Pa nemoj reći da bi Zeba bio kriv da smo ga primili, znam da se ne bismo vratili..Ja sam ovo gore napisao za tekmu protiv Širokog.ChWilla je napisao/la:i ne treba se lagati da smo sad u periodu od 20. do 40. minute imali dosta sreće da ga ne primimo. a da jesmo, dabogda da bi se vratili.babilonTM je napisao/la:Kada se primi više od 2 gola po utakmici po meni odbrana je odgovorna,koliko se sjećam da su nam odmah u prve 2-3 minute zabili go,tako da je sva koncepcija te utakmice otišla u krivom smjeru.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
- Kontakt:
Ljudi haj da slavimo pobjedu, i da se radujemo sto cemo bit dominantni u nasoj ligi a ne se prepiremo, kako Zeljo igra bez zebe vidjeli smo na derbiju, pametnom dosta kakav je igrac ZEBICAbabilonTM je napisao/la:Kralju Zeba se nije vratio u Želju zbog love pa da se on nešto prodaje iz Želje.Zeba je otišao iz Želje jer su se tada ucjenjivački ponijeli prema njemu.On voli Želju iz dna duše i zato se vratio (raskinuo ugovor u Rusiji na svoju štetu),a nemoj misliti da nije mogao igrati i u nekom jačem klubu u Evropi.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije
ZEBA JE XAVI !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Odlicno, nek nam to dokaze na terenu i to ne samo velike utakmice! Nemam nista protiv njega, znam ga cak i licno, moje misljenje mozda nije mjerodavno ali sam stekao takav utisak. Pitam se onda zasto je on dopustio da internetska vucibatina kao ja pise ovako o njemu.. Nadam se da ce prvo mene pa onda i ostale razuvjeriti..
Sjecam se i slucaja Hasagic. "Zeljo ima najboljeg golmana", "brani za reprezentaciju" a Hasagic polusezonu nije otisao na gostovanje. Bez obzira ko bio kriv, uprava ili on, tada se nisi mogao osloniti na najboljeg golmana u BiH. Ako se ne mozes osloniti i racunati da ce covjek dati u svakom trenutku 100% od sebe... ne zelim zavrsiti ovu recenicu...
Sjecam se i slucaja Hasagic. "Zeljo ima najboljeg golmana", "brani za reprezentaciju" a Hasagic polusezonu nije otisao na gostovanje. Bez obzira ko bio kriv, uprava ili on, tada se nisi mogao osloniti na najboljeg golmana u BiH. Ako se ne mozes osloniti i racunati da ce covjek dati u svakom trenutku 100% od sebe... ne zelim zavrsiti ovu recenicu...
'nako kažem. otkud ti to?
kriv bi vjerovatno bio karić koji im je servirao najbolju šansu.
al' nema veze. nešto imam osjećaj da će tamo biti lakše igrati kad oni budu morali navaliti. nek' jedna kontra ili frljoka uđe i oni će pasti, oni nemaju publiku da ih izvadi. glavno će biti da ga ne primimo na početku, a vidjeli smo da nisu vanzemaljci. ja se i dalje stanićeve strane najviše bojim, mada se malo dozvao u drugom poluvremenu.

al' nema veze. nešto imam osjećaj da će tamo biti lakše igrati kad oni budu morali navaliti. nek' jedna kontra ili frljoka uđe i oni će pasti, oni nemaju publiku da ih izvadi. glavno će biti da ga ne primimo na početku, a vidjeli smo da nisu vanzemaljci. ja se i dalje stanićeve strane najviše bojim, mada se malo dozvao u drugom poluvremenu.
Svaka čas care,vidjeli smo kako smo igrali sa pitarima bez Zebe.Akciju nismo napravili-statistika 0 udaraca u okvir gola.Decko s tribine 2 je napisao/la:Ljudi haj da slavimo pobjedu, i da se radujemo sto cemo bit dominantni u nasoj ligi a ne se prepiremo, kako Zeljo igra bez zebe vidjeli smo na derbiju, pametnom dosta kakav je igrac ZEBICAbabilonTM je napisao/la:Kralju Zeba se nije vratio u Želju zbog love pa da se on nešto prodaje iz Želje.Zeba je otišao iz Želje jer su se tada ucjenjivački ponijeli prema njemu.On voli Želju iz dna duše i zato se vratio (raskinuo ugovor u Rusiji na svoju štetu),a nemoj misliti da nije mogao igrati i u nekom jačem klubu u Evropi.
-
- Kontakt:
prekinite sa svadjom il cu vas sve trajno BANOVATI

