FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TheDinoRules
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TheDinoRules » 16 jul 2011, 15:59

Admiral_TM87 je napisao/la:Kakav guso, on i memic su smijesni strucnjaci, isto ko i buki i dzelo na svojim funkcijama. Svi su imali neke karijere u Zelji i trebaju biti u klubu, ali za ove poslove koje trenutno rade nisu.
To si u pravu, za njih treba biti mjesta - ipak su bili neko i nešto i uradili su mnogo za ovaj klub, ali na funkcije koje obavljaju Buki i Dželo treba dovesti STRUČNJAKE, a mnogo ih je takvih na birou ili rade neke smiješne poslove. A ove, kao što sam rekao, na neke druge funkcije, ima ih ..
U mom svijetu važe moja pravila

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 16 jul 2011, 16:05

Seade kralju, sahu, idolu... Postujem ja to sto si ti podrzavao Sehica i sl, svaka cast. Ali brate i sam znas da je 95% ljudi koji dolaze na Grbavicu nema strpljenja niti razumjevanja za mladje igrace, odmah slijede psovke, zvizduci i sl... Sada idu price VI ste zvizdali Dzeki, Sehicu, Stilicu itd.. nemate pojma, sve sami strucnjaci i sl ispade jbt da niko ko pise na 10 foruma nije kritikovo neke igrace, svu su znali da ce oni uspjeti, nego samo neki lijevi ljudi su to radili. Pa kolko nas to ima na utakmici, znas i sam kako je prije bilo i koliko je ljudi zvizdala i psovalo (ne odnosi se na tebe, opcenito govorim)...
A znam lave kako je na treningu i kako se radi, a i opcenito u klubu. Bice **** kad Amar ne bude vise mogo na 100 strana...
Znam ja odlicno da si ti veliki i iskreni Željovac, da nisi tu samo da budes vidjen ili radi neke furke, zivio ti meni jos 100 godina...

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 16 jul 2011, 16:07

Mora uvijek naći neku manu :? :roll: :roll:
Pa vi stvarno niste normalni...
Ja bih volio bar jednu sedmicu da se radujemo, ali je to naprosto nemoguće

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 16 jul 2011, 16:09

Omar500 je napisao/la:Mora uvijek naći neku manu :? :roll: :roll:
yeben je ovaj narod :shock:

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 16 jul 2011, 16:10

Zasto kralju,pa raduj se :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 16 jul 2011, 16:12

boccaccio je napisao/la:
Zasto kralju,pa raduj se :mrgreen:
Naravno da sam sretan, nego mi smiješno što se uvijek mana mora naći.
I meni štošta toga smeta, ali šta ću, ne mogu ništa promijeniti i šutim. A i što da se bunimo, kada je više pozitivnih stvari i jedna sasvim dobra atmosfera u klubu.

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 16 jul 2011, 16:24

Bošnjak to nije nacionalna pripadnost, to je način življenja... ništa bošnjaku ne valja... bože sacuvaj... i sakloni...
je li ravno ovo? je li ravno?

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 jul 2011, 17:00

[quote="o sole mio"]Seade kralju, sahu, idolu... Postujem ja to sto si ti podrzavao Sehica i sl, svaka cast. Ali brate i sam znas da je 95% ljudi koji dolaze na Grbavicu nema strpljenja niti razumjevanja za mladje igrace, odmah slijede psovke, zvizduci i sl... Sada idu price VI ste zvizdali Dzeki, Sehicu, Stilicu itd.. nemate pojma, sve sami strucnjaci i sl ispade jbt da niko ko pise na 10 foruma nije kritikovo neke igrace, svu su znali da ce oni uspjeti, nego samo neki lijevi ljudi su to radili. Pa kolko nas to ima na utakmici, znas i sam kako je prije bilo i koliko je ljudi zvizdala i psovalo (ne odnosi se na tebe, opcenito govorim)...
A znam lave kako je na treningu i kako se radi, a i opcenito u klubu. Bice **** kad Amar ne bude vise mogo na 100 strana...
Znam ja odlicno da si ti veliki i iskreni Željovac, da nisi tu samo da budes vidjen ili radi neke furke, zivio ti meni jos 100 godina...[/quote]

