Atl. Rafaela - San Lozenzo zp1- 1,22
Once Caladas 1 1.3
Colorado - Dallas 2 - 3 1,9
Chivas - Seattle 2 - 3 1,9
Kvota 10,8 Uplata 11,2
Cisto da kad se probudim imam nesto pogledati

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Corinthians je jedna od najboljih ekipa u Brazilu , ne samo u Brazilu , nego i sire ..nele-BHF je napisao/la:Kolk'o je "siguran" Corinthians?
I šta igrati za NBA?
Pasha_car_aga je napisao/la:Ostalo mi jos:
Corinthians 1
Indiana 1X
Indianu sam igrao cisto zbog statistike koju imaju kuci ove sezone, a to je samo jedan poraz i to bas od Miamia
hajro je napisao/la:16:20
A.RADWANSKA - A.IVANOVIĆ 2
1.95
Po svemu dosad vidjenom sve osim pobjede ane za mene bi bilo iznenadjenje.
Ne bi me iznenadila ni da pobjedi 2:0 na kvoti 3.30 jer ono sto je dosad pruzila poljakinja je jadno. E sad dal je ona to namjerno ili je to bas njena forma vidjet cemo ali meni je izgledala uzasno i nikad gora.
Ma zna se se sa zenama samo im treba naci misterioznu žensku G tačkubarbarezsergej je napisao/la:hajro je napisao/la:16:20
1.95
Ne bi me iznenadila ni da pobjedi 2:0 na kvoti 3.30 jer ono sto je dosad pruzila poljakinja je jadno. E sad dal je ona to namjerno ili je to bas njena forma vidjet cemo ali meni je izgledala uzasno i nikad gora.
i ja dajem malu prednost ani tek zbog lose forme radvanske u rimu je ispala od halep u madridu od robson ako joj igra bude na toj razini ana ce je pomest al sa zenama se nikad ne zna
Nemojte ljudi ko boga vas molim..Kladioholicar je napisao/la:Jo-Wilfried Tsonga - Viktor Troicki 2 @ 5.60
Ne pratim nesto posebno tenis ali ovaj par mi je upao u oci. Oba igraca su dosta psihicki nestabilna i zna da im udje "voda u usi". U poslednje vreme ni jedan ni drugi ne beleze neke znacajnije rezultate ali je kod Troickog primetan rast forme posle jednog uzasnog perioda. U medjusobnim duelima je 3-3 (s tim sto je Tsonga dobio oba na sljaci) sto pokazuje da Troici moze da se nosi sa Tsongom i ako ovde dobro otvori mec svasta moze da bude a po ovoj kvoti ja definitivno moram da probam.
hajro je napisao/la:Nemojte ljudi ko boga vas molim..Kladioholicar je napisao/la:Jo-Wilfried Tsonga - Viktor Troicki 2 @ 5.60
Ne pratim nesto posebno tenis ali ovaj par mi je upao u oci. Oba igraca su dosta psihicki nestabilna i zna da im udje "voda u usi". U poslednje vreme ni jedan ni drugi ne beleze neke znacajnije rezultate ali je kod Troickog primetan rast forme posle jednog uzasnog perioda. U medjusobnim duelima je 3-3 (s tim sto je Tsonga dobio oba na sljaci) sto pokazuje da Troici moze da se nosi sa Tsongom i ako ovde dobro otvori mec svasta moze da bude a po ovoj kvoti ja definitivno moram da probam.
Ta ubice ga Tsonga
I Gilles Muller i Donald Young su dominirali u juniorskoj , ali im ne vrijedi kada su panjevi u glavi kao Viktor . Njemu je ovdje set premijaKladioholicar je napisao/la:hajro je napisao/la:Nemojte ljudi ko boga vas molim..Kladioholicar je napisao/la:Jo-Wilfried Tsonga - Viktor Troicki 2 @ 5.60
Ta ubice ga Tsonga
Nije Vica toliko los kao sto vecina misli... njegov glavni problem je u glavi. Inace u mladjim kategorijama je redovno dobijao Djokovica (stariji je godinu dana ali ipak...).
bil kod schiavone mogo nac tu G tackuhajro je napisao/la:Ma zna se se sa zenama samo im treba naci misterioznu žensku G tačkubarbarezsergej je napisao/la:hajro je napisao/la:16:20
1.95
i ja dajem malu prednost ani tek zbog lose forme radvanske u rimu je ispala od halep u madridu od robson ako joj igra bude na toj razini ana ce je pomest al sa zenama se nikad ne zna
Hordas Doboj je napisao/la:
9,8 kvota
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.