FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BH430
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BH430 » 26 sep 2013, 22:04

bravo za policiju, mislim da su mu trebali kosti polomiti. mene prvog neka polome ako ovako nesto uradim

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 sep 2013, 22:06

prvo su nas iskljucili u borbi za titulu, ostetili su klub novcano (jedni te isti to rade svako kolo), investitor ce mozda povuci svoja ulaganja.

I opet neki brane jednog narkomancica koji nam je sve to omogucio?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 sep 2013, 22:08

Steph je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:
Urbinato je napisao/la:Naravno da je policija kriva. U svakoj normalnoj državi oni debili bi dobili suspenzije. Postoji nešto što se zove hapšenje bez upotrebe sile, što to onaj momak prema policiji nije pružio. Doduše ne zna se ko je gori, onaj debil sa bakljom ili drotovi.
Momak iznad tebe objasnio kako zakon djeluje,tako da nemoj pisati gluposti!Cak i nisu primjenili silu koju su imali pravo!
Zakon ne djeluje onako, on se nije opirao nego je već savladan, moram li biti papagaj?

Ovo naravno NE OPRAVDAVA ono što je uradio.
Nema veze to sto se on nije opirao!Ono nije bilo hapsenje po nekom nalogu,gdje oni dodju i uhapse te normalno,ako se ne opires!Ono je ujedno bio i primjer svima koji ubuduce budu imali takve namjere!Zato ih podrzavam! ;)

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 26 sep 2013, 22:11

Koji PTSP na forumu, strašno, liječite se. :mrgreen:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 sep 2013, 22:11

Tako je policija i u slucaju rahmetli Anera presla ovlastenja ..i sta bi sa momkom...ne budite djeca..onako se niko ne smije tuci i vozdra ba..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 sep 2013, 22:13

ovog horsaša nabio 2-3x nogom i satro od toga da ga ubije, ne rise djece ti. E to za Anera, Vedrana je vec druga prica, to je vec prekomjerna sila !
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 26 sep 2013, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 sep 2013, 22:15

Bosniacum Lilium je napisao/la:ovog horsaša nabio 2-3x nogom i satro od toga da ga ubije, ne rise djece ti. E to za Anera, Vedrana je vec druga prica, to je vec prekomjerna sila !
Prijatelju,nisu ni oni Anera toliko tukli..vec nikad ne znas kakav covjek problem ima...svaki udarac moze biti koban.. ;) ja licno da sam drot nikada nebi momka iz mog grada tukao onako krvnicki...
Ja za ovo uliejtanje krivim i muriju...fino ih postrojiti ispred tribina kao i zastitare i to je to..niko uletiti nece.,.vec se gospodi placa da sjede uz ogradu i gledaju tekmu,jedu kospice,igraju se na mobitel...nek zarade dnevnice..
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 26 sep 2013, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 sep 2013, 22:17

mma_hz je napisao/la:Tako je policija i u slucaju rahmetli Anera presla ovlastenja ..i sta bi sa momkom...ne budite djeca..onako se niko ne smije tuci i vozdra ba..
Stani,stani!To je bilo klasicno premlacivanje i definitivno prekomjerna upotreba sila ,BEZ IKAKVOG OSNOVA i to osudjujem,jer su poceli tuci ljude,a da razloga nije bilo!Ovdje je definitivno bilo razloga da ga se pretuce i da se da primjer drugima sta se smije,a sta ne smije! @Steph A za to nazivanje nas drugih 'debilima' ces dobiti prijavu posta,kad ne znas raspravljati normalno!Mozda si i ti na intelektualnom nivou onih sto su utrcali na teren!? ;)
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 26 sep 2013, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 sep 2013, 22:18

pa nije pejgamber haveru, cuj unutrasnje krvarenje, unutrasnje krvarenje cega? nema mu sta krvariti kad mu je sve sprzeno

@mma

pa ako je bolesnik i ako imalo voli sebe ne bi se onda nikad izlagao tome. Interventna nikada nece udariti (99% tih drotova su drama moralne osobe jer ih dosta znam) znaci nikad nece udariti ako mu ne das razlog. A je li bilo razloga jucer, sam prosudi

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 26 sep 2013, 22:19

mma_hz je napisao/la:Tako je policija i u slucaju rahmetli Anera presla ovlastenja ..i sta bi sa momkom...ne budite djeca..onako se niko ne smije tuci i vozdra ba..
Stani,stani!To je bilo klasicno premlacivanje i definitivno prekomjerna upotreba sila ,BEZ IKAKVOG OSNOVA i to osudjujem,jer su poceli tuci ljude,a da razloga nije bilo!Ovdje je definitivno bilo razloga da ga se pretuce i da se da primjer drugima sta se smije,a sta ne smije! @Steph A za to nazivanje nas drugih 'debilima' ces dobiti prijavu posta,kad ne znas raspravljati normalno!Mozda si i ti na intelktualnom nivou onih sto su utrcali na teren!? ;)
Licemjer si i nepismen, vozdra.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 sep 2013, 22:20

To su klošarski policajci.A kada je Mevlid zapucao igrali su se skrivača.Izvinjavam se zbog off-topic!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 sep 2013, 22:20

Ma nije momku ništa alpašinac je to :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 sep 2013, 22:21

Bosniacum Lilium je napisao/la:pa nije pejgamber haveru, cuj unutrasnje krvarenje, unutrasnje krvarenje cega? nema mu sta krvariti kad mu je sve sprzeno

