Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Clutch
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Clutch » 04 jan 2015, 20:32

oduševljen sam.

ali razumljivo. prošao izbor za kantu, nakupilo mu se, morao je to izbaciti iz sebe
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 04 jan 2015, 20:35

Uvalit ga za stotku Woodwardu, dovest Reufa i jos 4 kvalitetna igarca za rotacije, posao stoljeca.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 04 jan 2015, 20:36

Belmin6 je napisao/la:Koji lik, a ide na isti fazon na svakoj temi :lol:

Kad navijaci kukaju na nekog igraca (npr. sada vi na Baleta), on samo uleti i napise da je taj igrac teski promasaj i baci cifru koliko je taj igrac placen.
Al` bas, covjek uopste ne gleda tekme, 100% nego samo cita forum i onda vidi ko je sta napisao i samo potvrdi njegovo na svoj nacin. :urnebes: :urnebes:

Samaraju ga ljudi gdje stignu, ove godine, ako sam dobro, vidio nista od kante ali je opet, nimalo zacudjujuce, bio u dobroj poziciji do samog kraja. Jedan od najgorih forumasha definitivno. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 04 jan 2015, 20:37

Saurman je napisao/la:Bale je nadmašio Kaku kao najveći promašaj u istoriji kluba, Levy je utrpao igrača za 100 mil i to samo nakon jedne vrhunske sezone a Perez nasjeo ko levat.

Sad je na Perezu red da ga uvali drugom levatu poput Woodwarda, ako mu je utrpao Di Mariju za 75 mil može i velšanina bar za 90 mil.

Kad sam ovo procitao pade mi na pamet Coelhov "Alhemicar"
nemam pojma zasto ,
koji si ti kralj :lol: :lol:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 04 jan 2015, 20:51

Dva simpatizera Jdinstva ti odgovorise, a Realovi te fino nasamarase, prelazi ti vise u naviku. :mrgreen: :mrgreen:
I da, mene frisko boli qrc koliko ko daje za transfere, ti places od teme do teme o ciframa, iz mog dzepa niko ne uzima za Balea i maximalna podrska direktoru Ed-u da krene po Welsanina, bar na ovoj temi vlada misljenje da "moze ici' i abd Perez misli isto, koliko god da kosta nek` kosta, ima se - moze se. :opaopa: :opaopa:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 jan 2015, 20:52

Zar nisi cuo da United ima dug od 1,2 milijarde i da ce bankrotirat ?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 04 jan 2015, 20:54

Raul_64 je napisao/la:Zar nisi cuo da United ima dug od 1,2 milijarde i da ce bankrotirat ?
:o :o :o :o
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 04 jan 2015, 20:58

Saurman je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Uvalit ga za stotku Woodwardu, dovest Reufa i jos 4 kvalitetna igarca za rotacije, posao stoljeca.
O tome pričam.

Ako postoji čovjek koji veze nema o transferima to je sigurno Woodward.

Reus je mašina koji već nekoliko godina igra na vrhunskom nivou a cijena mu 25 mil.

Što se simpatizeri Jedinstva odmah rasplakaše.
Ti pricas da je najgori transfer, a to je uopste nije istina. Igrac koji zabije pobjedonosne golove za decimu i CdR, ne moze biti najgori transfer.

Imao je odlicnu prvu sezonu, ustvari fantasticnu, al ovaj novi Real koji vise cijeni loptu mu nikako ne odgovara i Reus bi se tu puno bolje uklopio. Onaj okomiti Real kojeg je Xabi Alonso opisao kao rock and roll mu je lezao odlicno.

Real ne bi pogrijesio ni sekunde kad bi ga prodao i doveo Reusa, al to ponosni Pero nikad nece urraditi.

Rikija je trpio 4 godine, Bejla ce 10 ako treba

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 04 jan 2015, 21:01

Sarma ljubomoran što za razliku od njegovih znamo prodati muda pod bubrege. Mada su oni mislili da su to uradili s Kroosom :rol:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

JamesJoyce
Kontakt:

Post Postao/la JamesJoyce » 04 jan 2015, 21:01

Saurman je napisao/la:Baš me našamaraše trebaće mi neke 2 min da se oporavim.
Vjerovatno i krace jer si navikao na to.
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 04 jan 2015, 21:06

Saurman je napisao/la: Pa kad te već boli qurac onda ne plači poslije svakog posta, Bale i jest za Utd fino će se uklopiti u tim preplaćenih igrača.
Ti si taj koji dolazi sa raznim kompleksima na svaku temu ovog foruma, isprovociras odgovor i onda ne znas sta bi bez argumenata pa krenes trolati, sta ti ja mogu kad te niko ne shvata ozbiljno da bi se s tobom uputio u normalnu raspravu pa se s tobom sprdaju. :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 04 jan 2015, 21:10

A jbt kud bas pred Derbi da sa srusi Valencia :crazy: .
Kad bi bila dobra ponuda za Bale prodo bi njega Pero kaii Ozila i Di Mariu a nije da nema budala
Reus umjesto Bale u svakom slucaju.
Ako ima sta pozitivno danas je to sto Benzema trci ko osica forma mu je na najvecem levelu odkako je dosao :kafa:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 jan 2015, 21:18

Kawhi je napisao/la:Sarma ljubomoran što za razliku od njegovih znamo prodati muda pod bubrege. Mada su oni mislili da su to uradili s Kroosom :rol:
Zaista ne mogu bez Kroosa, vidi se po rezultatima.

JamesJoyce je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Baš me našamaraše trebaće mi neke 2 min da se oporavim.
Vjerovatno i krace jer si navikao na to.
Kao što si ti navikao reinkarnirati se svakih 10 dana.

