Sama tvoja izjava za Moratu govori koliko si dijete. Zamisli treba neko doći nešto zbog crvenog, wtf.milanist je napisao/la: ↑29 nov 2020, 10:26
Kad vas se spusti na zemlju onda znate vrijedjati i pametovati. Kad smo vam govorili da nije Pirlo to sto treba Juventusu, ovdje ste napadali i govorili da takva igracina ne moze biti flop ni kao trener. Niste vidjeli dalje od nosa,sada vecina vas zeli da Pirlo ode, otkud to sad odjednom?
Spominjes Piolia gore a trenutno za Pirla je Ferguson licno.
Svrsajes na Costu, Moratu i jos par igraca a juce si se usutio kada ti je Moratica dobio iskljucenje.
I nemam namjeru se raspravljati sa tobom, imam pametnijeg posla.
Prvi si si ovdje uz onog klauna edox ili kako već poslije svakog čak i remija Juventusa. Toliko o tome. I sinoć si bio.
Nemam apsolutno namjeru tebi objašnjavati ko su meni dragi igrači jer je to moje pravo.
Ponavljam, isprazno pričaš, niko nije rekao da će Pirlo sigurno biti klasa isto kao što nije ni flop jer je za to prerano. Sarri je bio flop, sa titulom!
Nemoj ovdje licemjerno dolaziti ako ne možeš prihvatiti drugačije mišljenje i kad se neki milanov igrač spomene umjesto vapeg orgijanja po Juventusu nakon svakog, ponavljam svakog kiksa.
A uredno nakon šamaranja od Lillea i sl nema nikoga.
Za Inter važi isto.
Sa dotičnim nemam zajedničko ništa osim što sam za njih reinkarnacija Newtona ili nešto tako. Dakle, ja jesam upućen dok su oni klasični provokatori koji ne vide od nosa, a za razliku od romagnolia siamonoi je ipak jedan licemjer i hinjara što ste i sami primijetili.
Fascinira da nemam problem sa Muxom, Ronaldom, Magom i sličnim, ali imam s nekim milanistom, siamom, pumom i sličnima, što li? Po forumskom bivstvovanju i njihovom već pokazanom stilu ovdje je jasno zašto ne mogu s njima i to ne samo ja nego većina normalnih ovdje.