protiv borca obje u prvenstvu, protiv širokog u prvenstvu i u kupu kod kuće - nismo ništa ni sa zebom napravili. a u derbiju na grbavici je fulio prazan gol s deset metara, a osim toga također nismo ništa sa igračem više 60 minuta napravili. razvalio je sheriff, ali nećemo sad zato ispravljati prošlost 

-
- Kontakt:
ajd sve si upravu i KRAJ PRICE, neg u koliko igramo revans znal seChWilla je napisao/la:protiv borca obje u prvenstvu, protiv širokog u prvenstvu i u kupu kod kuće - nismo ništa ni sa zebom napravili. a u derbiju na grbavici je fulio prazan gol s deset metara, a osim toga također nismo ništa sa igračem više 60 minuta napravili. razvalio je sheriff, ali nećemo sad zato ispravljati prošlost

Pa iz ovog tvog slijedi kad igra Zeba igra i Željo.Završavam!!!ChWilla je napisao/la:protiv borca obje u prvenstvu, protiv širokog u prvenstvu i u kupu kod kuće - nismo ništa ni sa zebom napravili. a u derbiju na grbavici je fulio prazan gol s deset metara, a osim toga također nismo ništa sa igračem više 60 minuta napravili. razvalio je sheriff, ali nećemo sad zato ispravljati prošlost
istina. al' također slijedi da prošle godine protiv jakih nije igrao 
zato ove hoće

zato ove hoće

Buki slabo sta radi i njega bi trebalo stavit nesto drugo da radi, ipak je i on dosta bio u klubu ...Dzelo se trudi ...,al ni on nezna ...zbog njih dvojice nam je marketing (1) (od 0 do 5) ...
Amar je ALFA I OMEGA u klubu, ovim ostalim u SŠ nemozemo jos prigovarat (a mnogi bi željeli
) ,jer dok se postizu rezultati nemamo pravo.
Zujo ko zujo iz šupljeg u prazno ...,ali etozna bacit bombu ako nista
________
Zeba- prekuco ovu ligu ...
Karic-
...ja sam ipak za varijantu Bukvica ako nista barem da vidimo sta zna, a zna dosta prema onome sto sam ja gledao ...
Stana, Markovic - ovaj prvi se trudi to stoji, ali patnja ga gledat na lijevom beku, treba mu nesto ofanzivnije ,Kvesica stavit lijevo ......ovaj drugi ...hmm markovic ...pprosle sezone je bio na visokom nivou ...neznam mozda bi bilo dobro benju okusat ...znamo da je lani polusezonu fino odigrao ...
Visca- toplo-hladno ...dobro je da imamo Smajica na tom mjestu ..stagnira vise ...nikako da napreduje ...
Adilovic- za klasu i po, dvije bolji od Lazara ...vidi se da zna ostavit loptu i krenuti prema golu ...ipak necemo suditi tek je jednu tekmu odigrao pa cemo vidjet ...uglavom ima nos za gol.
Savic- nigdje na terenu ga nema, kad uzme meljat onu loptu na centru nista mrze mi nema...lik ima nos za gol, ali ipak treba gurat Stanceskog umjesto njega ...
Nyema, Mirso, Bogi, Svraka, Zeba.
LAZO se skrasio u albanskom pravku, nek je sa srecom ,mada sumnjam da ce te oni trpit kao sto smo mi, a jos manje podrzavat.