Upravo na tu "strpljivost" sam mislio i koliko "mi" nekada nismo u pravu...od trenera (Amar, Plisek, Eso...) pa do igraca (Dzeko, Stila, Seha...)...treba priznati greske i nauciti nesto iz njih.
Ljudi koji sada ne vide mane od euforije, kasnije nece vidjeti dobre stvari od razocarenja...a ti su najglasniji uvijek! Da nam nema brke ispuhali bi ko dusica, a to ne valja nikako...sve na jednom covjeku.
Al necemo dalje pricati o ovome, jer su vec sipercici puni suza :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 16 jul 2011, 17:04

Seyo_TM je napisao/la:[quote="o sole mio"]Seade kralju, sahu, idolu... Postujem ja to sto si ti podrzavao Sehica i sl, svaka cast. Ali brate i sam znas da je 95% ljudi koji dolaze na Grbavicu nema strpljenja niti razumjevanja za mladje igrace, odmah slijede psovke, zvizduci i sl... Sada idu price VI ste zvizdali Dzeki, Sehicu, Stilicu itd.. nemate pojma, sve sami strucnjaci i sl ispade jbt da niko ko pise na 10 foruma nije kritikovo neke igrace, svu su znali da ce oni uspjeti, nego samo neki lijevi ljudi su to radili. Pa kolko nas to ima na utakmici, znas i sam kako je prije bilo i koliko je ljudi zvizdala i psovalo (ne odnosi se na tebe, opcenito govorim)...
Znam ja odlicno da si ti veliki i iskreni Željovac, da nisi tu samo da budes vidjen ili radi neke furke, zivio ti meni jos 100 godina...

Upravo na tu "strpljivost" sam mislio i koliko "mi" nekada nismo u pravu...od trenera (Amar, Plisek, Eso...) pa do igraca (Dzeko, Stila, Seha...)...treba priznati greske i nauciti nesto iz njih.
Ljudi koji sada ne vide mane od euforije, kasnije nece vidjeti dobre stvari od razocarenja...a ti su najglasniji uvijek! Da nam nema brke ispuhali bi ko dusica, a to ne valja nikako...sve na jednom covjeku.
Al necemo dalje pricati o ovome, jer su vec sipercici puni suza :mrgreen:[/quote]

To je to brate, od a do ž. Neka skontace nekad, kad sazriju na svim nivoima, al hajde da ne ispadnemo dusmani i ljudi koji kvare raspolozenje....

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 16 jul 2011, 17:28

Mislim da Amar mora već sad početi da radi na produženju ugovora sa Zebom,prije nego ugovor istekne.Zebe treba da ima ubjedljivo najbolji ugovor u klubu i uz to mu garantovati da po završetku karijere može ostati u klubu.Treba mu dati primanja i garancije da ne razmišlja kako će živjeti kad bude ima 40 kuka.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 16 jul 2011, 17:32

ima li trening danas,zna li neko ako ima i kada je
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 16 jul 2011, 17:36

babilonTM je napisao/la:Mislim da Amar mora već sad početi da radi na produženju ugovora sa Zebom,prije nego ugovor istekne.Zebe treba da ima ubjedljivo najbolji ugovor u klubu i uz to mu garantovati da po završetku karijere može ostati u klubu.Treba mu dati primanja i garancije da ne razmišlja kako će živjeti kad bude ima 40 kuka.
:mrgreen:

Kako su ga pljuvali ovde pri kraju sezone...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 16 jul 2011, 17:59

Evo iskren da budem ja sam taj prvi bio ali uporedi njegove tekme na kraju sezone i ovu sa Serifom nebo i zemlja.Znaci ako znas kosto znas pa onda igraj burazeru i protiv Travnika dobro a ne samo jake tekme.Viscu obavezno na klupu treba ga spustit na zemlju mali se pravo prokurcio.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 16 jul 2011, 18:00

