par igraca a juce si se usutio kada ti je Moratica dobio iskljucenje.

I nemam namjeru se raspravljati sa tobom, imam pametnijeg posla.
Nije on los decko nego gleda fudbal laicki i statistiku,zabije Morrata gol on svrsi i kaze pa jesam vam reako,a prije toga mu poniste 12 golova jer glupan ne zna izaci iz Offsida,i tako ujebe ekipi momentum jer je glup jer uvijek brza sa ulaskom u sansu... :mrgreen:

Tako npr i za Jesusa u Sitiju ,zabije jedan gol on to vidi i likuje,a ne gleda prije toga 5 tekmi gdje je usrao sve zivo i gdje Siti izgleda ko Sefild koji ne moze gola protivinku do ujutru zabiti :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 29 nov 2020, 12:58

delinjo je napisao/la:
29 nov 2020, 12:44
ronaldo99 je napisao/la:

Ma i ja kazem al et :)

Milan titulu, Roger Wimbeldon i naravno Sarajevo titulu :D

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 nov 2020, 13:02

ronaldo99 je napisao/la:
29 nov 2020, 12:58
delinjo je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:

Da ti se prva i druga stavka ostvare ABD :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 29 nov 2020, 13:16

delinjo je napisao/la:
29 nov 2020, 13:02
ronaldo99 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:

Ma samo prva iskr :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 29 nov 2020, 13:21

Chapman1886 je napisao/la:
29 nov 2020, 11:34
Huska je napisao/la:

siamo je bar samokritičan prema interu i njegovim igračima,nije sve najbolje na svijetu i sama krema fudbala ko u Juventusu
:rol: :rol: :rol: Oluja je skromna veoma, samo je Conte problem.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 29 nov 2020, 13:23

**** vam majku mrtvu fašističku :thumbup:

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 29 nov 2020, 13:24

Lazio očajan u prvom djelu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 nov 2020, 13:30

Raonffa je napisao/la:
29 nov 2020, 13:16
delinjo je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:

Ma samo prva iskr :kafa:
za babuku ces ti meni navijati :kafa:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 29 nov 2020, 13:58

delinjo je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:

Dela brate da se ne lazemo,prije ce ovo trece da se desi nego ova dva prva :)

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.