Rooney88 je napisao/la:
Ti si taj koji dolazi sa raznim kompleksima na svaku temu ovog foruma, isprovociras odgovor i onda ne znas sta bi bez argumenata pa krenes trolati, sta ti ja mogu kad te niko ne shvata ozbiljno da bi se s tobom uputio u normalnu raspravu pa se s tobom sprdaju. :mrgreen: :mrgreen:
Najjače kad spomenu neke komplekse. :rol: A kad sam pisao da se Moyes neće zadržati dugo na klupi Utd i tad se pisali da imam komplekse.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 04 jan 2015, 21:31

Ne moze Bejl za Real igrati ni priblizno kao sto je igrao za Totach. Tamo je bio alfa i omega, sve lopte su isle na njega i to mu je jako bildalo samopouzdanje sto je jedan od preduslova za vrhunsku igru. U Realu strasno trpi radi egomanijaka. Ima nedovoljno lopti i zbog toga mu samopuzdanje nije na potrebnom nivou. Danas mi ga bilo zao kada je egomanijak izveo slobodnjak koji je bolje pogodovao Bejlovoj ljevici. Sve to pomalo ubija psihu.

Pojeo je **** zato sto nije izabrao Utd. Mogao je postati jedna od nJvecih legendi ikada. U ReAlu ce biti niko i nista, kao i Kaka, Hames i mnogi drugi. I sada bi Utd bio pravi izbor, iako ga je ReAl vec malo potrosio i vjerovatno ne bi bio kao sto je mogao biti.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 jan 2015, 21:36

Valensija standardno pogleda dvije utakmice u godini iznese fantasticne sudove.

Da , bilo bi mu bolje u Unitedu igrati carling cup nego biti evropski prvak u Realu.
Kakvo je to kratko pamcenje ja ne znam.

I normalno da nece biti alfa i omega u Realu koji ima bolje fudbalera od njega , prvo taj "egomanijak" koji je najbolji igrac svijeta i prvi asistent Primere , Balet ce se podredit , sto je jedino logicno.

Nema to veze sa slobodom.
Los je na malom prostoru , protiv Reala se vecina protivnika zatvori , on tu nije dobar kao u Anglije gdje je trcanje numero uno i gdje ima vise prodora i centarsuteva.
Zbog toga i najbolje utakmice za Real odigra u LP gdje se igra otvorenije.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 04 jan 2015, 21:37

suplja prica ima on lopti mozda i vise nego Ronaldo,a to za slobodne nije istina jer Ronaldo mnogo manje suta ove sezone mnogo vise pusta Bale ;)
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 04 jan 2015, 21:37

Valencia je napisao/la:Ne moze Bejl za Real igrati ni priblizno kao sto je igrao za Totach. Tamo je bio alfa i omega, sve lopte su isle na njega i to mu je jako bildalo samopouzdanje sto je jedan od preduslova za vrhunsku igru. U Realu strasno trpi radi egomanijaka. Ima nedovoljno lopti i zbog toga mu samopuzdanje nije na potrebnom nivou. Danas mi ga bilo zao kada je egomanijak izveo slobodnjak koji je bolje pogodovao Bejlovoj ljevici. Sve to pomalo ubija psihu.

Pojeo je **** zato sto nije izabrao Utd. Mogao je postati jedna od nJvecih legendi ikada. U ReAlu ce biti niko i nista, kao i Kaka, Hames i mnogi drugi. I sada bi Utd bio pravi izbor, iako ga je ReAl vec malo potrosio i vjerovatno ne bi bio kao sto je mogao biti.
Pa pošalji mu pismo uz obrazlozenje kao sto si nama ovdje objasnio te mu ukazi na njegove pogreske(posebno dio o jedenju *****) kao i na to da ce kad dodje u United sve lopte ici na njega i da ce biti alfa i omega.
U Realu je vec sad upisan kao legenda jer je dio ekipe koja je uzela desetu LP a uz to je dao gol koji je ubio tekmu,slucaj Bartra necu ni spominjati.
Da, ove sezone nije blistao ali pisati gluposti o odlasku u United mogu samo prvoklasni hejteri Madrida :lol: ..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 jan 2015, 21:41

Al znaci , bitan dio aktuelnog sampiona evrope i "prvaka svijeta" , gdje je u sva tri finala postizao golove.
Bit ce niko i nista , al u Unitedu bi bio legenda.
I Real ga je "potrosio" , jbt sta se nece procitat.

Real je izgubio 13 septembra i sada , 4 mjeseca kasnije.
Dugo vremena za mnoge , al nakon 100 dana i poraza nakon duge pauze kod hebenog protivnika vidimo neke fanstasticne upise i duboko analiziranje jednog poraza.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 04 jan 2015, 21:46

Raul_64 je napisao/la: vidimo neke fanstasticne upise
odusevljen sam, again.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 04 jan 2015, 21:49

Valencia je napisao/la:Ne moze Bejl za Real igrati ni priblizno kao sto je igrao za Totach. Tamo je bio alfa i omega, sve lopte su isle na njega i to mu je jako bildalo samopouzdanje sto je jedan od preduslova za vrhunsku igru. U Realu strasno trpi radi egomanijaka. Ima nedovoljno lopti i zbog toga mu samopuzdanje nije na potrebnom nivou. Danas mi ga bilo zao kada je egomanijak izveo slobodnjak koji je bolje pogodovao Bejlovoj ljevici. Sve to pomalo ubija psihu.

:lol: :lol:
Smijesno opravdanje.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.