Dobrodošlicu želim.corotm87 je napisao/la:Pozz svim manijacima dobili ste jos jednog clana na forumu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Bianconeri1988
- Kontakt:
avlami97 je napisao/la:Dobrodošlicu želim.corotm87 je napisao/la:Pozz svim manijacima dobili ste jos jednog clana na forumu.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bosnier je napisao/la:ZEBA JE XAVI !
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- fanatic1991
- Kontakt:
Xavi je ZebaAd0 je napisao/la:Bosnier je napisao/la:ZEBA JE XAVI !

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Zeba je Tucefanatic1991 je napisao/la:Xavi je ZebaAd0 je napisao/la:Bosnier je napisao/la:ZEBA JE XAVI !![]()

http://www.fkzeljeznicar.com/klub/trofeji" onclick="window.open(this.href);return false;
fali kup 2010/2011
fali kup 2010/2011

NO PYRO NO PARTY
Moraju zivjeti vjecno kada ih je raja srcem osnovala,i vi mi imamo to tuzno polufinale kupa Uefa sjecam se ko danas i vaseg poraza od Hamburga 1981/82 izbacili ste napolija i Fejnorda prije toga mislim.Imali ste stvarno dobrih igraca Pantelic,Drizic,Binic,Beganovic,Piksi,Rincic,Halilovic i jos mnogi drugi dobro je sjetiti se lijepih vremena.Pozdrav i da se vratite na stare staze.pretpostavljeni je napisao/la:Iskreno se nadam da ćete imati sreće koja vam je neophodna u Tiraspollu i doći do iduće runde,svaki bod na evro putu je važan,pa makar taj put i ne bio dug.![]()
Jer velikani kakvi su Željo,Radnički žive večno.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
avlami97 je napisao/la:Dobrodošlicu želim.corotm87 je napisao/la:Pozz svim manijacima dobili ste jos jednog clana na forumu.
FKŽ !
savrseno pojacanje.mostarskiplemic je napisao/la:Zeljeznicar je zainteresiran za bivseg igraca Zrinjskog Mladena Zizovica!
Kako je poslo pola ekipe Zelje ce bit iz Zrinjskog,Smajic,Selimovic,Markovic mozda Zizovic...
zizovic je meni i najbolji od nabrojanih, a vezna Savic, Zizovic, Zeba, Smajic, Selimovic izgleda predobro!!!magic je napisao/la:Kako je poslo pola ekipe Zelje ce bit iz Zrinjskog,Smajic,Selimovic,Markovic mozda Zizovic...
meni je ovaj savić bezveze igrač ima neki osječaj za gol ali na poziciji na kojoj on igra misli da nam treba igrač koji ima puno bolje tehniku i pregled igre.Možda je stančeski lošiji u defanzivi ali je izmislio fudbal za savića.Ješe trenira sa olimpikom.bablaz je napisao/la:zizovic je meni i najbolji od nabrojanih, a vezna Savic, Zizovic, Zeba, Smajic, Selimovic izgleda predobro!!!magic je napisao/la:Kako je poslo pola ekipe Zelje ce bit iz Zrinjskog,Smajic,Selimovic,Markovic mozda Zizovic...
- The Maniacs '87
- Kontakt:
MaJaBa je napisao/la:Smajic najvjerovatnije igra umjesto Visce u revansu
Vala neka izbaci Viscu bar 1. utakmicu u cetvrtak je bas bio slab, neznam jeli ikada goru partiju odigrao !
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Ma hoce,Visca moze igrat u nasoj ligi,al' evropu slaboThe Maniacs '87 je napisao/la:MaJaBa je napisao/la:Smajic najvjerovatnije igra umjesto Visce u revansu
Vala neka izbaci Viscu bar 1. utakmicu u cetvrtak je bas bio slab, neznam jeli ikada goru partiju odigrao !

Željezničar za život cijeli.
-
- Kontakt:
zelio bih da mi odgovore svi ovi sto pricaju protiv Savica koju mu ocjenu treba dati za onaj pas prema Zebi u 33. min kad je Zeba sutirao s lijeve strane u okvir gola ... molim pogledajte malo detaljnije na ovom snimku od 3 minute pa onda pricajte da momak ne zna nista u ofanzivi 

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ali 'ebeš ti jedan pas, ako prije toga zbog njegovih greški može primiti 3 gola...I prošle sezone je tako bilo, a i ove je počelo...xxl basket je napisao/la:zelio bih da mi odgovore svi ovi sto pricaju protiv Savica koju mu ocjenu treba dati za onaj pas prema Zebi u 33. min kad je Zeba sutirao s lijeve strane u okvir gola ... molim pogledajte malo detaljnije na ovom snimku od 3 minute pa onda pricajte da momak ne zna nista u ofanzivi
Amar Osim isto kao da se boji da stavi Pericu od početka...A Perica nije visine kao Savić, ali zna i on zapeti i udariti i napraviti pametan faul...Savić igra manje više iz razloga što nam je potreban jedan visoki igrač na sredini terena... To je moje mišljenje...
Ž '21!
-
- Kontakt:
Pa to i jest problem izgleda, jer imamo samo adilovica i 2 stopera za skok ostalo sve nesto po 170cm, tako da imas izbor da igras malo sporije ali dobijes jos jednog igraca na skoku i ofanzivno i defanzivno. Ja mislim da ce se savic i stanceski mijenjati u zavisnosti od utakmice i protivnika.Bianconeri1988 je napisao/la:Ali 'ebeš ti jedan pas, ako prije toga zbog njegovih greški može primiti 3 gola...I prošle sezone je tako bilo, a i ove je počelo...xxl basket je napisao/la:zelio bih da mi odgovore svi ovi sto pricaju protiv Savica koju mu ocjenu treba dati za onaj pas prema Zebi u 33. min kad je Zeba sutirao s lijeve strane u okvir gola ... molim pogledajte malo detaljnije na ovom snimku od 3 minute pa onda pricajte da momak ne zna nista u ofanzivi
Amar Osim isto kao da se boji da stavi Pericu od početka...A Perica nije visine kao Savić, ali zna i on zapeti i udariti i napraviti pametan faul...Savić igra manje više iz razloga što nam je potreban jedan visoki igrač na sredini terena... To je moje mišljenje...
Bjankoneri i Admiral - slazem se s vama dvojicom.Visina ga vadi.A iako bih ja 'metnuo' Pericu od prve...

Osim - drugo ime za Želju !
za evropu je brate spor, i ispada u odbrani, a igra zadnjeg veznog gdje bi trebao razbijati protivničke napade. a s druge strane, ima udarac i nos za gol. pa hajd' ga znaj...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.