Edo doktore

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Morata bi na ovaj sistem legao kao budali samar al to je sada zavrsena prica.Nitro je napisao/la:Ima li neko ovdje da misli da je Morata bio prva opcija?![]()
Edo doktore
Jel' moguće da neko trči manje od Ibre.Rooney88 je napisao/la:Znaci hoces reci da su on I Ibra tu negdje? Fino.![]()
A evo I Perisa lajka Pogbinu I Lukakuovu romansu. Pustite ga dragi Interisti, frajer ce postati jadniji od Veratia.
Slažem se, ali Morata je daleko od Lukakuovog levela, složit ćeš se. Ima 24 godine, imam osjećaj da je u fudballu 10 godina jbt. Mada, vjerujem i da je bio prva opcija, nije Edo beze lik.Asteriks je napisao/la:Morata bi na ovaj sistem legao kao budali samar al to je sada zavrsena prica.Nitro je napisao/la:Ima li neko ovdje da misli da je Morata bio prva opcija?![]()
Edo doktore
Ko je bolji?JoeBleck je napisao/la:Ljeno ovo po statistici.
Ispade da ljenguza Zlatan vise trci i vise trazi loptu nego decko od 24 godine.
Dobro pojacanje , da je bilo boljihj na trzistu jeste.
Meni je Morata bio prvi pik bio. Ali vecini je Lukaku najbolji izbor ipak. Vidjet cemo, moze biti pravi izbor.JoeBleck je napisao/la:Ljeno ovo po statistici.
Mislim da je prvi Morata bolji i kompletniji igrac.Mnogo vise moze dati timu.Format je napisao/la:Ko je bolji?JoeBleck je napisao/la:Ljeno ovo po statistici.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.