________
Zeba- prekuco ovu ligu ...
Karic-

Stana, Markovic - ovaj prvi se trudi to stoji, ali patnja ga gledat na lijevom beku, treba mu nesto ofanzivnije ,Kvesica stavit lijevo ......ovaj drugi ...hmm markovic ...pprosle sezone je bio na visokom nivou ...neznam mozda bi bilo dobro benju okusat ...znamo da je lani polusezonu fino odigrao ...
Visca- toplo-hladno ...dobro je da imamo Smajica na tom mjestu ..stagnira vise ...nikako da napreduje ...
Adilovic- za klasu i po, dvije bolji od Lazara ...vidi se da zna ostavit loptu i krenuti prema golu ...ipak necemo suditi tek je jednu tekmu odigrao pa cemo vidjet ...uglavom ima nos za gol.
Savic- nigdje na terenu ga nema, kad uzme meljat onu loptu na centru nista mrze mi nema...lik ima nos za gol, ali ipak treba gurat Stanceskog umjesto njega ...
Nyema, Mirso, Bogi, Svraka, Zeba.

LAZO se skrasio u albanskom pravku, nek je sa srecom ,mada sumnjam da ce te oni trpit kao sto smo mi, a jos manje podrzavat.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
CUj lazo naso klub hhahahahahha 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Prešao u prvaka Skënderbeu Korçë jesu se usrećiliSarajlijc@ je napisao/la:CUj lazo naso klub hhahahahahha

noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Kad pocnu sad:
Hajde Ljazare
Hajde Ljazare

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Eja ljazare Eja ljazare Eja ljazare Eja ljazareGazi je napisao/la:Kad pocnu sad:
Hajde Ljazare
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
-
- Kontakt:
Real sa Nišavepretpostavljeni je napisao/la:Iskreno se nadam da ćete imati sreće koja vam je neophodna u Tiraspollu i doći do iduće runde,svaki bod na evro putu je važan,pa makar taj put i ne bio dug.![]()
Jer velikani kakvi su Željo,Radnički žive večno.

Mesic u izraelu
bajro u velezu
perak- lucko
lazar-Skënderbeu
Culum ????
Mirko???
krampeVisokoTM87 je napisao/la:Real sa Nišavepretpostavljeni je napisao/la:Iskreno se nadam da ćete imati sreće koja vam je neophodna u Tiraspollu i doći do iduće runde,svaki bod na evro putu je važan,pa makar taj put i ne bio dug.![]()
Jer velikani kakvi su Željo,Radnički žive večno.![]()
Mesic u izraelu
bajro u velezu
perak- lucko
lazar-Skënderbeu
Culum ????
Mirko???

- SarajlijaTM
Sta se zalite??? Jes nam prosla sezona bila gore dole,al je bila planski nastimana radi potpisa i nek prica ko sta hoce tako je i to je to,cao.
I meni su istom na svakoj utakmici i zeba i ostali znali zivce vaditi,pa sta,iskupili su se za sve zadnjom tekmom protiv serifa.i ZEBA JE NAS NAJBOLJI IGRAC TRENUTNO!!!
problem je sto su raja ocekivala previse nakon prve sezone sa osimom,koji je i sam rekao da je titula dosla prerano i da se tek gradi evropski zeljo,a ovi vikend navijaci hoce sve preko noci
krenulo je,svi smo vidjeli,treba ih podrzati i kad bude lose i dobro,da bi bilo jos bolje
p.s.-i ovi sto traze mane upravi,samno jedno pitanje.hocete li mozda onu upravu od prije par godina?
ne rise boga vam svi djuture,et vi ste pametniji i znate sta treba
p.p.s.-e sto se issmija sa ovim "HAJDE LJAZARE!!"

I meni su istom na svakoj utakmici i zeba i ostali znali zivce vaditi,pa sta,iskupili su se za sve zadnjom tekmom protiv serifa.i ZEBA JE NAS NAJBOLJI IGRAC TRENUTNO!!!
problem je sto su raja ocekivala previse nakon prve sezone sa osimom,koji je i sam rekao da je titula dosla prerano i da se tek gradi evropski zeljo,a ovi vikend navijaci hoce sve preko noci
krenulo je,svi smo vidjeli,treba ih podrzati i kad bude lose i dobro,da bi bilo jos bolje
p.s.-i ovi sto traze mane upravi,samno jedno pitanje.hocete li mozda onu upravu od prije par godina?
ne rise boga vam svi djuture,et vi ste pametniji i znate sta treba
p.p.s.-e sto se issmija sa ovim "HAJDE LJAZARE!!"

Pozz svim manijacima dobili ste jos jednog clana na forumu.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, avalPacidoroP i 34 gosta.