Kenchi je napisao/la:evo ga 0-2 dinamo , kvota odlicna bila za ispratiti

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Kenchi je napisao/la:evo ga 0-2 dinamo , kvota odlicna bila za ispratiti
Križić (Otelo je napisao/la:Odem tamo na stranicu Eurolige i kad otvorim Real-Efes samo mi stoje igraci Reala a tamo nista drugo nece da prikaze![]()
Imam Krstića over
A sta mi vrijedi sad i da 30 da kad DivoviHeller je napisao/la:Križić (Otelo je napisao/la:Odem tamo na stranicu Eurolige i kad otvorim Real-Efes samo mi stoje igraci Reala a tamo nista drugo nece da prikaze![]()
Imam Krstića over) 4 il 6, Rudy mislimd aje vec presiso
Izvoli drug..bojler je napisao/la:E ako Sarajevo danas ne tuce sa hendikepom osjecu sebi **** i stavit ga u usta
Dobar tip.. Mislim da je i prošlu tekmu real gubio na poluvremenu pa ubio hljeb u njima u trećoj.adis30 je napisao/la:live
Real Madrid 37-45 Anadolu Efes pp
Poznato je da Real najbolje igra trecu cetvrtinu kada razbijaju svoje protivnike.Ovih -8 u stanju su okrenuti za svega 2 minute pa ak neko zeli nek proba,kfc na pobijedu Reala je 1,70
bevanda4 je napisao/la:Sljedeći gol linza.. kvota oko 6.
razlog?
![]()
![]()
![]()
![]()
vjeruj mi.. trnci su me počeli prolaziti. Toliko sam ih se napadao u 90+ da ti ne mogu ni opisati.zgmiky je napisao/la:![]()
![]()
prolaziš
da je bilo sačekati do 85' kad je bilo 1-2 a kvota 13.50, ali ajde ga znaj, ma slučajnozgmiky je napisao/la:ingolstad bi trebao okrenuti utakmicu, ubiše ih ljudi a ovi im uvališe gol sa igračem manje
Hahahah, ja jutros ovo gledam kontam joj da se to potrefi da vidim reakciju.sagitarius je napisao/la:Izvoli drug..bojler je napisao/la:E ako Sarajevo danas ne tuce sa hendikepom osjecu sebi **** i stavit ga u usta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.