@mma

pa ako je bolesnik i ako imalo voli sebe ne bi se onda nikad izlagao tome. Interventna nikada nece udariti (99% tih drotova su drama moralne osobe jer ih dosta znam) znaci nikad nece udariti ako mu ne das razlog. A je li bilo razloga jucer, sam prosudi
ma za onakvo udaranje djeteta vala i nije...realno...nisi ti brate isao na gostovanja,..da vidis kako hoce bez razloga udariti itekako..pgt ovi nashi kantonalci..ne obicni drotovi u crnoj uniformi vec interventna kantonalna..
ovo ko da gledam je onaj konj sa benom...
ajde ne pricaj..bombe su se bacale po Zenici..razloga za batine uvijek ima al ne smijes tuci covjeka koji se ne brani...
FK SARAJEVO.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 sep 2013, 22:22

Steph je napisao/la:
Stani,stani!To je bilo klasicno premlacivanje i definitivno prekomjerna upotreba sila ,BEZ IKAKVOG OSNOVA i to osudjujem,jer su poceli tuci ljude,a da razloga nije bilo!Ovdje je definitivno bilo razloga da ga se pretuce i da se da primjer drugima sta se smije,a sta ne smije! @Steph A za to nazivanje nas drugih 'debilima' ces dobiti prijavu posta,kad ne znas raspravljati normalno!Mozda si i ti na intelktualnom nivou onih sto su utrcali na teren!? ;)
Licemjer si i nepismen, vozdra.
Izvini pismeni sa racionalnim stavovima!Smijesan si!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 26 sep 2013, 22:23

Bosniacum Lilium je napisao/la:pa nije pejgamber haveru, cuj unutrasnje krvarenje, unutrasnje krvarenje cega? nema mu sta krvariti kad mu je sve sprzeno

@mma

nece nikog udarit?
sto li mene i sestru i rodicu prebiše na belaju protiv sirokog, nas troje stojimo (ja i dvije cure) 150 metara iznad centra desavanja.Haman se spustili kod atletskog i cekamo da zavrsi belaj a dvojica specijalaca se spustaju odozdo maksuz nas troje izolovanih da udaraju iako smo stajali ko ukupani....

ne opravdavam momka, treba mu zabranit ulazak na stadion 10 godina i prosljedit 8000 kazne i jos sve i jednog sa bakljom uslikat i zabranit ulaz ali ono udaranje je neopravdano, tek sta su mu u marici i sinoc u stanici radili je pitanje

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 sep 2013, 22:25

samosarajvo je napisao/la:

@mma

nece nikog udarit?
sto li mene i sestru i rodicu prebiše na belaju protiv sirokog,
racunas sarajevsku policiju sa skutorskom? bravo lafe, bravo ;)

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 26 sep 2013, 22:25

Hajde da podvučem jednu paralelu.Sinoć kroz Travnik prolaze Lešinari staju ispred pekare i prave pizdarije.Poznajem gazdu pekare lično,i svojom glavom garantujem da je čovjek bio tu,-nije kriminalac da se razumijemo ali ima oružje sa sobom legalno,SIGURNO bi pucao u njih.To garantujem pošto ga znam.Zato što su napali njegovu imovinu.
I šta bi onda bilo.Pošten čovjek koji radi svoj posao,otišao bi na robiju,a danas bi bio pun forum ovakvih kao što ste vi ,samo vjerovtno iz Banjaluke koji bi pričali kako je Srbina na nacionalnoj osnovi ubio Bošnjak u Travniku.Garantujem da bi sigurno tako bilo.A sekunda je falila .Napiju se nadrogiraju i onda ispoljavaju višak energije ,pa kad popuše svako im kriv.Ma treba ih gaziti svaka čast policiji... ;)
Zadnja izmjena: slobodnjak, dana/u 26 sep 2013, 22:30, ukupno mijenjano 2 puta.

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 26 sep 2013, 22:26

A dobro raspricasmo se o policiji, njihovim ovlastima, prekoracenju istih zadnjih par stranica! Ja im pruzam apsolutnu podrsku za ono sutanje sinoc! Ali moze li mi iko, al bas iko odgovoriti ili makar "hint" dati, sta je bio razlog onome sinoc! Znaci manje bi me ovaj gubitak bodova i suspenzija stadiona bolio da je to bilo nesto organizovano, odnosno da je njih 500 utrcalo, posibali se sa lesevima i vozdra! Ali radi 4 debila klub popusi kazne i bodove! Opet ponavljam sta je bio razlog da samo 4 debila udju na teren?
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 26 sep 2013, 22:27

Bosniacum Lilium je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:

@mma

nece nikog udarit?
sto li mene i sestru i rodicu prebiše na belaju protiv sirokog,
racunas sarajevsku policiju sa skutorskom? bravo lafe, bravo ;)
na belaju protiv sirokog u Sarajevu kad je bilo uljetanje....skutorska murija sigurno... :lol:

@hhannahmontana
Droga i licna dokazivanja nekome, kome ne znam.Konkretnog razloga nije bilo vjeruj mi!

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 26 sep 2013, 22:27

citajuci ove komentare ne mogu da vjerujem da ima likova koji brane ovog supcica, pa ko je on, haloooooooooo ba neki levat vam sve zajebe, samo zato d bi na fb stavio da je ****, ali haj da je to guta neki lik, pa bi covjek i reko nego neki smokljo, trebali su mu drotovi kozu oderati, a tek onda vasi navijaci za ono stvarno smijesno
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.