Ovdje neko napisa da je Eso Ibrahimović u Želji od 1995. godine, što se kosi sa istinom. Eso je u Želji preko 40 godina i imao je taj peh da brani u vrijeme Slobodana Janjuša -Čobe, ali i pored toga je sakupio niz dobrih odbrana u Želji. Eso Ibrahimović je bio i odličan golman. Po završetku karijere se posvetio trenerskom poslu - specijalista golmana i mnogi golmani su zahvaljujući Esi postali ono što jesu. Svoj doprinos u golmanskom napretku je podario Čuljku, Buci-Arnautoviću, Škrbi, Cvitanušiću, Ž. Pavloviću, Kružiku, Guši, Hasagiću, Šehiću i još nekima.
Pričati o Esi kao treneru golmana, se može samo pričati u superlativu.
Eso Ibrahimović je svoj radni, pa i životni vijek podario Želji i ne volim kada neko o legendama kluba govori gluposti, a Eso zbog svega što je dao Želji, pripada legendama.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 16 jul 2011, 18:01

space je napisao/la:
trebevic je napisao/la:Je li Hodzic potpisao za Liverpool, da li je imao ili ima bilo kakav ugovor s Zeljom?
ne moze imat ugovor kao kadet,moze otici u bilo koji klub ali se mora platit naknada za treniranje ja mislim da uefa odredjuje kolika je cijena po godini i nije isto u svakoj zemlji a nesto sam cuo da je oko 8 000 eura godina i sad koliko je proveo tu pomnozi toliko ce dobiti zelji,slicno nes sto je ovaj bekic preso iz slobode u zrinjski ja mislim da su platili 25 000 eura slobodi

Samo da znas tolika je cjena kad prelazis u nasoj ligi... A kad igrac ide u Englesku onda po godini klub dobija 90.000 Eura
Ima na fifi-noj stranici koliko se dobija za koju ligu

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 jul 2011, 18:01

Alipasino je napisao/la:Evo iskren da budem ja sam taj prvi bio ali uporedi njegove tekme na kraju sezone i ovu sa Serifom nebo i zemlja.Znaci ako znas kosto znas pa onda igraj burazeru i protiv Travnika dobro a ne samo jake tekme.Viscu obavezno na klupu treba ga spustit na zemlju mali se pravo prokurcio.
I ja to govorim, Zeba igra u jakim tekmama najbolje, a Višća u slabijim...A nama jednostavno trebaju uvijek, jer su nam ključni igrači, ali eto sad ipak imamo tu širinu u ekipi tako da i oni neće biti skroz sigurni u prvih 11.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 jul 2011, 18:03

hajmo biti realni i priznati da nijednu tekmu nije ovako odigrao prošle sezone. čak ni protiv branitelja iz mostara :mrgreen:

a ja lično sam upravo ovako nešto očekivao kad je prošle godine u ova doba rečeno da dolazi. ali - prošle sezone je razočarao, ni protiv jedne jače ekipe nije igrao dobro i tu su raja bila samo realna.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 16 jul 2011, 18:16

Zeba je tip igrača zbog kojeg se dolazi na utakmice.Ne treba očekivati od Zebe da ima neke posebne odbrambene zadatke,čak zbog njega pojedini trebaju da trče više (Svraka,Savić,što je igrao Ćulum)Zeba je igrač sa loptom,a to njegovo znanje drugi trebaju iskoristiti.Pa i sam Perica kad je došao rekao je da najviše cijeni Zebu jer takvih igrača malo ima na ovim prostorima.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 16 jul 2011, 18:19

babilonTM je napisao/la:Zeba je tip igrača zbog kojeg se dolazi na utakmice.Ne treba očekivati od Zebe da ima neke posebne odbrambene zadatke,čak zbog njega pojedini trebaju da trče više (Svraka,Savić,što je igrao Ćulum)Zeba je igrač sa loptom,a to njegovo znanje drugi trebaju iskoristiti.Pa i sam Perica kad je došao rekao je da najviše cijeni Zebu jer takvih igrača malo ima na ovim prostorima.
Baš je odigrao vrhunski,odigrao je kao Xavi ocami hahahahha svaka mu cast nek ovako samo nastavi :D
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 jul 2011, 18:22

sve je to istina, al' cijele prošle sezone jednostavno nije bio na visini zadatka. da je on i blizu ovako igrao vraga bi smorac bio šampion.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, avalPacidoroP, mavi i 59 gostiju.