Schavione - Bartoli 1 1,55
Parovi mix: Jank/Paes - Vosk/Brac 2 2,3
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Real - Osasuna oba daju golWilly je napisao/la:Ima li ko kakvih fudbala da predloži? Gledam tenis, pa ne da mi se da tražim tabele. Šta mislite hoće li Mallorca dobiti?
Drug,oni su vec prvaci cini mi sezgmiky je napisao/la:Basel-St.Gallen 1 1.50, pk 1/1 2.10, h 0:1 1 2.25
zadnje kolo švicarske lige, domaćin treba jedan bod i siguran je prvak, ali računam kako će naslov proslaviti sigurnom pobjedom, vjerujem i u handicap za kraj sezone, a možda prođe i više od 3.5 gola 2.30
Čestitam jaruga.Citizen-X je napisao/la:ja mislim da Dzejmi HAmpton ima materijala da posalje Kvitonku kuci danas
Svaka cast!Citizen-X je napisao/la:ja mislim da Dzejmi HAmpton ima materijala da posalje Kvitonku kuci danas
Ah steta, dobro krenu ali totalni raspad u drugom setu.10DelPiero je napisao/la:Mattek Sands - Ormaechea - 2 - 2,90
Steta zbog ovog tiketa,ipak je jelena pokazala kako je neugodna. Sreca imam dobitni tiket iz kladare,vrlo slican ovome,al haj da ne lupam sad bezveze ugl dan je zavrsio u finom plusu. Mozda sad jos nesto nasaramo ima li iko prijedlog,pogotovo za ovu nba utakmicu?Delpa10 je napisao/la:Posto nemam na racunu,odigrat cu tiket vani pa evo sta cu odigrati:
Stosur - Jankovic p.p 1,9 Jelena je zadnja tri puta dobila Stosur i mislim da je sad vrijeme da prekine to. U dobroj
formi su i jedna i druga,al stosur je znala odigrati najbolje kad je to najpotrebnije i
smatram da je favorit ovdje zato moram to uzeti na kvotu 1,9.
Wawrinka - Janowicz tr2 1,43 Dva meni licno draga tenisera,u odlicnoj formi i jedan i drugi,wawrinka pogotovo i
favorit naravno. Al janowicz ove godine igra fantasticno i cak me ne bi cudilo kad bi
mogao dobiti ovaj mec,iako tesko. Al ipak sam se odlucio na kv 1,43 igrati da nece
izgubiti 3-0 i mislim da bi to moglo cak lagano doci.
Haas - Isner 1,3 Zicer
![]()
Gasquet - Davdyenko 1,2 Isto tako
![]()
Nadal - Fognini 1 1,02 Jer ce traziti peti par zbog super ponude prvog para
![]()
Kvota je preko 4 meni se cini,a i ulog ce biti oko 40-50. Sretno ko prati!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.