baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 jan 2025, 17:29
Venom je napisao/la: ↑09 jan 2025, 17:21
Eto hipoteticki da su i svirani svi ti "penali" vjerujem da bi Arsenal opet nasao nacin da ne bude prvi na tabeli. A prema ustaljenom narativu, vjerujem da bi neko drugi bio kriv za to.
Izmsili bi vec nekog, sta znam vanzemljce recimo, a i to bi bilo manje ratardirano od ovog sto trenutno pisete.
Kralju, ne znam odakle tebi da neko spominje Arsenal, jer ja ga nigdje nisam spomenuo, niti sam rekao da bi Arsenal bio prvi da je suđenje pošteno.
Uđeš u moje postove na temi kluba i vidiš iskreno i realno mišljenje o ekipi i poziciji na tabeli.
Ja govorim o tome da Liverpool ima najbolje suđenje ove sezone, da su zaštićeni i da im se više dozvoljava nego drugim ekipama. Nešto slično kao FK SNSD iz Banja Luke.
Kakav lik
Pa jel te neko placa da se ovoliko provaljujes?
Spominjem Arsenal jer se cudna mi cuda pojedini navijaci tog kluba najvise propinju na noge da dokazu neku zavjeru. Eto ako se Liverpul vec toliko gura, nesto ne vidim da se navijaci drugih klubova zale na to, a nije da njihovi klubovi nisu u borbi za titulu. Samo par vas metalnih hendikepa konstanto prati utakmice Liverpula i samo ceka da se neki aut krivo dosudi, da bi odamah poceli naglabat o nekoj krađi i sudijskim protekcijama. Eto onaj ruka De Ligta cist primjer, lik u kosarkasom stilu izblokira sut, a ti si prvi poletio da ovdje pises o krađi, na ocigledan penal.
I jos jednom te pitam ako nas toliko guraju laburisti, rahmetli kraljica, Vinston Churchill, kralj Richard, masoni i ko vec ne, cemu onda potreba za kompenziranjem. Ako se neko gura onda se gura do kraja, kao Borac u BiH ligi na koji se stalno referises?